binlerce kombinasyon içerisinde ekrana dokunarak seçilen kartların yorumcuya bir enerji akışı sağlayacağı konusu bana çok mantıklı gelmiyor. Karşıdaki yorumcunun o gün yorumladığı 21. kişi olduğumu varsayarsam benden önceki 20 kişinin enerjisi ile tıka basa dolmuştur zaten... Ya dediğiniz gibi tamamen yorumcunun hissi, ya da kendi kartları ile sorunuza odaklanarak yapacağı açılım... bende fal baktırmıyorum ama bu katina kartları cidden çok ilgi çekiyor ve hakkında ne bulursam okuyorum... Bende kafamı böyle dağıtıyorum işte... Ama en net anladığım şey şu katina kartlarının gerçekten kendine özgü bir enerjisi var. Tarot 'da böyle hissetmiyorum nedense ?
Kart olayına bende sardım iyi kafa dağıtıyor insan bir sürü kart siparişi verdim..Gerçekten de enerjisi yüksek kartlar iyi bilgiler veriyor...Tarot ise daha geniş iş gelecek konularında da bilgi veriyor özellikle akılına çok taktığın bi ilişkin sorunun varsa kartlara geçiyor gibi enerjin...Aynı şekilde bende ne buluyorsam okuyorum kartlar hakkında fala para harcamaktan daha iyi bi hobi kızlar:)))
dikkat et ama canım sıkıntılar yasayanları duymustum katina bakanlarda
Kartlarla biraz haşır neşir ol... Ne demek istediğimi o zaman daha iyi
Ne gibi nasıl yani ???Merak ettim bak..Kartlarla biraz haşır neşir ol... Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksın...
Ben çok açılım yapma taraftarı değilim zaten o yüzden ne zararı olabilir ki benim hislerimde çok kuvvetli zaten..dikkat et ama canım sıkıntılar yasayanları duymustum katina bakanlarda
İyi de öyle hiçbir fal bakılmaz ki günde 3 5 tane enerjiler aklın fikrin karmakarışık olur zaten ne gereği var hiç olmazsa haftada 1 filan bana okadar fal hastalık gibi geliyor açıkçası gidip arif verimliye tedavi ol daha iyi:))bunu bende duydum o yüzden bir günde 3-5 katina bakanlara sasiriyorum. Birde burda bir topikte kartlarin hediye gelmesi gerektigini okumustum
İyi de öyle hiçbir fal bakılmaz ki günde 3 5 tane enerjiler aklın fikrin karmakarışık olur zaten ne gereği var hiç olmazsa haftada 1 filan bana okadar fal hastalık gibi geliyor açıkçası gidip arif verimliye tedavi ol daha iyi:))
Ben çok açılım yapma taraftarı değilim zaten o yüzden ne zararı olabilir ki benim hislerimde çok kuvvetli zaten..
yok canim ben baktiranlara demiyorum günde 3-5 katina yorumu yapan falciya diyorumkzmnt dedi ya s1k1nti yasayanlari duydum diye bende duymustum o yüzden dedim. Yoksa günde 3-5 katina baktirmak ne demek
hayır canım kartlar dün geldi zaten kendime bakma taraftarı değilim..baktırıp yorumlarım..kendinemi bakiyorsun?
hayır canım kartlar dün geldi zaten kendime bakma taraftarı değilim..baktırıp yorumlarım..
evet agırlık verir insana kötü enerji yüklenir ama bu diger fallar için de gecerli bu tarz konularla ilgilenen herkeste yasanır bunlar bol bol dua edip özel ritueller uyguladıklaını düşünüyorum dandik falcılar da bakmıyor zaten :)
Falcı değilim çok şükür zaten okadar falcıda olsam bakamam..kafam kaldırmaz benim boğa burcuyum çabuk sıkılırım ben:)))yok canim ben baktiranlara demiyorum günde 3-5 katina yorumu yapan falciya diyorumkzmnt dedi ya s1k1nti yasayanlari duydum diye bende duymustum o yüzden dedim. Yoksa günde 3-5 katina baktirmak ne demek
Sultan falcı familyası? derken bi çok hesabımı var ?anladim. Kendi falina bakabilen biri varmidir ya cok merak ediyorum. Insan objektif olamaz sonucta.
haha evet ya misal tellwedeki sultanfalci familyasi kadin 3 ayda bir bir profil aciyor sinir bozucu
hayır canım kartlar dün geldi zaten kendime bakma taraftarı değilim..baktırıp yorumlarım..
Sultan falcı familyası? derken bi çok hesabımı var ?
Tellweye niye şikayet edip ispatlamıyorsunuz ki..saçma sapan işler bide keşke falcı olsalar...evet emin 6sindan eminim ama 7 tane var sanirim burda bircok kez konusuldu zaten.
ayol 5 hesapla fenomen kadın... haberin yok muydu ?Sultan falcı familyası? derken bi çok hesabımı var ?
evet emin 6sindan eminim ama 7 tane var sanirim burda bircok kez konusuldu zaten.
baykuştur o:)))ya ben tellwede ne rezilliklere tanık oldum katina yorumuna ''falında akbaba var cnm demiş '' yuh yani :):):) o derece sallamıs binnazda da oyle aynı satırları koplayaıp kaç kere yolladılar o yuzden diyrm bikaç tanesi gercek falcı onların hüma , benna da bakmak isterse sevval kötü degil sezgi hisli ve asenatı iyi diye duydum gerisi falcı bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?