Binnaz Abla

tam olarak anlatmak istedigim ve hissettiğim buydu canım iyi falcıların hepsi kendi kartlarıyla acılım yapıyor kendi kartlarının sahipleriyle konustugunu duymudtum (sprütuel olarak tabi :)

mesela hüma bana fala baslamadan önce ben bu adamla ilgili enine boyuna bi inceleme yaptım dedi :)
sonra dedi ki kartlarına bakcam iyisiyle kötüsüyle solicem dedi burdan bile anlşıllıyor aslında kendi kartlarıyla baktıkları

dikkat et ama canım sıkıntılar yasayanları duymustum katina bakanlarda

bunu bende duydum o yüzden bir günde 3-5 katina bakanlara sasiriyorum. Birde burda bir topikte kartlarin hediye gelmesi gerektigini okumustum
İyi de öyle hiçbir fal bakılmaz ki günde 3 5 tane enerjiler aklın fikrin karmakarışık olur zaten ne gereği var hiç olmazsa haftada 1 filan bana okadar fal hastalık gibi geliyor açıkçası gidip arif verimliye tedavi ol daha iyi:))

yok canim ben baktiranlara demiyorum günde 3-5 katina yorumu yapan falciya diyorum @kzmnt dedi ya s1k1nti yasayanlari duydum diye bende duymustum o yüzden dedim. Yoksa günde 3-5 katina baktirmak ne demek

yok canim ben baktiranlara demiyorum günde 3-5 katina yorumu yapan falciya diyorum kzmnt dedi ya s1k1nti yasayanlari duydum diye bende duymustum o yüzden dedim. Yoksa günde 3-5 katina baktirmak ne demek

evet agırlık verir insana kötü enerji yüklenir ama bu diger fallar için de gecerli bu tarz konularla ilgilenen herkeste yasanır bunlar bol bol dua edip özel ritueller uyguladıklaını düşünüyorum dandik falcılar da bakmıyor zaten :)

hayır canım kartlar dün geldi zaten kendime bakma taraftarı değilim..baktırıp yorumlarım..

anladim. Kendi falina bakabilen biri varmidir ya cok merak ediyorum. Insan objektif olamaz sonucta.

haha evet ya misal tellwedeki sultanfalci familyasi kadin 3 ayda bir bir profil aciyor sinir bozucu

yok canim ben baktiranlara demiyorum günde 3-5 katina yorumu yapan falciya diyorum kzmnt dedi ya s1k1nti yasayanlari duydum diye bende duymustum o yüzden dedim. Yoksa günde 3-5 katina baktirmak ne demek
Falcı değilim çok şükür zaten okadar falcıda olsam bakamam..kafam kaldırmaz benim boğa burcuyum çabuk sıkılırım ben:)))

evet emin 6sindan eminim ama 7 tane var sanirim burda bircok kez konusuldu zaten.

ya ben tellwede ne rezilliklere tanık oldum katina yorumuna ''falında akbaba var cnm demiş '' yuh yani :):):) o derece sallamıs binnazda da oyle aynı satırları koplayaıp kaç kere yolladılar o yuzden diyrm bikaç tanesi gercek falcı onların hüma , benna da bakmak isterse sevval kötü degil sezgi hisli ve asenatı iyi diye duydum gerisi falcı bile degil

dolar eur paritesi fıkır fıkır kaynadığı için alım satım durdu şirkette... Topikte arşivcilik yapıyorum bende....
Sorun kızlarrrrr :)))

baykuştur o:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…