- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
Aa cok. Merak ettim şimdi hiç de iyi falcı degilmiş gibi geliyor bana nedense bakmıyor mu herkese yaa o kadar iyi mi :)
Canim benim evet cok zordu cok sancili ama hep sunu dusundum daha beteri var rabbim bana anne hakki odemeyi nasip etti insallahh yerinde rahattir bu dunyada yasiyamadigi cok sey oldu hicbiriniz uzulun diye anlatmiyorum bunlari sadece belki bi nebze olsun yasadiklariniz icin ayakta olursunuz diye izah ediyorum.Iki yil boyunca midesinden hortumla beslendi yemek yiyemedi konusamadi ama bi kez isyan etmedi kendime bazen bu yuzden kiziyorum senin suanki bu cirpinislarin neden diye
Baktırma canım valla baktırmayınca kafan daha rahat beklentim de sıfır su an rabbime sıgındımEvet ucuza bakıyor ben genelde araştırıp en popüler ve iyi denilenlere baktırmaya çalışıyorum ve hepsi pahalı oluyor sadece yeşilçingene ucuz . aynen insan sonra suçlu hissediyor bende bir son vermek istiyorum ama hepimizin bağımlılığı haline geldi fallar
Merhaba, uzun zamandır yazmıyorum kızlar. Aylar sonra ılk kez telweden bırıne fal baktırdım ve cok cok begendım. Azizeninsesi. İnsanlıgı da fal bakımı da o sitedekı fast-food falcılardan cok farklı. Denk geilirseniz Selizay'da, önerebileceğim bir isim.Kızlar telwe de serüven e fal atmıştım geri çektim yeşilçingene hariç önereceğşniz biri var mı 35 kredim var yeşilçingeneye 4 kez baktırdım yeni birine baktırmak istiyorum paramda boşa gitsin istemiyorum
Merhaba, uzun zamandır yazmıyorum kızlar. Aylar sonra ılk kez telweden bırıne fal baktırdım ve cok cok begendım. Azizeninsesi. İnsanlıgı da fal bakımı da o sitedekı fast-food falcılardan cok farklı. Denk geilirseniz Selizay'da, önerebileceğim bir isim.
Coktaaan tarihin tozlu sayfalarında yer ettm diyordum. Cok tesekkur ederim betelgeuse hiç ummadgm ama cok ve hatta çok çok da mutlu oldgm bir hediye oldu selamın. Tesekkur ederim,çok tesekkur ederim.Selam Capella, seni görmek güzel :)
Saol bitanem hersey bi surec bunu unutma hicbir zaman.Kuzum rabbim annecigine cennetin en guzel katlarını nasip etsin inşallah cok üzüldüm bu kadar mükemmel insanlar varken. Bizim fallardan medet ummamız allah tabii işimizi gucumuzu rast getirmez dua edelim kızlar bol bol arada terapi niyetine ok ama vallahı sonrası hastalık yapmayın
Gecicek degil mi bu günlerdeSaol bitanem hersey bi surec bunu unutma hicbir zaman.
Coktaaan tarihin tozlu sayfalarında yer ettm diyordum. Cok tesekkur ederim betelgeuse hiç ummadgm ama cok ve hatta çok çok da mutlu oldgm bir hediye oldu selamın. Tesekkur ederim,çok tesekkur ederim.
canım ben seni çok iyi anlıyorum işssizsen ismek veya bölgendeki kurslara git veya evden çıkamıyosan Kuran oku meal oku o kişiyi düşünme desem de bunu yapamıyoruz düşünüyoruz ancak kendinle ilgili de hayallerin olsun olması için çalış benim manevi annem vardı boşanmıştı ve hasta annesiyle beraber yaşıyordu annesini emanet edemediği için evden dışarı çıkamıyordu biri sakat kendinden uzakta 2 oğlu vardı..Maddiyatı olmadıgı için sigara bile kullanamıyordu yaptıgı tek birşey vardı..çocuklarından uzakta olduğu için kendine manevi kızlar ediniyordu onları eve çağırıyodu onlara kuran dersleri veriyordu dertlerine ortak oluyodu el işini çok iyi yapardı isteyenlere ücretsiz çeyiz hazırlardı imkanları neredeyse yoktu ama o kadar çok kişinin hayatına değdiki okadar çok kişiyle ağladı güldüki..ekimin 3 ünde 52 yaşında aramızdan ayrıldı.Boşandığı eşi cenazede ben onu onun kadar harika bir kadını neden terk etmişim dedi işte bazı şeylerin kader oldugunu anladım.Onun kaderi böyleymiş ve ahı eninde sonunda buldu şuan o adam geri kalan hayatını vicdan azabıyla yaşıyacak ve bitaneciğim de eminim şuan çok mutlu çok huzurlu artık dünya acıları ona zarar veremeyecek..eğer kendini içine kapatsaydı her gün kaderine aglasaydı isyan etseydi ölmeyi düşünseydi ahiretini de mahvedicekti.Diyeceğim o ki emin ol 4 duvar arasında olsan da yapabileceğin birşeyler vardır dünyanın en kötü insanı sen değilsin dünyanın en kötü kaderini de sen yaşamıyorsun .Eğer isyan edersen sabrının karşılıgını alamazsın ama sabredersen Allah karşılığını kat be kat verir.burda bir sürü kızız birbirimizin yanındayız.Allah de senin yanında tövbe edersen kabul eder sen sadece tövbeni et rahatla.Herşey güzel olucak:)
