Valla çıldırmış gibiydim.odama kitlemiştim kendimi.kimseyle görüşmüyordum yemek yemiyordum.zaten boştum.yıllık izindeydim.21 gün okudum durmadan.sabah biraz öğleden sonra akşam ve gece olmak üzere dörde bölmüştüm.ya mecburdum.yoksa gerçekten çok kötüydüm.ama o 21 günden sonra nasıl rahatladım anlatamam.41 e tamamlayacam ama.abdestli okunması lazım.isterseniz inanın olur.canım cok uzun değil mi nasıl okuyabildin helal olsun cok özendim sana
keşke benm de iştahım kesilse.... Of yaValla çıldırmış gibiydim.odama kitlemiştim kendimi.kimseyle görüşmüyordum yemek yemiyordum.zaten boştum.yıllık izindeydim.21 gün okudum durmadan.sabah biraz öğleden sonra akşam ve gece olmak üzere dörde bölmüştüm.ya mecburdum.yoksa gerçekten çok kötüydüm.ama o 21 günden sonra nasıl rahatladım anlatamam.41 e tamamlayacam ama.abdestli okunması lazım.isterseniz inanın olur.
şükür çıkan fal haberi :) duyunca cok sevınıyorum:)çıkan fal haberi:
serkan tek: aynen dediği şekilde bir gelişme oldu, ben tamamen unutmuşken aynen onun dediği şekilde bir konuşma gerçekleştirmişim, dün gece okuyunca çok şaşırdım. 2 ay önceki falında bilmiş.
eylem: tekrar arayacak demişti. sen ne kadar engellersen engelle bir yolunu bulacak demişti.
sema: arayacağı tarihleri hep tutturmuş oldu. 1 ay önceki zamanı da bilmişti. 2 haftadır da ulaşmaya çalışıyormuş ama başaramamış. bunu da bilmiş sema.
fama: gelişmeyi bilmiş, benim tavrımı da bilmiş. ama diğerleri gibi ayrıntı yok.
emine: aynen fama gibi demiş, bilmiş.
serüven: gelişmeyi bilmiş. tarih bilgisi yok. bir tarih öngörüsü var yüzyüze görüşmekle ilgili ama asla tutmaz, imkansız.
lebuda: çok eskiden baktırmışım ve bu tarihleri söylemiş iletişim için. 7-8 ay önceki bir fal. yazmasam bile olurdu ama yine de hakkını yemeyeyim.
yeşilçingene: genel tutumunun nasıl olacağını bilmekte. onun dediği gibi tavırlar sergiliyor.
ilk aklıma gelenlere baktım. o nedenle diğerlerini bilemiyorum. diğerleri tutturamadı da diyemiyorum. akrepgöz hayatında biri var demişti, belki de vardır, bilemem.
ilerleyiş serkan,fama,sema üçlüsünün dediği gibi olacak sanırım. zaten bu 3ü de tek kişi olabilir kanımca.
elifcim benim çıkan falları artık, bu denli yararlandığım bir foruma amme hizmeti gibi düşünşükür çıkan fal haberi :) duyunca cok sevınıyorum:)
bu dediğiniz falcılar asenat ve hüma mı? en çok ikisinin bahsi geçiyor burada.Çok mesaj gelmiş şimdi bişilerr yazim binnazda bi falcıdan bahseder hiç yanılmaz o falcı ne dediyse yaşar bi onun dediğini yaşar ikinci falcı yoktur ama tarihleri ile cıkar faceden yazışır yaa bacım niye burdasın ne dediyse oluyo mademm kim anladınız mı burdan yazdım ben gittim kendinize iyi bakınn
benmki de gecti sanki ya 6 ay oldu... Btti sanrm yas dönemim...grbersin inş mutlu olamaz sürünür ömrü boyunca...Çayı çok severdi. O gittiğinden beri, içimi acıtmasın diye çay demlemiyordum. 1 haftadır her sabah ve her akşam çay demliyorum. Oh miss. İyileşmişim de haberim yokmuş
Hüma patladı mı canım?çıkan fal haberi:
serkan tek: aynen dediği şekilde bir gelişme oldu, ben tamamen unutmuşken aynen onun dediği şekilde bir konuşma gerçekleştirmişim, dün gece okuyunca çok şaşırdım. 2 ay önceki falında bilmiş.
eylem: tekrar arayacak demişti. sen ne kadar engellersen engelle bir yolunu bulacak demişti.
