Binnaz Abla

Evet kızlar el birliğiyle bırakıyoruz falları valla gecen sene de aynı muhabbetleri yapmıstık hatta pofu 'ydu sanırım değil mi olumlamalara baslamıstık bence yeniden yapabiliriz

Bıryolun var famanın neyı var falımı tamamen degıstırıp olumsuza cekmıs kasım aralık dıyordu yenı attıgım falda o kadar olumsuzdıkı cok sasırdım.

inanın bilemiyecem.bana kadın bayağı şey söylemişti vede gerçekten ayrılığımı bilen tek kişiydi.hatta ben niye puanı düşük diye çok merak etmiştim.demek ki herkese aynı özeni göstermiyor.ya da benim olay tesadüftü.ya zaten bu fal işi topyekün yalan.öyle olmasa tövbe etmezdim ki asla tövbemi bozacakta değilim.şuan çok huzurluyum çokşükür.

Bıryolun var famanın neyı var falımı tamamen degıstırıp olumsuza cekmıs kasım aralık dıyordu yenı attıgım falda o kadar olumsuzdıkı cok sasırdım.
Famada gerçekten bir şeyler var bu aralar hepimize aldatılıyosun adam seni düşünmüyor falan diyor

O övgüleri hatun kendi yazmıştır :)

Tuğçe denen hatun bir de meleklerle ilgili yazan bir hatun var erikli midir nedir ikisi de şarlatan. Kitapları , daha önce Amerika'da yayınlanmış kitapların birebir aynısı , melekli kitabın fotosu bile aynı. Tuğçe ışınsu Manhattan'da ofisi olan bir ilişki uzmanı kadından çalıntılıyor. Tuğçe kendi de aralara bir şeyler uydurup katıyor yine ama melekli kadın dimdirek çalmış aynı şeyleri şaka gibi.

Bu melek enerjisi midir nedir Hristiyanlık kökenli. Hristiyanlıkta meleklerin İslamda olduğundan daha büyük bir yeri var. Amerika'da açıkgözlü bir hatun bir şeyler uydurup kanser hastası, aids hastası umutsuz insanlara umut pazarlayarak bu işe başlamış tutunca da kitap basmış. İslam'da zaten meleklerden bir şey istemek diye bir kavram yok, İslamda melek Allahın bizim gibi kuludur o kadar, bizim dinimizde melekten evliyadan hatta peygamberden bile medet ummak yoktur ne istersen duayla Allahtan istenir. Melek işinin yurtdışı kaynaklı olduğunu umarım şimdi siz de görmüşsünüzdür.

Çaresiz mutsuzken insan her şeyden medet umar hale geliyor , kula çare bağlıyor. Lakin bu insanlar da bizim gibi kul, bize yardım edebilecekleri ekstra bir güçleri ya da bilgileri yok. Hele zaten bu Tuğçe ve Erikli ikilisi ayrıca şarlatan ve soyguncu , insanlardan seans diye inanılmaz paralar istiyorlar.

Meleklerle mi konuşcaksınız, oturun duanızı edin başka bir kula ihtiyacınız yok. Eski sevgilinizden acı mı şekiyorsunuz, mum üfleyip taşa çula çaputa medet bağlamayın , adam gibi bir doktora terapiste gidin.

Para kaptırmayın diye yazdım umarım kimseyi üzmemişimdir. Lakin acınıza bu insanlar derman olamazlar canlarım.

burada birtakım şeyler bazen yanlış gidiyor.birileri bir falcıyı övüyor,diğeri kötülüyor,başakaları bu yorumlarla fal baktırıyor vs...lakin anlamadığım şey Allah akıl fikir vermiş bize.A şahsının baktırdığı falcıya baktırmak veya baktırmamak kendi özgür irademize bağlı.sanki bur da çok kötülediklerimize kimse fal baktırmıyor.yahu Hüma dedik ona rağmen herkes kapısını çalmaktan alıkoymadı kendini.Kesira dedik çıktı bende dedim Hatunun biri vay efendim cesareti olan baktırsın demişte bende ondan baktırdımda beğenmedim felan.çoçuk değilsiniz elinizden tutup götürelim. kendi özgür iradenle baktırmışsın ne var bunda.günahıda sevabıda senindir.ozaman susalım konuşmayalım.herkes dilediğini söyler.niyet önemli.yazılanın ardından niyete bakacaksınız.atıp tutma işi herkesin yapacağı iştir.önemli olan burada birbirimizi kırmadan eleştirmek ve kullandığımız dili iyi seçebilmek.kaç yaşında insanlarız.ben burayı ve dostları sahiplenmiş biri olarak kırılmak vede kırmak istemem.

Kimden bahsettiğinizi anladım. Benim bir arkadaşım o kadının seaslarına gidiyordu bir kaç şey öğretmişti bende deniyim dedim araştırmadım annem uyardı bıraktım... bağırıp bilmemne melek şunda bana yardımcı ol falan diyorlardı

Valla o hatun yolunu bulmuş, her semineri adam başı 400 tlymiş?!? Allahın meleğini bile parayla pazarlıyorlar uyanıklıkta gelinen son nokta??? Verecek parası olmayana melek yardım etmicek miymiş yani!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…