Binnaz Abla

ay gollom gerçekten gerdi beni dün akşam onun derdi manset olmak laf olsun

Haklisiniz, daha once gollomla bu konulardan dolayi tartistigimiz icin gonderilerini gorunmez yaptim zaten. Burda belki bicok kisiyle ufak tefek tartistik, sonucta kimse kimseyi sevmek veya ayni fikirde olmak zorunda degil. Ama bir tek gollomu engelledim ben, iste tam da bu uslubu sebebiyle. Durup durup ayda bir cikar oyle. Yani onunki abarti. Herkes kandiriliyor demek yanlis. Dedigim gibi herkesin kendi tercihi. Bu forum egitim seviyesi dusuk bir forum da degil tanidiklarim hep egitimli insanlar, akil fikir sahibi insanlar, herkes tartar atarsa atar. Benim amacim atmayin demek degil asla, ben fali gelecegi ogrenmekten cok terapi amacli attigim zamanlari biliyorum, ama samimiyet, hakkaniyet diyorum, yazdigim sey de bundan dolayiydi.

Siz belki de son msjlarını okumadığınız için tam olarak tepki nedenimi o an farklı düşünmüş olabilirsiniz, durum açıklığa kavuştuğuna göre benim açımdan bir problem Yok, amaçlım kendimi düzgün ifade edebilmek

Ayni sekilde benim icin de problem yok, samimi bulmadigim seyleri de soyluyorum zaten. Size karsi yanlis yorum yaptiysam kusura bakmayin lutfen, amacim tartisma cikartmak degil, zira tartismadan da anlasilabiliyor.

günlerdir buralara uğramıyorum bir arkadaşım uyardı geldim baktım ismim etiketlenmediği sürece kimseye şahsi cevap vermeyeceğim öncelikle.
Ben el altından iş yapmayı sevmem Sezgiye ilk falımı Mart ayında attım açık açık favori falcım Sezgi Candan.
Beğendiğim falcıyı ve falcıları yazıyorum,yazacağım dediği gibi kanıtları olanlara açığım.
Ben "asla baktırmayacağım" diyip baktıranları,Sezgiden iade aldım tekrar bakar mı? Diye bana gelenleri. Hepsini çok iyi biliyorum ki burada oturup 50 sayfa incelediğinizde Sezgiyi gündeme getiren tek kişi ben değilim?
Ben tavsiye ederim gider baktırırsın memnun kalmazsın olur biter.
Burada "hhmmm anladım" diyip bana Sezgiyle alakalı tek kelime eden biri olursa asıl ben rencide ederim.
Özelden bana sevimli,pıtırcık mesajlar atıp burada itham edemezsiniz. Ben de 2-3 ayda bir enerjimi ismini dahi bilmediğim insanlara harcayamam.
Hoşunuza gitsin ya da gitmesin son falı da bana harfiyen çıktı. Bugüne kadar bana "evleneceksiniz" "adam sana aşık" diyip yeni adamı duyunca 1 haftada geri vites yapmadı Kemal Devrim,Fama ve Asenat gibi.
Asenatı hala severim o ayrı ama işin gerçeği bu zaten daha özeli de burada hiç kimseyi ilgilendirmez.
Sonuçta favori falcım Sezgi. İsteyen,dikkate alan baktırır. Beğenmeyen tekrar baktırmaz. Beğenen yazar beğenmeyen beğenmediğini yazar. Ben kimseye karışmıyorum kimse de o haddi görmesin kendinde.cidden yeter.

haklısın canım benim de anlamadığım burası fal topiği iyi oldugunu düşündüğümğz falcıalrı yazınca laf oluyor e ne yazcaz o zaman reklam yapan zaten bariz belli oluyor yazsınlar kazene muneye baksın icabına , polemiğe girmek cok gereksiz .

