ben ozaman bu konu konuşuldugunda topıgı takıp etmemiştim cunku hıcbırıne fal atmamıştım neden bunu sımdı denedım cıdden bılmıyorum yanı kendı kendımı sınırlendırdım aynı yolun yolcusu bı siteymışFama Serkan Meryem Aylin aynı kişi zaten :)))
:))) ben Allah için yardımcı oldum falcı topiğinde terbiye :)) olan paranıza oluyo bacımm be senin değilsede başka insanların gören GÖRDÜ reklamcı yazmadı yazsın bak neler olacak asıl bombalar o zaman yaranız cok sizinn herşey ortaya çıkarr ben olsam görmemm demek rahatsız oldunn okeyyy:)Zeka iki tane geriye dönük. Mesaj okuyarak kullanılan bir sey degildir sizin burdakilerin zekasını ölçebileceğiniz bir ortam yok ama biz sizin terbiyenizi ölçme fırsatını yeterince bulduk cok teşekkürler ve sevgiler .
Canım ugras benim ortaya cıkar alnından öperim okkey :) falcı topiğinde terbiye derken de imalı konusmazsın kaç bin tane entryn var burfa biz yeni kalıyoruz yanında okkey :):))) ben Allah için yardımcı oldum falcı topiğinde terbiye :)) olan paranıza oluyo bacımm be senin değilsede başka insanların gören GÖRDÜ reklamcı yazmadı yazsın bak neler olacak asıl bombalar o zaman yaranız cok sizinn herşey ortaya çıkarr ben olsam görmemm demek rahatsız oldunn okeyyy:)
Yazdıklarınız o kadar karışık ki ne demek istiyorsunuz anlaşılmıyor, sizi de defalarca ikaz ettim, sitenize yazdım demekle olmuyor, ne Kazen ne de ben sizin forumda yazdıklarınızı toparlayıp kim reklamcı kim değil araştırmasına giremeyiz, sitede binlerce konu, 500 bin üye, milyonlarca yorum varken buna zaman ayıramayız, 10 bin sayfaya ulaşmak üzere olan bir topikte bize iğneyle kuyu kazdırtmayın.@Kazen ben sitenize yazdımm:) şikayet mi ediyosun neden memnunsun sen Yaaa memnunsun mademm neden burdasınn yoluna bak derler adamaaa ya yazık göremeyeneee burda mağdur olanlara yazdım parayla fal baktırıp reklamcılarr susmak mı memnuniyet kendine gell yazık insanlara banane der susarım ama Boşa konuşmam bi çok Kişi aklı başında olanlarda aynısını anlamış teşekkür etti sana noluyo bii araştır bi didikle para verdik de acımız var de altı üstü fal de ip numaralarındann facede konuşmalarına reklamcılar varr elimdee iyilik gitti Zekası yerinde olana okeyy@Kazen okumadan banlamazsınızz sanırım ben arkadaşlarımı uyarıyorum özel konuşmalarıma bakarsanız çok arkadaşımda şüphelenmiş ispatladım teşekkür ettiler burda şikayetçi olan bir Sürü var ve reklamcılarr araştırın görünn sitenize yazdım ispatladım herşeyle
Sezgi harika biri reklamı yapılacaksa hep beraber yapalım ben varım..bugüne kadar aldığı parayı helal ettiğim ender yorumculardan...:)İyi ki tanımışım onu..Ben baktırdım sezgiye su ana kadar baktırdıkalrmn arasında ki baya varlar hümadan sonra en iyi oydu adamla ilişkimiz var dedim hayır ilişkiye baslayanadan kopmus dedi daha ne desin ekim itibariyle kopuklu baslamıs dedi evet 1 ekim :) yani şimdi hakkını yemeyelim gelecegi beklyrm ama sezginin burda reklamı yapılıyosa baya hakettiginden 30 tlye fal bakıyır baya da iyi yani reklamı hakediyor zaten amacımız iyi falcıalra baktırmak forumun amacı bu
Kesinlikle tavsiye ediyorumEvet kızlar el birliğiyle bırakıyoruz falları valla gecen sene de aynı muhabbetleri yapmıstık hattapofu 'ydu sanırım değil mi olumlamalara baslamıstık bence yeniden yapabiliriz
Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kesinlikle amacim kandirmak degil bni cok yakindan taniyanlar var burda,hayatim hic beklemedigim sekilde ama tam istedigim yonde komple degisti:)
Var canım olmaz mıcanım olumlamalarla ilgili yazdıgın bi topik var mı ben takip etmek isterim :)
Var canım olmaz mı
Kişisel gelişimde göreceksin:) telden girdiğim için kopyalayamyrm
Ben Saraylı'yı çok beğenirim. Gelecek tabi ki çıkmadı daha ama yorumları çok doğruydu...Facebook hesabını kapatmış, ne oldu bilen var mı?
