- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
ayy varsa ben de dün gece rüyamda erkek cocuk dogrdum ve emzirdim anlamına baktım kötü gösteriyor sizce ndir kızlar ?Kızlar aranızda rüyadan anlayan var mı bi danışsam özelden ?
sıkıntı demek canımayy varsa ben de dün gece rüyamda erkek cocuk dogrdum ve emzirdim anlamına baktım kötü gösteriyor sizce ndir kızlar ?
Aslında ben görmedim, dün biraz mutsuzdum çok dua ettim yattım belki rüyamda görürüm diye. Merak ettiğim şeyi çok yakın bir arkadaşım var o görmüş beni rüyasındaayy varsa ben de dün gece rüyamda erkek cocuk dogrdum ve emzirdim anlamına baktım kötü gösteriyor sizce ndir kızlar ?
Bilmiyorum dedim ya 20 nin üstü fal attım kendisini.hatta hemen bakma yoğunlaş en acımasız yorumu yap dedim.ben olsam bukadar kesin konuşmazdım.amaç terapiyse olur olmaz diyebilirdi bende bugün ona asla sitem etmezdim.kendi kartlarıda aynı şeyi söylüyorsa insanda inanma hissi ister istemez doğuyor.onu halada seviyorum ama sadece kırgınım.valla bende patlarsa sadece hüma degil hepsi birden saglam gümlicek kızlar bi tanesi bile bu adam gelmicek demedi hatta ustune hepsi ciddi evlilige giden ilişki kurdurdu beni takipte kalın patlrsam hepsinden toptan kurtulcaz :)
bu arada hüma bana hala samimi geliyor canım yaa snmıyırum bilerek sana pembe tablo cizcegini o kadar zaman
evet karşı tarafa çok hakim zaten...karşı tarafın düşncelerini de iyi okuyor mu?
Evet ama bence o kartlarda çok ince ayrıntılar var onlar kilit noktalar.hepsini geleceğe yorumlamak yanlış.geçmişle harmanlamak gerekir.belki sadece bir iki tanesi geleceği işaret ediyordur.oda olumsuz çıkanlar.ya da kartlar bizimle oynuyor.ben bunuda söylemiştim Hümaya.ahh keşke kartların dili olsada konuşsa canımya senin kartları da hep benmki gbi olumlu dönüş vs kartları ... Ama cokmıyo ve çıkmadı da zaten
evet katina kartlarının bazen insanla oynadıgını duymustum bence senin fallarda da oyle olmus canım yoksa sanmıyorum ki hüma bastıra bastıra döncek desin demek ki cok net hiisetti bak döncek ben de ne kadar iyi falcı oldugumu göstercem diye düşündü ama kartlar oyun oynadı bence canım bu saatten sonra zaten dedigi gibi olursa hüma gelsin bayragı diksin foruma :)Evet ama bence o kartlarda çok ince ayrıntılar var onlar kilit noktalar.hepsini geleceğe yorumlamak yanlış.geçmişle harmanlamak gerekir.belki sadece bir iki tanesi geleceği işaret ediyordur.oda olumsuz çıkanlar.ya da kartlar bizimle oynuyor.ben bunuda söylemiştim Hümaya.ahh keşke kartların dili olsada konuşsa canım
çok ilginç ben de hiç bir detay yoktu..enerji meselesi heralde..bu arada esas oğlanın dışında başka bir konuda da fama'ya kahve atmıştım. konuya dair hiç bir bilgi vermeden sorumu sordum. resmen döktürmüştü. kimsenin bilemeyeceği detayları bilmiş.
geleceği bilemem ama geçmiş konusunda kesinlikle bir şeyleri var fama'nın.. öyle detayları bilmesi çok şaşırtıcı
yine hüma lafı açılmışken yazayım da kadının hakkına girmeyeyim
en son hüma bende sezgiye oranla daha pembeydi demiştim ama geçen tekrar hümaya baktırdım ve sezginin söylediği şeylerin aynısını söyledi
çok ilginç ben de hiç bir detay yoktu..enerji meselesi heralde..bu arada esas oğlanın dışında başka bir konuda da fama'ya kahve atmıştım. konuya dair hiç bir bilgi vermeden sorumu sordum. resmen döktürmüştü. kimsenin bilemeyeceği detayları bilmiş.
geleceği bilemem ama geçmiş konusunda kesinlikle bir şeyleri var fama'nın.. öyle detayları bilmesi çok şaşırtıcı
Canım dedim ya çıksın ben Hümanın önünde eğilirim.ama beş ay oldu artık ben bile unuttum ki o hayda hayda unutmuşturevet katina kartlarının bazen insanla oynadıgını duymustum bence senin fallarda da oyle olmus canım yoksa sanmıyorum ki hüma bastıra bastıra döncek desin demek ki cok net hiisetti bak döncek ben de ne kadar iyi falcı oldugumu göstercem diye düşündü ama kartlar oyun oynadı bence canım bu saatten sonra zaten dedigi gibi olursa hüma gelsin bayragı diksin foruma :)
Canım dedim ya çıksın ben Hümanın önünde eğilirim.ama beş ay oldu artık ben bile unuttum ki o hayda hayda unutmuştur
Bitanem öylemi gerçekten hisediyormudun? valla öyleyse ailesine pis kapak olur.ama inan evlilik olmaz artık benim ailemde istemez.artı tüm çevresi bizi kıskanıyorlardı benden sonra adamın peşine düşen ortak arkadaşlarımız oldu.hepsi eli boş döndüler gerçi.insanlar çok iğrençleşebiliyor.onunda çevresinden bana asılanlar oldu.nasıl bir dünyada yaşıyoruz.midem kalktı.sonra anladımki tüm dünya bize karşıymış.ayrılalım diye gün sayıyorlarmış.çok nazarada geldik çokkuzum nedense bu erkek seni unutmamıs kapına gelecek gibi hissediyorum- benim de hislerim fena degildir hani :) -
bence bir takım olaylar yasanacak aranızda barısma kısmını bilemem ama bu konu henuz kapanmadı gibi hissedyrm tma tersi kolay kolay unutabilecegini de sanmyrm
Bitanem öylemi gerçekten hisediyormudun? valla öyleyse ailesine pis kapak olur.ama inan evlilik olmaz artık benim ailemde istemez.artı tüm çevresi bizi kıskanıyorlardı benden sonra adamın peşine düşen ortak arkadaşlarımız oldu.hepsi eli boş döndüler gerçi.insanlar çok iğrençleşebiliyor.onunda çevresinden bana asılanlar oldu.nasıl bir dünyada yaşıyoruz.midem kalktı.sonra anladımki tüm dünya bize karşıymış.ayrılalım diye gün sayıyorlarmış.çok nazarada geldik çok
Canım aynende ailesi ve çevresi baltaladı bizimkise saf anlamadı niyetlerini ve beni yordu durdu.tespitlerin çok yerindeyazık yaa ne kadar insalık yokusunu mahlukatlar var hayatta
nedense bana bu adam afallamıs kafası karısık gibi geliyor birisi onu doldurmus sanki o da kendinde olmayarak sacmalamıs giibi hiiseedyrm ve artık gercekten seni kaybettigini anladıgı için bi süre içinde muhakkak haber gönderecektir ulaşmaya calışacaktır erkeklerin bu huyu var biliyosun o zaman da sen kabul edermisin red mi edersin o da senin bilecegin iş ama umarım döner gelir de yeniden senin de iyice için sogur
Canım aynende ailesi ve çevresi baltaladı bizimkise saf anlamadı niyetlerini ve beni yordu durdu.tespitlerin çok yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?