Binnaz Abla

sayfalara geri gidip konusmaları şimdi okudum teker teker, kzmnt seninle cok benzer seyleri yasamısız benim eski erkek arkadasım da benden sonra küfürlü konustuğu inanılmaz argo konustuğu icin bu kızı mı layık gördün bana dediği kızla benden ayrıldıktan sonra beraber olmaya basladı,baya da güzel ilişkileri var

ben sunu anladım kaderdeki her türlü bize geliyor ama üst üste fal baktırmak kesinlikle enerjiyi tıkıyor 3-4 aydır baktırmıyordum ama kriz geldimi tatmin olana kadar üst üste baktırıyorum demin bi instagram hesabına baktırdım 3-4 cümle hepsi benle alakasız ve kadına 50 tl para ödedim o parayla neler yapardim
bu geri döndürmek icin dualar falan var okunan dilek duaları vs onlar hakkında ne düsünüyorsunuz? sıkıntılı anlarda en güzel şey dualara sığınmak bence

bende fatiha okuyorum bol bol gercektende biraz olsun moralim düzeliyor gibi hissediyorum

bende fatiha okuyorum bol bol gercektende biraz olsun moralim düzeliyor gibi hissediyorum

demek ki herkes bişiler yasıyor kuzum buna da sukur allah saglıgımıza zarar vermesin aileilerimizi korusun hersey gelir gecer ,dua dua herseyin en iyi yolu dua

bende su ara fala sardım 4 fal attım simdi de kemal devrim i bekliyorum ama yakalamak imkansız ne diyorsunuz beklemeye deger mi?

bende su ara fala sardım 4 fal attım simdi de kemal devrim i bekliyorum ama yakalamak imkansız ne diyorsunuz beklemeye deger mi?
Ben zerre beğenmedim ne kişilik tespiti vardı ne durum analizi. Telvelerin açıkca gösteriyor ki deyip deyip tekrarlamış. o sıra konuştuğu kız vardı kimse yok hayatında aklında kalbinde sen varsın dedi. He ben varım tabi ondan başkasıyla konuşuyor. İletişim tarihi tutuyor diyenler var beklemedeyim

sağol canım benim biri icin degil falım ama bilemiyorum uslanmıyoruz valla su faldan

ben gecen sene bu zamanlar deli gibi fala sarmıstım hepsi bu adamdan sana hayır yok dediler inanmadım bana dönecek dedim :) sonra basladım esmalar okumaya hatta hep beraber bu forumdakkilerle okuyorduk birbirimiz için bi hafta içinde adam geri döndü he yeniden igtti o ayrı ama esmaların ve düşünceniizn öenmini bilin kızlar herseyi yasamımıza biz cekiyoruz

neler okudun söylermisin

Evrt haklısın aslında.zaten falları bıraktım.heray 1000
canım aslında bende forumdaki kızların ne düşündüğünü merak ediyorum..sayılı dua çekerek veya bazı dilek dualarını yaparak olan dileklerim oldu evet ama ne yaptıysam olmayan şeylerde oldu..hikmeti nedir bilemiyorum

hmm anlık durumlarıda mı bilemedi canım ?

gecmisteki olacak dönecek dedi cok buyuk konustu iste kaderinde var falan dedi ama tabiki tutmadı ben yeni bir iliski sormustum halbuki sonra gelecegimle ilgili 4-5 yıl sonrasından bahsetti neymıs dogum yapıp isten ayrılacakmısın dur bi daha mezun olmadım ya kadın evlendirip cocuk yaptırıp birde isten ayırdı hayır bosuna okuyorum cunku ben 2015 temmuzunda atmısın acıp okuyup yine sinir oldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…