Binnaz Abla

kızlar en azından durumda bi degişiklik olana kadar yeni fal atmayın yani şimdi bana adam dönecek dedi 10 15 falcı neredeyse :) adam dönene kadar ya da vadeler dolana kadar (dönemzse de kader kısmet ) fal atmayı dusunmyrm

amann kaderimize mani olmasinda
bi falci ama art niyetli bi falci bana rvlencekti senle cok olumsuz dusunmussun evlenmedi senle dedi

canım kaderinde kim varsa onu kimse engelleyemez emin ol benim eski erkek arkadasım peşinden koşan bi kız vardı küfürlü bi seilde onunlamı evlencem sole bole diyodu biz ayrıldık onla evlenmiş cocugunun annesi oldu şimdi :) yani akderde varsa olur fallar sunlar bunlar engel olamaz canım :)

su bilinaltımızda neler var acaba ben de cok merak ediyorum ?

kuzum çünkü yapan yaptıran Allah onun izniyle bu kötülükleri yasadıysam eger biliyorum ki onun izniyle en guzelerini de yasayacagım eger nasibimd varsa hayırlısıyla allah bu gunlerimizi aratmasın
Canım benim sen bunca derdin arasında inancını kaybetmemişsen nemutlu sana ve ben inanıyorum ki çok kısa sürede tüm olumsuzluklardan kurtulacan.ama lütfen biraz fala ara verelim.benim bir arkadaşıma demiştim fal bakmaya devam edersen boşanırsın işlerin daha kötüye gider bırakmadı aynende öyle oldu.ben falları bırakıp dualara sarıldığımda nişanlımla aram düzelmişti sonra ufacık bir sektede hene fallara sarıldım ve topyekün ayrıldık.aynı olayı ben yaşadım.şimdi tövbe ettim.biraydır baktırmıyorum ve asla baktırmayacam

amann kaderimize mani olmasinda
bi falci ama art niyetli bi falci bana rvlencekti senle cok olumsuz dusunmussun evlenmedi senle dedi
Yok ben boyle biseye inanmiyorum yani kazayi etkiler ama evlenmek kaderimizde yaziliysa ona bi gunahimiz mani olmaz diye dusunuyorum.evlenir cekeriz o ayri ama evlilige ölume vb kadersel buyuk dongulere mani olmaz diye dusunuyorum

Biri bana selenanın maılını atabılırmı??? Kardesım sardı şuan yanımda carpıcam agzına o olucak yazında bı zahmet kurtılıyım şu küçük tırtıldan

sagol canım benim rabbim benim hakkımda dilediğin ne varsa bin fazlasını sana yasatsın inşallah ,

fallara ben zaten ara verdim iki haftadır baktırmyrm bir surede baktırcagımı sanmyrm olur da bi durum olursa bi kaç falcı dısında kimseye atmam çünkü ister istemez negatif enerjisini üstne cekysn özellikle cafe falcılarında ben cok geriliyrm artık rahatsız oluyorum istemyrm gelecekten beklenti içinde olmak yerine akışı hissetmek hayatıma gelen herseiy oldugu gibi kabullenmek istyrm benim niyetim adamı analiz etmekti onun için de tüm falcıar aynı seyi soyledi bakalım allah buyuktur

icime biraz su serptin cnm ben hep baskasiyla evlenmesinden kendimi sorunlu tuttum aci cektim cunku kendimi sucladigim icin..beni seviyodu ...ask kaderdir onu biliyorumda evlilige mantık da karisiyo o ise mantik evliligi yapti bna geri dondugunde ise ben onun resmen kopegi oldum cunku bu kez kismetimi kaçırmayım die düşündm hislerme gire kaderimdi ilk görüste cocuklarimizi bile hissetmistim..
simdi ne oldu hic sebep yokken ayrildi ortada hicc kavga yokken artik ne dusuncegimi bilmiyorumm

su bilinaltımızda neler var acaba ben de cok merak ediyorum ?
Gordugun her ruyayi sabah bir deftere yaz canim hatirlayabildigin kadariyla sonra gecmis rularini oku o donem neler yasamissin ruyadan once ruyadan sonra bunlari dusun bir kac zaman icinde kendi kendini yorumlayabilir hale geliyosun.nacizane dusuncem.

tam tersi canım evlilik kaderdir ecel ve nikah asla sasmaz demiş büyüklerimiz :)

Ya bende yagmur falsepeti/ ne gidiyordum ama onu da harcadim sanirim 6 faldan sonra son 2 fali olayacak geldi bana 1.de yanildi. Cunku 2.de de birinci vade de vazgecmis sen adim at olumsuz olmaz demis de nerden atayim heryerden engelliyim:)
Mail at canım

Yok ben boyle biseye inanmiyorum yani kazayi etkiler ama evlenmek kaderimizde yaziliysa ona bi gunahimiz mani olmaz diye dusunuyorum.evlenir cekeriz o ayri ama evlilige ölume vb kadersel buyuk dongulere mani olmaz diye dusunuyorum

ben heo tamtersini dusundum kendi kendimi yedim issiz asksiz kaldim...simdi anladimki cidden kisiyi deilde kalitesini degisterebiliyormussunuz...ben 6ay fal bakmadim geri dondu bna mucuze gibiydi...geri geldi bi gunde 3fal attim 2 gun sonra siddetle benden ayrildi acaba bundanmi dedim

Nasil dualar ediyodun canim ozel degilse yazarmisin

bilinçaltımızda olumsuz düşündükce kötü seyler yazıyoruz diyorlar ya merak ediyorum sagol canım :)

Ya bende yagmur falsepeti/ ne gidiyordum ama onu da harcadim sanirim 6 faldan sonra son 2 fali olayacak geldi bana 1.de yanildi. Cunku 2.de de birinci vade de vazgecmis sen adim at olumsuz olmaz demis de nerden atayim heryerden engelliyim:)
Mail at canım

Ya inanmiyorum 6 ay sonra döndu demek.. ahahah hemen bende bi umitleneyim :) arkadasim suan neyi anladim biliyomusun dengesiz insanlar sadece beni bulmuyormus malesef ama yani kizicam biraz a be adam sen 6 ay sonra 2 gun sonra gitmek icin mi geldin

acıkcası fallardan ben deolumsuz etkilendigimi hissedyrm sanki zamanı öteliyor gibi

ahhh sorma 6ay snra geri geldi 20gun konustuk simdi gene terk etti terkin evveli 3kez fal attim oyuzden oldugunu dusunuyorum zira ayrilirken bile nazik ti bu adam ama bukez cok sertti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…