telefondan baktım evet su baktırmışım. sen sor sorularını elimden geldiğince yanıtlarım
yok canım hepsinin kelimeleri bile aynı bu adamın kendi sorunalrı var kendi haline bırak biraz sana gercekten bir ilişki vermeden gelemk istemiyor bu adam hayırlı cümleler bile aynı , aynı falcılar baksa bu kadar olur ama bilmiyorum
Kesinlikle tavsiye ediyorum
Kesinlikle amacim kandirmak degil bni cok yakindan taniyanlar var burda,hayatim hic beklemedigim sekilde ama tam istedigim yonde komple degisti:)
hepsi evlilik dedi valla bilemiyprum canımo zmn olumsuzu görüp tatli dille soyledilet demekki..bna fifti fifti biri yerden yere vurdu biri araftada olsa bna geri dondurdu o zmn ben umutlanaym biraz..yada sevgilim cift karakterli biri
Ah biz kadinlar ah biz kadinlar. Niye gidip okuzleri buluruz hic anlamiyorum, ben sahsen deger bilceklere hic sans veremiyorum, nerde dert bela var ona gidiyorum.
hepsi evlilik dedi valla bilemiyprum canım
bende katilmak istiyorum buna..zira ben cook cok iyi yerlete gelebilcek bu insanim iste askta egitimde ama bombosum
benim bu konuda şöyle bi tezim var, düzgün aklı başında erkek oranı, okumuş meslek olan erkeklerin bile ancak % 10 una tekabül ediyor. ülkemizde okuma, meslek sahibi olma oranları ise kadınlarda daha fazla. kendini hem mesleki hem de entellektüel olarak geliştirmiş kadın ise kendini anlamayacak, girdiği sosyal çevrede temsil edemeyecek bir erkek istemiyor doğal olarak. bu nedenlerden dolayı da gerçekten sadece sohbet edilebilir nitelikte olan erkek sayısı bile son derece az oluyor.
onların seçim şansları daha yüksek çünkü bu özelliklerdeki kadın sayısı daha fazla. dolayısıyla güzellik, annelerini sevip saymak, iyi para kazanmak, sekste iyi olmak gibi nitelikler kadınlar için ayırıcı olabiliyor genel hatlarıyla.
maalesef aşık olunacak erkek yok fakat kadın çok.
kesinlikle akısı bozuyor asırı fal baktırmak kaderini etkilemiyor ama geciktiriyor bence huzursuzluk veriyor ock netcnm kimler kimler geri donuyor i dediysr bence olur..ben bna nasil fal baktiklarini anlamadm asil ani bile tutturamiyirlar ben dusunuyorumki ust uste fal baktirdim adam gitti coook soguk bana dost kalalim dostum dedi hatta nezmn ustuste baktrsam boyle oluyor...varmi boyle bisey yasayan
çıkan fal haberi:
serkan tek: aynen dediği şekilde bir gelişme oldu, ben tamamen unutmuşken aynen onun dediği şekilde bir konuşma gerçekleştirmişim, dün gece okuyunca çok şaşırdım. 2 ay önceki falında bilmiş.
eylem: tekrar arayacak demişti. sen ne kadar engellersen engelle bir yolunu bulacak demişti.
sema: arayacağı tarihleri hep tutturmuş oldu. 1 ay önceki zamanı da bilmişti. 2 haftadır da ulaşmaya çalışıyormuş ama başaramamış. bunu da bilmiş sema.
fama: gelişmeyi bilmiş, benim tavrımı da bilmiş. ama diğerleri gibi ayrıntı yok.
emine: aynen fama gibi demiş, bilmiş.
serüven: gelişmeyi bilmiş. tarih bilgisi yok. bir tarih öngörüsü var yüzyüze görüşmekle ilgili ama asla tutmaz, imkansız.
lebuda: çok eskiden baktırmışım ve bu tarihleri söylemiş iletişim için. 7-8 ay önceki bir fal. yazmasam bile olurdu ama yine de hakkını yemeyeyim.
yeşilçingene: genel tutumunun nasıl olacağını bilmekte. onun dediği gibi tavırlar sergiliyor.
ilk aklıma gelenlere baktım. o nedenle diğerlerini bilemiyorum. diğerleri tutturamadı da diyemiyorum. akrepgöz hayatında biri var demişti, belki de vardır, bilemem.
ilerleyiş serkan,fama,sema üçlüsünün dediği gibi olacak sanırım. zaten bu 3ü de tek kişi olabilir kanımca.
cıkan fal haberi gorunce sarılasım gelıyor.. tebrikler opucukler
vaselincim teşekkürler ama falı çıktığı için tebrik edilecek en son insanım inan banacıkan fal haberi gorunce sarılasım gelıyor.. tebrikler opucukler
sekerim umarım diledigin gibi olur. bilincaltı calısmaları yapabilirsin..ben bu sekilde rahatlıyorum (tabi insanım arada bozdugum da oluyor) :)) cıkan falları yazmayı unutma sen yine öperimvaselincim teşekkürler ama falı çıktığı için tebrik edilecek en son insanım inan banadevamını okursan anlayacaksın... bizim ilişki bitik bir hikaye
sekerim umarım diledigin gibi olur. bilincaltı calısmaları yapabilirsin..ben bu sekilde rahatlıyorum (tabi insanım arada bozdugum da oluyor) :)) cıkan falları yazmayı unutma sen yine öperim
Ben Ankara' dayım canım. Özelden yaz istersenkızlar cok ck prdon uzun uzun konusmanın arasında sırıtıcam ama aranızdsa ankda yasayan var mı net uzerınden denemek ıstemıyorum bı sonu yok maalesefkı
sekerim umarım diledigin gibi olur. bilincaltı calısmaları yapabilirsin..ben bu sekilde rahatlıyorum (tabi insanım arada bozdugum da oluyor) :)) cıkan falları yazmayı unutma sen yine öperim
bilmiyorum ya 4 yıl once yasadım ben bunu yuz yuze bir falcı bana demişti bitiyor yakında bir daha da asla gelmeycek diye 2 hafta sonra çat diye ayrıldık.Ben falcının söylemesine başlamıştım bilmiyorum yani ..kendi gunahım yuzunden demiştimBu arada akrepgoz bana bi bitis soz konusu hayatim iliskinizde demişti falda tabi ama biz iliskimizin cok tatli bir halindeydik bitise ihtimal vermiyordum ben ki 2gun sonra mesajlarima cevap vermeyip dost kalalim deyince falinin ciktigini anladim...
nazarmu oldu kizlar ya iliskimizin en yogun halinde çatt diye ayrildik...
Canımı yakmasın diye yapmadığım şeyleri yaptım önce. Yaraya tuz bastım yani. Eve büyük boy fotosunu astım, kalan eşyalarını derledim topladım ama atmadım. Aşk filmleri izledim, aşk şarkıları dinledim. Sonra baktım iyiyim. Arkadan yapmak isteyip de yapamadıklarımı yapmaya başladım. Gece eğlenceleri, estetik operasyon, yurt dışı tatilleri, dibine kadar alışveriş, kız kıza saatler süren sohbetler falan. La dolce vita anlayacağınbende onun sevdiği kitaplar var yarim kaldi aylardir elime alamiyorum issizim ustelik oyalanmam lazim ama okuyamiyorum..ben ne zmn halay cekecegim..nasil becerdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?