Binnaz Abla

tuhaf değl mi sence? Kartlar benm istediklerimi söyleyeblr mi?
bende bunu anlamaya çalışıyorum da olmuyor... bir müşterim var Atina'da.. geçen yıl annanesi bana katina açmıştı...
O da element kartlarını çıkarıp açmıştı... ve en son element kartlarından Selena yı çekip öğüdünü dinle diye bitirmişti.
Bir ilişkim yoktu o zaman... Beni eski eşimi geçmişi tastamam söylemişti... Sonra başlayan ilişkimi görmedi mesela...
Ayda 1 kontrol etmek mi lazım ne ?
Bilemedim... Ama galiba söylüyor... aklımdaki kişinin telveye yansıdığını ben çok net nehir in kahve falında anladım... Tamamen başka birine odaklanıp kahve attım ve o kişinin ismindeki 5 harfi söyledi...

Ben bugün çok kafa karıştırdım... Linç edecek kızlar beni... Gideyim...

ister kart ister kahve olsun, bu işlerin birkaç unsuru var birleşmesi gereken.

1- baktıran kişi karta/fincana enerjisini aktarabildi mi?
2- bakan kişi kartlara/fincana hakim mi?
3- bakanla baktıranın enerjisi tuttu mu?

üçü birden olunca özellikle anda çok iyi sonuçlar çıkabiliyor, belki de yakın gelecekte. ama tüm geleceğin çıkmasını beklememek lazım, akışı en küçük bir şey değiştirebilir zaten.

Kızlar bir şey sorcam
Katina destesi sahibi dışında başka biri baksa doğru cevap verir mi?

Son düzenleme:
ben de bir süredir şöyle bir şey düşünüyorum; aslında bizim her şeyi bildiğimizi, tüm soruların cevaplarınının içimizde olduğunu ama önyargılarımız, hislerimiz ya da başka şeylerden dolayı farkında olmadığımızı okumuştum. kartlar da bu konuda bize yardımcı oluyor işte, içimizi dinleyip kartları ona göre seçiyoruz ve bizim gibi kısıtlamalara sahip olmayan birisi her şeyin yüzeye çıkmasına izin vererek yorumluyor

bu benim aklıma yattı okuduğum zaman. ama o zamandan beri kafamda şöyle bir soru var; olmayan bir duruma çok fazla odaklanırsam ve gerçek olduğuna kendimi inandırırsam bu seçtiğim kartlara yansır mı? olmayan bir şeyi sırf çok fazla düşündüğüm ve odak noktam o olduğu için falda varmış gibi gösterebilir miyim?

fal diye bişey yok..
valla biz ne paralar ödedik, neler akıttık.
en ucudan tutan sezgidir, o da dediği tam olmamıştır.
boşuna kendinizi üzmeyin.
her seferinde umutlanıp para harcamaktansa ben güzel güzel köşemde oturup kendim dertleniyorum.
:)

Devamı ne knkkkk
hemen sildim aslında nasıl da yakaladın
ben ilkokuldayken hoşlandığım çocukla evlenmek için sürekli dua ederdim şimdi arada allahım inşallah kabul olmamıştır diyorum kul plan yapınca allah yukardan gülermiş lafına cevap olarak yazacaktım günler önce de unutmuşum kalmış cevap kısmında

Hahahhahhahhahahah

Kızlar slm bişey sorucam fıkrı olsn ıkı satır yazsın.nil güneş katinasına baktıran ve çıktı dıyen varmı

Benim de bu kadar faldan sonra aklıma yatmaya başlayan şey bu aslında... olmasını istediğimiz şeyi vermeye başladı fal için kullandığımız materyaller... ilk falı nisan da atmıştım... temmuz ayı idi verilen tarihler... süreçler de yorumlardaki gibi işledi. 4-5 tane akla yatkın falim vardı. 7-8 tane de alakasız uyduruk falim... o 4-5 fal işledi ve gelecekteki iletişim öngörüleri tuttu. Sonrası için süreci ben bozdum ve kısır bir döngü başladı... ilk fallar efsanedir bende.. sezgi-vence-asenat-Nehir-derin-Çingene...
Çingene ki beni hayata döndürmüştür o zaman... ilk online falimdi... sonra ya çok sık attığım için ya da herşeyî kendi doğrularımla gerceklerimle ya da sinirladigim için artık fallar beni yansıtmıyor... olmasini istedigim seyler geliyor yorumlarda. Ara verdim zaten.hıssıyatım da değişti tabi bu süreçte... velhasıl kelam ilk fallar nokta atışlı sonrakiler yalan oldu... o yüzden aynı kişiye tekrar atmaknyerine ilk falında verdiği süreyi beklemekte fayda var kanaatindeyim...

Ahahahah aynen cok haklısın canım ,,

Kübraaa bir kaç gün içinde döönn ne olur :)

Bunu ben de çok düşündüm ama dedim ya kuzum bi adam vardı deli gibi istedigim allahım ne heveslerle gitmedigim falcı kalmadı online cafe vs kesin olacak bu adamla dyrdm cunku bazı işartler hissettgimi düşünyrdm tansma zamanlaması falan yok anam bi tanesidemi demez iyi bu adam olcak diye hepsi dedi bu adamdan hayır gelmez beş para etmez capkın sonunda ne oldu evwt adam geldi ama dedikleri gibi hem capkın hem rıh hastası cıktı ve gitti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…