Valla hic kimse kusura bakmasin, Sezgi inanilmaz abartiliyor, inanilmaz sisiriliyor. Hatta topikte bir donem sezgi hakkinda olumsuz konusulunca savunmaya gecildigi icin insanlar resmen bana bilemedi bana patladi demeye cekiniyordu.
Sezgiye baktirdim, daha once yazdim yine yazacagim, Derinden, Gizem hatundan vs hicbir farki yoktu an konusunda da. Hatta simdi geriye donuk okuyunca an da daha basarili insanlar var. Ama kibar biri, paragoz degil. Iyi de biz kibsr ve paragoz olanlara baktiracaksak, yani gelecegin cikip cikmamasi onemli degilse, bir dunya falci var boyle bakan. Bana baktigi fal muhtemelen cikmayacak cok az vafesi kaldi cikarsa gelir burdan sezginin baktigi fal cikti, bu kadin gelecegi de tutturuyor simdi neden bu kadar sevdiginizi anladim da yazarim. Ama su an hic mi hic anlamiyorum bu sezgi sevdasini. Hayir gelecek ciksa da bi sevdam olmaz, zaten gelecek ciksin diye baktiriyoruz. Alt tarafi o fal bakan biri ben de fal baktiran biriyim. Takim tutar gibi falci tutmayi anlamiyorum. Ben hayatin her alaninda oldugu gibi, ucretini veriyorum hizmet satin aliyorum, tipki butun islerde oldugu gibi.
Kissadan hisse, burada eskiden alenen reklam yapilirdi, simdi daha ortulu yapiliyor. Birileri falci oldugu icin demiyorum, falci olur, arkadas olur, fanatik taraftar olur ama reklamlar cok daha ortulu yapiliyor. Yapan da yapsin ne diyelim herkesin akli var fikri var isteyen 50 kere atar isteyen hic atmaz.
Gollom a gelince uzundur kendisinin gonderilerini kapattim, gormuyorum kafam rahat. Herkese de tavsiye ederim.
Mesela sarayli ile selena arasinda problem oldugunda bile bu kadar savunulmadi. Halbuki ikisinin de cok fani var, ikisi de azimsanamayacak derecede gelecek tutturdu bircok insana.
Canim sarayli bir yolun var da bakiyor sanirim. Ordan fal aliyor diye biliyorum.
aslına bakarsan hiç bir falcının kesin cıkan birseyi yok canım sadece bazsıları anı daha iyi yorumluyor sezgi de bunlardan biri ki eski yazılarımda mevcuttur ben ilk baktırdıgımda nedense ısınamadm dedim ama bilmiş mi bilmiş hakkını yiyemem bikaç tane anı guzel yorumlayan falcı bulcaksın onalrla da terapi gbii fal atcaksın yoksa bu işin sonu hiç hayır dgil gunde 3 5 fal atanlar var kızlar en ucuzundan 100 tl yazık gunah bi hobiize verin bu parayaı
Benim demek istedigim de zaten su; sezgi gelecegi de tutturabilir, gercekten de kivar biri. Ama forumda oyle abartildi ki her dedigi cikti, her seyi bildi, aynen onun dedigi gibi oldu..... Vallahi 2 yili askindir bu piyasadayim, burdan cok tanisigim var, hic kimse hicbir falcinin kelimesi kelimesine dedigini yasamadi. Tabi cikanlar var ama hic bir falci da sezgi kadar abartilmadi. Ben sadece buna deginmeye calistim. Yoksa gelecegi bana cikti diyenler de var, kotu bir falci demiyorum ben. Hakkaniyetli olunsun, burasi falcilarin konusuldugu kadsr dertlesilen de bir topik, samimi kalinsin yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?