Valla o hatun yolunu bulmuş, her semineri adam başı 400 tlymiş?!? Allahın meleğini bile parayla pazarlıyorlar uyanıklıkta gelinen son nokta??? Verecek parası olmayana melek yardım etmicek miymiş yani!!!
Kım canım o bahsettıgın kısıNe olduu sesin çıkmıyor numaracııı seni siteyedee yazdım rezil olma yazdığın vakit bütün yazdıklarınlaa yazcamm burda gollom eskiden saftı şimdi değil bence kendinidee sitenidee rezil etmee elimdekilerlee paylaşırsamm barınamazsın bakimm bida görcemmii seni burdaaa adan zye yaşadım dediklerini enerji işii diye ağız yay burda insanları yönlendir özell mesajlarındaa geldi rezil ederimm seni burda coğu beni sevmez ama ben ailevi olaylardann çok para kaptırdımm milleti salak yerine koydurmamm piss seni yaz bakim neleri paylaşcam ben gittim kızlar o Çakal yazarsaaa bomba gibi gelcem bida kimseyee güvenmezsinizz öptümm bacılarr
cherrycan sen yakalamısken sorayım sen kemal'e atmıs mıydın? bir de saraylı yı begeniyordun sanki cıktı mı sana?
Yeterince yazdımm cok kişidee mesaj attı anladı bacımm eskileri oku anlaKım canım o bahsettıgın kısı
Canım eskileri okuyorz da. Bişi bulamadık varsa biri acıkla bu yanlıs bişi degil her aksam forumda gerginlik olusuyor bence emin oldugun bir durum varsa acıklamalısın !Yeterince yazdımm cok kişidee mesaj attı anladı bacımm eskileri oku anla
Heeehhee çakal
Kemal devrim? Hayır baktırmafım
Saraylı çıktıydı bana hem de bayağı spesifik bir şeydi
Kusura bakmaa daa zamanında isimle yazdım saldırdılar anlayan anladıı o yeter yazık millete yazdıklarımı oku eskilere bak ne diyimmCanım eskileri okuyorz da. Bişi bulamadık varsa biri acıkla bu yanlıs bişi degil her aksam forumda gerginlik olusuyor bence emin oldugun bir durum varsa acıklamalısın !
Sende sağoll bacım i gecelerrhayırlısı bakalım diyorum o zamansağol canım
Bir şey biliyosan acıklamak zorundasın kusura bakma da bu yaotıgın yardımcı olmaya girmiyor ortalık karıstıyısun hani soledin o kadar sey ne anladı insanlar hiç bişi .. bildigin bişey varsa acıkca yaz biz de o falcıdan uzak duralımKusura bakmaa daa zamanında isimle yazdım saldırdılar anlayan anladıı o yeter yazık millete yazdıklarımı oku eskilere bak ne diyimm
kesinlikle.. zaten bilse ne olur bilmese ne olur iki kelime de bilmeyeyim diyorum artikonlara güvenerek zekamızla dalga geçme iznini maalesef biz veriyoruz. saçmasapan insanlarla muhatap olmaktansa bir süre ara vermek en iyisi. @ncarenot çok doğru açıklamış, ilk zamanlar terapi niyetine saldırıyoruz fakat durmayı bilmek lazım. sonu yok.
Rezzan abla bana oyle yapti yahu ask mask yok ki sende dedioo sen ne diyosun ben dün ilişki icin kahve falı attım bana ilişkiyle ilgili bir şey cıkmamıs göremiyorum genel bakıcam diyip 2-3 cümle yazan oldu,yazdığı cümlelerde aynen su yolun var ama kapalı,seni cevrende kıskananlar var,laf dedikodu var baya spesifikti ya
yönetime aynen gönderin bu cevabı
Aynen katılıyorum.biz falcıları kendimizi hayatımızı deşifre ediyoruz.burda yaxdığımız hikayeleri tanıdık kim okusa şak diye anlayacak.sen iki kelime söylüyon bulmaca çözdürür gibi hadi bulun diyorsun.valla okadar vaktimiz yok ta eskilere gidelim.nebiliyorsan söylemek zorundasın.bunu bilmeye hakkımız var ya da söylemeyip susacaksın.bekliyoruz seniBir şey biliyosan acıklamak zorundasın kusura bakma da bu yaotıgın yardımcı olmaya girmiyor ortalık karıstıyısun hani soledin o kadar sey ne anladı insanlar hiç bişi .. bildigin bişey varsa acıkca yaz biz de o falcıdan uzak duralım
Galiba Seka ve Sezgi Candan onları kastediyorsun. Ben böyle anladım.Sezgiye hiç fal baktırmadım böyle katekullilere girer mi bilmem.Kimsenin günahını alamam.Sende sağoll bacım i gecelerr
Bende ole anladım onları kasdedıyor sanırımGaliba Seka ve Sezgi Candan onları kastediyorsun. Ben böyle anladım.Sezgiye hiç fal baktırmadım böyle katekullilere girer mi bilmem.Kimsenin günahını alamam.
Bende ole anladım onları kasdedıyor sanırım
Selena mı selenayı bende ovuyorum selena degıl bence bınnaz demedımı zatenBen eski mesajlarına baktım sanırım selenadan bahsediyo çünkü bir yorumunda telwe sitesi ile ilişkisi var selenanın yazmış bende sezgi zannettim eski mesajlarında sezgi ile ilgili tek kelime yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?