Maili yok ya birde hani sover diye korkuyorum seni heryerden engelledim daha ne yapayim yani git artik mailden de mi engelliyeyim falan diye dusunur bence
acıkcası fallardan ben deolumsuz etkilendigimi hissedyrm sanki zamanı öteliyor gibi
Anlamadim canim tekrar aciklarmisin
1200 hz yunusun duasını 7 günde okudumNasil dualar ediyodun canim ozel degilse yazarmisin
evet insallahh sadece zamani oteliyordur cunku done done adam bna donuyor bunu farkettim ama ilkkez coj kötü kavga ettik bilmiyorum..
tatlım keske iki falla kader degişse kaderini degiştirmez ama kendini daha kötü hiisedersin yaydıgın enerji düşer dolayısıyla hayatına olumsuzlukları cekersin kavga gurultu insan ilişkilerin bozulur
Soyle bisey var canim benim yanlislikla arkdsyla arasini bozma durumum oldu..agzimdan laf kacirdim..sonra ozur vs diledim ama yapi olarak da sinirli biri zaten bu olayla cilgina dondu telfnda ayrildik dedi ve yutkundu hani bi anda cikti agzindan ertesi gnu sakinlesmismidir dye yokladim.sana degmezmis dedi bi de yeni konusuyorduk yani oyuzden de beni tanimiyor bu olayla degerlendiriyor soylediklerimde ona inandirici gelmedi cunku nasil agzindan bnu kacirabilir dye dusunuyodur..haklida yani asiri boş bulundum.sonra da ben hic yazmadim yani ayrildigimiz gece zaten heryerden engellemisti.lafini yemek de istemiyodur diye dusunuyorum.oyuzden acaba biraz kovalasam yumusar mi diye dusunuyorum..ama suana kadar da o kosturuyodu hani bende de biraz gurur var gelmeyeceksede dedigin gibi asaletim kalsin onun icine kurt dssun acaba fazla mi tepki gosterdim bak kizdan oldum desin istiyorum.. uf 1 aralik dogum gnu kizlar bahane cok saglam ama bi fikir verin cidden ihtiyacim var suan sizetatlım barısma ihtimaliniz varsa tabii ki sansını dene ama adam seni heryerden engellediyse yapabiliyosan sakin kal sne de ondan uzaklas asaletin kalsın , adam da desin ki helal olsun gururluymus döncegi varsa kendi dönsün yoksa ters teper ama sen bilirsin tabii ki
Canim bunlari o donene kadar 6 ay yaptin mi1200 hz yunusun duasını 7 günde okudum
10000 adet esma okudum gene
Günde 70 adet inşirah
ayetel kürsi nas felak 41 adet okudum aklıma negeliyorsa okuyordum
Soyle bisey var canim benim yanlislikla arkdsyla arasini bozma durumum oldu..agzimdan laf kacirdim..sonra ozur vs diledim ama yapi olarak da sinirli biri zaten bu olayla cilgina dondu telfnda ayrildik dedi ve yutkundu hani bi anda cikti agzindan ertesi gnu sakinlesmismidir dye yokladim.sana degmezmis dedi bi de yeni konusuyorduk yani oyuzden de beni tanimiyor bu olayla degerlendiriyor soylediklerimde ona inandirici gelmedi cunku nasil agzindan bnu kacirabilir dye dusunuyodur..haklida yani asiri boş bulundum.sonra da ben hic yazmadim yani ayrildigimiz gece zaten heryerden engellemisti.lafini yemek de istemiyodur diye dusunuyorum.oyuzden acaba biraz kovalasam yumusar mi diye dusunuyorum..ama suana kadar da o kosturuyodu hani bende de biraz gurur var gelmeyeceksede dedigin gibi asaletim kalsin onun icine kurt dssun acaba fazla mi tepki gosterdim bak kizdan oldum desin istiyorum.. uf 1 aralik dogum gnu kizlar bahane cok saglam ama bi fikir verin cidden ihtiyacim var suan size
Yok bitanem biray içinde aramız düzeldi hemen.buduaları bitirmiştim o arada.sonra tabi düzelince ben fallara sardım gene dualarıda bırakmıştım.birkaç ay iyi gitti sonra biz tamamen ayrıldık.ama ben sürekli fal baktırıyordum.buarada benim ayrılığımı tek bilen binnazda Kesira sireldir.ki yüzlerce fal atmış biri olarak.her olayımı kadın bire bir bilmiş.o dönemler çok kızmıştım kendisine.ayrıldıktan sonrada gittim kapısını çaldım kaçkez ama önünde daha hayırlı kısmetin var dedi ve benimki için dönmez ki dönse bile asla olmaz dedi.Canim bunlari o donene kadar 6 ay yaptin mi
Buarada nişanlı birine siz resmiyete gidemiyeceksiniz demekte her falcının ilkin yapacağı bir yorum değildir.kesirayı tek geçerim binnazda.fal tecrübelerime dayanarak söylüyorum.keşke onu dinleseydşm.bana bırak artık olmaz olmuyor demesine rağmen ben ısrarla devam ettirdim.çok pişmanım çok.geçenay baktı fal ve bunu yaşaman gerekiyormuş dedi çünkü daha güzel bir gelecek içinmiş.inşallah diyorum.tüm günahlarımın kefareti olur bu acılarYok bitanem biray içinde aramız düzeldi hemen.buduaları bitirmiştim o arada.sonra tabi düzelince ben fallara sardım gene dualarıda bırakmıştım.birkaç ay iyi gitti sonra biz tamamen ayrıldık.ama ben sürekli fal baktırıyordum.buarada benim ayrılığımı tek bilen binnazda Kesira sireldir.ki yüzlerce fal atmış biri olarak.her olayımı kadın bire bir bilmiş.o dönemler çok kızmıştım kendisine.ayrıldıktan sonrada gittim kapısını çaldım kaçkez ama önünde daha hayırlı kısmetin var dedi ve benimki için dönmez ki dönse bile asla olmaz dedi.
