Binnaz Abla

Fama Serkan Meryem Aylin aynı kişi zaten :)))
ben ozaman bu konu konuşuldugunda topıgı takıp etmemiştim cunku hıcbırıne fal atmamıştım neden bunu sımdı denedım cıdden bılmıyorum yanı kendı kendımı sınırlendırdım aynı yolun yolcusu bı siteymış

:))) ben Allah için yardımcı oldum falcı topiğinde terbiye :)) olan paranıza oluyo bacımm be senin değilsede başka insanların gören GÖRDÜ reklamcı yazmadı yazsın bak neler olacak asıl bombalar o zaman yaranız cok sizinn herşey ortaya çıkarr ben olsam görmemm demek rahatsız oldunn okeyyy:)

Canım ugras benim ortaya cıkar alnından öperim okkey :) falcı topiğinde terbiye derken de imalı konusmazsın kaç bin tane entryn var burfa biz yeni kalıyoruz yanında okkey :)

Gercektne gece gece bu kadar gereksiz bir tartısmaya girdigime inanamıyorum bir de ustune bana da reklamcı dedi hatun , neyse kızlar özür diliyorum hepinizden ben yatar hayırlı geceleriniz olsun dualrınızı esirgemeyn benden

Yazdıklarınız o kadar karışık ki ne demek istiyorsunuz anlaşılmıyor, sizi de defalarca ikaz ettim, sitenize yazdım demekle olmuyor, ne Kazen ne de ben sizin forumda yazdıklarınızı toparlayıp kim reklamcı kim değil araştırmasına giremeyiz, sitede binlerce konu, 500 bin üye, milyonlarca yorum varken buna zaman ayıramayız, 10 bin sayfaya ulaşmak üzere olan bir topikte bize iğneyle kuyu kazdırtmayın.

Bir kere daha demiştim yineliyeyim reklam yapan varsa veya falcı olduğundan emin olduğunuz kişiler Kazen'e mesaj atar şu şu kişiler falcı, bunlar reklamcı diye isim isim yazarsınız Kazen inceler iddianız doğruysa üyelikler iptal edilir lakin buraya ara ara girip insanlara parmak sallayamazsınız, itham edemezsiniz.
Bu son uyarıdır bilginiz olsun.

Sezgi harika biri reklamı yapılacaksa hep beraber yapalım ben varım..bugüne kadar aldığı parayı helal ettiğim ender yorumculardan...:)İyi ki tanımışım onu..

Sezgiii burdaysan oku seni çok sevdim seviyorummmmm...İsteyen baktırır isteyen baktırmaz herkesin durumu kendine bende geçen ay çok para harcadım evet ama falcılarımı seçtim...Sezgi Hüma Ve Geysu bide Nermin ablam var zaten ...Şimdi kim akılıma girebilir ki...Herkesin kendi aklı kendi yeter burdaki kızların hepsi belli olgunlağa erişmiş eğitimli kültürlü kızlar zaten neyin tartışması olmuş ki çok saçma...Kanıtın varsa konuşursun gösterirsin ..Zan altında bırakmak niye...

Ben önceki sayfaları okudum dün baya taktım kafaya ama bulamadım o sayfalardda aynı bu şekilde yuvarlak belirsiz konuşulmuş heo anlayan anladı şeklinde

Evet kızlar el birliğiyle bırakıyoruz falları valla gecen sene de aynı muhabbetleri yapmıstık hatta pofu 'ydu sanırım değil mi olumlamalara baslamıstık bence yeniden yapabiliriz
Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kesinlikle amacim kandirmak degil bni cok yakindan taniyanlar var burda,hayatim hic beklemedigim sekilde ama tam istedigim yonde komple degisti:)

Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kesinlikle amacim kandirmak degil bni cok yakindan taniyanlar var burda,hayatim hic beklemedigim sekilde ama tam istedigim yonde komple degisti:)

canım olumlamalarla ilgili yazdıgın bi topik var mı ben takip etmek isterim :)

Valla hic kimse kusura bakmasin, Sezgi inanilmaz abartiliyor, inanilmaz sisiriliyor. Hatta topikte bir donem sezgi hakkinda olumsuz konusulunca savunmaya gecildigi icin insanlar resmen bana bilemedi bana patladi demeye cekiniyordu.

