Binnaz Abla

İnan bana saraylıyı ne kadar çok sevsem de o siteye tek bir kuruşum gitsin istemiyorum. Saraylı'ya helal olsun ama tüm fal sitelerinin tavırlarından çok soğudum.

Sarayli mail ilede bakiyordu önceden hala bakiyormu bilmiyorum

Bana gelecek çıkmadı ama geçen yıl attığım falda çok spesifik bir konuyu tutturdu. Bir şey dediği gibi oldu, şaşırdım ama sonunda ben gönlümü başka bir öküze kaptırdım ve olaylar hiç kimsenin bilemediği şekilde karıştı. :)

sanırım sezgi, derin, saraylı gibi falcılar farklı yeteneklere sahip değiller, sadece kahve falı-tarot gibi araçları iyi kullanabiliyorlar ve ortalama falcıya göre sezgileri biraz daha iyi.

ama bunların dışında anlık durumlarla ilgili bile söyledikleri net diyemeyiz. öyle varlıkları filan yok. o nedenle bence keyif niyetine fal atılır ama çok bişey beklememek gerek

Falcıların topiği okuduğunu destekçilerinin de olduğunu bilmek için Gollom'un bir kaç ayda bir parmak sallamasına gerek yok. Azıcık kafası çalışan herkes anlar bunu zaten. Olmuş bitmiş konuyu hortlatmanın kimseye bir faydası yok.
Zaten herkes yeterince gergin.
Bu konu zamanında tartışıldı, yazıldı çizildi. Küsenler oldu, gücenenler de oldu...
O zaman çok savunulması ne kadar yersiz ise bugünde birinin çıkması ve ben o kişi gelsin şöyle yapcam böyle etcem, siz bilmezsiniz ben bilirim tavrına da tepkiler verildi. Uyarıldı...
Asıl konu çıkmadı bende de... Artık umurumda da değil çıkmış çıkmamış. Ama yeşilçingene, sezgi, asenat, derin'i ben o zamanda beğenirdim şimdi de beğeniyorum... Hülya demir, hüma, aslıhan yılmaz, ecem, müge aydın o zaman da beğenmemiştim şimdi de beğenmiyorum... Bunları bana birileri söylediği ya da çok övdüğü için değil. Mantığıma aklıma, ve insani tutumlarına göre deneyerek vardığım sonuç bu... Buradan çok sevdiğim bir arkadaşım da hüma yı çok sever ben sevmem. Diğeri de çingene iade etti bakmadı diye kızar... ( öperim sizi kızlar )
Bunlar araya mesafe de koymamalı, düşmanlık da yaratmamalı...
Seven sever, öven över, sevmeyen sevmez... Ama kimse kimseyi baskılayamaz... Seviyor veya övdü diye de kimsenin üstüne çullanmaya gerek yok. Okur geçerim. Çıkmayanı da yazarım, çıkanı da...
Bu kadar mesele edilecek şeyler değil bunlar...
Ama diyeceksiniz yanlış yönlendiriyor, iyi sanıp fal atıyoruz... Bu noktada kendi aklımız ve bilincimiz devreye girmeli...
Aratın topikte o kişiyi. Okuyun yorumları... Akıl süzgecinden geçirin... Baktırın ya da baktırmayın...

geleceği bekliyorum canım bütün falcılar aynı tarihi verdi fal bakmaya ara verdim bekliyorum patlarlarsa hepsi birden patlıcak kurtulcam ben de :):):)

Insallah cikar insallah patlamaz canim, gelir buradan yazarsin ciktilar sonunda diye : )

Ah biz kadinlar ah biz kadinlar. Niye gidip okuzleri buluruz hic anlamiyorum, ben sahsen deger bilceklere hic sans veremiyorum, nerde dert bela var ona gidiyorum.

