Binnaz Abla

Kızlar ben uyur.yarın mesai var hepinize bolca dualar edecem.Allah nediliyorsak biranönce onları nasip etsin.@kzmnt sanada geniş bir zamanda yazacam.dualarımdasın ayrıca.Allaha emanet olun.iyi geceler canlar

Kuzum cok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin birbirimize dua edelim arkadaslar kulun kula duası gecermiş

Gollom sen bizim zekamızı mı test ediyorsun? Bizi nelere takıyosun bacıımmm

Bu ben sanırım:))) kişi Eşek olunca semer vuran cok olur ben gereken yerlerle görüştümm gereken kişiler uyandı sen Konuş dur:))) boş gezen zamanında bu fala cok param gitti kulise oynama kimse kimseye güvenmesin burda diyorum akıllı Arkadaşlarım anladı o olaylarda anlanmıştı Boşa millete pislik atacak durumum yok Zekası olan kavrıyorr ben gittim yine ben milletin derdi var benimde oldu görmüyo insan o zaman hacısına hocasına falcısınaa ne kadar gitti ben biliyorum bida yazmam aklı olan uyandı bana yeter körükleyiciler sağol arkadaşımda bu kim diyenlerden zarar gelmez böylelerindenn gelir afyon almış gibi Allah esirgesin:)

Son düzenleme:
Bide neyin gündemi ya komik olmayın anayasa taslağımı? Komik komikk ben yandım milletinde derdi var okudum anladım gereken delillerim ispatlarım daa var iyi Arkadaşlarım kanmasın çünkü insan derdi olunca kanıyorr kendimden Biliyoeum fal kim yollarr ama yaran var demekki neyse ben diceğimi dedim yine diyorum bida yazsın o kuşş:)) çok fena rezil edicemm sana merhem olmazzz gocunmuşsun çok belli

Off hakkaten ama laf kalabalıgı biz kendi aramızda memnunuz rica edyrm varsa bi isim soleyin yoksa susun lütfen rahatsızlık veriyorsunuz burası atısma platformu degil !!! Kazen müdahalenizi rica ediyorum .

Off hakkaten ama laf kalabalıgı biz kendi aramızda memnunuz rica edyrm varsa bi isim soleyin yoksa susun lütfen rahatsızlık veriyorsunuz burası atısma platformu degil !!! Kazen müdahalenizi rica ediyorum .
Kazen ben sitenize yazdımm:) şikayet mi ediyosun neden memnunsun sen Yaaa memnunsun mademm neden burdasınn yoluna bak derler adamaaa ya yazık göremeyeneee burda mağdur olanlara yazdım parayla fal baktırıp reklamcılarr susmak mı memnuniyet kendine gell yazık insanlara banane der susarım ama Boşa konuşmam bi çok Kişi aklı başında olanlarda aynısını anlamış teşekkür etti sana noluyo bii araştır bi didikle para verdik de acımız var de altı üstü fal de ip numaralarındann facede konuşmalarına reklamcılar varr elimdee iyilik gitti Zekası yerinde olana okeyy Kazen okumadan banlamazsınızz sanırım ben arkadaşlarımı uyarıyorum özel konuşmalarıma bakarsanız çok arkadaşımda şüphelenmiş ispatladım teşekkür ettiler burda şikayetçi olan bir Sürü var ve reklamcılarr araştırın görünn sitenize yazdım ispatladım herşeyle

Son düzenleme:
Fal baktıran insanlar memnunsa siz de gerekli insanlara ulaşıp uyardıgınızı düşünğyorsanız lütfen her akşam aynı saatte gelip daha fazla huzursuzluk yaratmayın ya da ismi bi kez alenen yazıp cekilin burası zaten falcı konusma platfornu eger iyi bir falcıysa reklamı da yapılsın amac o zaten ama emin olun ki amaç su konusmalar degil cok rica edyrm gergin bir ortam yaratıyorsunuz ! Mune de uyardı hatta bugün konu dısı konusuluyor diye .

Ben gerginn ortamm yaratmadım aklı selimm Arkadaşlarımla görüştümm yaran var gocunmuşsun bak engeller yazdığımı görmezsin ama zoruna gitmiş:)) bari şunu görün yaaa:)))) sitede öyle Seçenek var okeyy sanki ne konusu burası av ve Avcı ben avdım zamanında şimdi uyarıyorum belli bi Çıkarın var celallendin allah yedirmesin:) byy

madem kanıtlarınız var, gizeme ne gerek var? koyarsınız buraya kayıtları açık açık da söyleriniz çok basit.

fama bana mail yoluyla site yönetimi üzerinden mesaj göndermiş ben kötü yorum yapmışım ondan sinirlenmişim uslubu cok iyimiş de bilmem neymiş sitede üslup bozuklugu olmadıgını falı iade edemeyeceğini yazmış.Tencere kapak misali denginin dengini buldugu bir site olmuş byv..Ben en ufak bir şikayetimde tekrar tekrar dönüş yapan sitelerden ders almalarını öneriyorum 20 lirayla site kurtulmaz ama 1 kişiyi kazanırlar..her neyse fama mıdır her kimse herkes gönlünün ekmeğini yer kızım sen yoluna devam et çok falcı silindi bakalım senın akıbetin ne olucak.

Sevgili Kazen Mune allah askına müdahale edin cidden cok gereksiz geriyor insanları benim ne cıkarım olcak faldan falcıdan yahu iki geam stres atıyoruz surada :)

Fama Serkan Meryem Aylin aynı kişi zaten :)))

eğer kanıtınız varsa gizeme gerek yok diyorum, siz bana ne diyorsunuz ama?
Açıkladımm yeterince falcı araştırırken okuyorsunuz yaaa biz burda iyiyiz diyenlerdee var falcıyla konuşuyorlar farkında değiller:)) uyardım Allah için ben sende bacımm kimi diyor diye bi bak bida girmicemm o kişi yazarsa reklamcı onu öyle yazıcam kii iki gündür bekliyorum dava edecek millet haberi yok sahtekarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…