Binnaz Abla

Ordaki övgüler kendi de yazmis olabilur o da bir ihtimal.Melek enerjisi o konu hakkinda bir bilgim yok.

Valla o hatun yolunu bulmuş, her semineri adam başı 400 tlymiş?!? Allahın meleğini bile parayla pazarlıyorlar uyanıklıkta gelinen son nokta??? Verecek parası olmayana melek yardım etmicek miymiş yani!!!

cherrycan sen yakalamısken sorayım sen kemal'e atmıs mıydın? bir de saraylı yı begeniyordun sanki cıktı mı sana?

Ne olduu sesin çıkmıyor numaracııı seni siteyedee yazdım rezil olma yazdığın vakit bütün yazdıklarınlaa yazcamm burda gollom eskiden saftı şimdi değil bence kendinidee o siteyedee rezil etmee elimdekilerlee paylaşırsamm barınamazsın bakimm bida görcemmii seni burdaaa adan zye yaşadım dediklerini enerji işii diye ağızz yay burda insanları yönlendir özell mesajlarındaa geldi rezil ederimm seni burda coğu beni sevmez ama ben ailevi olaylardann çok para kaptırdımm milleti salak yerine koydurmamm piss seni yaz bakimm neleri paylaşcam ben gittim kızlar o Çakal yazarsaaa bomba gibi gelcem bida kimseyee güvenmezsinizz öptümm bacılarr

Bana laf söylemeyinn bomba falan yok anlayan Allah Razı olsun dedii o yeter

Kım canım o bahsettıgın kısı

Yeterince yazdımm cok kişidee mesaj attı anladı bacımm eskileri oku anla
Canım eskileri okuyorz da. Bişi bulamadık varsa biri acıkla bu yanlıs bişi degil her aksam forumda gerginlik olusuyor bence emin oldugun bir durum varsa acıklamalısın !

Canım eskileri okuyorz da. Bişi bulamadık varsa biri acıkla bu yanlıs bişi degil her aksam forumda gerginlik olusuyor bence emin oldugun bir durum varsa acıklamalısın !
Kusura bakmaa daa zamanında isimle yazdım saldırdılar anlayan anladıı o yeter yazık millete yazdıklarımı oku eskilere bak ne diyimm

Kusura bakmaa daa zamanında isimle yazdım saldırdılar anlayan anladıı o yeter yazık millete yazdıklarımı oku eskilere bak ne diyimm
Bir şey biliyosan acıklamak zorundasın kusura bakma da bu yaotıgın yardımcı olmaya girmiyor ortalık karıstıyısun hani soledin o kadar sey ne anladı insanlar hiç bişi .. bildigin bişey varsa acıkca yaz biz de o falcıdan uzak duralım

kesinlikle.. zaten bilse ne olur bilmese ne olur iki kelime de bilmeyeyim diyorum artik

Rezzan abla bana oyle yapti yahu ask mask yok ki sende dedi ee bizde soruyoruz iste be kadin
yönetime aynen gönderin bu cevabı

Gonderdim yeniden yorumlamis simdi. Bilhassa tarif istedim diye ayak boyuna kadar yazmis of allahim
Bkz: ayak boyu uzunca

Aynen katılıyorum.biz falcıları kendimizi hayatımızı deşifre ediyoruz.burda yaxdığımız hikayeleri tanıdık kim okusa şak diye anlayacak.sen iki kelime söylüyon bulmaca çözdürür gibi hadi bulun diyorsun.valla okadar vaktimiz yok ta eskilere gidelim.nebiliyorsan söylemek zorundasın.bunu bilmeye hakkımız var ya da söylemeyip susacaksın.bekliyoruz seni

Galiba Seka ve Sezgi Candan onları kastediyorsun. Ben böyle anladım.Sezgiye hiç fal baktırmadım böyle katekullilere girer mi bilmem.Kimsenin günahını alamam.
Bende ole anladım onları kasdedıyor sanırım

Bende ole anladım onları kasdedıyor sanırım

Ben baktırdım sezgiye su ana kadar baktırdıkalrmn arasında ki baya varlar hümadan sonra en iyi oydu adamla ilişkimiz var dedim hayır ilişkiye baslayanadan kopmus dedi daha ne desin ekim itibariyle kopuklu baslamıs dedi evet 1 ekim :) yani şimdi hakkını yemeyelim gelecegi beklyrm ama sezginin burda reklamı yapılıyosa baya hakettiginden 30 tlye fal bakıyır baya da iyi yani reklamı hakediyor zaten amacımız iyi falcıalra baktırmak forumun amacı bu

He bizi falcıya yönlendirse o da sarlatan cıksa anlarım ama sezgi iyi falcı

Ben eski mesajlarına baktım sanırım selenadan bahsediyo çünkü bir yorumunda telwe sitesi ile ilişkisi var selenanın yazmış bende sezgi zannettim eski mesajlarında sezgi ile ilgili tek kelime yok

Ben eski mesajlarına baktım sanırım selenadan bahsediyo çünkü bir yorumunda telwe sitesi ile ilişkisi var selenanın yazmış bende sezgi zannettim eski mesajlarında sezgi ile ilgili tek kelime yok
Selena mı selenayı bende ovuyorum selena degıl bence bınnaz demedımı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…