anladim. Kendi falina bakabilen biri varmidir ya cok merak ediyorum. Insan objektif olamaz sonucta.
evet agırlık verir insana kötü enerji yüklenir ama bu diger fallar için de gecerli bu tarz konularla ilgilenen herkeste yasanır bunlar bol bol dua edip özel ritueller uyguladıklaını düşünüyorum dandik falcılar da bakmıyor zaten :)
ben kendi fincanıma bile bakamıyorum, hatta fincanı atasım bile geliyor :/ hatta anneme bile bakamıyorum çoğu zaman çok çok çok nadir bakabiliyorum
Tellweye niye şikayet edip ispatlamıyorsunuz ki..saçma sapan işler bide keşke falcı olsalar...
ayol 5 hesapla fenomen kadın... haberin yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı
hepsi aynı anda online olur...
ya ben tellwede ne rezilliklere tanık oldum katina yorumuna ''falında akbaba var cnm demiş '' yuh yani :):):) o derece sallamıs binnazda da oyle aynı satırları koplayaıp kaç kere yolladılar o yuzden diyrm bikaç tanesi gercek falcı onların hüma , benna da bakmak isterse sevval kötü degil sezgi hisli ve asenatı iyi diye duydum gerisi falcı bile degil
ayol 5 hesapla fenomen kadın... haberin yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı
hepsi aynı anda online olur...
acikcasi ben Bennanin begenilmesine sasiriyorum. Nisanda baktirdim bana hiiic mi hic uymayan bir faldi.
sen soruna odaklan kartları seç mesela 7 li mesela keltik 10 lu ben bakarım sanaKart olayına bende sardım iyi kafa dağıtıyor insan bir sürü kart siparişi verdim..Gerçekten de enerjisi yüksek kartlar iyi bilgiler veriyor...Tarot ise daha geniş iş gelecek konularında da bilgi veriyor özellikle akılına çok taktığın bi ilişkin sorunun varsa kartlara geçiyor gibi enerjin...Aynı şekilde bende ne buluyorsam okuyorum kartlar hakkında fala para harcamaktan daha iyi bi hobi kızlar:)))
herkesin tekniği hissi farklı illa ruh elementi seçilecek ayrılacak diye bişey yok ruh elementleri içinde de olabilir... Online da sadece binnaz da baktrdm soruma odaklanıp durumu cok iyi yansıtıyor ... Denekki enerji geçiyor..Hissiyat konusuna lafım yok zaten. Sadece online kart falları olması gerektiği teknikte değil. Bir örnek... Kitapta da yazar. Sitelerde de yazan bu: Açılım yapılmadan evvel ruh kartları desteden çıkarılır. Açılım sonunda öğüt almak için 1 tane çekilir der. Online fallarda bu kartlar deste içinde ve rastgele yerlerde çıkmış oluyor. Bunlar sadece tavsiye kartıdır bilgi vermezler ama belki de falda hayati bir bilginin vereceği konuma düşer çekildiğinde. Anlatmak istediğim bu... Çok deneyimlenmiş bu..
Forum sitelerinde katinaya başlama tekniklerinde ruh kartları desteden çıkarılır der.... Katina çok net bir karttır... Aral kartı gelen her açılımda soruyu soran kişinin aileden bir erkekler tartışması çıkar. Bunu açtığım herkeste bu kavga yaşandı mesela. Kartların anlamları ve konumlarıda yadsınamaz.. Belki de kartlar yorumlansa sadece daha iyi olacak gibi... Galiba ben bu yüzden telve yorumlayanları daha çok seviyorum...
