bilmiyorum ya 4 yıl once yasadım ben bunu yuz yuze bir falcı bana demişti bitiyor yakında bir daha da asla gelmeycek diye 2 hafta sonra çat diye ayrıldık.Ben falcının söylemesine başlamıştım bilmiyorum yani ..kendi gunahım yuzunden demiştim
sonra ben ona tekrar tekrar gittim canım başka bir falı tutmadı başka en ufak bır şeyi çıkmadıresmen bilmiş işte falcı ah bir de olumluları bilseler benim de gecen sene tüm fallarım olumsuzdu hepsi cıktı :)
Ben baktırmıştım canım arka arkaya bi hafta arası vardı ama baktıyesşil çingene ye baktırmıştım 15 gün önce. Soylediği bir sey gerçekleşti , tekrar baktırmak istedim ama kabul edilmedi. Arka arkaya bakmıyor sanırım ?
eskiden 2015 zamanı çok populerdi o ve kitap falı bende çok saglam patladı 3 falı da patladıSerüvene kitap falı attım da daha önce bir dönem çok popülermiş gönderen olmuş ama sonuçlar gelecek hakkında çıktı çıkmadı diye paylaşılmamış. çıkan var mı gelecekte
hümayı siteden yakalaman lazım canım bekle bikaç gun hep aynı saatlerde giriyorKızlar hüma bal A özelden ulaşan var mı? Binnaz ablada her zaman online olmuyor. ben mümkünse özelden de baktırmak istiyorum.
Teşekkürler
yesşil çingene ye baktırmıştım 15 gün önce. Soylediği bir sey gerçekleşti , tekrar baktırmak istedim ama kabul edilmedi. Arka arkaya bakmıyor sanırım ?
hümayı siteden yakalaman lazım canım bekle bikaç gun hep aynı saatlerde giriyor
elif hanzadeden iade aldımSelam kizlar, daha evel de sormustum Cagri Bilgine baktiran varmi bir de Elif Hanzade icin ne dusunuyorsunuz. tecrubesi olan var mi?
Bende Elif Hanzade'den iade aldım...Begenmemismiydin
ben baktırmadım.. hakkında yorum yapıldığını da hatırlamıyorum. Genelde denenmiş ve topikte yorumlanmış falcıları tercih ediyoruz..Peki Cagri Bilgin icin ne dusunuyorsunuz?
tşk ederim :)pofu gercekten bu konuda cok bilgilidir canım gecen sene baya faydalanmıştım bilgilerinden :)
Super mi bilemem canım ama eylem iyiydi onunda teli yok bendeYa bi kere yakaladım ama zor oluyor öyle :/ peki bildiğin süper özelden bakan bi falcı var mı telefonla vs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?