Tabiki benim fikrim:) bir başkasının fikrini savunmuyorum. Geçmişi uzun ve sayfalarca olan bir başlık altında sizde eski bir üyesiniz daha önce tutulan tarafları bilemem, ya da amacım size konu açılmasın demek de değil. Gollomu arada bir görüyorum belki de gerçekten samimi söylediklerinde ve gerçek fakat tarzı o kadar yanlış ki insan dinlemek istemiyor. Varsa birşey açık net söyler, elindeki belgelerini gerekçelerini sunar işte o vakit yardımcı olur bizlere ama tartışma açarak olmuyor işte. Sonuç malesef orta da. Benim tam olarak da tepkim buna. Kişilere değil.
Tabiki benim fikrim:) bir başkasının fikrini savunmuyorum. Geçmişi uzun ve sayfalarca olan bir başlık altında sizde eski bir üyesiniz daha önce tutulan tarafları bilemem, ya da amacım size konu açılmasın demek de değil. Gollomu arada bir görüyorum belki de gerçekten samimi söylediklerinde ve gerçek fakat tarzı o kadar yanlış ki insan dinlemek istemiyor. Varsa birşey açık net söyler, elindeki belgelerini gerekçelerini sunar işte o vakit yardımcı olur bizlere ama tartışma açarak olmuyor işte. Sonuç malesef orta da. Benim tam olarak da tepkim buna. Kişilere değil.
Siz belki de son msjlarını okumadığınız için tam olarak tepki nedenimi o an farklı düşünmüş olabilirsiniz, durum açıklığa kavuştuğuna göre benim açımdan bir problem Yok, amaçlım kendimi düzgün ifade edebilmekHaklisiniz, daha once gollomla bu konulardan dolayi tartistigimiz icin gonderilerini gorunmez yaptim zaten. Burda belki bicok kisiyle ufak tefek tartistik, sonucta kimse kimseyi sevmek veya ayni fikirde olmak zorunda degil. Ama bir tek gollomu engelledim ben, iste tam da bu uslubu sebebiyle. Durup durup ayda bir cikar oyle. Yani onunki abarti. Herkes kandiriliyor demek yanlis. Dedigim gibi herkesin kendi tercihi. Bu forum egitim seviyesi dusuk bir forum da degil tanidiklarim hep egitimli insanlar, akil fikir sahibi insanlar, herkes tartar atarsa atar. Benim amacim atmayin demek degil asla, ben fali gelecegi ogrenmekten cok terapi amacli attigim zamanlari biliyorum, ama samimiyet, hakkaniyet diyorum, yazdigim sey de bundan dolayiydi.
Siz belki de son msjlarını okumadığınız için tam olarak tepki nedenimi o an farklı düşünmüş olabilirsiniz, durum açıklığa kavuştuğuna göre benim açımdan bir problem Yok, amaçlım kendimi düzgün ifade edebilmek
günlerdir buralara uğramıyorum bir arkadaşım uyardı geldim baktım ismim etiketlenmediği sürece kimseye şahsi cevap vermeyeceğim öncelikle.
Ben el altından iş yapmayı sevmem Sezgiye ilk falımı Mart ayında attım açık açık favori falcım Sezgi Candan.
Beğendiğim falcıyı ve falcıları yazıyorum,yazacağım dediği gibi kanıtları olanlara açığım.
Ben "asla baktırmayacağım" diyip baktıranları,Sezgiden iade aldım tekrar bakar mı? Diye bana gelenleri. Hepsini çok iyi biliyorum ki burada oturup 50 sayfa incelediğinizde Sezgiyi gündeme getiren tek kişi ben değilim?
Ben tavsiye ederim gider baktırırsın memnun kalmazsın olur biter.
Burada "hhmmm anladım" diyip bana Sezgiyle alakalı tek kelime eden biri olursa asıl ben rencide ederim.
Özelden bana sevimli,pıtırcık mesajlar atıp burada itham edemezsiniz. Ben de 2-3 ayda bir enerjimi ismini dahi bilmediğim insanlara harcayamam.
Hoşunuza gitsin ya da gitmesin son falı da bana harfiyen çıktı. Bugüne kadar bana "evleneceksiniz" "adam sana aşık" diyip yeni adamı duyunca 1 haftada geri vites yapmadı Kemal Devrim,Fama ve Asenat gibi.
Asenatı hala severim o ayrı ama işin gerçeği bu zaten daha özeli de burada hiç kimseyi ilgilendirmez.
Sonuçta favori falcım Sezgi. İsteyen,dikkate alan baktırır. Beğenmeyen tekrar baktırmaz. Beğenen yazar beğenmeyen beğenmediğini yazar. Ben kimseye karışmıyorum kimse de o haddi görmesin kendinde.cidden yeter.
yani bana çıkan yeni biriyle tanışacağımdı,eski sevgilimle ilgili kötü bir olay yaşayacağımdı ve çıktı. Kötü şeylerdi ama çıktı niye bunun yalanı ı söyleyeyim:)haklısın canım benim de anlamadığım burası fal topiği iyi oldugunu düşündüğümğz falcıalrı yazınca laf oluyor e ne yazcaz o zaman reklam yapan zaten bariz belli oluyor yazsınlar kazene muneye baksın icabına , polemiğe girmek cok gereksiz .
