Tamam bitanem yazacam sana akşama şuan yoldayım.çok öpüyorumee canım o kadar fal baktırdım ben de kaptım bişiler ,
ama sana bişi solim mi erkekler hep boyldir baskalarının sözüne gitmeye bayılırlar sonra dank eder ,anlatmak istersen özelden dinlerim canım seni ,
Tamam bitanem yazacam sana akşama şuan yoldayım.çok öpüyorum
canım bildiğim kadarıyla yeni doğan bebek meşakat ve zorluk demek ama yeni başlayan bir sürecin meşakati olabilir ayrıca bu tatlı bir meşakattir kötü olcak bir durum yok bence zaten nasıl tabir edilirse öyle çıkarayy varsa ben de dün gece rüyamda erkek cocuk dogrdum ve emzirdim anlamına baktım kötü gösteriyor sizce ndir kızlar ?
kızlar bende ilk defa sezgi'nin bir dediği çıkmış oldu :) esas adam hane değiştiricekmiş. bunu sezgi 3 ay önceki falında yazmıştı ve öyle bir durum yoktu. bu dediği demek ki doğruymuş.
ancak diğer dediklerinin imkansız olduğu netleşti diğer yandan :) biz ayrılığı pekiştiren bir konuşma daha yaptık. bunu neden kendimize yapıyoruz bilemiyorum ama sürekli neden" biz" olamayacağımızı anlatıp duruyor bana. neden arıyor o halde artık iyice sanırım derdi beni zıvanadan çıkarmak...
neyse sezgi'nin falı % 5 kısmı bile olsa en azından 1 dediği çıkmış :)))
canım bildiğim kadarıyla yeni doğan bebek meşakat ve zorluk demek ama yeni başlayan bir sürecin meşakati olabilir ayrıca bu tatlı bir meşakattir kötü olcak bir durum yok bence zaten nasıl tabir edilirse öyle çıkar
ben bu "neden biz olamayız?" temalı konuşmaları adamın barışmak istediğine ama kendini ayrılığa ikna etmeye çalıştığına yorarım :)kızlar bende ilk defa sezgi'nin bir dediği çıkmış oldu :) esas adam hane değiştiricekmiş. bunu sezgi 3 ay önceki falında yazmıştı ve öyle bir durum yoktu. bu dediği demek ki doğruymuş.
ancak diğer dediklerinin imkansız olduğu netleşti diğer yandan :) biz ayrılığı pekiştiren bir konuşma daha yaptık. bunu neden kendimize yapıyoruz bilemiyorum ama sürekli neden" biz" olamayacağımızı anlatıp duruyor bana. neden arıyor o halde artık iyice sanırım derdi beni zıvanadan çıkarmak...
çok sağol canım benım bizim tarihlerimiz yakınmış bu arada dua ederek mi beklesek bari olmayacakksa da olsun vesile olsun dualarbenim de içime dogum ferahlama olarak dogdu kızlar dun gece yatmadan önce hepimize dua ettim , özellikle deSakinkal sana canım .. belki de hayırlara vesile olur bu rüya
antonie, bana "senin beklentilerini sana veremem, veremezdim, demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş ben artık üzülmüyorum hayatta hiç bir şeye, sen de üzülme" dedi. o kendisini çoktan ikna etmiş bile bence. hayatında da başkası olabilir bile akrepgözün dediği gibi. bende her yerden engelli.ben bu "neden biz olamayız?" temalı konuşmaları adamın barışmak istediğine ama kendini ayrılığa ikna etmeye çalıştığına yorarım :)
Aklı sende kalmasa aramaz canım seni arıyorsa umut vardır herzaman..sen tavırını değiştirmelisin ki onunda aklı başına gelmeli..dank etsin..şuan istediğim anda bana döner modunda kur yapıyor..gerekirse bi kere zıvanadan çık bak herşey nasılda değişirkızlar bende ilk defa sezgi'nin bir dediği çıkmış oldu :) esas adam hane değiştiricekmiş. bunu sezgi 3 ay önceki falında yazmıştı ve öyle bir durum yoktu. bu dediği demek ki doğruymuş.
Bu erkeklere bu lafları kızılay dağıtıyor sanırım....Hepsi Issız Adam modundalar:))antonie, bana "senin beklentilerini sana veremem, veremezdim, demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş ben artık üzülmüyorum hayatta hiç bir şeye, sen de üzülme" dedi. o kendisini çoktan ikna etmiş bile bence. hayatında da başkası olabilir bile akrepgözün dediği gibi. bende her yerden engelli.
bir insan evladı bunları demek için bunca uğraş verir mi? allah görsün ne diyeyim.
Evet hepimiz bu zamanı bekliyoruz :))Allah biliyor ya bana yeter...ben 1 yıl sonra içimdekileri, bana yapılan haksızlıkları dile getirdim kızlar ona... içimde artık en ufak şey kalmadı. o nedenle içinizi ferah tutun. eğer hakkınız geçtiyse o insan karşınıza gelecek, sırf içinizdekileri dökmek istiyorsanız bile bu olur...
içinizi ferah tutun, zamana bırakın.
Allah iyiliğini versinBu erkeklere bu lafları kızılay dağıtıyor sanırım....Hepsi Issız Adam modundalar:))
zamanında o kadar çok zıvanadan çıktım ki, arkasına bakmadan kaçtıAklı sende kalmasa aramaz canım seni arıyorsa umut vardır herzaman..sen tavırını değiştirmelisin ki onunda aklı başına gelmeli..dank etsin..şuan istediğim anda bana döner modunda kur yapıyor..gerekirse bi kere zıvanadan çık bak herşey nasılda değişir)
Hepsi aynı pisliğin laciverti çünkü...Gider dolanır dolaşır senden iyisini bulamayınca döner kürkçü dükkanına..başlar şöyle böyle bla bla.:))Allah iyiliğini versin"seviyorum üzülüyorum ama böyle olmalı"
Sen bekle ben bi gezip geleyim temalı cümledir :)
çok sağol canım benım bizim tarihlerimiz yakınmış bu arada dua ederek mi beklesek bari olmayacakksa da olsun vesile olsun dualar
Ama aradaki kızlardan hiç bahsedilmez...Hepsi aynı pisliğin laciverti çünkü...Gider dolanır dolaşır senden iyisini bulamayınca döner kürkçü dükkanına..başlar şöyle böyle bla bla.:))
Senin unutmadığını biliyor o da unutamıyor yada senin nabzını ölçüyor...ilişki istiyorsan bu çocukla herşeyi sineye çekmiş gibi davranabilir veyada unutmuş gibi yapabilirsin ona karşı..Taktik çok sonra ilişkiye başlayıp sen tekmeyi basarsın.:))))zamanında o kadar çok zıvanadan çıktım ki, arkasına bakmadan kaçtı
bu adam bence arada bir eski asker arkadaşına ulaşır gibi ulaşmak istiyor. olayı bu. bazı erkeklerde bu sendrom oluyor.
yeni önlemler geliştirmem lazım benim. keşke biri çıksa karşıma da adam gibi bir ilişkim olsa...
Hayat acımasızlaştırıyor çünkü haketmediğin şeyleri yaşadıkça..Tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir sözü çok hoşuma gider:)))Ama aradaki kızlardan hiç bahsedilmez...
"Aklım karışıktı zamana ihtiyacım vardı düşündüm" der zırvalar..
yav he he demek gerekir
Bugün acayip acımasızım ya noluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?