Sürekli aynı şeylerin durup durup açılıp tartışma haline gelmesi tadsız bir durum. Burda herbirimiz Eminim reelde ve sanalda bir sürü fal baktırmış insanlarız. Hep diyoruz falcıların üstün yetenekleri Yok. Yeri geliyor size mükemmel bakan kişinin de bir falı çıkıyorken diğer falı saçma sapan olabiliyor. Ya da iki arkadaş gittiğiniz yerde biri azı açık Nası bildi derken sana sadece uğurlu günün Çarşamba diyebiliyor. Uygun olan kişiyi tabiki deneye yanıla, birbirimize önererek bulacağız, buraya yazmamızın amacı da bu değil mi, bir nebze de olsa birbirimize destek olmak. İnsanları zan altında bırakmak hoş bir durum değil. Hepimiz biliyoruz falcılar burayı takip ediyor, en kötü okuyor. Ne zamandır Yok diye sitem ettiğimizde akşamına fal alımını açanları da gördük, gelmeyenleri de gördük. Hem birbirimize nasıldı diye sorup hem de reklam yapıyor demenin hiçbir anlamı Yok! İsteyen istediğine atar, fikrini de beyan eder. En kısa zaman da kendimize uygun olanları bulmamızı canı gönülden istiyorum, bir sonraki aşamada da faldan kurtulmayı

Ah biz kadinlar ah biz kadinlar. Niye gidip okuzleri buluruz hic anlamiyorum, ben sahsen deger bilceklere hic sans veremiyorum, nerde dert bela var ona gidiyorum.
benim bu konuda şöyle bi tezim var, düzgün aklı başında erkek oranı, okumuş meslek olan erkeklerin bile ancak % 10 una tekabül ediyor. ülkemizde okuma, meslek sahibi olma oranları ise kadınlarda daha fazla. kendini hem mesleki hem de entellektüel olarak geliştirmiş kadın ise kendini anlamayacak, girdiği sosyal çevrede temsil edemeyecek bir erkek istemiyor doğal olarak. bu nedenlerden dolayı da gerçekten sadece sohbet edilebilir nitelikte olan erkek sayısı bile son derece az oluyor.
onların seçim şansları daha yüksek çünkü bu özelliklerdeki kadın sayısı daha fazla. dolayısıyla güzellik, annelerini sevip saymak, iyi para kazanmak, sekste iyi olmak gibi nitelikler kadınlar için ayırıcı olabiliyor genel hatlarıyla.

maalesef aşık olunacak erkek yok fakat kadın çok.

Son bir sey eklemek istiyorum, sonra maalesef ise kosmam gerektigi icin yazamayacagim, aksam tartismak degil de fikir alisverisinde bulunmak isteyen olursa cevap verebilirim.

Eklemem istedigim su, simdi bazi arkadaslarimiz da hakli olarak gecmiste bu tartisma yasandi ne gerek var bunlara yazmislar. Ben soyle cevap vereyim, bundan yaklasik 1 ay once is cikisi soyle bir foruma bakayim dedigimde bize laf atildigini gordum. Sezgiden dolayi zamaninda yasanmis bir tartisma icin, uzerinden aylar gecmisken, cok cirkin bir sekilde o tartismada karsit gorus olanlar "ruh emiciler" denilmis. Tabi guldum gectim, ha tabi kib ledim de cunku cevap versem alenen tekrar tartisma. Ardindan yine yakin tarihte uzerime yuruduler ya da yururler gibi bir sey daha yazilmis. Simdi burada ama bu tartisma gecmiste kaldi diyen arkadaslarin hicbiri cikip da ne kadar ayip bu tartisma aylar once bitti vs bile dememis. Simdi yeniden sezgiyle ilgili konular donunce, sezgi abartiliyor diyince mi bunlar yaziliyor. Demek istedigim konular kapanmisken arada habire laf tas atilinca oluyor, ama biz sezgi ortulu olarak ovuluyor diyince ama bu tartismalar daha once yapilmisti vs vs.

