Binnaz Abla

ben sezgi ye 5tl iken atmıstım tee ilk zamanı yani cidden berbat bir faldı seveni olabilir ama bazı insanlar cidden abartıyor bir falcıyı övmekte kimsenin günahını almak istemem ama simdi biz birini ballandıra ballandıra anlatıkca o falcıya hücüm oluyor acıkve net bence gerek yok
cıktı bana dersin ama hayatımda gördüğüm en hisli insan falan demeye gerek yok abartı oldugunu düsünüyorum 3 yıldır buralardayım ama kimse icin böyle abartı cümleler kullanmadım

Selena mı selenayı bende ovuyorum selena degıl bence bınnaz demedımı zaten

Acıkcası ben burda gereksiz ovulen birini görmedim yani daha dogrusu forumdakş herkese guvenyrm yeri geldi ben de kaç defa hümayı övdğm hatta selinmat tam tersini soylerken ben gördüpüm en iyi falcı deidm hala da dyrm ama bu reklamcı oldugumuz anlamına gelmiyor ben bırdaki kızların hepsine de guvenyrm

İşte canım benim niyete bakılmalı.ben buraya girdiğimden beri tüm falcıları kötülüyorum valla beni yakında topa tutacaklar.neyapayım ayrılığımızı kimse görmemişti.bir kişi söyledi Kesira oda olumsuzdu tüm falları bende kadın bana gıcıkmı diye düşünmüştüm.birtek bunu dile getirdim.ama kalkıp Kesiracı derlerse mesela kul hakkı derim sadece.kaç gündür falın nekadar gereksiz olduğunu dile getiriyorum.ki keza sen Hüma iyi dedin ben kükremedim.ya birileri birilerine laf atacak yer arıyorsa o yer bura olmamalı.yazık derim sadece.bende arkadaşların samimiyetine güveniyorum

gollom bomba bırakmadım diyorsun ama bak sayfalardır konu dışında gergin konuşmalar geçiyor. bu kadar şeyden sonra çıkıp açık açık söylemen lazım. özelden de aynı gizemi yaratıyorsun, olmuyor böyle ama. madem bir sahtekarlıktan bahsediyorsun, çık bize kanıtlarıyla söyle biz de bilelim. bu forumun amacı da bu değil mi zaten?

A

Aynen canım katılıyorum hem enerji meselesi var hem herkesin tarzı baska burda hem dertleşiyrz hem iyi falcıları gundemde tutyrz kötülere para gitsin istemyrz gercekten sarlatan varsa da uyarmalıyız birbirimizi ama bu sekilde degil yani

Sanadamı canım ole yaptı
yok canım ben famayla ilgili bir krız yasadım da bugun bi on sayfa geri sanırım.ondan sende fama ya neler olmuş diye girince ben de ona haydaa dedim ..benim ki olumsuz fal değildi benimki düşman falı gibi bişeydi:) okursan ne demek istediğimi anlarsın

Valla bu arkadaş böyle arada bir peydah olur. Kendine yazılanlara cevap vermez başkasının teşekkür mesajına atlar...
Bir alay laf eder özde tek bir anlamlı cümlesi olmaz. Ne hikmetse de ne zaman byv den birine yürünse burada o zaman peydah olur... sizce de bugünü seçmesi manidar değil mi kızlar.... bu filmi 4-5 kez çevirdi bu arkadaş son 1 yılda... sallayın gitsin... mesajları da okumaz zira uyarı aldığının bile farkında değil....bize yürüyorlar diye düğmesine basıyorlar bunun. Hiç son mesajları okumadan sallayıp gidiyor. Sorulara da cevap vermiyor gördüğünüz üzere.... bir nevi gündem değiştirmece.....

Benımde oleydı benı kotu kız ılan ettı resmen gomdu dırek

Ben oraya ara sıra promosyon atıyorum. Falcı ayşe diye bir hatun var o denk gelince bayram ediyorum promoson falı paralı fallardan daha iyi. falcı ayşeyi tavsiye ederim.
Bende promosyonda bilge su ya denk geliyorum birkactır iyi gibi geldi ama paralı da hicbir sey olmadı. Bu para isi bozuyor

Kızlar ben uyur.yarın mesai var hepinize bolca dualar edecem.Allah nediliyorsak biranönce onları nasip etsin.@kzmnt sanada geniş bir zamanda yazacam.dualarımdasın ayrıca.Allaha emanet olun.iyi geceler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…