Bu arada ah sezgi inşllah bana da cıkar :/
ben sezgiye 2 kere baktırdım ve kendi adıma artık asla baktıracağım bir falcı değil. saraylıya hiç baktırmadım, derine de baktırmadım. okuduklarıma göre aynı tarzda falcılar. o nedenle baktırmayacağım da. bu anlamda bu forum bana çook faydalı oldu.
herkesin mutabık olduğu bir konu var ki, burada hepimiz yetişkin insanlarız, kararlarımızı etki altında kalmadan alabiliriz. kendi adıma hoşuma gitmeyen bir durumu nedeniyle artık baktırmayacağım.
yine kendi adıma söylemek istediğim şey, bütün falcılarla ilgili - kimseye fanatikliğim yok - her türlü şüphesini, içine sinmeyen noktaları özelden bana iletmek isteyen olursa ben açığım arkadaşlar... bilmek isterim.. sonuçta karar bana kalsın isterim.
çıkan fal haberi:
serkan tek: aynen dediği şekilde bir gelişme oldu, ben tamamen unutmuşken aynen onun dediği şekilde bir konuşma gerçekleştirmişim, dün gece okuyunca çok şaşırdım. 2 ay önceki falında bilmiş.
eylem: tekrar arayacak demişti. sen ne kadar engellersen engelle bir yolunu bulacak demişti.
sema: arayacağı tarihleri hep tutturmuş oldu. 1 ay önceki zamanı da bilmişti. 2 haftadır da ulaşmaya çalışıyormuş ama başaramamış. bunu da bilmiş sema.
fama: gelişmeyi bilmiş, benim tavrımı da bilmiş. ama diğerleri gibi ayrıntı yok.
emine: aynen fama gibi demiş, bilmiş.
serüven: gelişmeyi bilmiş. tarih bilgisi yok. bir tarih öngörüsü var yüzyüze görüşmekle ilgili ama asla tutmaz, imkansız.
lebuda: çok eskiden baktırmışım ve bu tarihleri söylemiş iletişim için. 7-8 ay önceki bir fal. yazmasam bile olurdu ama yine de hakkını yemeyeyim.
yeşilçingene: genel tutumunun nasıl olacağını bilmekte. onun dediği gibi tavırlar sergiliyor.
ilk aklıma gelenlere baktım. o nedenle diğerlerini bilemiyorum. diğerleri tutturamadı da diyemiyorum. akrepgöz hayatında biri var demişti, belki de vardır, bilemem.
ilerleyiş serkan,fama,sema üçlüsünün dediği gibi olacak sanırım. zaten bu 3ü de tek kişi olabilir kanımca.
su falıydı galiba canım ama eve gidince bakarım. işyerinde açılmıyor. bana olumsuzdu. ben beğendim diyebilirim genel olarakakrepgoz e ne fali attin cnm..genel olarak nasildi bna hem olumlu hem olumsuz bayagi bi konustu
Çayı çok severdi. O gittiğinden beri, içimi acıtmasın diye çay demlemiyordum. 1 haftadır her sabah ve her akşam çay demliyorum. Oh miss. İyileşmişim de haberim yokmuş
su falıydı galiba canım ama eve gidince bakarım. işyerinde açılmıyor. bana olumsuzdu. ben beğendim diyebilirim genel olarak
telefondan baktım evet su baktırmışım. sen sor sorularını elimden geldiğince yanıtlarımay iyi olur cnm merak ettim cunku bna resmen gorur arka perdeden bizu izliyor gibu anlatmış dokturmus gelecegi hem fecu hem tatli gelismeleriyle birlikte hemde..cnm actigin zaman fali bi iki bisey sorcam sana
valla bende patlarsa sadece hüma degil hepsi birden saglam gümlicek kızlar bi tanesi bile bu adam gelmicek demedi hatta ustune hepsi ciddi evlilige giden ilişki kurdurdu beni takipte kalın patlrsam hepsinden toptan kurtulcaz :)
bu arada hüma bana hala samimi geliyor canım yaa snmıyırum bilerek sana pembe tablo cizcegini o kadar zaman
hadi ya biri bile mi demedi cnm?uzuldum..belki cok enerji blokaji olmustur ust uste baktirdiysan yada belki yollariniz done done birbirinizi bulur cok ileride onu gormus hissetmisler olamazlarmi cnm?...
ben toplam 10a yakin fal baktirdim 2yil icinde kimi olcak kimi olmuycak dedi esiler yani esit olduğu icin umitlenmeliyim diye dusundum cnm....cunku hic sebepsiz bana soguk davrandi ILK KEZ..saskoloz bi haldeyim
off o degil de kub'u özledim ben yaa[/QUOTBaşlığın neşesi geçmedi mi ki cezası hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?