Hepsi aynı pisliğin laciverti çünkü...Gider dolanır dolaşır senden iyisini bulamayınca döner kürkçü dükkanına..başlar şöyle böyle bla bla.:))
bla bla bla okadar çok ki çünkü bi onların sorunları var bizim hiç yok dertsiz tasasız yaşıyoruz bi elimde cımbız bi elimizde ayna.:)))he bir de sorunlarım var cok yogunum var o da cok saglam bahane :)
bla bla bla okadar çok ki çünkü bi onların sorunları var bizim hiç yok dertsiz tasasız yaşıyoruz bi elimde cımbız bi elimizde ayna.:)))
elde ettiği zaman zaten benim egosu çünkü:))sonra yüzüstü bırak bahanelerle Ama Allah büyük..Yarına kalsada yanına kalmaz hiçbirinin buna eminim.....ama elde edene kadar peşinde koşarken hiç yogun olmazlar :)
elde ettiği zaman zaten benim egosu çünkü:))sonra yüzüstü bırak bahanelerle Ama Allah büyük..Yarına kalsada yanına kalmaz hiçbirinin buna eminim.....
Ama aradaki kızlardan hiç bahsedilmez...
"Aklım karışıktı zamana ihtiyacım vardı düşündüm" der zırvalar..
yav he he demek gerekir
Bugün acayip acımasızım ya noluyor bana
Senin unutmadığını biliyor o da unutamıyor yada senin nabzını ölçüyor...ilişki istiyorsan bu çocukla herşeyi sineye çekmiş gibi davranabilir veyada unutmuş gibi yapabilirsin ona karşı..Taktik çok sonra ilişkiye başlayıp sen tekmeyi basarsın.:))))
kızlar her aramasında da egosuna bir darbe de benden yiyor. bu seferkinde eskisi gibi bağırıp çağırmadan lafları soktum daha bir daha ararsan telefon kullanmayı bırakacağım ama senin yüzünden sosyal çevremden de olmak istemiyorum. bence kendine bir yol çiz, hayatına yeni birilerini al, bu hayat tek geçmiyor, yeni sayfalar açmak lazım dedim.Katil olay mahaline tekrar dönermiş erkeklerin ki bu olay... Eminm bi kızdan ilgi karşılık görmedi ya da terkedildi gururuna yediremedi... O an aklına eski bıraktığı gelir aa bu beni seviyodu gururumu okşuyodu az konuşym şu eskiyle egom tekrar yükselsin ... Olay bu..
kızlar her aramasında da egosuna bir darbe de benden yiyor. bu seferkinde eskisi gibi bağırıp çağırmadan lafları soktum daha bir daha ararsan telefon kullanmayı bırakacağım ama senin yüzünden sosyal çevremden de olmak istemiyorum. bence kendine bir yol çiz, hayatına yeni birilerini al, bu hayat tek geçmiyor, yeni sayfalar açmak lazım dedim.
ne bahtsızım ya, millet sevgilisiyle yeni yeni iletişim yolları keşfeder, ilişkisini ilerletir, ben de internetten daha ne kadar engel koyarım diye aratmalar yapıyorum. hayatıma yeni biri girecek olsa paranoyak sanar beni
evet aynen... bu büyük bir gelişme... allah kimseye aşk acısı vermesin... bizleri vicdansızlarla bir daha karşılaştırmasın. çok duygusuz biri haline geldim.ne mutlu sana ki adamı bitirebilmişsin cnaım o da öenmli
Peki onun karakter yapısı gerçekten bu mu yani egosunu tatmin etmek mi, hani diyoruz ya falcilar iyi analiz etti diye illa birisi söylemiştir sana bu çocuktan bir cacık olmaz amacı başka diyeevet aynen... bu büyük bir gelişme... allah kimseye aşk acısı vermesin... bizleri vicdansızlarla bir daha karşılaştırmasın. çok duygusuz biri haline geldim.
Sen ne yazmıştin ki böyle konusmusarkadaşlar exın dogum gununu kutlamalı mıyım ? diye sormustum.. famanın falıma verdiği cevap..2 yıldız vermiştim ondan sonra da bu cevap geldi..BIR YOLUN VAR I ve FAMA YI USLUBUNDAKİ EDEPTEN DOLAYI KUTLUYORUM..
tekrar asla ve asla yolum düşmeyecektir.(mesajı aynen kopyaladım)
Çok emin konuşmuşsun lakin seni sevmediğini ve seni istemediğini başkasına deli divane olup başkası olduğunu anlaman uzun sürmez.Yaptığın yorum ne olursa olsun umurumda değil.ben gerçeği biliyorum ve onun aşkı başkası .Seni neden arasın ki...Onun umurunda bile değilsin ki seni arasın da senin doğum gününü kutlasın..Hiç bir şekilde seni araması senle iletişim kurması olmaz.Umut etme boşa.Yoluna bak sen
2 yıldız vermiştim hayatında net doğru oldgnu bildiğim bir şeyi de yanlış söylemişsiniz tşkler yazdım yorumaSen ne yazmıştin ki böyle konusmus
Famada bu aralar sorun var aynı şeyleri banada söylediarkadaşlar exın dogum gununu kutlamalı mıyım ? diye sormustum.. famanın falıma verdiği cevap..2 yıldız vermiştim ondan sonra da bu cevap geldi..BIR YOLUN VAR I ve FAMA YI USLUBUNDAKİ EDEPTEN DOLAYI KUTLUYORUM..
Çok emin konuşmuşsun lakin seni sevmediğini ve seni istemediğini başkasına deli divane olup başkası olduğunu anlaman uzun sürmez.Yaptığın yorum ne olursa olsun umurumda değil.ben gerçeği biliyorum ve onun aşkı başkası .Seni neden arasın ki...Onun umurunda bile değilsin ki seni arasın da senin doğum gününü kutlasın..Hiç bir şekilde seni araması senle iletişim kurması olmaz.Umut etme boşa.Yoluna bak sen
bana bir cacık olmaz diyen de oldu, kaderin bu adam filan fıstık diyen de oldu... bu geri dönüşleri, aramaları yapacağını ise iki grup da söyledi.Peki onun karakter yapısı gerçekten bu mu yani egosunu tatmin etmek mi, hani diyoruz ya falcilar iyi analiz etti diye illa birisi söylemiştir sana bu çocuktan bir cacık olmaz amacı başka diye
Famada bu aralar sorun var aynı şeyleri banada söyledilebara ya da :/ zaten bende patladı fama.
Baktirmadigim bir FAMA kalmıştı onada baktırmam artıkbu konuda gercekten en saygılı site binnaz ben acık acık begenmedigimi yazdım coguna hiçbişi demediler ya
arkadaşlar exın dogum gununu kutlamalı mıyım ? diye sormustum.. famanın falıma verdiği cevap..2 yıldız vermiştim ondan sonra da bu cevap geldi..BIR YOLUN VAR I ve FAMA YI USLUBUNDAKİ EDEPTEN DOLAYI KUTLUYORUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?