teyzem de öyle derdi biliyomusun ondan önce okusam ınanmazdım illaki birşey kalmıştım derdim ama o da çok çabalamış olmamıştı ben yine de çıkmadık candan umit kesilmez diyorum..gerçeten okdr bedbaht olsaydın sevgilin de olmazdı o kiside seni görmezdi demekki hala bi umut var be canım:)
telefonunu silmen sana geri dönüşünü neden engellesin ki…
canım ben nacizene soyle demek istiyorum bi sakın kal otur bi karanlıkta önce dua et fikrin ve onu sildiğinde olabilecekleri düşün hala silmek ve kurtulmak istiyorsan öyle yap.fallara ınanma zaten canım orda donecek dedi diye kimse dönmüyor ve orda gidecek dedi diye de kimse gıtmıyor hıslerın olumluysa genellikle fallarında enerjin de olumlu olabiliyor bu senı yanıltmasın derim..Kizlar bana şu kararimda fikirlerinile yardimci olurmusunuz ?
konu fal ve kaderle ilgili zaten onceki yorumlarimi bilen biliyordur fal ve kader konusunda takintim var benim simdi olay soyle
ben sevgilimden kopmak istiyorum ama hir yandanda fallarda cikan olumlu seyleri dusunuyirum onu telefonumdan silmeye karar verdim cunku cevrimici yakalayın ca bna yaziyor ve iliskimiz done done hep ayriliga geliyor bugunki gibi...
sizce sileyimmi elimin ona gitmesini engellemek icin...onu seviyorum sadece bakmak istemiyorum..hisleri m ve degisik falcilr donecek diyor ya eger ben silersem o ihtimali yok etmis olurmuyum kaderimse doner zatende deilsede bos mu vereyim...evet sileyimmi silersem fallari patlatmismi olurum...???
Ben önce sanal fincan attm. Hiçbır falcının söylemedıgı çok spesıfık bırsey söyledi, dondum bır an. Fal bakım tarzıda cok içten,sıcak. Sankı hıc tanımadgn bırı deglde yıllardır tanıdgn bırı. Ama ben hızımı alamayıp yıldızname veya Azızenınsesi dıye bır fal turu var,yıldznamede sadece kendı bılglerını diğernde ıse sormak ıstedgn kısının bılgsnıde yazyorsn. Ben 2.fal turunu sectm. O da iyıydı ama fıyatları farklıda olsa ıkısınede aynı özenle bakmstı. Yani pahalı olan daha özenılmş bır fal degl. Yınede soruya dair daha spesıfk tarıhler vardı.Ama masal da anlatmyor,mesela sanalda ana konularda boyle olcak-şöyle olucak demış çokda fazla laf kalabalıgı yapmamstı. Kendıde falda demstı bana,ne kadar görursem o kadar soylerm dıyeCapellacım ben Azize'yi bulamadım tellwede. Link var mı acaba?
Canım şimdi buldum ama hangi fal türünde iyi sence?
İmkansız ilişkiden kasıt ne? Şu an seviyorsan ve istiyorsan neden siliyorsun? Ha yok silmek canını acıtmayacaksa ve bence silsem mi diye düşünüyorsan çok da önemsemiyorsundur. O zaman vazgçemenin tam zamanı bence.
İmkansız ilişkiden kasıt ne? Şu an seviyorsan ve istiyorsan neden siliyorsun? Ha yok silmek canını acıtmayacaksa ve bence silsem mi diye düşünüyorsan çok da önemsemiyorsundur. O zaman vazgçemenin tam zamanı bence.
canım ben nacizene soyle demek istiyorum bi sakın kal otur bi karanlıkta önce dua et fikrin ve onu sildiğinde olabilecekleri düşün hala silmek ve kurtulmak istiyorsan öyle yap.fallara ınanma zaten canım orda donecek dedi diye kimse dönmüyor ve orda gidecek dedi diye de kimse gıtmıyor hıslerın olumluysa genellikle fallarında enerjin de olumlu olabiliyor bu senı yanıltmasın derim..
Canom özel mesaj attım sana
imkansiz ikimiz icinde evleneyemeyiz vermezler cunku bunu bile bile konusma arzusu icindeyiz ama numaralar olduk ca kendimizi durduramiyoruz alismamiz lazim diyoruz..yani seviyorum kavusamiycam icin silmekte istiyirum
ve evet silmek acitacak..
