- 1 Mart 2015
- 224
- 105
- 33
off bende neden ayrildigimizi bilmiyorum bugun yazdi soguk soguk ama bisey yazdi oda ondan kopamazmişim
Beklenen mesaj gelmis kuzum
(Anladin sen)
canım ben seni çok iyi anlıyorum işssizsen ismek veya bölgendeki kurslara git veya evden çıkamıyosan Kuran oku meal oku o kişiyi düşünme desem de bunu yapamıyoruz düşünüyoruz ancak kendinle ilgili de hayallerin olsun olması için çalış benim manevi annem vardı boşanmıştı ve hasta annesiyle beraber yaşıyordu annesini emanet edemediği için evden dışarı çıkamıyordu biri sakat kendinden uzakta 2 oğlu vardı..Maddiyatı olmadıgı için sigara bile kullanamıyordu yaptıgı tek birşey vardı..çocuklarından uzakta olduğu için kendine manevi kızlar ediniyordu onları eve çağırıyodu onlara kuran dersleri veriyordu dertlerine ortak oluyodu el işini çok iyi yapardı isteyenlere ücretsiz çeyiz hazırlardı imkanları neredeyse yoktu ama o kadar çok kişinin hayatına değdiki okadar çok kişiyle ağladı güldüki..ekimin 3 ünde 52 yaşında aramızdan ayrıldı.Boşandığı eşi cenazede ben onu onun kadar harika bir kadını neden terk etmişim dedi işte bazı şeylerin kader oldugunu anladım.Onun kaderi böyleymiş ve ahı eninde sonunda buldu şuan o adam geri kalan hayatını vicdan azabıyla yaşıyacak ve bitaneciğim de eminim şuan çok mutlu çok huzurlu artık dünya acıları ona zarar veremeyecek..eğer kendini içine kapatsaydı her gün kaderine aglasaydı isyan etseydi ölmeyi düşünseydi ahiretini de mahvedicekti.Diyeceğim o ki emin ol 4 duvar arasında olsan da yapabileceğin birşeyler vardır dünyanın en kötü insanı sen değilsin dünyanın en kötü kaderini de sen yaşamıyorsun .Eğer isyan edersen sabrının karşılıgını alamazsın ama sabredersen Allah karşılığını kat be kat verir.burda bir sürü kızız birbirimizin yanındayız.Allah de senin yanında tövbe edersen kabul eder sen sadece tövbeni et rahatla.Herşey güzel olucak:)bana asla demedi gelcek dedi de demem oki ilk basta inanmamistim..kizlar ya ben ciddi ciddi fal yuzunden ayrildigimizu dusunuyorum cunku bu kadar iyi giden bi iliskiydi tavrini hic anlayamadim evren beni "hadi bide niye ayrildiniz icin fal baktirr"diye zorluyor ama yapmiycam ağlayamiyorumda ev musait deil para harcayamiyorum cunku yok issizim dua edemiyorum kabul olmaz fal baktirdim diye sadecr olsemde kurtulsam diyorum icim cok acidi bari nedenini bilsem
Bu yazini okuyunca cok duygulandim bu hikayeye tam olarak benzemesede bende bunu benzer bi hayat yasadim bunu yasarkende 22 yasindaydim annem ms hastasiydi son evrelerinde yataga bagimli oldu o donem iyi bi isim vardi ama bi dakika dusunmeden isimi biraktim ve 2 yil annemle ilgilendim cok zordu o donemim babam iflas etmisti maddi manevi herseyimizi kaybetmistik bu sekilde bende calisamiyordum ama inanin su an yasadigimdan daha bereketliydi herseyim o donem surekli kitap okudum kendim icin annem icin yasadim onu birakip markete bile gitmezdim 2 yil oncede 47 yasinda kaybettim melegimiii ama bi kez isyan etmedim evet asil zor gunlerim ondan sonra basladi fallara sardim vs vssss ama icimdeki gucunu biliyorum buda gecicek yeterki icimizdeki gucu inanalimcanım ben seni çok iyi anlıyorum işssizsen ismek veya bölgendeki kurslara git veya evden çıkamıyosan Kuran oku meal oku o kişiyi düşünme desem de bunu yapamıyoruz düşünüyoruz ancak kendinle ilgili de hayallerin olsun olması için çalış benim manevi annem vardı boşanmıştı ve hasta annesiyle beraber yaşıyordu annesini emanet edemediği için evden dışarı çıkamıyordu biri sakat kendinden uzakta 2 oğlu vardı..Maddiyatı olmadıgı için sigara bile kullanamıyordu yaptıgı tek birşey vardı..