Binnaz Abla

Famada bu aralar sorun var aynı şeyleri banada söyledi lebara ya da :/ zaten bende patladı fama.

bana ilk falında dedi ki "aranız şu an kötü olsa da seni seviyor derdi seninle değil kendisiyle bunları atlatıp zaten aranızı düzeltecek, ilişkiniz eskisi gibi olacak. başkası vs. aklından geçiyorsa hiç geçirme öyle bir şey asla yok." ikinci falında "seni özlemiyor, zaten başkasıyla görüşüyor, ama ciddiye binen bir şey yok senin haberin bile olmayacak ama sonunda seni özlediğini anlayacak aranızı düzeltecek" dedi. ben de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim kendisine "önceki falında da söyledim dikkatli oku" dedi. ben de hayatta başarılar fama dedim.

ben gerçekten olumsuz yazmasına takılmadım 3 yıldır ben nerdeyse yuzlerce fal atmışımdır ben üslubundaki seviyesizliğe kızdım sen hırsa mı bındırdın 2 yıldızımı ne haddıne yani bunu yazmak. adam gibi olmaz de terbiyesiz bir insanmış haram olsun param da ..

ben de olumsuzunda değilim gerçekten, bilsin ve gerçekten ne gördüyse söylesin, umut tacirliği yapmasın daha iyi. ki fal atarsam da pembe bir tablo çizmeyin gerçeği söyleyin diye not düşüyorum. ama benim ona ilk falınızda bunu söylememiştiniz demem üzerine verdiği yanıt aynı kabalıktaydı. onun yerine diyebilirdi ki "yeni tanışmış, yeni ortaya çıktı" vs. ilk falı bakan famayla ikinci falı bakan fama aynı kişi değil gibi geldi hatta bana. ilk falındaki nokta atışlarından eser yoktu, herkese yapılabilecek genel bir yorum yapmıştı. tamam türkçesi hiçbir zaman düzgün değildi ama üslubu kaba değildi kadının. çok kaba bir üslupla yazmıştı bana da masalkizi- a da.

Sevgilisi mi terk etti acaba neden böyle atarli ki

Sevgilisi mi terk etti acaba neden böyle atarli ki

valla ne yaşarsa yaşasın, kendisi kara listemdedir. güle güle. bu ara kopyala-yapıştır fal atıyor gibi geliyor bana. soruya göre birkaç cümleyi değiştiriyor sanki. enerjin yoksa bakma arkadaş

valla ne yaşarsa yaşasın, kendisi kara listemdedir. güle güle. bu ara kopyala-yapıştır fal atıyor gibi geliyor bana. soruya göre birkaç cümleyi değiştiriyor sanki. enerjin yoksa bakma arkadaş

kesinlikle yaa tamam hepimiz falların patlama ihtimalini göze alarak fal atıyoruz zaten diger türlüsü şirk olur yani ama falcıdan beklentim de kötü bişi görüyosa tatlı bir dille beni uyarsın , kaba olmasın gereksiz pembe tablo çizmesin öğüt verir bi şekilde anlattıkları zaman zaten uslubundan dolayı ok diyosun ben melek yıldıza selin imere analttıklarınızla yasadıklarımın alaksı yok diye yazdım olabilir tatlım cok fzla fal bakıyrm enerjim düşmüş olabilir üzgnm sevgilerimle yazmıs yani famanınki sacmalık telweede iğrenc o konuda ben o yuzden binnazdaki falcıların uslubunu cok sevyrm cok kibarlar yönetim sıkı tutuyor demek ki

düzgun konuşmamış ki zaten sizce düzgün mü konuşmuş?

Düzgünden kastım cümlelerin anlaşılır olması. Fama genel de mastar olarak kendini ifade ettiği için yazdıklarından bişey anlaşılmaz. Böyle kurallı cümle kurması şaşırttı beni.

