Binnaz Abla

hümayı siteden yakalaman lazım canım bekle bikaç gun hep aynı saatlerde giriyor

Hüma aslinda özelden baksa cok daha iyi olur gibime geliyor. Hem yakalama derdi yok hemde fiyatini 30 lara falan indirebilir cünkü siteye kalan bir miktar olmayacak sonucta birde belli bir kitleye ulasmis biri. Niye yapmiyor acaba?

bana asla demedi gelcek dedi de demem oki ilk basta inanmamistim..kizlar ya ben ciddi ciddi fal yuzunden ayrildigimizu dusunuyorum cunku bu kadar iyi giden bi iliskiydi tavrini hic anlayamadim evren beni "hadi bide niye ayrildiniz icin fal baktirr"diye zorluyor ama yapmiycam ağlayamiyorumda ev musait deil para harcayamiyorum cunku yok issizim dua edemiyorum kabul olmaz fal baktirdim diye sadecr olsemde kurtulsam diyorum icim cok acidi bari nedenini bilsem

Kimbilir aklına ne geldi, ne duydu da öyle davrandı. Onlara eser öyle bazen. Hele bi de akrep gibi kinci bir burçtansa. Kendini suçlama. Türk toplumunda fal çok bakılır. Altın günlerinde kadınlar birbirine kahve falı bakar. O halde evli, nişanlı, sevgili kimse kalmazdı. Fal baktırdım bozuldu olayına inanmıyorum ben.

bilinçaltı çalışmalarını nasıl yapıyorsunuz yaa sanırım bu aralar ihtiyacım var buna
ben profosyonel yardm alıyorum ayrıca egitim de aldım. eft, emdr, regresyon en son seda dikere gitmistim. ama malesef yarım bıraktım..simdi tekrar toparlandım devam edecegim.
eft yı evde yapıyorum cok yararını gordum. tavsiyemdir :)

Kiyamam ya ama fal yüzünden falan olacak sey degil bu. Muklaka baska bir sebebi vardir. Benim eski erkek arkadasimlada böyleydi sonra altindan cok cok farkli seyler cikti. Dua konusuna gelicek olursak evet fal baktiranin 40 gün ibadeti kabul olmaz deniliyor ama sen baktirdigindan pisman isen eger tevbe eder duani edersin. Kabul olur olmaz orasini yalnizca Rabbim bilir.

belkide ben falda duyduklarimdan dolayi iliskimi o sekilde rayina koydum ve olucagi degistirdim

erkek arkadaş in hkknda mi biseyler öğrendin.evet cok pismanim oruc tutcam hatta

Eft nasıl yapıyoruz canım ?

erkek arkadaş in hkknda mi biseyler öğrendin.evet cok pismanim oruc tutcam hatta
belkide ben falda duyduklarimdan dolayi iliskimi o sekilde rayina koydum ve olucagi degistirdim

Niye kendini bu kadar sucluyorsun sen ben anlamadim? Olaylar senin disinda gelismiste olabilir. Ayriliginiz ne kadar oldu bilmiyorum ama demek ki erkek arkadasinin hayatinda duygularinda yolunda gitmeyen birseyler varmis. Yani simdi sirf baktirdin diye ayrildiginiz düsünmen garip geldi dogrusu. Hayatin baktirdigin fallara göre sekillendigini düsünmüyorum ben. Evet fal baktirmak dinen sakincali bunun hepimiz farkindayiz zaten. Dedigim gibi pisman isen gercekten aff dile istersen oruc tut anlasilan böyle rahatlayacaksin sen.

bilmiyorum iyiydik ya ona bagliyorum bide issizlik gucsuzluk yikinti tabi sadece sevgilimi dusunmekten enerjimi ona bagladim boyle yorumlarda bulunuorum cunku hayatimda tek o var is guc yok o varDi

evet birden niye bitirdigine. En kötüsüde hicbir zaman dürüst olup neden bitirdigini söylemedi. O ayriligin arkasinda cok cok baska seyler cikti. En iyisimi anlatmiyim hassassin suan belli

off bende neden ayrildigimizi bilmiyorum bugun yazdi soguk soguk ama bisey yazdi oda ondan kopamazmişim

bilmiyorum iyiydik ya ona bagliyorum bide issizlik gucsuzluk yikinti tabi sadece sevgilimi dusunmekten enerjimi ona bagladim boyle yorumlarda bulunuorum cunku hayatimda tek o var is guc yok o varDi

anliyorum seni zor bir durum belki barisirsiniz hemen bu kadar karamsar olma dertlesmek istersen özelden yaz topigi mesgul etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…