ayrılalıda 21 gun olmuş bekliyimmi yoksa 1 aralıkta yazarsam 1 ayı doldurmuş olucamcanım bence bi sure sessiz kal zaten yazmanı istiyorsa engelini kaldırır dogununden önce yazarsın ya da yeni yıla kadar bekle o zaman yaz bence su an ustune gitme cantada keklik sanmasın seni
fama nın bana şuan yaptıgı gibi ama fama benım ıcın bırşey ıfade etmiyor çunku ılkkez gidişim yani.mesela bana ayışıgın vardı o bakmıştı eskisine asla donmez demişti dönmedi ama ondan sonra gittiğim falların hiçbirinde tutturamadı bence sen dualara tekrar başla ya ona etki ediyorsun yada kendi huzurunu sağlıyosunYok bitanem biray içinde aramız düzeldi hemen.buduaları bitirmiştim o arada.sonra tabi düzelince ben fallara sardım gene dualarıda bırakmıştım.birkaç ay iyi gitti sonra biz tamamen ayrıldık.ama ben sürekli fal baktırıyordum.buarada benim ayrılığımı tek bilen binnazda Kesira sireldir.ki yüzlerce fal atmış biri olarak.her olayımı kadın bire bir bilmiş.o dönemler çok kızmıştım kendisine.ayrıldıktan sonrada gittim kapısını çaldım kaçkez ama önünde daha hayırlı kısmetin var dedi ve benimki için dönmez ki dönse bile asla olmaz dedi.
Evrt haklısın aslında.zaten falları bıraktım.heray 1000-1500 tl lik fal atıyordum delirmiş gibiydim.dualara sarılınca herşey iyleştiriyor beni.ayrılımtan sonra gene okudum ve 5 ayda iyleştim çokşükür.şimdi ara ara aklıma ya geliyo ya da hiç gelmiyo.fama nın bana şuan yaptıgı gibi ama fama benım ıcın bırşey ıfade etmiyor çunku ılkkez gidişim yani.mesela bana ayışıgın vardı o bakmıştı eskisine asla donmez demişti dönmedi ama ondan sonra gittiğim falların hiçbirinde tutturamadı bence sen dualara tekrar başla ya ona etki ediyorsun yada kendi huzurunu sağlıyosun
ayrılalıda 21 gun olmuş bekliyimmi yoksa 1 aralıkta yazarsam 1 ayı doldurmuş olucam
fama nın bana şuan yaptıgı gibi ama fama benım ıcın bırşey ıfade etmiyor çunku ılkkez gidişim yani.mesela bana ayışıgın vardı o bakmıştı eskisine asla donmez demişti dönmedi ama ondan sonra gittiğim falların hiçbirinde tutturamadı bence sen dualara tekrar başla ya ona etki ediyorsun yada kendi huzurunu sağlıyosun
Evrt haklısın aslında.zaten falları bıraktım.heray 1000-1500 tl lik fal atıyordum delirmiş gibiydim.dualara sarılınca herşey iyleştiriyor beni.ayrılımtan sonra gene okudum ve 5 ayda iyleştim çokşükür.şimdi ara ara aklıma ya geliyo ya da hiç gelmiyo.
Negüzel söz Güneş Harabeye vurar.tuttum ben bunuen dogurusnu yapmıssın canım allaha sıgın ve bol bol dua et gunes harabeye dogar unutma senin de gönlün harabeyken allahın aksi kalbine yansır
Negüzel söz Güneş Harabeye vurar.tuttum ben bunu[/QU
adım adım ve zamanı gelince yasanacak hersey .
yurt dısında bi yaşam koçu ile tanısmıstım hiç sebep yokken yanıma geldi ve bana hiçbieyimi bilmeden hayatımda cok basarılı olacağımı kendime motto olarak ''step by step '' yani adım adım sözünü sürekli soylememi ve sabrederek kazanacağımı soylemişti o gun bugündür ne zmaan kntrolü kaybedecek gibi olsam hep kendime step by step diyerek dengelerim .. gunes harabeye dogar sözünü de sen tekrrala her zamna canım belki burada sana bunu soylememin bile bi amacı vardır unutma ve allah ne guzel vekildir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?