Kızlar Kesira sirele kahve atayim mi sizce

Kahveyi bilmem de tarot leş. Ruh yok kadında kart yorumluyor. Yoz aziz yok yıldız ters gelmiş düz gitmiş

Byv şaibeli bir site... binlerce kez yazıldı çizildi. Kim kimdir belli değil. Buna rağmen hala fal atıyorsanız sizde bir hoşsunuz. Kızlar kusura bakmayın. Eski falına bakmadan sallamış işte. Sizde yüzüne vurunca cirkinlesmis....
Çok benzerini müge aydın da bir arkadaşa yapmıştı. O da ohhhh adamın hayatına başkası var minvalinde cevap vermişti. Nispet yapar gibi. Yüzüne vurunca. Bunu insanlar bilsin diye yazdım ben burada. Ama üstüne buradakiler yine fal attılar. Sisirdiler başkalarına da sebep oldular... hep diyorum yine diyeceğim. Fal atmadan şu topikte bir arama yapın. Yorumları süzgeçten geçirin. Çıldırmış gibi fal atmayın. Hatta biraz da ara verin. Bir sürü kişi gelişmeleri ara verince yaşadı.
Katina enerjisi ağır kartlar 3 günde bir bakılırsa kartlar direk dalga geçmeye başlar. Hüma ne yapsın.? Bu durumda. Katina kartlarım var ben kendimden biliyorum. Katina kartları kıskançtır ayrıca başka fallar istemez etrafında. Kaldı ki yazmıştım online da katina tekniği yanlış diye. Falcının hissiyatı mühim olan denmişti. Ne hissiyatı işte. Sorudan yürüyorlar. Hisli falcı sorusuz da bakar. Yüzyüze fal baktıran lar bilir. İyi falcı sormadan cat cat söylüyor... fal isi külliyen yalan sa online da duble yalan. Sizi buradan gördükçe bir abla olarak kahroluyorum. Bana kızmayın nolur.... Çok sık baktirmadim sizler gibi ama 1 aya yakındır hiç atmadım. Atmayı da düşünmüyorum. Gelişmeler fallara ara verince oluyor. Bir sakın kalın. İçiniz dışınız durulsun.
Not : Hüma cı değilim. En başından beri o kadında beni iten bir şey var. Valide gelmiş karta bile kelebekler kuşlar gelinlikler demiş bir arkadaşa kartları gördüm...
Ama çok sık atınca söyleyecek birsey bulamıyor done done olumlama yapıyor kadın ne yapsın.
@gollom sana gelince...
2-3 ayda bir gelip ortaya hep aynı lafı bırakıp gidersin. Sana bu 3. Sorusum. Varsa bildiğin bir şey eminsen ve de gerekçeleri ile birlikte yazar gidersin. Ben söyledim siz bulun ben söyledim siz anlayın ne demek? Heee biz gerizekaliyiz anlamıyoruz. Sen de pek yüce gönüllüsün söyledin anladık. Özel mesajlarla fıkır fıkır kaynatıp bir kaç kişi gelip burada paranoya yaratma. Varsa bildiğin söyle. Ya da suss....
Zamaninda senin de yere göğe sigdiramadiklarin olmuştu... kimse sana çamur atmadı ama..

Fama dedigim kisi bir yolun vardaki...bilmiyorum ozaman benim ilk falimdi son falim oldu uslubundan haberim yoktu oyuzden zaten bu tarz olduguna sahit olsam hic fal atmazdim

ne kadar guzel soylemişssin cok teşekkürler acıklamaların için

kızlar fallara ara verince gelişmelerin yasandıgına ben de tanık oldum iki haftadır fal baktırmıyrm sezgi ile son noktayı koydum hayatımda kayda deger bi degişim olmadıgı surece de atmıcam

Ben bu topiğe girip küfür hakaret edenlere, hoşlanmadıklarına ara ara laf sokanlara yapmayın demekten yoruldum siz yorulmadınız.
Birileriyle yıldızınız barışmıyor alttan alttan laf sokuyorsunuz, reklam yapan var deyip ortaya laf atıp çekiliyorsunuz.
Yönetime şu kişi reklam yapıyor diye mesaj atmak yerine buradan laf söyleyip merak edenlere özelden yazarım demek yerine biriniz dahi yönetime gelip böyle bir şüphem var dediniz mi?
Topikte yazıp çizip kenara çekilmek sadece tartışma getirir, lütfen rica ediyorum bu topikte tartışmak yerine, şüphelerinizi hatta varsa delillerinizle yönetime yazın, incelensin bu konu da burada kapansın.

Kime atayım sence binnazda kredi var

Bana gönül koymayın nolur. Yok birbirimizden farkımız. 42 yaşındayım ben bile böyle bir boşluğa düşüp şu süreçten geçtiysem sizlerin ki gayet normal. Hepiniz hayatın çok başındasıniz. Hiç bir acı ilk günkü gibi kalmıyor kalmaz. Geçecek ve hepiniz çok iyi olacaksınız... herşey vaktine esir dir. Sınırdasınız... az kaldı sabır....
Öpüyorum hepinizi mutlu olasıcalar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…