Binnaz Abla

Fama dedigim kisi bir yolun vardaki...bilmiyorum ozaman benim ilk falimdi son falim oldu uslubundan haberim yoktu oyuzden zaten bu tarz olduguna sahit olsam hic fal atmazdim

Evet biryolun var da ki Fama'dan bahsediyorum. Beğeneni var beğenmeyeni var. Kendinden fazla emin. Tellwe'de bana oyun az bakmam deyip iade etmiş sonra bakmış neyse hadi biraz oy vereyim sana demişti garip bir tip. Benim duruma olumsuz konuşan iki kişiden biri. Dediğinin çıkma ihtimali de var ama o kadar kötü bir yazım tarzı var ki anlamak için tercüme ettirmek gerek.
Böyle saygısızlığına ilk kez denk geldim ama. Önemsediğim bir falcı değil. Sen de çok takılma zaten.

Kime atayım sence binnazda kredi var

Ben Nil Güneş'i merak ediyordum online olmuyor diye Kesira'ya attım keşke atmasaydım diyorum. Yorumlarda cesareti olan atsın falan denmişte kadın bişey diyemedi ki bana ık mık aynı cümleler kart yorumu. Durum bu ama bak bu da olabilir tarzı söylemler. Zaten iki ihtmal olduğunu bende biliyorum Bişey ya olur ya olmaz bunu lastik gibi uzatırsan sıkıcı bir falcı olursun. Bence Kesira tam da böyle.

Nil'i arat forumda biraz yatarsa belki denersin sen canım.

Ben artık eğlencesine atıyorum çok beklentileri yüksek tutunca üzülüyorum diye. Aylık kendime bir limit koydum onunla fal baktiriyorum zaten hediye puanlar falanda var arada dandik yorum yapanın da gözünün yaşına bakmıyorum direkt iade alıyorum. Zaten dikkate aldigim bir iki kişi var onlara da gelisme olursa tekrar atarım suan kafa dağıtmaca

ortalama fiyatta atcaksan sevval fena degil canım

yorumlarda gorunce gaza geldım galıba uzuldum smdı falalemde kıme baktırablırım elımde kalan son kredı baktraym kurtulaym artk

Fama'nın uslübu çok incitici olmuş gerçekten. ama bence orda 2-3 kişi var çoklu profilleri idare eden. ben aylar önce fal atmıştım, dediği akşamnda olunca ertesi gün atmıştım ve beni hatırlamamıştı ?!?!
var bir durumlar orda.
ben yaklaşık 2 haftadır fal baktırmıyorum sanırım. en son eylemle konuşmuştum. evet galiba uzak durunca daha iyi oluyor insanın içi.

hiçbirsey olmasa bile durumu kabullenip sakinleşiyorsun ama falar surekli kafa karıstırıyor

yorumlarda gorunce gaza geldım galıba uzuldum smdı falalemde kıme baktırablırım elımde kalan son kredı baktraym kurtulaym artk
Fal alem rezzan ile telwe serüven aynı kişi bana göre. Başka söyleyenlerde oldu.... Rezzan abla olarak beğenmedim. Seruven olarak kitap falı iyiydi. Keramet kitapta fikrimce...

Fal alem rezzan ile telwe serüven aynı kişi bana göre. Başka söyleyenlerde oldu.... Rezzan abla olarak beğenmedim. Seruven olarak kitap falı iyiydi. Keramet kitapta fikrimce...
kesinlikle katılıyorum. rezzana baktırmdım. ama serüvene 2 kere gittim. 2sinde de mükemmeldi. hatta sorularımdan birini çok daha eski sevgilim için kullandım. evlendi ve boşandı. onu bildi kadın. kitap falı çok iyi

Rezzan ablayı deneyen hıc yok mu kızlar ?

Kahvesi kotuydu her topa girdi nereden tutarsa diye sonra da kizip senin hayatinda zaten ask yok niye soruyosun demeye getirdi. Akıllı zaten olsa sana niye sorayım..

Falalem de hakaretsiz yorumumu yayinlamadi bence bulasma biryolunvar la ayni ayarda bi site..

yuklenen kredıyı gerı alabılsek keske dmı :) gunlerdr o kdr cok okudumkı nedense ıyıdr dye dusuundum bı baktım odeme yapmısım :) suan okudugum gyzel yorumlar fake mıydı dye dusundum smdı

kızlare rezzana fal atmıstım 2 saat once falan ıptal edıcem gızemı deneym mesela ıptal butonu benmı goremedım acaba ılk defa kullanıyorum bu siteyi

kızlare rezzana fal atmıstım 2 saat once falan ıptal edıcem gızemı deneym mesela ıptal butonu benmı goremedım acaba ılk defa kullanıyorum bu siteyi
Falalemde iptal etmek için 8 saat ceap gelmezse oluyor diye biliyorum sen yönetime mail at iletişim kısmında onlar iptal eder belki.

Medyumgizem e sormusum,

"Bahsettiginiz kisinin tarifi mumkun mu?"

O da bana demis ki

"Tarife uyuyorsa mumkun"

boyle zekasızlık gormedim yemin ederim. Tarif et diyorum etmedigi tarife uyuyorsa mumkun demis. gecmis fallari dahi okumak istemiyorum cidden bu cesit gerizekaliliklar tiksindirdi faldan.

Arife tarif gerekmez gibi bişey olmuş bu

onlara güvenerek zekamızla dalga geçme iznini maalesef biz veriyoruz. saçmasapan insanlarla muhatap olmaktansa bir süre ara vermek en iyisi. ncarenot çok doğru açıklamış, ilk zamanlar terapi niyetine saldırıyoruz fakat durmayı bilmek lazım. sonu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…