Binnaz Abla

canım peki bu eski sevgiliyi döndürmek icin parayla instagramda dua satan dua tavsiye eden hesaplar hakkında ne düsünüyorsun? maneviyatı yüksek birine benZiyorsun da birine danısmak istiyorum dua alsam mı diye düsünmüstüm yok iste belirli günler abdest alıp okuyormussun vs 41 gün boyunca

oo sen ne diyosun ben dün ilişki icin kahve falı attım bana ilişkiyle ilgili bir şey cıkmamıs göremiyorum genel bakıcam diyip 2-3 cümle yazan oldu,yazdığı cümlelerde aynen su yolun var ama kapalı,seni cevrende kıskananlar var,laf dedikodu var baya spesifikti ya

yönetime aynen gönderin bu cevabı

kemal devrim e attım cok yakın tarih cıkarsa yazarım
herkes tutturdu eskiden biri gelecek diye ama istemeyecek misim
Olur mu olmaz giden gideli cok oldu 5 kisi de aynı falı gönderdi nerdeyse hayrolsun aynı tiplerde benzer zamanlarda yeni bir adam had bakalım

Dua satın almak nedir ya hu. İnanmayın böyle şeylere

valla bana oyle fal bakan olsa kıyameti koparırım :)

araştırıp kendiniz bulun, bilmediğiniz duaları okumayın mutlaka anlamlarını öğrenin. dua satmak ne demek ayrıca?!

Tesekkur ederim canim benim ayni kendinden eminlik ama farkli bi uslup .. kisi degismis dicem ama tarz degismems belki uyarilardan dolayi yazisini duzeltmistir

dua satın almak nedir kızlar yaa oyle olsaydı o işler butun parayı basan super hayatlar yasardı inanmayın boyle seylere işleriniz daha da ters gider oturup kendi enerjinizle dua edin dua kelimelerde degildir dua yürekten gelir unutmayın

kızlar bu arada şunu da yazayım semaya atmayı düşünenler için, 1 ay önce baktırdığım falda bana başka kızlarla konuştuğunu söylemişti. o zamana kadar bunu bana söyleyen başka kimse olmamıştı (ondan 2 hafta öncesinde de hümaya baktırmıştım mesela, böyle bir şeyden bahsetmemişti. sezgiye daha baktırmamıştım ama). hatta ondan sonra ben bir sürü kişiye baktırdım ve hiçbirinden böyle bir yorum almadım

o zaman okuyunca hiç ciddiye almamıştım ama başkalarıyla konuşması meselesini hatta çok daha beterini yakın zamanda hüma ve sezgiden de dinledim

fal ilk geldiği zaman çok kısa 30 tlye değmez diye yorum yapmıştım (hala çok kısa olduğunu düşünüyorum) ama bu meseleyi ilk gören kişi olması bayağı etkiledi beni

sezarın hakkı sezara diyerek sema hakkındaki yorumumu güncellemiş olayım :)
vadeler de tutarsa yine yazarım zaten

Sema ve yesilcingene bana aynı şeyleri söyledi ama sema kisaydi

ya öyle hesaplar var yok vefk yazımı yok ilişki sifalandırma duası kendisi parayla duaları paylasıyor insanlara bence de cok sacma dua parayla satılırsa ne hayrı kalır ne bişeyi insanlar cok ilginç, benim dısımda böyle seyleri gören varmı diye sormustum yanlıs anlasılmıs biraz galiba almayı dusumustum diyince kendi adıma gibi olmus haliyle arkadasımı kasdetmistim bu ara kafayı yedi de bu olaylarla kızlar bende anlatamıyorum

seni de mi iade etti beni 2 kere etti..3.ye gidip abe şoparım yapma böyle nasıl enerjimiz tutmaz büle deyip kapısında yalvarasım var:))))
iade ederken sende bir sıkıntı yok ama falından görü alamıyorum gibi bir şey yazmıştı bir de…
kendimi terk ediliyormuş gibi hissetmiştim "sorun sende değil falda"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…