Binnaz Abla

Canım bana bir dostum vermişti parasız elde ettim hemde.kendisi yapmıştı.fakat gelir tekrar gider ki öylede olmuştu.bence sakın bulaşmayın kız arkadaşımın hayatı sarpa sardı.ben asla uygulamadım uygulamamda.onlar işe yaramaz.bence hiç bulaşmayın.onlar büyü etkisi gibi max tesir süresi 40 gündür sonrası heriki tarafıda berbat ediyor.

ohooo ben canım neler neler gördüm fal geçmiişimden önce internette hep dua arardım ne guzeldi ya o gunlere geri dönsem keşke..neyse o gunlerde her turlu şeyle karşılaştım dediğin gibi büyü yapmam ben vefk yaparım kısmet açarım iste zamanınız yoksa ben dua okuyorum haliyle vakit ücreti alıyorum veya şey de var hem sitesine yazıp hem de para karşılığı okuyan ha unutmadan bir de hicri takvımden açık gun kapalı gun satanlar var yani sonunu kendi ilmi ve araştırmasıyla bulmuşsa satabilir belki o biraz mantıklı geliyor bana yani..ama onun haricindekiler bana samimi gelmiyor kızlar.Açık gün kapalı gun konusunda bilgisi olan varsa yazabilir mi ya?

Kizlar meraba uzaktan okuyorum surekli ve ben gercekten artik bu fal isinden hepiniz gibi kurtulmak istiyorum.Suan oturdum agliyorum kendime kiziyorum suan bi iliskim var ve hayal ettigim gibi hani zamaninda kotu seyler yasarsinda istedigini ararsin rabbim bana bunu nasip etdi ama ben bu durumda bile iliskim ne olucak diye fal atiyorum.Ilk olumsuz falimida aldim oturdum agliyorum hirsimdan.Yillardir bu ugurda ne paralar doktum nerden nasil bulastim nasil kendime bunu yapabildim bilmiyorum.Icimi dokmek icin yazdim.Birak dimi anini yasa ne olucaksa olsun kendime suanki kizginligimin tarifi yok hic bu kadar kendime kizmamistim daha once

canım benim lütfen yapma bunu kendine ve ilişkine... bak ne güzel artık hayatında birisi var, baktırma falcılara. en ufak ters laftan etkilenirsin. kendini de adamı da sıkıntıya sokarsın. yapma lütfen

canım benim lütfen yapma bunu kendine ve ilişkine... bak ne güzel artık hayatında birisi var, baktırma falcılara. en ufak ters laftan etkilenirsin. kendini de adamı da sıkıntıya sokarsın. yapma lütfen
Ahhh canim benim nasil hickira hickira agladim bilemezsin benim kavgam kendimle yillardir bunu anladim disardan nasil mutlu gozurkurken kendime yenildim bu zamana kadar hep kaybettim belki bu korkudandi yeniden sardim fallara 26 yasindayim bu yasima kadar hic kendime bu kadar ofkelenmemistim arkama donup baktim ne paralar doktum tabiri caizse essek gibi calistim bi gunluk aldigim parayi fallara yatirdim bugun o kadarbuyuk bi tovbe ettim ki rabbim kurtarsin ne diyim...

Merhaba. Ben online olarak fal baktirmak istiyorum, sizce baktiracagim falciya bilgi vermeli miyim? Iliskimin bittigine ya da karsi tarafin dogum tarihi gibi ozelliklerine dair? Bazi falcilarda boyle ricalar gordum, o sebeple soruyorum

Laydinred vermelisin canım karşı tarafın ismi veya doğum tarih.Bir de soruyu net sor herseyi anlatma.Sevgilimle ayrıldık beni neler bekliyor de mesela direk neyi merak ediyorsan onu sor.

Merhaba. Ben online olarak fal baktirmak istiyorum, sizce baktiracagim falciya bilgi vermeli miyim? Iliskimin bittigine ya da karsi tarafin dogum tarihi gibi ozelliklerine dair? Bazi falcilarda boyle ricalar gordum, o sebeple soruyorum
Baktırma bacım virüs bu bulşma bulaşmaaa

Kizlar az önce bu tugce isinsunun faceBook baktım bir iki kişi çok tsk ederim tugce hanim hiç umudum yoktu döneceğinden sizin rituellerinizi yaptım dua ettim bu sabah mesaj attı diye.Hiç yaptınız mı bu rituelleri kızlar. Ben tugce nin youtubede bir iki rituelini yaptım ama sonradan bıraktım o yüzden tam istediğim olmadı yarıda bıraktım çünkü.

kızlar bu tarz işlemlerin farklı enerjileri olduguna inanıyorum her kelimenin bile enerjisi vardır zamanında esmaların cok faydalarını gördüm sevgilimi de geri getirdim ama soyle bir sey var ki duları birbirine karıstırısanız enerjiniz negatif etkilenebilir birbirine karısabilir cok dikkatli yapmak lazım sunu da yapım bunu da yapım demeyin kötü etkilenirsiniz bna sorarsanız en guzeli önce anı hiisedip allahı hissederek ondan dilemek allahla irtibat en garantili yoldur yapabiliyor iseniz bunu yapın bunu da en guzel namazla yaparsnız cunku namaz enerji noktalarından biri olan 3 . gözün acılmasına yardımcı olur ondan sonra da zaten fala falan ihtiaycınız kalmaz kalp gözünüzle yasarsınız hayatı

masalkizi- ve ben birbirimize esnemek gibi bulaştırıyorduk yeni birini. şimdi tutuyoruz karşılıklı, gelişme olmadıkça atmamak lazım. kötü etkiliyor, herkese de atmamak lazım denemek için. ben üstümde ağırlığını hissediyormuşum, biraz daha ferah hissediyorum kaç gündür.

aa başak ben seni hatırlıyorum çok sevindim ya hayırlı ugurlu olsun

Ayni niyet icin iki farkli dua okunmamali en az 15 gun beklemelisiniz hatta mumkunse 21 gun. yoksa enerjiler karisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…