İmparator açılımında son karta ruh elementi çekilir ya da.... gibiii.... Yani ya tamamen his... Ya da kartlar.... ya da sallamaca... Bir açılımda % 33 yanılma payı çok büyük... % 20 de falcı yanılsa... 50-50 durumu sözkonusu ki zaten her sorunun cevabı 50-50 dir zaten falsız da... Kahve falı tekniklerine yeni başladım :)))
bennaya 2 kere baktırmışım üstelik ilk dediği nerdeyse ertesi gün olmuştu. tamamen enerji meselesi :)
Kartlar cidden size aitse ve araniz iyiyse herseyi ortaya döker.... Yeterki sorunuz net olsun ... Hüma bana öküzün hayatında biri var .. Vs vs herseyi anlatmıştı demekki bazen olumluya yormak istiyo kadın .... Bazen net olmak istiyo ...ben özel yetenekler oldugunu süşünüyorum canım yaa kartlarla falan cok alakası yok bana sorarsan kartlar baslangıc noktası devamı hakkaeten his ki hüma da yazmıstı zaten face sayfasına kartların anlamlarına bakmayın benim hislerim önemli diye ki ben kahve falında da oyle dusunuyrm sezgiye yolladım hayatımda bi adam var kopuguz dedim adamın işinden tut hayatına kadar dökmüş nerden görecek Allah aşkına finacının içinde :)
Eee hani sana adam gelecek, sadece seni seviyor sana ait dedikleri adam evlenmiş diye için verip veriştiriyordun...herkesin tekniği hissi farklı illa ruh elementi seçilecek ayrılacak diye bişey yok ruh elementleri içinde de olabilir... Online da sadece binnaz da baktrdm soruma odaklanıp durumu cok iyi yansıtıyor ... Denekki enerji geçiyor..
Ya kuzum bişi diyim mi ben bu adam hariç ' ona tıpkı senin dediklerini diyolarlar gelcek hayırlı falan ' ama onun dıaında eakiler acık acık diyoalrdı bunun amacı gezmek tozmak siye bi kişi bile evlencen demedi dandikler bilw o kadar da salladklarını düşünmyrmEee hani sana adam gelecek, sadece seni seviyor sana ait dedikleri adam evlenmiş diye için verip veriştiriyordun...
Hangi yorumcu odaklanıp yansıtmıştı sana bunu ?
canımıniçi bunu diyorum işte.... Şimdi tamam enerji, hissiyat, kart tekniği vs. Ama bir de realiteler var işte. Hep ve en çok gözardı ettiğimiz. Kendime fal bakamıyorum demişti az evvel bir arkadaş... İşte onun gibi birşey... Hani olumlu düşünelim olumlu olsun da diyoruz ya... Tamam da olmayacak şeylerde var işte... Bildiğimizi tanıdığımızı filan sanıyoruz ya... işte değil aslında... Adamlar bize hangi yüzlerini gösterdiyse o... Her ilişkinin dinamiği farklı... Kendimden örnek : evliliğimdeki eşimle ilişkim ve iletişimim boşandıktan sonra hayatıma giren insanla çok çok başkaydı... Ben yine aynı insandım. Karşımızdaki belirleyici olan işte... Buna da uyum ve denge diyorum ben... Falcıların bilmeyişi yanlış yönlendirmesi de bir yana ayyyy bu erkekler pisss pisss pissss.....Ya kuzum bişi diyim mi ben bu adam hariç ' ona tıpkı senin dediklerini diyolarlar gelcek hayırlı falan ' ama onun dıaında eakiler acık acık diyoalrdı bunun amacı gezmek tozmak siye bi kişi bile evlencen demedi dandikler bilw o kadar da salladklarını düşünmyrm
yazdım burda hümanın yorumu doğru ama süreçte farklı durumlar oldu diye... 1 yıldr katina yola ugrasıyorm.,, sana da atmıştım teyit için hatta 2 kere yazmadn ... Adam evlendi ondan sonraki iki açılımda aynı sonuca ulaştı...ammaaaaa arada bazı durumlar var ( Elif Hanzade ye atmştm ) o durumlar vs olmuş onu yazamam burda...Vs vs... Hüma bende çıkan kartlardan 1 fazla öngörü yazmamış ne çıktıysa o....Eee hani sana adam gelecek, sadece seni seviyor sana ait dedikleri adam evlenmiş diye için verip veriştiriyordun...
Hangi yorumcu odaklanıp yansıtmıştı sana bunu ?
bende bundan emin olmak istiyorum... kartlarla örtüşüyorsa tamamdır... ohhhh...yazdım burda hümanın yorumu doğru ama süreçte farklı durumlar oldu diye... 1 yıldr katina yola ugrasıyorm.,, sana da atmıştım teyit için hatta 2 kere yazmadn ... Adam evlendi ondan sonraki iki açılımda aynı sonuca ulaştı...ammaaaaa arada bazı durumlar var ( Elif Hanzade ye atmştm ) o durumlar vs olmuş onu yazamam burda...Vs vs... Hüma bende çıkan kartlardan 1 fazla öngörü yazmamış ne çıktıysa o....
tuhaf değl mi sence? Kartlar benm istediklerimi söyleyeblr mi?bende bundan emin olmak istiyorum... kartlarla örtüşüyorsa tamamdır... ohhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?