Evet kızlar el birliğiyle bırakıyoruz falları valla gecen sene de aynı muhabbetleri yapmıstık hattamasalkizi- ve ben birbirimize esnemek gibi bulaştırıyorduk yeni birini. şimdi tutuyoruz karşılıklı, gelişme olmadıkça atmamak lazım. kötü etkiliyor, herkese de atmamak lazım denemek için. ben üstümde ağırlığını hissediyormuşum, biraz daha ferah hissediyorum kaç gündür.
Ben daha yeni fal attım :))))))Evet kızlar el birliğiyle bırakıyoruz falları valla gecen sene de aynı muhabbetleri yapmıstık hattapofu 'ydu sanırım değil mi olumlamalara baslamıstık bence yeniden yapabiliriz
Ahahaha kime attın :)Ben daha yeni fal attım :))))))
Saol canim benimaa başak ben seni hatırlıyorum çok sevindim ya hayırlı ugurlu olsun
Ben daha yeni fal attım :))))))
inanın bilemiyecem.bana kadın bayağı şey söylemişti vede gerçekten ayrılığımı bilen tek kişiydi.hatta ben niye puanı düşük diye çok merak etmiştim.demek ki herkese aynı özeni göstermiyor.ya da benim olay tesadüftü.ya zaten bu fal işi topyekün yalan.öyle olmasa tövbe etmezdim ki asla tövbemi bozacakta değilim.şuan çok huzurluyum çokşükür.Evet biryolun var da ki Fama'dan bahsediyorum. Beğeneni var beğenmeyeni var. Kendinden fazla emin. Tellwe'de bana oyun az bakmam deyip iade etmiş sonra bakmış neyse hadi biraz oy vereyim sana demişti garip bir tip. Benim duruma olumsuz konuşan iki kişiden biri. Dediğinin çıkma ihtimali de var ama o kadar kötü bir yazım tarzı var ki anlamak için tercüme ettirmek gerek.
Böyle saygısızlığına ilk kez denk geldim ama. Önemsediğim bir falcı değil. Sen de çok takılma zaten.
Ben Nil Güneş'i merak ediyordum online olmuyor diye Kesira'ya attım keşke atmasaydım diyorum. Yorumlarda cesareti olan atsın falan denmişte kadın bişey diyemedi ki bana ık mık aynı cümleler kart yorumu. Durum bu ama bak bu da olabilir tarzı söylemler. Zaten iki ihtmal olduğunu bende biliyorumBişey ya olur ya olmaz bunu lastik gibi uzatırsan sıkıcı bir falcı olursun. Bence Kesira tam da böyle.
Nil'i arat forumda biraz yatarsa belki denersin sen canım.
Famada gerçekten bir şeyler var bu aralar hepimize aldatılıyosun adam seni düşünmüyor falan diyorBıryolun var famanın neyı var falımı tamamen degıstırıp olumsuza cekmıs kasım aralık dıyordu yenı attıgım falda o kadar olumsuzdıkı cok sasırdım.
Tesekkur ederim cevabiniz icin.Laydinred vermelisin canım karşı tarafın ismi veya doğum tarih.Bir de soruyu net sor herseyi anlatma.Sevgilimle ayrıldık beni neler bekliyor de mesela direk neyi merak ediyorsan onu sor.
Hahaha famadan uzak dur canım bugün halleri gelmiş onun :)Bıryolun var famanın neyı var falımı tamamen degıstırıp olumsuza cekmıs kasım aralık dıyordu yenı attıgım falda o kadar olumsuzdıkı cok sasırdım.
Baskasına yazmya baslms bnmkıde falan bekleme sen moralımı bozduFamada gerçekten bir şeyler var bu aralar hepimize aldatılıyosun adam seni düşünmüyor falan diyor
Bana akibetinde kimse yok dedi :) ölüyüm mü fama dedimBaskasına yazmya baslms bnmkıde falan bekleme sen moralımı bozdu
O ne demek kız :)Bana akibetinde kimse yok dedi :) ölüyüm mü fama dedim
Kimse olmucak hayatında demek hahah fama yaO ne demek kız :)
Niye boyle acaba ya famada bı tuhaflık var cevaptada azarladı benıBana akibetinde kimse yok dedi :) ölüyüm mü fama dedim
Kizlar az önce bu tugce isinsunun faceBook baktım bir iki kişi çok tsk ederim tugce hanim hiç umudum yoktu döneceğinden sizin rituellerinizi yaptım dua ettim bu sabah mesaj attı diye.Hiç yaptınız mı bu rituelleri kızlar. Ben tugce nin youtubede bir iki rituelini yaptım ama sonradan bıraktım o yüzden tam istediğim olmadı yarıda bıraktım çünkü.
Kimden bahsettiğinizi anladım. Benim bir arkadaşım o kadının seaslarına gidiyordu bir kaç şey öğretmişti bende deniyim dedim araştırmadım annem uyardı bıraktım... bağırıp bilmemne melek şunda bana yardımcı ol falan diyorlardıO övgüleri hatun kendi yazmıştır :)
Tuğçe denen hatun bir de meleklerle ilgili yazan bir hatun var erikli midir nedir ikisi de şarlatan. Kitapları , daha önce Amerika'da yayınlanmış kitapların birebir aynısı , melekli kitabın fotosu bile aynı. Tuğçe ışınsu Manhattan'da ofisi olan bir ilişki uzmanı kadından çalıntılıyor. Tuğçe kendi de aralara bir şeyler uydurup katıyor yine ama melekli kadın dimdirek çalmış aynı şeyleri şaka gibi.
Bu melek enerjisi midir nedir Hristiyanlık kökenli. Hristiyanlıkta meleklerin İslamda olduğundan daha büyük bir yeri var. Amerika'da açıkgözlü bir hatun bir şeyler uydurup kanser hastası, aids hastası umutsuz insanlara umut pazarlayarak bu işe başlamış tutunca da kitap basmış. İslam'da zaten meleklerden bir şey istemek diye bir kavram yok, İslamda melek Allahın bizim gibi kuludur o kadar, bizim dinimizde melekten evliyadan hatta peygamberden bile medet ummak yoktur ne istersen duayla Allahtan istenir. Melek işinin yurtdışı kaynaklı olduğunu umarım şimdi siz de görmüşsünüzdür.
Çaresiz mutsuzken insan her şeyden medet umar hale geliyor , kula çare bağlıyor. Lakin bu insanlar da bizim gibi kul, bize yardım edebilecekleri ekstra bir güçleri ya da bilgileri yok. Hele zaten bu Tuğçe ve Erikli ikilisi ayrıca şarlatan ve soyguncu , insanlardan seans diye inanılmaz paralar istiyorlar.
Meleklerle mi konuşcaksınız, oturun duanızı edin başka bir kula ihtiyacınız yok. Eski sevgilinizden acı mı şekiyorsunuz, mum üfleyip taşa çula çaputa medet bağlamayın , adam gibi bir doktora terapiste gidin.
Para kaptırmayın diye yazdım umarım kimseyi üzmemişimdir. Lakin acınıza bu insanlar derman olamazlar canlarım.
Kimden bahsettiğinizi anladım. Benim bir arkadaşım o kadının seaslarına gidiyordu bir kaç şey öğretmişti bende deniyim dedim araştırmadım annem uyardı bıraktım... bağırıp bilmemne melek şunda bana yardımcı ol falan diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?