Binnaz Abla

nehir, selena, sema dönücek dedi kuzum. nil aklında bile değilsin hayatına devam etmiş dedi
Ya bunlar neye göre dönecek diyolar bilmiyorum boş yere umut etmek kadar kötü bir şey yok bazen imkansız diyorum aynı senin durumdayım bazende belki diyorum oda falcılar yüzünden bana sezgi geysu serkan derin dönecek dediler ama gelecek yok sema dönmez dedi banada sema haklı galiba hatta geysu sırf incinen gururun için dönsün diyorsun dedi tamda aklımdan geçen şeyi söyledi

Valla kızlar genel olarak bana bütün falcılar aynı seyi soyledigi için hüma sole bole diyo diyemyrm patlıcaksa toptan patlıcaklar harfi harfine aynı seyleri soledilee sezgi de dahil :) ama anda karsı tarafı tarifte hümanın üstüne tanımam ezer gecer yani gelecgiyle ilgili hiçbişi diyemem henüz cıkan bisey de yok :/

umut en büyük kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır demiş nietzsche ne kadar doğru değil mi...

Geysunun gelecek patlaktır uyarıyım :))

Geysunun gelecek patlaktır uyarıyım :))
Hadii ya hangisi çıkıyorki bilmiyorum samimi geldi halbuki o kadar bu falcılar anıda bilemiyorsa yani seni düşünüyo vs geysu hatta göremedi hayatındaki kişiyi ben sonra söyledim dedi demekki çıkmaması ciddi bir ilişki değil dedi bence beni kandırdı

geysu anı bile bende hiç hiç hiç bilemedi 3 kez attım şimdiye kadar burada beğeniliyor diye. görememiş sonra da kıvırmış

geysu anı bile bende hiç hiç hiç bilemedi 3 kez attım şimdiye kadar burada beğeniliyor diye. görememiş sonra da kıvırmış
Bende ani bildi ya bide çıktı diyende gördüm aramadan bakmıştım sezgi emin konuştu hatta sonradan mailden yazdım kızın harflerini herşeyini bilmişti

Kızlar bu fal işi gerçekten enerji, dün arkadaşlarla bi kadına baktırdık. Herkese nokta atışı şeyler bilmiş. Kaç yıllık evli olduğu, çocuğunun cinsiyeti, en son gelen hediye neydi, yurt dışına hangi ülkeye gitmiş, sevgilisinin yaptığı iş bir sürü daha. Sıra bana geldi uğurlu günün Çarşamba rengin de mavi Çarşamba'ları mavi bulundur üstünde dedi her falcı herkese çıkmaz, hatta sana bir falı çıkanın diğer falı da çıkacak diye birşey yok

Ay ona kesnlikle inanyrm symbolde aykut arakadsıma ne dese cıkıyor su ana kadar bana tutan tek kelimesi yok anı bile bilemiyor :)

Binnaz içlerinde en iyisi gibi kuzum yaa
bakalım benim sonuç gerçekleşsin Hümanın önünde şapka çıkarırım ama imkansız ötesi geldi diyelim asla kabul etmem ki.ki ailemde beni evlatlıktan reddeder şayet ettim diyelim.bu adamla evlilik artık zor ve hatta imkansız.ki zaten onca ay verdiği tarihlerdeki hiçbir olayım gerçekleşmedi.

İşte bu lafın altına imzamı atarım

Umarım en hayırlısı olur hakkında kuzum galiba o anki hiissyata gore de yorumluyor bakıyor adamın sana hissi var cat barıscakısnız diyor cunku anı baya guzel biliyo ama umarım en hayırlısı cıkar sana

Hümaya boyle soylediginde ne diyor peki ben olsam derdim soru kısmında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…