Binnaz Abla

o zmn olumsuzu görüp tatli dille soyledilet demekki..bna fifti fifti biri yerden yere vurdu biri araftada olsa bna geri dondurdu o zmn ben umutlanaym biraz..yada sevgilim cift karakterli biri

Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kesinlikle amacim kandirmak degil bni cok yakindan taniyanlar var burda,hayatim hic beklemedigim sekilde ama tam istedigim yonde komple degisti:)

bende katilmak istiyorum buna..zira ben cook cok iyi yerlete gelebilcek bu insanim iste askta egitimde ama bombosum

o zmn olumsuzu görüp tatli dille soyledilet demekki..bna fifti fifti biri yerden yere vurdu biri araftada olsa bna geri dondurdu o zmn ben umutlanaym biraz..yada sevgilim cift karakterli biri
hepsi evlilik dedi valla bilemiyprum canım

Ah biz kadinlar ah biz kadinlar. Niye gidip okuzleri buluruz hic anlamiyorum, ben sahsen deger bilceklere hic sans veremiyorum, nerde dert bela var ona gidiyorum.

cunku biz kadinlar erkekler gibi ozgur yasaya miyoruz o anku kisi bu yuzden dunyamiz oluveriyor

hepsi evlilik dedi valla bilemiyprum canım

cnm kimler kimler geri donuyor i dediysr bence olur..ben bna nasil fal baktiklarini anlamadm asil ani bile tutturamiyirlar ben dusunuyorumki ust uste fal baktirdim adam gitti coook soguk bana dost kalalim dostum dedi hatta nezmn ustuste baktrsam boyle oluyor...varmi boyle bisey yasayan

bu yuzden erkekler rahatlar yoksa asla gucsuz deiliz biz cok siglar okumusta olsalar bizi terk ettikten sonra bulduklaru basit bi kızla evlenebiliyorlar...kaybetme korkularida yok artik erkeklerin..korkmuy adam sevse bile gidersen git diyor...bizse begenebilcegimiz sohbetind doyabilcegimiz cook az erkek olduğu ndab gitmesin die ugrasiyoruz..bak simdi o rezilin aklinda bile deilimdir bense falci geziyorum....neden iste bu saydiklarimiz...

kesinlikle akısı bozuyor asırı fal baktırmak kaderini etkilemiyor ama geciktiriyor bence huzursuzluk veriyor ock net

cıkan fal haberi gorunce sarılasım gelıyor.. tebrikler opucukler

vaselincim teşekkürler ama falı çıktığı için tebrik edilecek en son insanım inan bana devamını okursan anlayacaksın... bizim ilişki bitik bir hikaye
sekerim umarım diledigin gibi olur. bilincaltı calısmaları yapabilirsin..ben bu sekilde rahatlıyorum (tabi insanım arada bozdugum da oluyor) :)) cıkan falları yazmayı unutma sen yine öperim

sekerim umarım diledigin gibi olur. bilincaltı calısmaları yapabilirsin..ben bu sekilde rahatlıyorum (tabi insanım arada bozdugum da oluyor) :)) cıkan falları yazmayı unutma sen yine öperim

bilinçaltı çalışmalarını nasıl yapıyorsunuz yaa sanırım bu aralar ihtiyacım var buna

hangi bilinalti calismalari..Eft mi..ben tek basima yapti. tesadufmu bilmiyor um ama ni hafta icinde sevgilimle barismistim ku bu bence kisiye ozguvenini artiriyor sadece

kızlar benim çok detaylı bir bilgim yok biraz açık yazabilir misiniz ?hangi çalışmayı yaptınız ?nasıl yaptınız? yardımcı internet adresleri?

Bu arada akrepgoz bana bi bitis soz konusu hayatim iliskinizde demişti falda tabi ama biz iliskimizin cok tatli bir halindeydik bitise ihtimal vermiyordum ben ki 2gun sonra mesajlarima cevap vermeyip dost kalalim deyince falinin ciktigini anladim...

nazarmu oldu kizlar ya iliskimizin en yogun halinde çatt diye ayrildik...

bilmiyorum ya 4 yıl once yasadım ben bunu yuz yuze bir falcı bana demişti bitiyor yakında bir daha da asla gelmeycek diye 2 hafta sonra çat diye ayrıldık.Ben falcının söylemesine başlamıştım bilmiyorum yani ..kendi gunahım yuzunden demiştim

bende onun sevdiği kitaplar var yarim kaldi aylardir elime alamiyorum issizim ustelik oyalanmam lazim ama okuyamiyorum..ben ne zmn halay cekecegim..nasil becerdiniz
Canımı yakmasın diye yapmadığım şeyleri yaptım önce. Yaraya tuz bastım yani. Eve büyük boy fotosunu astım, kalan eşyalarını derledim topladım ama atmadım. Aşk filmleri izledim, aşk şarkıları dinledim. Sonra baktım iyiyim. Arkadan yapmak isteyip de yapamadıklarımı yapmaya başladım. Gece eğlenceleri, estetik operasyon, yurt dışı tatilleri, dibine kadar alışveriş, kız kıza saatler süren sohbetler falan. La dolce vita anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…