Binnaz Abla

haydaa baya tutarsız konusmus sana cnaım yaa bir de bayagı seviyor eskileri barıstırmayı galiaba bitek bende mi iyiydi bu kız anlamadım ki baktırıdgım fallar içinde en guzleiydi ama gelecekten umudumu kesitim bu olanlardan sonra herkeste patlamıs

Meraba anket falan değişmişş arkadaşlar oy moy vermedim bi falcı da umrunda değil herkese çıkan farklııdaa okurken dellendim ben salak değilim kimsede değil reklamcılar bağırmış reklam yapanın Allah istediğini vermesinn diyim diğerlerinede kendinizi iyi bakın özelden yazanlara reklamcıları yazim ben zamanında çok düştümde akıllı değilsin biz özelden yazıştık kimse ona artık fal atmıcak:)))))) biraz daha uzatırsan ifşa ederim herkesden akıllı değilsin uyanık sanma kendini bu yoldan geçtim ben herkes geçerr siteye de yazdım

Son düzenleme:
Kimseye gıcık falan diğilim çok fal baktırdımm bu Çamura düştüm öyle yazdım

Canım şuphelendiğin varsa yazar mısın olmadı özelden yaz hepimiz buraya bakıp fal atıyoruz

Keşke daha açık soylesen, çünkü ben sitede yeni sayılirim ve fal maceram da bu topikle basladi

hepimiz birbirimizden fikir alıyoruz. Bana fikir veren kişilere şüpheli gözle bakmama sebep olacaksınız, ya da öneri yaptığımda kendimi suçlu gibi hissedeceğim. Birbirimize duyduğumuz güven sarsılıyor bu durumda.. Yapmayın veya söyleyin..

Kusura bakmayın kızlarr ben zamanında da cok doğruyu dedimm millet burda kucaklıyo dışardan okuyanlarda var birini dışlıyorlar ağzı laf yapan kötü biri var burda sürekli binnazda bi falcının ne dediyse yaşadım, yok onun ne dediyse cıkar diye reklamını yapıyo o zaman kendi niye burda :))) hep burda :))) gitsin demi mail veriyo faceden yazıştık diyo kimse salak değil ben yazayım bunu akıllı olan anlar akıllı değilsin sen uyanıksın ve kötüsün karşına cıkar ama neyse ben gidiyorum kızlarr eskisi gibi fala da burayada vaktim yok milleti salak yerine koymaları kötü biz zamanında ailecek fal atardık zor cok kredi Kartı borcu ödedik neysee bacılar iyi gecelerr

Güvenen sensin kendine gell iyi oku burayı yazılanları fitne sokmuyorum uyuz oldum Düşünen anlar zaten Sıkma canınınıı

Çok mesaj gelmiş şimdi bişilerr yazim binnazda bi falcıdan bahseder hiç yanılmaz o falcı ne dediyse yaşar bi onun dediğini yaşar ikinci falcı yoktur ama tarihleri ile cıkar faceden yazışır yaa bacım niye burdasın ne dediyse oluyo mademm kim anladınız mı burdan yazdım ben gittim kendinize iyi bakınn

Güvenen sensin kendine gell iyi oku burayı yazılanları fitne sokmuyorum uyuz oldum Düşünen anlar zaten Sıkma canınınıı
Ben almadım kimi dediğini çok net şekilde. Ayrıca burada iyi niyetle sorular soruyoruz güvenmek istiyoruz bizde salak değiliz anlıyoruz kim ne yapıyor fakat mizacınız çok sert. Burada reklam yapana tavrınızı anlarım.

Evet çözdüm ben

Benim asıl merak ettiğim şey, diyelim ki burda birisi x falcı sini övüyor reklamını yapıyor. Bundan karı ne ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…