Sezgiye baktirdim, daha once yazdim yine yazacagim, Derinden, Gizem hatundan vs hicbir farki yoktu an konusunda da. Hatta simdi geriye donuk okuyunca an da daha basarili insanlar var. Ama kibar biri, paragoz degil. Iyi de biz kibsr ve paragoz olanlara baktiracaksak, yani gelecegin cikip cikmamasi onemli degilse, bir dunya falci var boyle bakan. Bana baktigi fal muhtemelen cikmayacak cok az vafesi kaldi cikarsa gelir burdan sezginin baktigi fal cikti, bu kadin gelecegi de tutturuyor simdi neden bu kadar sevdiginizi anladim da yazarim. Ama su an hic mi hic anlamiyorum bu sezgi sevdasini. Hayir gelecek ciksa da bi sevdam olmaz, zaten gelecek ciksin diye baktiriyoruz. Alt tarafi o fal bakan biri ben de fal baktiran biriyim. Takim tutar gibi falci tutmayi anlamiyorum. Ben hayatin her alaninda oldugu gibi, ucretini veriyorum hizmet satin aliyorum, tipki butun islerde oldugu gibi.

Kissadan hisse, burada eskiden alenen reklam yapilirdi, simdi daha ortulu yapiliyor. Birileri falci oldugu icin demiyorum, falci olur, arkadas olur, fanatik taraftar olur ama reklamlar cok daha ortulu yapiliyor. Yapan da yapsin ne diyelim herkesin akli var fikri var isteyen 50 kere atar isteyen hic atmaz.

Gollom a gelince uzundur kendisinin gonderilerini kapattim, gormuyorum kafam rahat. Herkese de tavsiye ederim.

Ben Saraylı'yı çok beğenirim. Gelecek tabi ki çıkmadı daha ama yorumları çok doğruydu...Facebook hesabını kapatmış, ne oldu bilen var mı?

Ben Saraylı'yı çok beğenirim. Gelecek tabi ki çıkmadı daha ama yorumları çok doğruydu...Facebook hesabını kapatmış, ne oldu bilen var mı?

Mesela sarayli ile selena arasinda problem oldugunda bile bu kadar savunulmadi. Halbuki ikisinin de cok fani var, ikisi de azimsanamayacak derecede gelecek tutturdu bircok insana.

Canim sarayli bir yolun var da bakiyor sanirim. Ordan fal aliyor diye biliyorum.

aslına bakarsan hiç bir falcının kesin cıkan birseyi yok canım sadece bazsıları anı daha iyi yorumluyor sezgi de bunlardan biri ki eski yazılarımda mevcuttur ben ilk baktırdıgımda nedense ısınamadm dedim ama bilmiş mi bilmiş hakkını yiyemem bikaç tane anı guzel yorumlayan falcı bulcaksın onalrla da terapi gbii fal atcaksın yoksa bu işin sonu hiç hayır dgil gunde 3 5 fal atanlar var kızlar en ucuzundan 100 tl yazık gunah bi hobiize verin bu parayaı

İnan bana saraylıyı ne kadar çok sevsem de o siteye tek bir kuruşum gitsin istemiyorum. Saraylı'ya helal olsun ama tüm fal sitelerinin tavırlarından çok soğudum.

Benim demek istedigim de zaten su; sezgi gelecegi de tutturabilir, gercekten de kivar biri. Ama forumda oyle abartildi ki her dedigi cikti, her seyi bildi, aynen onun dedigi gibi oldu..... Vallahi 2 yili askindir bu piyasadayim, burdan cok tanisigim var, hic kimse hicbir falcinin kelimesi kelimesine dedigini yasamadi. Tabi cikanlar var ama hic bir falci da sezgi kadar abartilmadi. Ben sadece buna deginmeye calistim. Yoksa gelecegi bana cikti diyenler de var, kotu bir falci demiyorum ben. Hakkaniyetli olunsun, burasi falcilarin konusuldugu kadsr dertlesilen de bir topik, samimi kalinsin yeter.

geleceği bekliyorum canım bütün falcılar aynı tarihi verdi fal bakmaya ara verdim bekliyorum patlarlarsa hepsi birden patlıcak kurtulcam ben de :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…