- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
Kızlar ben sanırım çok dine bağladım burası falların paylaşım yeri.ama kötü niyetim yok inanın sadece tüm maaşımı bir yıl boyunca bu sitelere gömmüş biri olarak kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim.yani herşeyi Yaratan bilir ama oda fal bakmıyo.bende ondan diliyorum herşeyi kendine bile hayrı olmayan falcılardan değil.kısa yoldan köşeyi dönme derdindeler bizim etimizden sütümüzden faydalanarak.lakin hisleriyle buişi yapmıyorlarsa ve bizimle kafa buluyorlarsa bununda hesabı ağır olacaktır.tabikide fallara tamah etmiyoruz fakat buna bizi inandırma çabaları öyle bir varki kendimizden şüphe eder hale geliyoruz yer yer.zaten hepimiz yaralıyız.o dönemde herşeyin beni etkilemesine çok açıktım.bu zayıflığımı öyle bir kullandılar ki hiçbir falım çıkmadı odenli yani.150-200 fal atmış biri olarak bunu dile getiriyorum.yahu hiçbirşdemi çıkmaz.yani artık gerisini siz düşünün...
Medyumgizem e sormusum,
"Bahsettiginiz kisinin tarifi mumkun mu?"
O da bana demis ki
"Tarife uyuyorsa mumkun"
boyle zekasızlık gormedim yemin ederim. Tarif et diyorum etmedigi tarife uyuyorsa mumkun demis. gecmis fallari dahi okumak istemiyorum cidden bu cesit gerizekaliliklar tiksindirdi faldan.
yönetime aynen gönderin bu cevabıMedyumgizem e sormusum,
"Bahsettiginiz kisinin tarifi mumkun mu?"
O da bana demis ki
"Tarife uyuyorsa mumkun"
boyle zekasızlık gormedim yemin ederim. Tarif et diyorum etmedigi tarife uyuyorsa mumkun demis. gecmis fallari dahi okumak istemiyorum cidden bu cesit gerizekaliliklar tiksindirdi faldan.
canım peki bu eski sevgiliyi döndürmek icin parayla instagramda dua satan dua tavsiye eden hesaplar hakkında ne düsünüyorsun? maneviyatı yüksek birine benZiyorsun da birine danısmak istiyorum dua alsam mı diye düsünmüstüm yok iste belirli günler abdest alıp okuyormussun vs 41 gün boyunca
oo sen ne diyosun ben dün ilişki icin kahve falı attım bana ilişkiyle ilgili bir şey cıkmamıs göremiyorum genel bakıcam diyip 2-3 cümle yazan oldu,yazdığı cümlelerde aynen su yolun var ama kapalı,seni cevrende kıskananlar var,laf dedikodu var baya spesifikti ya
canım peki bu eski sevgiliyi döndürmek icin parayla instagramda dua satan dua tavsiye eden hesaplar hakkında ne düsünüyorsun? maneviyatı yüksek birine benZiyorsun da birine danısmak istiyorum dua alsam mı diye düsünmüstüm yok iste belirli günler abdest alıp okuyormussun vs 41 gün boyunca
Tesekkur ederim canim benim ayni kendinden eminlik ama farkli bi uslup .. kisi degismis dicem ama tarz degismems belki uyarilardan dolayi yazisini duzeltmistirEvet biryolun var da ki Fama'dan bahsediyorum. Beğeneni var beğenmeyeni var. Kendinden fazla emin. Tellwe'de bana oyun az bakmam deyip iade etmiş sonra bakmış neyse hadi biraz oy vereyim sana demişti garip bir tip. Benim duruma olumsuz konuşan iki kişiden biri. Dediğinin çıkma ihtimali de var ama o kadar kötü bir yazım tarzı var ki anlamak için tercüme ettirmek gerek.
Böyle saygısızlığına ilk kez denk geldim ama. Önemsediğim bir falcı değil. Sen de çok takılma zaten.
