Binnaz Abla

Kartlarda çıkanı söylemezseniz kartlar zaten bir daha size doğru cevap vermez. Ekaterina zaten " kaderde ne varsa kabulüm " dermiş kartların açmadan evvel. Ama sonuç kartına valide çıkmış bir açılımada kuşlar çiçekler gelinlikler demişliği var yani torumcuların ki bu kart açılımda nereye düşerse düşsün sorulan sorunun cevabı olumsuz demektir.

D&R da kartlar 32 lira bi kere verdim fal sevdamdan kurtulmak için hem tarot hem katina aldım..Online fallarınızı kontrol edin kendiniz mutlaka...

Bu kadın onun için önemsiz bi kadın aslında öylesine kafa dağıtmak için görüştüğü eski tanıdığı arada bir bağ hissedemediyse söylememiştir. belki bilemiyorum..

katina kartların elindeyse online baktırmaya ne gerek var? zaten alıştırma yapa yapa öğrenirsin yorumlamayı

ben özel yetenekler oldugunu süşünüyorum canım yaa kartlarla falan cok alakası yok bana sorarsan kartlar baslangıc noktası devamı hakkaeten his ki hüma da yazmıstı zaten face sayfasına kartların anlamlarına bakmayın benim hislerim önemli diye ki ben kahve falında da oyle dusunuyrm sezgiye yolladım hayatımda bi adam var kopuguz dedim adamın işinden tut hayatına kadar dökmüş nerden görecek Allah aşkına finacının içinde :)

Bu kadın onun için önemsiz bi kadın aslında öylesine kafa dağıtmak için görüştüğü eski tanıdığı arada bir bağ hissedemediyse söylememiştir. belki bilemiyorum..

olabilir kesinlikle zaten olumluya baglama telasları var üstüne önemsiz birini söylemezler yani

olabilir canım pek anlamam fal olayından ama sadece kartlarla olsaydı o iş herkes fal bakabilirdi ve bi günde 20 açılı yaptık diyelim her anlam cıkardı ıhh hala kartların ve telvenin sadece arac oldugunu düşünüyorum .

Aynı konuya katılıyorum hümanında sezginin de hisleri çok değişik canım..
bunun bende farkındayım..hümayı severim ama çok çok önemli bii durumum olmazsa 52.5 vermem yani...binnaz kiminse boğazdan yalı alıcak sayemizde..:))

Hissiyat konusuna lafım yok zaten. Sadece online kart falları olması gerektiği teknikte değil. Bir örnek... Kitapta da yazar. Sitelerde de yazan bu: Açılım yapılmadan evvel ruh kartları desteden çıkarılır. Açılım sonunda öğüt almak için 1 tane çekilir der. Online fallarda bu kartlar deste içinde ve rastgele yerlerde çıkmış oluyor. Bunlar sadece tavsiye kartıdır bilgi vermezler ama belki de falda hayati bir bilginin vereceği konuma düşer çekildiğinde. Anlatmak istediğim bu... Çok deneyimlenmiş bu..
Forum sitelerinde katinaya başlama tekniklerinde ruh kartları desteden çıkarılır der.... Katina çok net bir karttır... Aral kartı gelen her açılımda soruyu soran kişinin aileden bir erkekler tartışması çıkar. Bunu açtığım herkeste bu kavga yaşandı mesela. Kartların anlamları ve konumlarıda yadsınamaz.. Belki de kartlar yorumlansa sadece daha iyi olacak gibi... Galiba ben bu yüzden telve yorumlayanları daha çok seviyorum...
İmparator açılımında son karta ruh elementi çekilir ya da.... gibiii.... Yani ya tamamen his... Ya da kartlar.... ya da sallamaca... Bir açılımda % 33 yanılma payı çok büyük... % 20 de falcı yanılsa... 50-50 durumu sözkonusu ki zaten her sorunun cevabı 50-50 dir zaten falsız da... Kahve falı tekniklerine yeni başladım :)))

20 açılım yapamazsın ki karmakarışık şeyler çıkar alakasız ünideyken tarot bakıyorduk arkadaşımla üst üste açılım yaptığımızda çok alakasız kartlar çıkıyordu saçmalıyo kartlarda
.En iyisi ayda 1 kez filan...

Tabii ki yüzde 50 50 ya gelicek ya gelmeyecek:))

tabii ki his meselesi, kesinlikle katılıyorum. eğer biraz hisliysen kartları yorumlamayı da öğrendikten sonra hiçbir şey tutamaz seni :)

ahahahah sertaç taşdelenin canım :)

tabii ki his meselesi, kesinlikle katılıyorum. eğer biraz hisliysen kartları yorumlamayı da öğrendikten sonra hiçbir şey tutamaz seni :)

yoksa kartların anlamını öğrenen herkes deli gibi fal bakardı, esaslı falcılara bakın karta telveye bile bakmadan okurlar içini.

o yüzden ben kart anlamalarına hiç takılmıyorum acıkcası his ve enerji işi oldugunu düşünüyorum ben fal işinin

Kızlar 225 kredim var, kime fal atayım sizce? dogru duzgun yorumcu yok binnazda ama mecbur.

kart falları durum için uyarı niteliğinde olabilir, biraz takılmak lazım anlamlarına :) hem hislerin hem de kartları birlikte doğru yorumlayabilmek işin sırrı. ama ikisi bir arada olmadan olmaz, yalnızca kart okumak olur öylesi. zaten kartlarla enerji tutmazsa hem alakasız kartlar gelir, hem de bakamazsınız bile.

kesinlikle canım demek istedigim oydu burda bi arkadasımıızın dedigi gibi mesela valide her anlamda olumsuz dedi ama ne bilim onu pozitifie ceekn bi kart vardır yanında boyle ama boyle dersin çicek böcek çizmek biraz abaartı olur hüma bana tam anlamıyla o sekilde bakmıstı aslında falımda mesela dedi ki tagral var bencil erkek demek bu dedi ma sole sole sebepleri de var dedi yani acıklamları ck tutarlıydı

binlerce kombinasyon içerisinde ekrana dokunarak seçilen kartların yorumcuya bir enerji akışı sağlayacağı konusu bana çok mantıklı gelmiyor. Karşıdaki yorumcunun o gün yorumladığı 21. kişi olduğumu varsayarsam benden önceki 20 kişinin enerjisi ile tıka basa dolmuştur zaten... Ya dediğiniz gibi tamamen yorumcunun hissi, ya da kendi kartları ile sorunuza odaklanarak yapacağı açılım... bende fal baktırmıyorum ama bu katina kartları cidden çok ilgi çekiyor ve hakkında ne bulursam okuyorum... Bende kafamı böyle dağıtıyorum işte... Ama en net anladığım şey şu katina kartlarının gerçekten kendine özgü bir enerjisi var. Tarot 'da böyle hissetmiyorum nedense ?

Kart olayına bende sardım iyi kafa dağıtıyor insan bir sürü kart siparişi verdim..Gerçekten de enerjisi yüksek kartlar iyi bilgiler veriyor...Tarot ise daha geniş iş gelecek konularında da bilgi veriyor özellikle akılına çok taktığın bi ilişkin sorunun varsa kartlara geçiyor gibi enerjin...Aynı şekilde bende ne buluyorsam okuyorum kartlar hakkında fala para harcamaktan daha iyi bi hobi kızlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…