Binnaz Abla

Katil olay mahaline tekrar dönermiş erkeklerin ki bu olay... Eminm bi kızdan ilgi karşılık görmedi ya da terkedildi gururuna yediremedi... O an aklına eski bıraktığı gelir aa bu beni seviyodu gururumu okşuyodu az konuşym şu eskiyle egom tekrar yükselsin ... Olay bu..

Çıkan fal haberim yok kızlar ama süreç sezgi geysu ve hümanın dediği gibi ilerliyor ben süreci bayağı bayağı karıştırıp değiştirdim akışı..yılbaşına kadar sabır edicem başka yolu yok...

elde ettiği zaman zaten benim egosu çünkü:))sonra yüzüstü bırak bahanelerle Ama Allah büyük..Yarına kalsada yanına kalmaz hiçbirinin buna eminim.....

aman kalıyor be canım valla daha birinin bile kötü oldugunu görmedim ama affedebildim artık ne halleri varsa görüsnler

Ama aradaki kızlardan hiç bahsedilmez...
"Aklım karışıktı zamana ihtiyacım vardı düşündüm" der zırvalar..
yav he he demek gerekir
Bugün acayip acımasızım ya noluyor bana

kızlar her aramasında da egosuna bir darbe de benden yiyor. bu seferkinde eskisi gibi bağırıp çağırmadan lafları soktum daha bir daha ararsan telefon kullanmayı bırakacağım ama senin yüzünden sosyal çevremden de olmak istemiyorum. bence kendine bir yol çiz, hayatına yeni birilerini al, bu hayat tek geçmiyor, yeni sayfalar açmak lazım dedim.

ne bahtsızım ya, millet sevgilisiyle yeni yeni iletişim yolları keşfeder, ilişkisini ilerletir, ben de internetten daha ne kadar engel koyarım diye aratmalar yapıyorum. hayatıma yeni biri girecek olsa paranoyak sanar beni

ne mutlu sana ki adamı bitirebilmişsin cnaım o da öenmli

arkadaşlar exın dogum gununu kutlamalı mıyım ? diye sormustum.. famanın falıma verdiği cevap..2 yıldız vermiştim ondan sonra da bu cevap geldi..BIR YOLUN VAR I ve FAMA YI USLUBUNDAKİ EDEPTEN DOLAYI KUTLUYORUM..
tekrar asla ve asla yolum düşmeyecektir.(mesajı aynen kopyaladım)

Çok emin konuşmuşsun lakin seni sevmediğini ve seni istemediğini başkasına deli divane olup başkası olduğunu anlaman uzun sürmez.Yaptığın yorum ne olursa olsun umurumda değil.ben gerçeği biliyorum ve onun aşkı başkası .Seni neden arasın ki...Onun umurunda bile değilsin ki seni arasın da senin doğum gününü kutlasın..Hiç bir şekilde seni araması senle iletişim kurması olmaz.Umut etme boşa.Yoluna bak sen

evet aynen... bu büyük bir gelişme... allah kimseye aşk acısı vermesin... bizleri vicdansızlarla bir daha karşılaştırmasın. çok duygusuz biri haline geldim.
Peki onun karakter yapısı gerçekten bu mu yani egosunu tatmin etmek mi, hani diyoruz ya falcilar iyi analiz etti diye illa birisi söylemiştir sana bu çocuktan bir cacık olmaz amacı başka diye

Sen ne yazmıştin ki böyle konusmus

Famada bu aralar sorun var aynı şeyleri banada söyledi lebara ya da :/ zaten bende patladı fama.

Peki onun karakter yapısı gerçekten bu mu yani egosunu tatmin etmek mi, hani diyoruz ya falcilar iyi analiz etti diye illa birisi söylemiştir sana bu çocuktan bir cacık olmaz amacı başka diye
bana bir cacık olmaz diyen de oldu, kaderin bu adam filan fıstık diyen de oldu... bu geri dönüşleri, aramaları yapacağını ise iki grup da söyledi.

Bu cümleyi Fama mı kurdu. O böyle düzgün konuşamaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…