nehir, selena, sema dönücek dedi kuzum. nil aklında bile değilsin hayatına devam etmiş dediCanım aynı durumdayız sana dönücekmi dediler
Ya bunlar neye göre dönecek diyolar bilmiyorumnehir, selena, sema dönücek dedi kuzum. nil aklında bile değilsin hayatına devam etmiş dedi
aynen.. burda ne zaman hüma pembeci lafı geçse birileri gelip hayır ama bana olumsuz şeyler de söyledi diye kendisini avutuyor sanki. araya serpiştirilmiş ufak tefek olumsuzluklar pembeci olduğunu değiştirmez. sonunda evlendirmiyo mu herkesi? evlendiriyo. kızlar anlamıyorum sizi bazen.
Ya bunlar neye göre dönecek diyolar bilmiyorumboş yere umut etmek kadar kötü bir şey yok bazen imkansız diyorum aynı senin durumdayım bazende belki diyorum oda falcılar yüzünden bana sezgi geysu serkan derin dönecek dediler ama gelecek yok sema dönmez dedi banada sema haklı galiba hatta geysu sırf incinen gururun için dönsün diyorsun dedi tamda aklımdan geçen şeyi söyledi
Geysunun gelecek patlaktır uyarıyım :))Ya bunlar neye göre dönecek diyolar bilmiyorumboş yere umut etmek kadar kötü bir şey yok bazen imkansız diyorum aynı senin durumdayım bazende belki diyorum oda falcılar yüzünden bana sezgi geysu serkan derin dönecek dediler ama gelecek yok sema dönmez dedi banada sema haklı galiba hatta geysu sırf incinen gururun için dönsün diyorsun dedi tamda aklımdan geçen şeyi söyledi
Kesinlikle öyle sabredicez başka çözüm yokumut en büyük kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır demiş nietzsche ne kadar doğru değil mi...
Hadii yaGeysunun gelecek patlaktır uyarıyım :))
geysu anı bile bende hiç hiç hiç bilemedi 3 kez attım şimdiye kadar burada beğeniliyor diye. görememiş sonra da kıvırmışHadii yahangisi çıkıyorki bilmiyorum samimi geldi halbuki o kadar bu falcılar anıda bilemiyorsa yani seni düşünüyo vs geysu hatta göremedi hayatındaki kişiyi ben sonra söyledim dedi demekki çıkmaması ciddi bir ilişki değil dedi bence beni kandırdı
evet sonuçta olumsuzdu canım...yani evlilik görmedi yani...Kızlar siz sonuçtan bahsedin anlıkta değil.sonuçtamı olumsuzdu?
Bende ani bildi ya bide çıktı diyende gördüm aramadan bakmıştım sezgi emin konuştu hatta sonradan mailden yazdım kızın harflerini herşeyini bilmiştigeysu anı bile bende hiç hiç hiç bilemedi 3 kez attım şimdiye kadar burada beğeniliyor diye. görememiş sonra da kıvırmış
Hüma mı ?evet sonuçta olumsuzdu canım...yani evlilik görmedi yani...
Kızlar bu fal işi gerçekten enerji, dün arkadaşlarla bi kadına baktırdık. Herkese nokta atışı şeyler bilmiş. Kaç yıllık evli olduğu, çocuğunun cinsiyeti, en son gelen hediye neydi, yurt dışına hangi ülkeye gitmiş, sevgilisinin yaptığı iş bir sürü daha. Sıra bana geldi uğurlu günün Çarşamba rengin de mavi Çarşamba'ları mavi bulundur üstünde dediher falcı herkese çıkmaz, hatta sana bir falı çıkanın diğer falı da çıkacak diye birşey yok
Binnaz içlerinde en iyisi gibi kuzum yaa
bakalım benim sonuç gerçekleşsin Hümanın önünde şapka çıkarırım ama imkansız ötesi geldi diyelim asla kabul etmem ki.ki ailemde beni evlatlıktan reddeder şayet ettim diyelim.bu adamla evlilik artık zor ve hatta imkansız.ki zaten onca ay verdiği tarihlerdeki hiçbir olayım gerçekleşmedi.Hüma mı ?
Ay ona kesnlikle inanyrm symbolde aykut arakadsıma ne dese cıkıyor su ana kadar bana tutan tek kelimesi yok anı bile bilemiyor :)[/QUOT. Sinirim bozuldu ben istedim diye gittik onlar benle dalga geçiodu şöyle iyi böyle güzel ben de tık Yok. Acaba diyorum kötü gördü de mi söylemedi. İyi araba kullanıo musun dedi evet dedim manalı manalı baktı yüzüme hadi bakalım güzel kullan dedi, dönüşte çok büyük bir kaza riski atlattık
Kızlar bu fal işi gerçekten enerji, dün arkadaşlarla bi kadına baktırdık. Herkese nokta atışı şeyler bilmiş. Kaç yıllık evli olduğu, çocuğunun cinsiyeti, en son gelen hediye neydi, yurt dışına hangi ülkeye gitmiş, sevgilisinin yaptığı iş bir sürü daha. Sıra bana geldi uğurlu günün Çarşamba rengin de mavi Çarşamba'ları mavi bulundur üstünde dediher falcı herkese çıkmaz, hatta sana bir falı çıkanın diğer falı da çıkacak diye birşey yok
bakalım benim sonuç gerçekleşsin Hümanın önünde şapka çıkarırım ama imkansız ötesi geldi diyelim asla kabul etmem ki.ki ailemde beni evlatlıktan reddeder şayet ettim diyelim.bu adamla evlilik artık zor ve hatta imkansız.ki zaten onca ay verdiği tarihlerdeki hiçbir olayım gerçekleşmedi.
bakalım benim sonuç gerçekleşsin Hümanın önünde şapka çıkarırım ama imkansız ötesi geldi diyelim asla kabul etmem ki.ki ailemde beni evlatlıktan reddeder şayet ettim diyelim.bu adamla evlilik artık zor ve hatta imkansız.ki zaten onca ay verdiği tarihlerdeki hiçbir olayım gerçekleşmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?