Elbette gecicek hangi aci ilk gunku kadar canimizi yakiyoki...Bunu kendimize itiraf edemiyoruz ama bu aciyii biz yasamak istedigimiz icin icimizde aslinda gecti bitti o sureci yaratan bizleriz..Kuzum istedigin zaman yazabilirsin ozelden dinlerimGecicek degil mi bu günlerde
Cok teşekkür ederim canım uygun oldugum zaman yazıcamElbette gecicek hangi aci ilk gunku kadar canimizi yakiyoki...Bunu kendimize itiraf edemiyoruz ama bu aciyii biz yasamak istedigimiz icin icimizde aslinda gecti bitti o sureci yaratan bizleriz..Kuzum istedigin zaman yazabilirsin ozelden dinlerim
Capellacım ben Azize'yi bulamadım tellwede. Link var mı acaba?Merhaba, uzun zamandır yazmıyorum kızlar. Aylar sonra ılk kez telweden bırıne fal baktırdım ve cok cok begendım. Azizeninsesi. İnsanlıgı da fal bakımı da o sitedekı fast-food falcılardan cok farklı. Denk geilirseniz Selizay'da, önerebileceğim bir isim.
İnsan kendini avutmak için baktiriyör hep bu merak duygusu fal baktiranca insan kendini tatmin ediyor senin yaşadıklarını biri bilince devamı sonu ne olacak diye attikca fal atası geliyor.Aşk ve is hayatı iyi giderse insan fal bakmaya ihtiyaç bile duymuyor.Yüz yüze baktirdigim cafe lerde kimse sevgilimle çok mutluyum acaba ileriye yönelik düşünüyor musun diye gitmiyor.Ya platonik ya ihanet etmiştir ya ayrıldı ne zaman dönecek diye merak ediyor insan çünkü avunmaya iyi seylet duymayan ihtiyaci oluyor insanın.
teyzem de öyle derdi biliyomusun ondan önce okusam ınanmazdım illaki birşey kalmıştım derdim ama o da çok çabalamış olmamıştı ben yine de çıkmadık candan umit kesilmez diyorum..gerçeten okdr bedbaht olsaydın sevgilin de olmazdı o kiside seni görmezdi demekki hala bi umut var be canım:)insallah cnm bn isyan etmem etsem oruc tutmam orucluyum...ben tek basimayim 12 yasindan beri hemde..bna bir iki gulucuk iltifat yetiyor cunku cok sknti gordum olsem kurtulsam lafi caresizligimi hiçbirşeyi n tat vermedigini gosteren bi kelimedir sadece..ben is konusunda basvurmafhm kurs zart zurt vs kalmadi kadere inandığı ni soyleyen insanlar in hiçbiri benm bu kadersizligimi anlamadi hirsizmi olaydim dedim yok iste yok hep bi aksilik cikiyor olyck us olmuyor ben ne dualarda eytm mevla vermezse vermiyor ama benu bu uzmuyo beni uzen inançlı oldugu soylenen toplumda bi kisinin bile benim kismeysizligimi anlayamamasi oldu oyuzden bunaldimm..bi sevgilim vardi somut elimde..oda ayrilibda bunalmam cok normal cunku basks hic hic biseyim yok...ben herseyin kader olduguna inaniyorum yoksa ben cabaladim ama mevla vermedi vermiyor ne yapalim...
telefonunu silmen sana geri dönüşünü neden engellesin ki…Kizlar bana şu kararimda fikirlerinile yardimci olurmusunuz ?
konu fal ve kaderle ilgili zaten onceki yorumlarimi bilen biliyordur fal ve kader konusunda takintim var benim simdi olay soyle
ben sevgilimden kopmak istiyorum ama hir yandanda fallarda cikan olumlu seyleri dusunuyirum onu telefonumdan silmeye karar verdim cunku cevrimici yakalayın ca bna yaziyor ve iliskimiz done done hep ayriliga geliyor bugunki gibi...
sizce sileyimmi elimin ona gitmesini engellemek icin...onu seviyorum sadece bakmak istemiyorum..hisleri m ve degisik falcilr donecek diyor ya eger ben silersem o ihtimali yok etmis olurmuyum kaderimse doner zatende deilsede bos mu vereyim...evet sileyimmi silersem fallari patlatmismi olurum...???
teyzem de öyle derdi biliyomusun ondan önce okusam ınanmazdım illaki birşey kalmıştım derdim ama o da çok çabalamış olmamıştı ben yine de çıkmadık candan umit kesilmez diyorum..gerçeten okdr bedbaht olsaydın sevgilin de olmazdı o kiside seni görmezdi demekki hala bi umut var be canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?