Ben Nil Güneş'i merak ediyordum online olmuyor diye Kesira'ya attım keşke atmasaydım diyorum. Yorumlarda cesareti olan atsın falan denmişte kadın bişey diyemedi ki bana ık mık aynı cümleler kart yorumu. Durum bu ama bak bu da olabilir tarzı söylemler. Zaten iki ihtmal olduğunu bende biliyorumBişey ya olur ya olmaz bunu lastik gibi uzatırsan sıkıcı bir falcı olursun. Bence Kesira tam da böyle.
Nil'i arat forumda biraz yatarsa belki denersin sen canım.
Bende denk gelmistim senin yerine okuyor .. hatta cok bilindik bir sitesi de vararaştırıp kendiniz bulun, bilmediğiniz duaları okumayın mutlaka anlamlarını öğrenin. dua satmak ne demek ayrıca?!
Ben denedim 2 kez 1.si 2015 e ait ozaman birseyi yarim bilmis eve cikma durumum vardi donemini bilmis vs ama ask fallari ni tutturamamis 2 falda da ama fena degil yine yani asiri bos biri de degl dye dusunuyorumben denedim, pek memnun kalmadım
Sema ve yesilcingene bana aynı şeyleri söyledi ama sema kisaydikızlar bu arada şunu da yazayım semaya atmayı düşünenler için, 1 ay önce baktırdığım falda bana başka kızlarla konuştuğunu söylemişti. o zamana kadar bunu bana söyleyen başka kimse olmamıştı (ondan 2 hafta öncesinde de hümaya baktırmıştım mesela, böyle bir şeyden bahsetmemişti. sezgiye daha baktırmamıştım ama). hatta ondan sonra ben bir sürü kişiye baktırdım ve hiçbirinden böyle bir yorum almadım
o zaman okuyunca hiç ciddiye almamıştım ama başkalarıyla konuşması meselesini hatta çok daha beterini yakın zamanda hüma ve sezgiden de dinledim
fal ilk geldiği zaman çok kısa 30 tlye değmez diye yorum yapmıştım (hala çok kısa olduğunu düşünüyorum) ama bu meseleyi ilk gören kişi olması bayağı etkiledi beni
sezarın hakkı sezara diyerek sema hakkındaki yorumumu güncellemiş olayım :)
vadeler de tutarsa yine yazarım zaten
yeşilçingene beni iade ettiği için onun hakkında bir şey diyemeyeceğim :)Sema ve yesilcingene bana aynı şeyleri söyledi ama sema kisaydi
Kesinlikle atma çok gıcık bi ses tonu tavsiyeden başka bişey yok...inanki parana yazık nehire at daha iyi...Kızlar Kesira sirele kahve atayim mi sizce
seni de mi iade etti beni 2 kere etti..3.ye gidip abe şoparım yapma böyle nasıl enerjimiz tutmaz büle deyip kapısında yalvarasım var:))))yeşilçingene beni iade ettiği için onun hakkında bir şey diyemeyeceğim :)
ya öyle hesaplar var yok vefk yazımı yok ilişki sifalandırma duası kendisi parayla duaları paylasıyor insanlara bence de cok sacma dua parayla satılırsa ne hayrı kalır ne bişeyi insanlar cok ilginç, benim dısımda böyle seyleri gören varmı diye sormustum yanlıs anlasılmıs biraz galiba almayı dusumustum diyince kendi adıma gibi olmus haliyle arkadasımı kasdetmistim bu ara kafayı yedi de bu olaylarla kızlar bende anlatamıyorumdua satın almak nedir kızlar yaa oyle olsaydı o işler butun parayı basan super hayatlar yasardı inanmayın boyle seylere işleriniz daha da ters gider oturup kendi enerjinizle dua edin dua kelimelerde degildir dua yürekten gelir unutmayın
iade ederken sende bir sıkıntı yok ama falından görü alamıyorum gibi bir şey yazmıştı bir de…seni de mi iade etti beni 2 kere etti..3.ye gidip abe şoparım yapma böyle nasıl enerjimiz tutmaz büle deyip kapısında yalvarasım var:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?