Binnaz Abla

resmen bilmiş işte falcı ah bir de olumluları bilseler benim de gecen sene tüm fallarım olumsuzdu hepsi cıktı :)

Kızlar hüma bal A özelden ulaşan var mı? Binnaz ablada her zaman online olmuyor. ben mümkünse özelden de baktırmak istiyorum.
Teşekkürler

yesşil çingene ye baktırmıştım 15 gün önce. Soylediği bir sey gerçekleşti , tekrar baktırmak istedim ama kabul edilmedi. Arka arkaya bakmıyor sanırım ?

yesşil çingene ye baktırmıştım 15 gün önce. Soylediği bir sey gerçekleşti , tekrar baktırmak istedim ama kabul edilmedi. Arka arkaya bakmıyor sanırım ?
Ben baktırmıştım canım arka arkaya bi hafta arası vardı ama baktı

Serüvene kitap falı attım da daha önce bir dönem çok popülermiş gönderen olmuş ama sonuçlar gelecek hakkında çıktı çıkmadı diye paylaşılmamış. çıkan var mı gelecekte

Serüvene kitap falı attım da daha önce bir dönem çok popülermiş gönderen olmuş ama sonuçlar gelecek hakkında çıktı çıkmadı diye paylaşılmamış. çıkan var mı gelecekte
eskiden 2015 zamanı çok populerdi o ve kitap falı bende çok saglam patladı 3 falı da patladı

Selam kizlar, daha evel de sormustum Cagri Bilgine baktiran varmi bir de Elif Hanzade icin ne dusunuyorsunuz. tecrubesi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…