Yalnız ben kendimi çok deşifre ettim x falcisi muhabbeti dönerken bi ben sevemedim şu x i dedim kesin bana sinir oluyor
O kadar odun bence sana bedava fal bakmalıValla aynen sn en bastan sevemedim dedin ben cok övdüm valla zan altındayım :)
Yalnız ben kendimi çok deşifre ettim x falcisi muhabbeti dönerken bi ben sevemedim şu x i dedim kesin bana sinir oluyor
ayy aklında bin yaşa hümaaaa bana fal bak canım :)))O kadar odun bence sana bedava fal bakmalı
Ben sert deilim ay lütfen sadecee o kişiye sinir oldum anlayan anladı zaten lütfen benim Üstüme gelmeyin giremiyom cok hepiniz şu fal lanetinden kurtulun inşalla
Topıkte konu nasıl aratılıyo bende asenat face acıcak dıye yazılmıştı onu buluyım kadın sır olduHepimiz potansiyel suçluyuzama ben kimi dediğini anladım dikkat ederseniz bu tartışmayı başlatan kişi reklam yapanin falciyla facebook üzerinden konuştuk dediğini söyledi. Topikte "yaziştik" diye araytim buldum. Bunlar hep stalk yetenegimden geliyor Ben isim vermeyim tartışma olmasın siz bulun
senin stalk yeteneğine kurbanHepimiz potansiyel suçluyuzama ben kimi dediğini anladım dikkat ederseniz bu tartışmayı başlatan kişi reklam yapanin falciyla facebook üzerinden konuştuk dediğini söyledi. Topikte "yaziştik" diye araytim buldum. Bunlar hep stalk yetenegimden geliyor Ben isim vermeyim tartışma olmasın siz bulun
hayor ilk falı ocakta bakmıştı.birtek o falı çıktı.sonraki hiçbir falı çıkmadı.geçenaya kadar baktırdım.heray iki üç fal neredeyse atıyordum.hmm anlık durumlarıda mı bilemedi canım ?
yaw kim o biri bize de açıklasın.falı gerçi bıraktım lakin burda ki tüm arkadaşların aydınlanması gerekir.Evet çözdüm ben
bendeTopıkte konu nasıl aratılıyo bende asenat face acıcak dıye yazılmıştı onu buluyım kadın sır oldu
bende yazıstık yazdım arattım forumda suan analiz etmeye calısıyorumsenin stalk yeteneğine kurban
Coook tesekkur ederim benim duaya ihtiyacim vardi zaten ..aslinda unutmak degil donsun istiyorum ama unutrsamda acisini hissetmemkızlar ben denedim.çok işe yaradı.eski nişanlımı unutamıyordum.8 kilo verdim.sürekli ağlıyordum.sonra bana biri bu duaları verdi.işe yarıyor dedi.aşk acısını unutup kısmetin açılacak dedi.sonra okudum.gerçi ben 12 gün anca okuyabildim.baktım unuttum bıraktım.ama tekrar okumayı düşünüyorum.sonra cidden kısmetlerimde açıldı.gerçi şuan hayatıma kimseyi almak istemiyorum öncelikle tam bir arınma dönemi geçirmek istiyorum.ama lütfen bunu yaparken falları bırakın.Asenat bile bana dua okuyorsan falları bırak demişti.enerjini düşürme demişti.bende sizlerinde mutlu olmasını istiyorum.onedenle sizlerlede paylaşmak istedim.dile kolay 5 ayda hayatımda ilkez sevdiğim adamı unuttum.çevrem bile çok şaşırdı.biz buna duaların gücü diyoruz.
41 felak, 41 nas, 41 ayetel kürsi, 70 inşirah okunacak hergün. ayrıca
Rabbî enniy messeniyeş şeytanu binusbin ve azâba.Rabbî eûzü bike min hemezâtiş şeyâtıyni ve eûzü bike rabbî en yahdurun.Ve hıfzan min külli şeytânin marid. (100 defa)
Eûzü BiVechillâhil Keriym, ve kelimâtillâhit tâmmâtilletiy lâ yücâvizhünne berrun velâ fâcirun, min şerri mâ yenzilu minesSemâi ve mâ ya’rucu fiyhâ, ve min şerri mâ zerae fil ardı ve mâ yahrucu minhâ, ve min fitenilLeyli venNehâri, ve min şerri külli târikın illâ târikan yatruku bihayrin, yâ RAHMÂN (41 defa)
41 gün boyunca abdestli olarak bu 6 duayı sayıları kadar okuyun.hem kısmetiniz açılacak hemde aşk acısını unutacaksınız.ben baktım netten anlamlarını gayet güzeldi.hepsi koruyucu dualar zaten.sizlerde bakın öyle okuyun.zaten anlamlarını bilmek ve okumak daha makbul.hepinizi seviyorum.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
hepimiz aynı haldeyizCoook tesekkur ederim benim duaya ihtiyacim vardi zaten ..aslinda unutmak degil donsun istiyorum ama unutrsamda acisini hissetmem
hepimiz aynı haldeyiz[/QUOTdualara baslayalim ozaman kizlar
Rica ederim.inşallah sizdede işe yarar.Buarada ben 21 gün okuyabildim yalnışlık olmuş12 yazmışımCoook tesekkur ederim benim duaya ihtiyacim vardi zaten ..aslinda unutmak degil donsun istiyorum ama unutrsamda acisini hissetmem
canım cok uzun değil mi nasıl okuyabildin helal olsun cok özendim sanaRica ederim.inşallah sizdede işe yarar.Buarada ben 21 gün okuyabildim yalnışlık olmuş12 yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?