Şevval'e kahve atabilirsin. Ben Aslıhan Yılmaz'ın tarotunu çok beğenmiştim. Kemal Devrime atma derim asla düşünceye hakim değil.. Daha ucuz dersen Nehir'de iyiydi.Kime atayım sence binnazda kredi var
Şevval girse deneyeceğim ama gelmiyor kadinŞevval'e kahve atabilirsin. Ben Aslıhan Yılmaz'ın tarotunu çok beğenmiştim. Kemal Devrime atma derim asla düşünceye hakim değil.. Daha ucuz dersen Nehir'de iyiydi.
Fama dedigim kisi bir yolun vardaki...bilmiyorum ozaman benim ilk falimdi son falim oldu uslubundan haberim yoktu oyuzden zaten bu tarz olduguna sahit olsam hic fal atmazdim
Kime atayım sence binnazda kredi var
Ben artık eğlencesine atıyorumçok beklentileri yüksek tutunca üzülüyorum diye. Aylık kendime bir limit koydum onunla fal baktiriyorum zaten hediye puanlar falanda var arada dandik yorum yapanın da gözünün yaşına bakmıyorum direkt iade alıyorum. Zaten dikkate aldigim bir iki kişi var onlara da gelisme olursa tekrar atarım suan kafa dağıtmaca
ben denedim, pek memnun kalmadımRezzan ablayı deneyen hıc yok mu kızlar ?
Fama'nın uslübu çok incitici olmuş gerçekten. ama bence orda 2-3 kişi var çoklu profilleri idare eden. ben aylar önce fal atmıştım, dediği akşamnda olunca ertesi gün atmıştım ve beni hatırlamamıştı ?!?!
var bir durumlar orda.
ben yaklaşık 2 haftadır fal baktırmıyorum sanırım. en son eylemle konuşmuştum. evet galiba uzak durunca daha iyi oluyor insanın içi.
Fal alem rezzan ile telwe serüven aynı kişi bana göre. Başka söyleyenlerde oldu.... Rezzan abla olarak beğenmedim. Seruven olarak kitap falı iyiydi. Keramet kitapta fikrimce...yorumlarda gorunce gaza geldım galıba uzuldum smdı falalemde kıme baktırablırım elımde kalan son kredı baktraym kurtulaym artk
kesinlikle katılıyorum. rezzana baktırmdım. ama serüvene 2 kere gittim. 2sinde de mükemmeldi. hatta sorularımdan birini çok daha eski sevgilim için kullandım. evlendi ve boşandı. onu bildi kadın. kitap falı çok iyiFal alem rezzan ile telwe serüven aynı kişi bana göre. Başka söyleyenlerde oldu.... Rezzan abla olarak beğenmedim. Seruven olarak kitap falı iyiydi. Keramet kitapta fikrimce...
Rezzan ablayı deneyen hıc yok mu kızlar ?
Gizem Hatun kesinlikle..yorumlarda gorunce gaza geldım galıba uzuldum smdı falalemde kıme baktırablırım elımde kalan son kredı baktraym kurtulaym artk
Falalemde iptal etmek için 8 saat ceap gelmezse oluyor diye biliyorum sen yönetime mail at iletişim kısmında onlar iptal eder belki.kızlare rezzana fal atmıstım 2 saat once falan ıptal edıcem gızemı deneym mesela ıptal butonu benmı goremedım acaba ılk defa kullanıyorum bu siteyi
Medyumgizem e sormusum,
"Bahsettiginiz kisinin tarifi mumkun mu?"
O da bana demis ki
"Tarife uyuyorsa mumkun"
boyle zekasızlık gormedim yemin ederim. Tarif et diyorum etmedigi tarife uyuyorsa mumkun demis. gecmis fallari dahi okumak istemiyorum cidden bu cesit gerizekaliliklar tiksindirdi faldan.
Medyumgizem e sormusum,
"Bahsettiginiz kisinin tarifi mumkun mu?"
O da bana demis ki
"Tarife uyuyorsa mumkun"
boyle zekasızlık gormedim yemin ederim. Tarif et diyorum etmedigi tarife uyuyorsa mumkun demis. gecmis fallari dahi okumak istemiyorum cidden bu cesit gerizekaliliklar tiksindirdi faldan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?