bende fatiha okuyorum bol bol gercektende biraz olsun moralim düzeliyor gibi hissediyorumKızlar yazdıklarınızı okudum içimizden gerçekten çok zor durumlara düşmüş arkadaşlarımız var. Üzüldüm ama bir taraftan da sevindim çünkü büyük mutlulukların büyük uzuntulerden sıkıntılar dan sonra geldiğine inanıyorum. Yeterki biz sabredelim. Bazen gerçekten zor oluyor sabırlı olmak, cok kotu hissettiğim zamanlarda bol bol selavat çekiyorum içim rahatliyor. Umarım herşey gönlumuze göre olur,
Kızlar yazdıklarınızı okudum içimizden gerçekten çok zor durumlara düşmüş arkadaşlarımız var. Üzüldüm ama bir taraftan da sevindim çünkü büyük mutlulukların büyük uzuntulerden sıkıntılar dan sonra geldiğine inanıyorum. Yeterki biz sabredelim. Bazen gerçekten zor oluyor sabırlı olmak, cok kotu hissettiğim zamanlarda bol bol selavat çekiyorum içim rahatliyor. Umarım herşey gönlumuze göre olur,
bende fatiha okuyorum bol bol gercektende biraz olsun moralim düzeliyor gibi hissediyorum
Ben zerre beğenmedim ne kişilik tespiti vardı ne durum analizi. Telvelerin açıkca gösteriyor ki deyip deyip tekrarlamış. o sıra konuştuğu kız vardı kimse yok hayatında aklında kalbinde sen varsın dedi. He ben varım tabi ondan başkasıyla konuşuyor. İletişim tarihi tutuyor diyenler var beklemedeyimbende su ara fala sardım 4 fal attım simdi de kemal devrim i bekliyorum ama yakalamak imkansız ne diyorsunuz beklemeye deger mi?
Ben zerre beğenmedim ne kişilik tespiti vardı ne durum analizi. Telvelerin açıkca gösteriyor ki deyip deyip tekrarlamış. o sıra konuştuğu kız vardı kimse yok hayatında aklında kalbinde sen varsın dedi. He ben varım tabi ondan başkasıyla konuşuyor. İletişim tarihi tutuyor diyenler var beklemedeyim
sağol canım benim biri icin degil falım ama bilemiyorum uslanmıyoruz valla su faldan
o fiyata hümadan daha cok memnun kalırısn bence canım ama etkilemek istemem yine de
neler okudun söylermisinben gecen sene bu zamanlar deli gibi fala sarmıstım hepsi bu adamdan sana hayır yok dediler inanmadım bana dönecek dedim :) sonra basladım esmalar okumaya hatta hep beraber bu forumdakkilerle okuyorduk birbirimiz için bi hafta içinde adam geri döndü he yeniden igtti o ayrı ama esmaların ve düşünceniizn öenmini bilin kızlar herseyi yasamımıza biz cekiyoruz
Geysu yu ben beğendim düşüncelerimi okudu. Karşı tarafın ilişki bitirme sebebini de söyledi ama gelecek için birsey soyleyememGeysu nasıldır kızlar? pembeci mi, genelde çıkıyor denen mi?
yaa cami ya vedud cektim canım benneler okudun söylermisin
Evrt haklısın aslında.zaten falları bıraktım.heray 1000
canım aslında bende forumdaki kızların ne düşündüğünü merak ediyorum..sayılı dua çekerek veya bazı dilek dualarını yaparak olan dileklerim oldu evet ama ne yaptıysam olmayan şeylerde oldu..hikmeti nedir bilemiyorumsayfalara geri gidip konusmaları şimdi okudum teker teker, kzmnt seninle cok benzer seyleri yasamısız benim eski erkek arkadasım da benden sonra küfürlü konustuğu inanılmaz argo konustuğu icin bu kızı mı layık gördün bana dediği kızla benden ayrıldıktan sonra beraber olmaya basladı,baya da güzel ilişkileri var
ben sunu anladım kaderdeki her türlü bize geliyor ama üst üste fal baktırmak kesinlikle enerjiyi tıkıyor 3-4 aydır baktırmıyordum ama kriz geldimi tatmin olana kadar üst üste baktırıyorum demin bi instagram hesabına baktırdım 3-4 cümle hepsi benle alakasız ve kadına 50 tl para ödedim o parayla neler yapardim
bu geri döndürmek icin dualar falan var okunan dilek duaları vs onlar hakkında ne düsünüyorsunuz? sıkıntılı anlarda en güzel şey dualara sığınmak bence
hüma bana gram cıkmadı burda ilk adı gectiginde baktırmıstım 1 yıl olmustur
karşı tarafın düşncelerini de iyi okuyor mu?Geysu yu ben beğendim düşüncelerimi okudu. Karşı tarafın ilişki bitirme sebebini de söyledi ama gelecek için birsey soyleyemem
günde 1000 kere olan mıyaa cami ya vedud cektim canım ben
sen diyince baktım canım 50 liraymış pahalıymış da bilemedim gerçekten binnaz da sonucta..bende su ara fala sardım 4 fal attım simdi de kemal devrim i bekliyorum ama yakalamak imkansız ne diyorsunuz beklemeye deger mi?
sen diyince baktım canım 50 liraymış pahalıymış da bilemedim gerçekten binnaz da sonucta..
hmm anlık durumlarıda mı bilemedi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?