Iste ben de bunu cok yanlis buluyorum.

Herkese keyifli gunler.

Sanırım bu yazının muhattaplarından biri de benim, sezgi yorumu açıldığı için yazmadım genel fikrim olduğu için yazdım, kaldiki bir arkadaşımız durup durup imalarda bulunup isim vermeden gidiyor ve herkes itham altında kalıyor. Doğrudur ben yazdan beri bu forumda varım, çok da fazla aktif değilim kendi adıma bundan rahatsız olduğumu şimdi yazma gereği hissettim. Hiç bir falcının da fanı değilim. Sezgiye de sırf burda anı iyi biliyor dendiği ve oylama da yüksek çıktığı için fal attım, beğenme durumuna gelince ortalamaydı bence bende anı da tam olarak bilemedi, Şevval erdal bana tutarlı bir fal baktı. Şimdi de Şevval'in fanı olayım.

kızlar falcılar kesinlikle kişiden kişiye degişiyor gercekten gecen gun cafede bir arkadasımın herseyini bilen falcı benim için tek kelime bilemedi salladı salladı durdu sonra da sen kapattın kendini dedi bana hatta symbol murat kendisi adını da vereyim kötülemek için de yazmıuorum cunku gayet tatlı bi cocuk ama tutmadı işte enerjimiz o yuzden falcı reklamı diye bu kdadar abartmayalım bazı falcılar bariz daha iyi biz de elimizdekileri degerlendiriyoruz napalım işte yeni falcı vardı da biz mi atmadık şimdi belli baslı isimler var hüma , sezgi , asenat ,selana vs . bunlara atmayalım da umut ışık'a mı atalım yani
elimizdekilerle iadre ediyoruz mesela herkes burda yeşil çingene diyor nedense hiç içimden gelmedi ona fal atmak benim ama hüma mesela içimi okumus resmen yani acığ kendimiz karar veriyruz kime fal atcagımıza bi kere aratsanız yetiyor topikte onun dısında da ben reklam kokan hareket görmedim burda hiç sadece biraz heyecanımızdan biraz guzel fal bakılınca dayanamayıp burdan ilan ediyrz cok iyi cok iyi diyoruz belki de cıkmasını temenni ettiğimiz için

Bu yazının diğer bir muhatabı da benim sanırım... Ben sadece gollom'un yaptığına binaen yazdım bu mesajı... Ne konuyu deprestirme ne de tartışmaya götürme niyetinde değilim... Geçmişte de taraf olmadım... Evet bir kişiyi savundum ama bir çok insan çok fazla üzerine gidip, kişiselliştirdiği için savundum... O zamanda kimse karşı tarafa ( sizin de dediğiniz gibi karşı taraf bu taraf gibi ayırımların ve fanatizmin gereği yok aslında ama tamamen siz dediğiniz için bende kullandım şimdi) 1 durun yahu bir kişinin üzerine bu kadar kadar gidilmez " dememişti. Benim en büyük tepkim bunaydı... Ve de " dur konusu açıldı, yapıştırayım hemen 2 laf da ben" gibisinden içimde kin büyüten marazi duygularımda yok.
Ara ara bakıyorum topiğe... " ruh emiciler " tabirini hoş bulmazdım eğer o mesajı okusaydım. Ve mutlaka yorum da yapardım. Şimdi topikte arattım ama tamamen sizin bahse konu ettiğiniz bir durumla ilgili yazılmamış bu tabir...
Arşivlediyseniz görmek isterdim... Tekrar söylemek istiyorum... Gollom bir imada bulundu, tehditler savurdu, kızlarda tahmin yürüttü.. Durum benim için bundan ibaret...

