gecmisteki olacak dönecek dedi cok buyuk konustu iste kaderinde var falan dediama tabiki tutmadı ben yeni bir iliski sormustum halbuki sonra gelecegimle ilgili 4-5 yıl sonrasından bahsetti neymıs dogum yapıp isten ayrılacak mısın dur bi daha mezun olmadım ya kadın evlendirip cocuk yaptırıp birde isten ayırdı hayır bosuna okuyorum cunku ben 2015 temmuzunda atmısın acıp okuyup yine sinir oldum
hüma canım kemale baktırcagına o fiyata huma daha iyi dedim de o da baya sallamıs zamanında :)Kızlar kimden bahsediyorsunuz konunun başını kaçırdım
Meraba anket falan değişmişş arkadaşlar oy moy vermedim bi falcı da umrunda değil herkese çıkan farklııdaa okurken dellendim ben salak değilim kimsede değil reklamcılar bağırmış reklam yapanın Allah istediğini vermesinn diyim diğerlerinede kendinizi iyi bakın özelden yazanlara reklamcıları yazim ben zamanında çok düştümde akıllı değilsin biz özelden yazıştık kimse ona artık fal atmıcak:)))))) biraz daha uzatırsan ifşa ederim herkesden akıllı değilsin uyanık sanma kendini bu yoldan geçtim ben herkes geçerr siteye de yazdım
Keşke daha açık soylesen, çünkü ben sitede yeni sayılirim ve fal maceram da bu topikle basladiMeraba anket falan değişmişş arkadaşlar oy moy vermedim bi falcı da umrunda değil herkese çıkan farklııdaa okurken dellendim ben salak değilim kimsede değil reklamcılar bağırmış reklam yapanın Allah istediğini vermesinn diyim diğerlerinede kendinizi iyi bakın özelden yazanlara reklamcıları yazim ben zamanında çok düştümde akıllı değilsin biz özelden yazıştık kimse ona artık fal atmıcak:)))))) biraz daha uzatırsan ifşa ederim herkesden akıllı değilsin uyanık sanma kendini bu yoldan geçtim ben herkes geçerr siteye de yazdım
Keşke daha açık soylesen, çünkü ben sitede yeni sayılirim ve fal maceram da bu topikle basladi
Güvenen sensin kendine gell iyi oku burayı yazılanları fitne sokmuyorum uyuz oldum Düşünen anlar zaten Sıkma canınınııhepimiz birbirimizden fikir alıyoruz. Bana fikir veren kişilere şüpheli gözle bakmama sebep olacaksınız, ya da öneri yaptığımda kendimi suçlu gibi hissedeceğim. Birbirimize duyduğumuz güven sarsılıyor bu durumda.. Yapmayın veya söyleyin..
Ben almadım kimi dediğini çok net şekilde. Ayrıca burada iyi niyetle sorular soruyoruz güvenmek istiyoruz bizde salak değiliz anlıyoruz kim ne yapıyor fakat mizacınız çok sert. Burada reklam yapana tavrınızı anlarım.Güvenen sensin kendine gell iyi oku burayı yazılanları fitne sokmuyorum uyuz oldum Düşünen anlar zaten Sıkma canınınıı
Evet çözdüm benÇok mesaj gelmiş şimdi bişilerr yazim binnazda bi falcıdan bahseder hiç yanılmaz o falcı ne dediyse yaşar bi onun dediğini yaşar ikinci falcı yoktur ama tarihleri ile cıkar faceden yazışır yaa bacım niye burdasın ne dediyse oluyo mademm kim anladınız mı burdan yazdım ben gittim kendinize iyi bakınn
Benim asıl merak ettiğim şey, diyelim ki burda birisi x falcı sini övüyor reklamını yapıyor. Bundan karı ne ki
Kendisi o falcı olabilir... Zaten hep tek bir kişiyi övdü.Benim asıl merak ettiğim şey, diyelim ki burda birisi x falcı sini övüyor reklamını yapıyor. Bundan karı ne ki
Vuhuu yakalarsam tehditle bedava fal baktirayimKendisi o falcı olabilir... Zaten hep tek bir kişiyi övdü.
Kim olduğunu anladın demi :) at at baksın madem bir tek o kişi gerçeği söylediyseVuhuu yakalarsam tehditle bedava fal baktirayim
Yalnız ben kendimi çok deşifre ettim x falcisi muhabbeti dönerken bi ben sevemedim şu x i dedim kesin bana sinir oluyorKim olduğunu anladın demi :) at at baksın madem bir tek o kişi gerçeği söylediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?