Binnaz Abla

Hepimiz potansiyel suçluyuz ama ben kimi dediğini anladım dikkat ederseniz bu tartışmayı başlatan kişi reklam yapanin falciyla facebook üzerinden konuştuk dediğini söyledi. Topikte "yaziştik" diye araytim buldum. Bunlar hep stalk yetenegimden geliyor Ben isim vermeyim tartışma olmasın siz bulun

Ben sert deilim ay lütfen sadecee o kişiye sinir oldum anlayan anladı zaten lütfen benim Üstüme gelmeyin giremiyom cok hepiniz şu fal lanetinden kurtulun inşalla

elani soyluya baktirdim net seyler yok gibiydi ama moral verdi en azindan

Gene ne oldu yaw kımkımış anlamadım kafam döndü genebende eylemin telini dağıttım bugun hatta mumkunse selenankn maılınıde dagıttın bana ..

Topıkte konu nasıl aratılıyo bende asenat face acıcak dıye yazılmıştı onu buluyım kadın sır oldu

senin stalk yeteneğine kurban

kızlar ben denedim.çok işe yaradı.eski nişanlımı unutamıyordum.8 kilo verdim.sürekli ağlıyordum.sonra bana biri bu duaları verdi.işe yarıyor dedi.aşk acısını unutup kısmetin açılacak dedi.sonra okudum.gerçi ben 12 gün anca okuyabildim.baktım unuttum bıraktım.ama tekrar okumayı düşünüyorum.sonra cidden kısmetlerimde açıldı.gerçi şuan hayatıma kimseyi almak istemiyorum öncelikle tam bir arınma dönemi geçirmek istiyorum.ama lütfen bunu yaparken falları bırakın.Asenat bile bana dua okuyorsan falları bırak demişti.enerjini düşürme demişti.bende sizlerinde mutlu olmasını istiyorum.onedenle sizlerlede paylaşmak istedim.dile kolay 5 ayda hayatımda ilkez sevdiğim adamı unuttum.çevrem bile çok şaşırdı.biz buna duaların gücü diyoruz.

41 felak, 41 nas, 41 ayetel kürsi, 70 inşirah okunacak hergün. ayrıca
Rabbî enniy messeniyeş şeytanu binusbin ve azâba.Rabbî eûzü bike min hemezâtiş şeyâtıyni ve eûzü bike rabbî en yahdurun.Ve hıfzan min külli şeytânin marid. (100 defa)
Eûzü BiVechillâhil Keriym, ve kelimâtillâhit tâmmâtilletiy lâ yücâvizhünne berrun velâ fâcirun, min şerri mâ yenzilu minesSemâi ve mâ ya’rucu fiyhâ, ve min şerri mâ zerae fil ardı ve mâ yahrucu minhâ, ve min fitenilLeyli venNehâri, ve min şerri külli târikın illâ târikan yatruku bihayrin, yâ RAHMÂN (41 defa)
41 gün boyunca abdestli olarak bu 6 duayı sayıları kadar okuyun.hem kısmetiniz açılacak hemde aşk acısını unutacaksınız.ben baktım netten anlamlarını gayet güzeldi.hepsi koruyucu dualar zaten.sizlerde bakın öyle okuyun.zaten anlamlarını bilmek ve okumak daha makbul.hepinizi seviyorum.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

Coook tesekkur ederim benim duaya ihtiyacim vardi zaten ..aslinda unutmak degil donsun istiyorum ama unutrsamda acisini hissetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…