çocuklarından uzakta olduğu için kendine manevi kızlar ediniyordu onları eve çağırıyodu onlara kuran dersleri veriyordu dertlerine ortak oluyodu el işini çok iyi yapardı isteyenlere ücretsiz çeyiz hazırlardı imkanları neredeyse yoktu ama o kadar çok kişinin hayatına değdiki okadar çok kişiyle ağladı güldüki..ekimin 3 ünde 52 yaşında aramızdan ayrıldı.Boşandığı eşi cenazede ben onu onun kadar harika bir kadını neden terk etmişim dedi işte bazı şeylerin kader oldugunu anladım.Onun kaderi böyleymiş ve ahı eninde sonunda buldu şuan o adam geri kalan hayatını vicdan azabıyla yaşıyacak ve bitaneciğim de eminim şuan çok mutlu çok huzurlu artık dünya acıları ona zarar veremeyecek..eğer kendini içine kapatsaydı her gün kaderine aglasaydı isyan etseydi ölmeyi düşünseydi ahiretini de mahvedicekti.Diyeceğim o ki emin ol 4 duvar arasında olsan da yapabileceğin birşeyler vardır dünyanın en kötü insanı sen değilsin dünyanın en kötü kaderini de sen yaşamıyorsun .Eğer isyan edersen sabrının karşılıgını alamazsın ama sabredersen Allah karşılığını kat be kat verir.burda bir sürü kızız birbirimizin yanındayız.Allah de senin yanında tövbe edersen kabul eder sen sadece tövbeni et rahatla.Herşey güzel olucak:)
Bu yazini okuyunca cok duygulandim bu hikayeye tam olarak benzemesede bende bunu benzer bi hayat yasadim bunu yasarkende 22 yasindaydim annem ms hastasiydi son evrelerinde yataga bagimli oldu o donem iyi bi isim vardi ama bi dakika dusunmeden isimi biraktim ve 2 yil annemle ilgilendim cok zordu o donemim babam iflas etmisti maddi manevi herseyimizi kaybetmistik bu sekilde bende calisamiyordum ama inanin su an yasadigimdan daha bereketliydi herseyim o donem surekli kitap okudum kendim icin annem icin yasadim onu birakip markete bile gitmezdim 2 yil oncede 47 yasinda kaybettim melegimiii ama bi kez isyan etmedim evet asil zor gunlerim ondan sonra basladi fallara sardim vs vssss ama icimdeki gucunu biliyorum buda gecicek yeterki icimizdeki gucu inanalim
Geysu derim..Kızlar telwe de serüven e fal atmıştım geri çektim yeşilçingene hariç önereceğşniz biri var mı 35 kredim var yeşilçingeneye 4 kez baktırdım yeni birine baktırmak istiyorum paramda boşa gitsin istemiyorum
Kızlar telwe de serüven e fal atmıştım geri çektim yeşilçingene hariç önereceğşniz biri var mı 35 kredim var yeşilçingeneye 4 kez baktırdım yeni birine baktırmak istiyorum paramda boşa gitsin istemiyorum
Aa cok. Merak ettim şimdi hiç de iyi falcı degilmiş gibi geliyor bana nedense bakmıyor mu herkese yaa o kadar iyi mi :)Bende yesilcingeneden 4 kez sut yedim
Fal limiti dolmuş malesef o nasıl oluyor ben ilk kez denk geldim de yarına açılır mı sence bilgin va mı bu konuda canımGeysu derim..