Bu da sizin fikriniz, oyle begenilere herkesi bu onun fani mudavimi diye yaftalamiyoruz, kimsenin de ustune yurumuyoruz : )

Demek istedigim bazi yazilar, bariz koruma amaciyla yaziliyor. Tartismalar yeniden acilmasin yorumlarini neden samimi bulmadigimi yazdim, o laf atmalara da cevap verilseydi hakkaniyetli olduguna inanirdim. Yalniz sizi tenzih ederim, siz belki de kimin neye laf attigini bile anlamamis olabilirsiniz, cunku tartismalar yazin mi oldu yazdan once mi oldu onu bile hatirlamiyorum inanin. Amacim tartismak degil hakaret etmeden, durup durup bir kinle laf atmadan yapilacak her yoruma her fikre saygim var. Yeter ki samimi olsun.

Iste tam da bu mesajlariniz nedeniyel hic samimi bulmuyorum sizi. Bariz koruma gudusuyle yaziyorsunuz. Ruh emiciler tam da benim dedigim gibi yazilmisti, hatta guldum dedim vay be aylar gecen tartismaya boyle atif yapilir. Ben yeterince belge arsivliyorum is sebebiyle kusura bakmazsaniz cevap dahi vermeyecegim seyleri de arsivlemeyeyim: )

Daha fazla yazmamiza gerek yok, sizin objektif olmadiginizi dusunuyorum, son mesaji ben yazmis gibi olmayayim, cevap yazarsaniz okurum. Iyi gunler

Insallah cikar insallah patlamaz canim, gelir buradan yazarsin ciktilar sonunda diye : )

inşallah kuzum yaa daha bi tanesi de olumsuz konusmadı off umarım pembe çizmemiştir hepsi bana hepsinin dedigi şey bu adam bencil ama hayırlı guzel bir ilişki olacak

Tabiki benim fikrim:) bir başkasının fikrini savunmuyorum. Geçmişi uzun ve sayfalarca olan bir başlık altında sizde eski bir üyesiniz daha önce tutulan tarafları bilemem, ya da amacım size konu açılmasın demek de değil. Gollomu arada bir görüyorum belki de gerçekten samimi söylediklerinde ve gerçek fakat tarzı o kadar yanlış ki insan dinlemek istemiyor. Varsa birşey açık net söyler, elindeki belgelerini gerekçelerini sunar işte o vakit yardımcı olur bizlere ama tartışma açarak olmuyor işte. Sonuç malesef orta da. Benim tam olarak da tepkim buna. Kişilere değil.

kızlar cok ck prdon uzun uzun konusmanın arasında sırıtıcam ama aranızdsa ankda yasayan var mı net uzerınden denemek ıstemıyorum bı sonu yok maalesefkı

inşallah kuzum yaa daha bi tanesi de olumsuz konusmadı off umarım pembe çizmemiştir hepsi bana hepsinin dedigi şey bu adam bencil ama hayırlı guzel bir ilişki olacak

Sen cok umut baglama, ama umutlarini karartip kendini olumsuza kosullama. Akisina birak, ben gercekten cok fal baktirmanin akisi bozduguna inaniyorum. Birak bakalim neler olacak. Ben artik boyle yapiyorum. Ama olmaz diye bir sey yok hayatta, yarin bir bakarsin buraya gelip cikti yazmissin. Ama hayal kirikligina ugracak derecede de kaptirmamak lazim hayalleri. Tek cozum yolu akisina birakmak dedikleri olay sanirim

tam olarak oyle yapıyorum kuzum akışına bıraktım fal da baktırmıyorum artık hayırlısı ne ise onu versin rabbim , bence de fallar kesinlikle negatif bir etki yaratıyor insanın uzerinde kendi adıma konusayım fal baktırınca bile enerjim düşüyor nedense

İnanın duygular karşılıklı... Bende zamanında değil de bugünü beklemiş gibi gollom mesajları üzerinden yaptığınız yorumları samimi bulmuyorum. Tekrar arattım bahsettiğiniz mesajı da bulamadım... Bence de konu daha fazla uzamasın. Siz yazarsanız da ben yazmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…