Binnaz Abla

Aa cok. Merak ettim şimdi hiç de iyi falcı degilmiş gibi geliyor bana nedense bakmıyor mu herkese yaa o kadar iyi mi :)

Belki de o algiyi yaratmak icin ediyordur bilemiyorum seveni var en azindan "verdigin bilgilere gore goru alamadim" diyor ve iade ediyor ama iste goru aldigini dusunup memnun edemedigi kisilerde var muhakkak

İnsan kendini avutmak için baktiriyör hep bu merak duygusu fal baktiranca insan kendini tatmin ediyor senin yaşadıklarını biri bilince devamı sonu ne olacak diye attikca fal atası geliyor.Aşk ve is hayatı iyi giderse insan fal bakmaya ihtiyaç bile duymuyor.Yüz yüze baktirdigim cafe lerde kimse sevgilimle çok mutluyum acaba ileriye yönelik düşünüyor musun diye gitmiyor.Ya platonik ya ihanet etmiştir ya ayrıldı ne zaman dönecek diye merak ediyor insan çünkü avunmaya iyi seylet duymayan ihtiyaci oluyor insanın.

Kuzum rabbim annecigine cennetin en guzel katlarını nasip etsin inşallah cok üzüldüm bu kadar mükemmel insanlar varken. Bizim fallardan medet ummamız allah tabii işimizi gucumuzu rast getirmez dua edelim kızlar bol bol arada terapi niyetine ok ama vallahı sonrası hastalık yapmayın

Baktırma canım valla baktırmayınca kafan daha rahat beklentim de sıfır su an rabbime sıgındım

Merhaba, uzun zamandır yazmıyorum kızlar. Aylar sonra ılk kez telweden bırıne fal baktırdım ve cok cok begendım. Azizeninsesi. İnsanlıgı da fal bakımı da o sitedekı fast-food falcılardan cok farklı. Denk geilirseniz Selizay'da, önerebileceğim bir isim.

Selam Capella, seni görmek güzel :)

Saol bitanem hersey bi surec bunu unutma hicbir zaman.

Coktaaan tarihin tozlu sayfalarında yer ettm diyordum. Cok tesekkur ederim betelgeuse hiç ummadgm ama cok ve hatta çok çok da mutlu oldgm bir hediye oldu selamın. Tesekkur ederim,çok tesekkur ederim.

Seni görmek benim de içimi ısıttı, çok sevindim. Fal olayından çok uzaklaştım ama ara ara burayı takip ediyorum, dostları görünce de çok mutlu oluyorum. Bahsettiğin isimler aklımda, bir ara heves gelirse değerlendirir, sonuçtan da haberdar ederim

insallah cnm bn isyan etmem etsem oruc tutmam orucluyum...ben tek basimayim 12 yasindan beri hemde..bna bir iki gulucuk iltifat yetiyor cunku cok sknti gordum olsem kurtulsam lafi caresizligimi hiçbirşeyi n tat vermedigini gosteren bi kelimedir sadece..ben is konusunda basvurmafhm kurs zart zurt vs kalmadi kadere inandığı ni soyleyen insanlar in hiçbiri benm bu kadersizligimi anlamadi hirsizmi olaydim dedim yok iste yok hep bi aksilik cikiyor olyck us olmuyor ben ne dualarda eytm mevla vermezse vermiyor ama benu bu uzmuyo beni uzen inançlı oldugu soylenen toplumda bi kisinin bile benim kismeysizligimi anlayamamasi oldu oyuzden bunaldimm..bi sevgilim vardi somut elimde..oda ayrilibda bunalmam cok normal cunku basks hic hic biseyim yok...ben herseyin kader olduguna inaniyorum yoksa ben cabaladim ama mevla vermedi vermiyor ne yapalim...

Gecicek degil mi bu günlerde
Elbette gecicek hangi aci ilk gunku kadar canimizi yakiyoki...Bunu kendimize itiraf edemiyoruz ama bu aciyii biz yasamak istedigimiz icin icimizde aslinda gecti bitti o sureci yaratan bizleriz..Kuzum istedigin zaman yazabilirsin ozelden dinlerim

Elbette gecicek hangi aci ilk gunku kadar canimizi yakiyoki...Bunu kendimize itiraf edemiyoruz ama bu aciyii biz yasamak istedigimiz icin icimizde aslinda gecti bitti o sureci yaratan bizleriz..Kuzum istedigin zaman yazabilirsin ozelden dinlerim
Cok teşekkür ederim canım uygun oldugum zaman yazıcam iyi ki varsınız hepiniz

Kizlar bana şu kararimda fikirlerinile yardimci olurmusunuz ?

konu fal ve kaderle ilgili zaten onceki yorumlarimi bilen biliyordur fal ve kader konusunda takintim var benim simdi olay soyle

ben sevgilimden kopmak istiyorum ama hir yandanda fallarda cikan olumlu seyleri dusunuyirum onu telefonumdan silmeye karar verdim cunku cevrimici yakalayın ca bna yaziyor ve iliskimiz done done hep ayriliga geliyor bugunki gibi...

sizce sileyimmi elimin ona gitmesini engellemek icin...onu seviyorum sadece bakmak istemiyorum..hisleri m ve degisik falcilr donecek diyor ya eger ben silersem o ihtimali yok etmis olurmuyum kaderimse doner zatende deilsede bos mu vereyim...evet sileyimmi silersem fallari patlatmismi olurum...???

Capellacım ben Azize'yi bulamadım tellwede. Link var mı acaba?
Canım şimdi buldum ama hangi fal türünde iyi sence?

teyzem de öyle derdi biliyomusun ondan önce okusam ınanmazdım illaki birşey kalmıştım derdim ama o da çok çabalamış olmamıştı ben yine de çıkmadık candan umit kesilmez diyorum..gerçeten okdr bedbaht olsaydın sevgilin de olmazdı o kiside seni görmezdi demekki hala bi umut var be canım:)

telefonunu silmen sana geri dönüşünü neden engellesin ki…

saol cnmama ondada cok sorun var iliskimiz tam gercek bi iliski deil anlstsam hem roman olur hem yanlis anlsilirim ama sunu diyebilirim mi imkansiz bi iliski kopamiyoruz ama imkansiz biliyoruz buyuzden hergun barisip ayriliyoruz ve ben bunu sadece askta deil istede yaşıyor um en uzun isim 2ay mesela hep basa donuyorum asktata istede ...bazan buyu mu var bile diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…