sema: arayacağı tarihleri hep tutturmuş oldu. 1 ay önceki zamanı da bilmişti. 2 haftadır da ulaşmaya çalışıyormuş ama başaramamış. bunu da bilmiş sema.
fama: gelişmeyi bilmiş, benim tavrımı da bilmiş. ama diğerleri gibi ayrıntı yok.
emine: aynen fama gibi demiş, bilmiş.
serüven: gelişmeyi bilmiş. tarih bilgisi yok. bir tarih öngörüsü var yüzyüze görüşmekle ilgili ama asla tutmaz, imkansız.
lebuda: çok eskiden baktırmışım ve bu tarihleri söylemiş iletişim için. 7-8 ay önceki bir fal. yazmasam bile olurdu ama yine de hakkını yemeyeyim.
yeşilçingene: genel tutumunun nasıl olacağını bilmekte. onun dediği gibi tavırlar sergiliyor.
ilk aklıma gelenlere baktım. o nedenle diğerlerini bilemiyorum. diğerleri tutturamadı da diyemiyorum. akrepgöz hayatında biri var demişti, belki de vardır, bilemem.
ilerleyiş serkan,fama,sema üçlüsünün dediği gibi olacak sanırım. zaten bu 3ü de tek kişi olabilir kanımca.
Ya valla duanında hayırlısı.Allah dertle kilo verdirmesin.sağlık,sıhhat ve mutlulukla kilo vermeyi nasip etsin:)keşke benm de iştahım kesilse.... Of ya
Demekki henüz tam unutmamışsın.ben kin bile beslemiyorum.benden uzak diyorum sadece o ve ailesi.bence öfkenide yen.ozaman Rabbim hesap soracaktır emin ol.kul unutur Yaradan unutmazbenmki de gecti sanki ya 6 ay oldu... Btti sanrm yas dönemim...grbersin inş mutlu olamaz sürünür ömrü boyunca...
Ay yok ben öyle de demiyorum. O da mutlu olsun. Nefret etmek insanı mutsuz ediyor, içini kurutuyor.benmki de gecti sanki ya 6 ay oldu... Btti sanrm yas dönemim...grbersin inş mutlu olamaz sürünür ömrü boyunca...
yooo karmayı yasasın ... Lağım faresi ...Demekki henüz tam unutmamışsın.ben kin bile beslemiyorum.benden uzak diyorum sadece o ve ailesi.bence öfkenide yen.ozaman Rabbim hesap soracaktır emin ol.kul unutur Yaradan unutmaz
Demekki henüz tam unutmamışsın.ben kin bile beslemiyorum.benden uzak diyorum sadece o ve ailesi.bence öfkenide yen.ozaman Rabbim hesap soracaktır emin ol.kul unutur Yaradan unutmaz
canım hüma bende patlayalı 1 yıl oldu. çoktan patladığı için yazmadım bile.Hüma patladı mı canım?
Hümanın patlayan fal haberlerini duydukça gülüyorum ah Hüma sen neymişsin.yahu azbirazda tutarlı atsaydın ya zorlasam senden iyi fal bakacam.yazık ediyorsun kendinede bizede.hani derdin ya yastığa başımı nasıl rahat koyarım şimdi duy sesimizi ve mışıl mışıl uyu diyecem uyuyordun zaten biz acı çekerken.canım hüma bende patlayalı 1 yıl oldu. çoktan patladığı için yazmadım bile.
Hümanın patlayan fal haberlerini duydukça gülüyorum ah Hüma sen neymişsin.yahu azbirazda tutarlı atsaydın ya zorlasam senden iyi fal bakacam.yazık ediyorsun kendinede bizede.hani derdin ya yastığa başımı nasıl rahat koyarım şimdi duy sesimizi ve mışıl mışıl uyu diyecem uyuyordun zaten biz acı çekerken.
ya senin kartları da hep benmki gbi olumlu dönüş vs kartları ... Ama cokmıyo ve çıkmadı da zatenHümanın patlayan fal haberlerini duydukça gülüyorum ah Hüma sen neymişsin.yahu azbirazda tutarlı atsaydın ya zorlasam senden iyi fal bakacam.yazık ediyorsun kendinede bizede.hani derdin ya yastığa başımı nasıl rahat koyarım şimdi duy sesimizi ve mışıl mışıl uyu diyecem uyuyordun zaten biz acı çekerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?