Binnaz Abla

ayy varsa ben de dün gece rüyamda erkek cocuk dogrdum ve emzirdim anlamına baktım kötü gösteriyor sizce ndir kızlar ?
Aslında ben görmedim, dün biraz mutsuzdum çok dua ettim yattım belki rüyamda görürüm diye. Merak ettiğim şeyi çok yakın bir arkadaşım var o görmüş beni rüyasında

Bilmiyorum dedim ya 20 nin üstü fal attım kendisini.hatta hemen bakma yoğunlaş en acımasız yorumu yap dedim.ben olsam bukadar kesin konuşmazdım.amaç terapiyse olur olmaz diyebilirdi bende bugün ona asla sitem etmezdim.kendi kartlarıda aynı şeyi söylüyorsa insanda inanma hissi ister istemez doğuyor.onu halada seviyorum ama sadece kırgınım.

ya senin kartları da hep benmki gbi olumlu dönüş vs kartları ... Ama cokmıyo ve çıkmadı da zaten
Evet ama bence o kartlarda çok ince ayrıntılar var onlar kilit noktalar.hepsini geleceğe yorumlamak yanlış.geçmişle harmanlamak gerekir.belki sadece bir iki tanesi geleceği işaret ediyordur.oda olumsuz çıkanlar.ya da kartlar bizimle oynuyor.ben bunuda söylemiştim Hümaya.ahh keşke kartların dili olsada konuşsa canım

yine hüma lafı açılmışken yazayım da kadının hakkına girmeyeyim
en son hüma bende sezgiye oranla daha pembeydi demiştim ama geçen tekrar hümaya baktırdım ve sezginin söylediği şeylerin aynısını söyledi

evet katina kartlarının bazen insanla oynadıgını duymustum bence senin fallarda da oyle olmus canım yoksa sanmıyorum ki hüma bastıra bastıra döncek desin demek ki cok net hiisetti bak döncek ben de ne kadar iyi falcı oldugumu göstercem diye düşündü ama kartlar oyun oynadı bence canım bu saatten sonra zaten dedigi gibi olursa hüma gelsin bayragı diksin foruma :)

çok ilginç ben de hiç bir detay yoktu..enerji meselesi heralde..

bana da ikisi de aynı seyleri ve tarihleri verdiler cnaım sadece sezgi bikaç hafta sonrasını verdi tarihte birebir aynı tarifleri yaptılar ama hüma evlendirmek istedi :) sezgi cok ciddi ilişkidedi hadi bakalım :)

çok ilginç ben de hiç bir detay yoktu..enerji meselesi heralde..

Canım dedim ya çıksın ben Hümanın önünde eğilirim.ama beş ay oldu artık ben bile unuttum ki o hayda hayda unutmuştur

Canım dedim ya çıksın ben Hümanın önünde eğilirim.ama beş ay oldu artık ben bile unuttum ki o hayda hayda unutmuştur

kuzum nedense bu erkek seni unutmamıs kapına gelecek gibi hissediyorum- benim de hislerim fena degildir hani :) -

bence bir takım olaylar yasanacak aranızda barısma kısmını bilemem ama bu konu henuz kapanmadı gibi hissedyrm tma tersi kolay kolay unutabilecegini de sanmyrm

Bitanem öylemi gerçekten hisediyormudun? valla öyleyse ailesine pis kapak olur.ama inan evlilik olmaz artık benim ailemde istemez.artı tüm çevresi bizi kıskanıyorlardı benden sonra adamın peşine düşen ortak arkadaşlarımız oldu.hepsi eli boş döndüler gerçi.insanlar çok iğrençleşebiliyor.onunda çevresinden bana asılanlar oldu.nasıl bir dünyada yaşıyoruz.midem kalktı.sonra anladımki tüm dünya bize karşıymış.ayrılalım diye gün sayıyorlarmış.çok nazarada geldik çok

yazık yaa ne kadar insalık yokusunu mahlukatlar var hayatta

nedense bana bu adam afallamıs kafası karısık gibi geliyor birisi onu doldurmus sanki o da kendinde olmayarak sacmalamıs giibi hiiseedyrm ve artık gercekten seni kaybettigini anladıgı için bi süre içinde muhakkak haber gönderecektir ulaşmaya calışacaktır erkeklerin bu huyu var biliyosun o zaman da sen kabul edermisin red mi edersin o da senin bilecegin iş ama umarım döner gelir de yeniden senin de iyice için sogur

Canım aynende ailesi ve çevresi baltaladı bizimkise saf anlamadı niyetlerini ve beni yordu durdu.tespitlerin çok yerinde

Canım aynende ailesi ve çevresi baltaladı bizimkise saf anlamadı niyetlerini ve beni yordu durdu.tespitlerin çok yerinde

ee canım o kadar fal baktırdım ben de kaptım bişiler ,
ama sana bişi solim mi erkekler hep boyldir baskalarının sözüne gitmeye bayılırlar sonra dank eder ,anlatmak istersen özelden dinlerim canım seni ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…