Tatlım gördüm şimdi yarın yazcam sana)
Bende böyle bişey yaşamıştım. Mantığım bi yerde devreye girdi ve zaten olaylar kendiliğinden gelişti ve koptu. Ben silmiştim. Gerçekten acı çekeceksen olması imkansızsa zaten devam da etsen bitecekse biraz geri dur derim nacizane.
Çayı çok severdi. O gittiğinden beri, içimi acıtmasın diye çay demlemiyordum. 1 haftadır her sabah ve her akşam çay demliyorum. Oh miss. İyileşmişim de haberim yokmuş
Aşkkk. Sen hiç gitmedin ki, hep yanımdasın. Süreç bana seni kazandırdıbenim için yazdığını umuyorum marciğim:)
Hem kaz(ulet) gelecek yerden tavuk esirgenmezmişbenim için yazdığını umuyorum marciğim:)
Kızlar merhaba dün katina kartlarım elime geçti..Akşam oturdum anlamları kontrol ettim..Hüma evet güzel ama olumsuzları hiç söylememiş başka bi kadının varlığını hiç açıklamamış ki ben biliyodum bu konuyu..Kesira sirel de resmen olumsuzluklar kraliçesi olumlu şeylerden hiç bahsetmemiş..çok şaşırdım bundan sonra ucuz yollu katina baktırıp kendim yorumlayacağım ayda 1 kez.Binnazı siliyorum zaten...Hepsi saçma sapan falcı ve para tuzağı..İşte sezgiyi sevmemin bi sebebi geysuyla sezgi bu kadını bildi..Falcılarım belli zaten fazla masrafa gerek yok:)))Binnazdaki fallara fazla bel bağlamayın...Fal kutusuna katina atar kendim yorumlarım:)))Bari en fazla 15 lira....
Kızlar merhaba dün katina kartlarım elime geçti..Akşam oturdum anlamları kontrol ettim..Hüma evet güzel ama olumsuzları hiç söylememiş başka bi kadının varlığını hiç açıklamamış ki ben biliyodum bu konuyu..Kesira sirel de resmen olumsuzluklar kraliçesi olumlu şeylerden hiç bahsetmemiş..çok şaşırdım bundan sonra ucuz yollu katina baktırıp kendim yorumlayacağım ayda 1 kez.Binnazı siliyorum zaten...Hepsi saçma sapan falcı ve para tuzağı..İşte sezgiyi sevmemin bi sebebi geysuyla sezgi bu kadını bildi..Falcılarım belli zaten fazla masrafa gerek yok:)))Binnazdaki fallara fazla bel bağlamayın...Fal kutusuna katina atar kendim yorumlarım:)))Bari en fazla 15 lira....
Kendi açılımını yapabilirsin... Oraya da para vermene gerek yok :)))Kızlar merhaba dün katina kartlarım elime geçti..Akşam oturdum anlamları kontrol ettim..Hüma evet güzel ama olumsuzları hiç söylememiş başka bi kadının varlığını hiç açıklamamış ki ben biliyodum bu konuyu..Kesira sirel de resmen olumsuzluklar kraliçesi olumlu şeylerden hiç bahsetmemiş..çok şaşırdım bundan sonra ucuz yollu katina baktırıp kendim yorumlayacağım ayda 1 kez.Binnazı siliyorum zaten...Hepsi saçma sapan falcı ve para tuzağı..İşte sezgiyi sevmemin bi sebebi geysuyla sezgi bu kadını bildi..Falcılarım belli zaten fazla masrafa gerek yok:)))Binnazdaki fallara fazla bel bağlamayın...Fal kutusuna katina atar kendim yorumlarım:)))Bari en fazla 15 lira....
Arada yorum duymak başkasından hoşuma gidiyor canım..kendi kendime bakmayı sevmiyorum ben:)))katina kartların elindeyse online baktırmaya ne gerek var? zaten alıştırma yapa yapa öğrenirsin yorumlamayı
çok sağol canım kitap 2 açılım vermiş sanırım diğer açılımlarda tarot gibi:)Özelden anlatırmısın müsait olduğunda?Kendi açılımını yapabilirsin... Oraya da para vermene gerek yok :)))
Kartlarla gelen kitapta imparator açılımı verilmiş zaten. Özel açılımlar için eğer istersen özelden yazabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?