Binnaz Abla

dedigine göre o ritueli akrepgoz cok uyguluyor..sana ek bakim ihtiyac varidi gece meditasyon umda onu yaptim dedi ama bende zaten tikaniklik var inu biliyorum kadib düşünce lerimi emdi okudu 2gun sersen gibi gezdim sonra sevgilim hayati m mesah attiydi oyle kendim e gelmiş tim..ah hep beni kendime getiriyordu simdi gelde ayril..

ben kendi fincanıma bile bakamıyorum, hatta fincanı atasım bile geliyor :/ hatta anneme bile bakamıyorum çoğu zaman çok çok çok nadir bakabiliyorum

ben acikcasi korkarim bakmaya, bakabilseydim eger ama öyle yeteneklerim yok iyiki

Tellweye niye şikayet edip ispatlamıyorsunuz ki..saçma sapan işler bide keşke falcı olsalar...

ayol 5 hesapla fenomen kadın... haberin yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı

hepsi aynı anda online olur...

emin degilim ama
RUHANIM
Falciayten
Ayselfalci
Falkahinide

bu profile ait olabilir

acikcasi ben Bennanin begenilmesine sasiriyorum. Nisanda baktirdim bana hiiic mi hic uymayan bir faldi.

ayol 5 hesapla fenomen kadın... haberin yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı

hepsi aynı anda online olur...

ayselfalci da onlar dan birimi ne olur oyle diyin..
ona gecen pazar falbattim ne korkunç tu guzel seyleride soylemis ama kotuler cok kotuydu...sen bunla aslaa evlenmiyceniz ama cok uzun soluklu ilkskiniz olcak dedi ne korkuttu beni onun yuzunden sevgilime evlen benle die mesaj atmıştı m ..

Selena tellwede online olmus. Eslina eskiden cok iyi fal bakardi artik sadece enerji egitimi falan veriyor ama ben kendisini cok begenirdim.

sen soruna odaklan kartları seç mesela 7 li mesela keltik 10 lu ben bakarım sana

herkesin tekniği hissi farklı illa ruh elementi seçilecek ayrılacak diye bişey yok ruh elementleri içinde de olabilir... Online da sadece binnaz da baktrdm soruma odaklanıp durumu cok iyi yansıtıyor ... Denekki enerji geçiyor..

bennaya 2 kere baktırmışım üstelik ilk dediği nerdeyse ertesi gün olmuştu. tamamen enerji meselesi :)

benna kötü degildi tarihleri cıktı mı hayır vadesi de on gune doluyor max ama kötü diyemem lebara 'cım senle enerjilerimiz cok benziyor , ama son zammından sonra bennaya asla baktırmam o fiyat gerceken etmez ki arkadasıma da cok sıkıcı bakmıs bilememiş diyemicem bildigi seyler var ama enerjisini hiç sevmedim o falda

Kartlar cidden size aitse ve araniz iyiyse herseyi ortaya döker.... Yeterki sorunuz net olsun ... Hüma bana öküzün hayatında biri var .. Vs vs herseyi anlatmıştı demekki bazen olumluya yormak istiyo kadın .... Bazen net olmak istiyo ...

Eee hani sana adam gelecek, sadece seni seviyor sana ait dedikleri adam evlenmiş diye için verip veriştiriyordun...
Hangi yorumcu odaklanıp yansıtmıştı sana bunu ?

Bir öyle deyip bir böyle deyip yanlış yönlendirmeyin insanları. Yazıktır günahtır...
Fal topiğinde " günahtır" demek de biraz ironik oldu ama işte siz anladınız...

Eee hani sana adam gelecek, sadece seni seviyor sana ait dedikleri adam evlenmiş diye için verip veriştiriyordun...
Ya kuzum bişi diyim mi ben bu adam hariç ' ona tıpkı senin dediklerini diyolarlar gelcek hayırlı falan ' ama onun dıaında eakiler acık acık diyoalrdı bunun amacı gezmek tozmak siye bi kişi bile evlencen demedi dandikler bilw o kadar da salladklarını düşünmyrm

geysu patlıcak hüma da patlıcak hüma nasıl geçmişi bu kadar iyi bildi :/ benim düşüncülerimi çocuğa karşı acaba çocuk beni düşünüyomudur ki fallar çıkmıyo yaa. her falcı farklı kişilerden bahsediyor

Son düzenleme:
canımıniçi bunu diyorum işte.... Şimdi tamam enerji, hissiyat, kart tekniği vs. Ama bir de realiteler var işte. Hep ve en çok gözardı ettiğimiz. Kendime fal bakamıyorum demişti az evvel bir arkadaş... İşte onun gibi birşey... Hani olumlu düşünelim olumlu olsun da diyoruz ya... Tamam da olmayacak şeylerde var işte... Bildiğimizi tanıdığımızı filan sanıyoruz ya... işte değil aslında... Adamlar bize hangi yüzlerini gösterdiyse o... Her ilişkinin dinamiği farklı... Kendimden örnek : evliliğimdeki eşimle ilişkim ve iletişimim boşandıktan sonra hayatıma giren insanla çok çok başkaydı... Ben yine aynı insandım. Karşımızdaki belirleyici olan işte... Buna da uyum ve denge diyorum ben... Falcıların bilmeyişi yanlış yönlendirmesi de bir yana ayyyy bu erkekler pisss pisss pissss.....
Kubra nerdesin kız :)))

yazdım burda hümanın yorumu doğru ama süreçte farklı durumlar oldu diye... 1 yıldr katina yola ugrasıyorm.,, sana da atmıştım teyit için hatta 2 kere yazmadn ... Adam evlendi ondan sonraki iki açılımda aynı sonuca ulaştı...ammaaaaa arada bazı durumlar var ( Elif Hanzade ye atmştm ) o durumlar vs olmuş onu yazamam burda...Vs vs... Hüma bende çıkan kartlardan 1 fazla öngörü yazmamış ne çıktıysa o....

bende bundan emin olmak istiyorum... kartlarla örtüşüyorsa tamamdır... ohhhh...

Teknik işi değl katina makina mı bu ..yok sarı saçlısın mavi gözlüsün su kart sana uygun yok ruh kartı cıkar...sen sorunu sor ser kartları saat yönünde .... Ister ilişkin varsa ve yeni bittyse 7 li ac... Ister daha genel daha kapsamlı bi cevap almak için keltik çapraz ac.... Sonrası kombin biraz yetenek analiz ....tarotum var; ama cok ilgim çekmiyo o zaten bi felsefe bambaşka ve yorumu cok daha zor bi fal türü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…