Benşm tek cümleden oluşan soruma destan yazdı ve ayrılmamızı aşama aşama anlattı bana hatta bir olay söyledi gerçektwn dediği gibi olmuştu iletişim var dedi 2 defa mesaj geldi bana devamınıda yorumladı dediği şekilde ilerler umarım beni baya şaşırttı diyebilirim .Aa cok. Merak ettim şimdi hiç de iyi falcı degilmiş gibi geliyor bana nedense bakmıyor mu herkese yaa o kadar iyi mi :)
Canım benim Allah sabırlar versin. 9 yıl oldu ben kardeşimi kaybedeli... bu acıyla ben çok yaşamam ölürüm dedim o gün... Ama hayat devam ediyor... hep yarım hep eksik....Bu yazini okuyunca cok duygulandim bu hikayeye tam olarak benzemesede bende bunu benzer bi hayat yasadim bunu yasarkende 22 yasindaydim annem ms hastasiydi son evrelerinde yataga bagimli oldu o donem iyi bi isim vardi ama bi dakika dusunmeden isimi biraktim ve 2 yil annemle ilgilendim cok zordu o donemim babam iflas etmisti maddi manevi herseyimizi kaybetmistik bu sekilde bende calisamiyordum ama inanin su an yasadigimdan daha bereketliydi herseyim o donem surekli kitap okudum kendim icin annem icin yasadim onu birakip markete bile gitmezdim 2 yil oncede 47 yasinda kaybettim melegimiii ama bi kez isyan etmedim evet asil zor gunlerim ondan sonra basladi fallara sardim vs vssss ama icimdeki gucunu biliyorum buda gecicek yeterki icimizdeki gucu inanalim
baktıktan sonra açılır bende öyle denk gelmiştim sonra baktım oldu. Süreki kontrol et. Muhtemelen yarın gün içinde bakar..Fal limiti dolmuş malesef o nasıl oluyor ben ilk kez denk geldim de yarına açılır mı sence bilgin va mı bu konuda canım
Cok tesekkur ederim evet yasaniyo ayni dediginiz gibi hep yarim hep eksik....Aslinda hicbirsey artik beni ne cok uzuyo neden cok mutlu belkide bu yuzden icimdeki aci dinsin diye fallara sardim ama bundanda kurtulucam biliyorum bi arayisti cunku buCanım benim Allah sabırlar versin. 9 yıl oldu ben kardeşimi kaybedeli... bu acıyla ben çok yaşamam ölürüm dedim o gün... Ama hayat devam ediyor... hep yarım hep eksik....
Baya da iyiymiş ucuz da sanırım degil mi ama artık fal baktırmıcam uzun sure manevi olarak kendimi suclu hissedyrm boyle zamanlardaBenşm tek cümleden oluşan soruma destan yazdı ve ayrılmamızı aşama aşama anlattı bana hatta bir olay söyledi gerçektwn dediği gibi olmuştu iletişim var dedi 2 defa mesaj geldi bana devamınıda yorumladı dediği şekilde ilerler umarım beni baya şaşırttı diyebilirim .
Canim benim evet cok zordu cok sancili ama hep sunu dusundum daha beteri var rabbim bana anne hakki odemeyi nasip etti insallahh yerinde rahattir bu dunyada yasiyamadigi cok sey oldu hicbiriniz uzulun diye anlatmiyorum bunlari sadece belki bi nebze olsun yasadiklariniz icin ayakta olursunuz diye izah ediyorum.Iki yil boyunca midesinden hortumla beslendi yemek yiyemedi konusamadi ama bi kez isyan etmedi kendime bazen bu yuzden kiziyorum senin suanki bu cirpinislarin neden diyeNe kadar zor seyler yasamıssın canım ben de burada borcum harcım var diye üzülüyorum günlerdir uyku uyuyamyrm ama düşünüyorum da belki 2 3 senede ödeyebileceğim bir para bu annemin hasta oldugunu bir de işsiz oldugumu düşünyrm ne yapardım kim bilir rabbim kimseye agır dert vermesin caresi olsun
Evet ucuza bakıyor ben genelde araştırıp en popüler ve iyi denilenlere baktırmaya çalışıyorum ve hepsi pahalı oluyor sadece yeşilçingene ucuz . aynen insan sonra suçlu hissediyor bende bir son vermek istiyorum ama hepimizin bağımlılığı haline geldi fallarBaya da iyiymiş ucuz da sanırım degil mi ama artık fal baktırmıcam uzun sure manevi olarak kendimi suclu hissedyrm boyle zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?