- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Selena mı selenayı bende ovuyorum selena degıl bence bınnaz demedımı zaten
Daha öncede isim vererek yazdım demiş binnaz yazdığını görmedim eski mesajlarında zaten mevcut o yüzden selena yazdımSelena mı selenayı bende ovuyorum selena degıl bence bınnaz demedımı zaten
bınnazı ovuyor demıs bahsettıgı kısı ıcınDaha öncede isim vererek yazdım demiş binnaz yazdığını görmedim eski mesajlarında zaten mevcut o yüzden selena yazdım
İşte canım benim niyete bakılmalı.ben buraya girdiğimden beri tüm falcıları kötülüyorum valla beni yakında topa tutacaklar.neyapayım ayrılığımızı kimse görmemişti.bir kişi söyledi Kesira oda olumsuzdu tüm falları bende kadın bana gıcıkmı diye düşünmüştüm.birtek bunu dile getirdim.ama kalkıp Kesiracı derlerse mesela kul hakkı derim sadece.kaç gündür falın nekadar gereksiz olduğunu dile getiriyorum.ki keza sen Hüma iyi dedin ben kükremedim.ya birileri birilerine laf atacak yer arıyorsa o yer bura olmamalı.yazık derim sadece.bende arkadaşların samimiyetine güveniyorumAcıkcası ben burda gereksiz ovulen birini görmedim yani daha dogrusu forumdakş herkese guvenyrm yeri geldi ben de kaç defa hümayı övdğm hatta selinmat tam tersini soylerken ben gördüpüm en iyi falcı deidm hala da dyrm ama bu reklamcı oldugumuz anlamına gelmiyor ben bırdaki kızların hepsine de guvenyrm
İşte canım benim niyete bakılmalı.ben buraya girdiğimden beri tüm falcıları kötülüyorum valla beni yakında topa tutacaklar.neyapayım ayrılığımızı kimse görmemişti.bir kişi söyledi Kesira oda olumsuzdu tüm falları bende kadın bana gıcıkmı diye düşünmüştüm.birtek bunu dile getirdim.ama kalkıp Kesiracı derlerse mesela kul hakkı derim sadece.kaç gündür falın nekadar gereksiz olduğunu dile getiriyorum.ki keza sen Hüma iyi dedin ben kükremedim.ya birileri birilerine laf atacak yer arıyorsa o yer bura olmamalı.yazık derim sadece.bende arkadaşların samimiyetine güveniyorum
haydaaa hoşgeldinBıryolun var famanın neyı var falımı tamamen degıstırıp olumsuza cekmıs kasım aralık dıyordu yenı attıgım falda o kadar olumsuzdıkı cok sasırdım.
Sanadamı canım ole yaptıhaydaaa hoşgeldin
Sanadamı canım ole yaptı
yok canım ben famayla ilgili bir krız yasadım da bugun bi on sayfa geri sanırım.ondan sende fama ya neler olmuş diye girince ben de ona haydaa dedim ..benim ki olumsuz fal değildi benimki düşman falı gibi bişeydi:) okursan ne demek istediğimi anlarsınSanadamı canım ole yaptı
ahah yerım yalnız kızlar mutlu olanlarımız ya uyudu yada şuan forumda olamayacak kadar mutlular:))O bugün fama magduru :)
Benımde oleydı benı kotu kız ılan ettı resmen gomdu dırekyok canım ben famayla ilgili bir krız yasadım da bugun bi on sayfa geri sanırım.ondan sende fama ya neler olmuş diye girince ben de ona haydaa dedim ..benim ki olumsuz fal değildi benimki düşman falı gibi bişeydi:) okursan ne demek istediğimi anlarsın
Fal diyarında denediginiz kimse var mı arkadaslar ?
Bende promosyonda bilge su ya denk geliyorum birkactır iyi gibi geldi ama paralı da hicbir sey olmadı. Bu para isi bozuyorBen oraya ara sıra promosyon atıyorum. Falcı ayşe diye bir hatun var o denk gelince bayram ediyorum promoson falı paralı fallardan daha iyi. falcı ayşeyi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?