Bu arada ah sezgi inşllah bana da cıkar :/

Gelelim Asenata
yani bana çıkan yeni biriyle tanışacağımdı,eski sevgilimle ilgili kötü bir olay yaşayacağımdı ve çıktı. Kötü şeylerdi ama çıktı niye bunun yalanı ı söyleyeyim:)

ben sezgiye 2 kere baktırdım ve kendi adıma artık asla baktıracağım bir falcı değil. saraylıya hiç baktırmadım, derine de baktırmadım. okuduklarıma göre aynı tarzda falcılar. o nedenle baktırmayacağım da. bu anlamda bu forum bana çook faydalı oldu.

herkesin mutabık olduğu bir konu var ki, burada hepimiz yetişkin insanlarız, kararlarımızı etki altında kalmadan alabiliriz. kendi adıma hoşuma gitmeyen bir durumu nedeniyle artık baktırmayacağım.

yine kendi adıma söylemek istediğim şey, bütün falcılarla ilgili - kimseye fanatikliğim yok - her türlü şüphesini, içine sinmeyen noktaları özelden bana iletmek isteyen olursa ben açığım arkadaşlar... bilmek isterim.. sonuçta karar bana kalsın isterim.

Sezginin nedense ben fal bakısından tatmin olamadım tarzından mı diyim elektrik mi diyim ama kesinlikle kötü falcı degil tarihleri falan net bilmiş geçmişten nokta atısları var ben adamla ilişkim var dedim hayır ilişki deil flört ddi onu bile duzetti yani bu kadına 30 tl ye kötü falcı demek gunah , aynen dediğin gibi kuzum enerjin tutmaz baktırmazsın bi daha ben herkesin de iyi niyetli oldugunu düşünyrm burda

akrepgoz e ne fali attin cnm..genel olarak nasildi bna hem olumlu hem olumsuz bayagi bi konustu

Kızlar cok alakasız bır soru olucak ama çagrı merkezınde calısan varmı birinın numarasını bulmam lazım

Çayı çok severdi. O gittiğinden beri, içimi acıtmasın diye çay demlemiyordum. 1 haftadır her sabah ve her akşam çay demliyorum. Oh miss. İyileşmişim de haberim yokmuş

bende onun sevdiği kitaplar var yarim kaldi aylardir elime alamiyorum issizim ustelik oyalanmam lazim ama okuyamiyorum..ben ne zmn halay cekecegim..nasil becerdiniz

su falıydı galiba canım ama eve gidince bakarım. işyerinde açılmıyor. bana olumsuzdu. ben beğendim diyebilirim genel olarak

ay iyi olur cnm merak ettim cunku bna resmen gorur arka perdeden bizu izliyor gibu anlatmış dokturmus gelecegi hem fecu hem tatli gelismeleriyle birlikte hemde..cnm actigin zaman fali bi iki bisey sorcam sana

ay iyi olur cnm merak ettim cunku bna resmen gorur arka perdeden bizu izliyor gibu anlatmış dokturmus gelecegi hem fecu hem tatli gelismeleriyle birlikte hemde..cnm actigin zaman fali bi iki bisey sorcam sana
telefondan baktım evet su baktırmışım. sen sor sorularını elimden geldiğince yanıtlarım

hadi ya biri bile mi demedi cnm?uzuldum..belki cok enerji blokaji olmustur ust uste baktirdiysan yada belki yollariniz done done birbirinizi bulur cok ileride onu gormus hissetmisler olamazlarmi cnm?...
ben toplam 10a yakin fal baktirdim 2yil icinde kimi olcak kimi olmuycak dedi esiler yani esit olduğu icin umitlenmeliyim diye dusundum cnm....cunku hic sebepsiz bana soguk davrandi ILK KEZ..saskoloz bi haldeyim

yok canım hepsinin kelimeleri bile aynı bu adamın kendi sorunalrı var kendi haline bırak biraz sana gercekten bir ilişki vermeden gelemk istemiyor bu adam hayırlı cümleler bile aynı , aynı falcılar baksa bu kadar olur ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…