bende bunu anlamaya çalışıyorum da olmuyor... bir müşterim var Atina'da.. geçen yıl annanesi bana katina açmıştı...tuhaf değl mi sence? Kartlar benm istediklerimi söyleyeblr mi?
Yoo tam tersiBen bugün çok kafa karıştırdım... Linç edecek kızlar beni... Gideyim...
ben de bir süredir şöyle bir şey düşünüyorum; aslında bizim her şeyi bildiğimizi, tüm soruların cevaplarınının içimizde olduğunu ama önyargılarımız, hislerimiz ya da başka şeylerden dolayı farkında olmadığımızı okumuştum. kartlar da bu konuda bize yardımcı oluyor işte, içimizi dinleyip kartları ona göre seçiyoruz ve bizim gibi kısıtlamalara sahip olmayan birisi her şeyin yüzeye çıkmasına izin vererek yorumluyorbende bunu anlamaya çalışıyorum da olmuyor... bir müşterim var Atina'da.. geçen yıl annanesi bana katina açmıştı...
O da element kartlarını çıkarıp açmıştı... ve en son element kartlarından Selena yı çekip öğüdünü dinle diye bitirmişti.
Bir ilişkim yoktu o zaman... Beni eski eşimi geçmişi tastamam söylemişti... Sonra başlayan ilişkimi görmedi mesela...
Ayda 1 kontrol etmek mi lazım ne ?
Bilemedim... Ama galiba söylüyor... aklımdaki kişinin telveye yansıdığını ben çok net nehir in kahve falında anladım... Tamamen başka birine odaklanıp kahve attım ve o kişinin ismindeki 5 harfi söyledi...
Devamı ne knkkkkya ben ilkokuldayken hoşlandığım bir çocukla ev
hemen sildim aslında nasıl da yakaladınDevamı ne knkkkk
Hahahhahhahhahahahhemen sildim aslında nasıl da yakaladın
ben ilkokuldayken hoşlandığım çocukla evlenmek için sürekli dua ederdim şimdi arada allahım inşallah kabul olmamıştır diyorumkul plan yapınca allah yukardan gülermiş lafına cevap olarak yazacaktım günler önce de unutmuşum kalmış cevap kısmında
Benim de bu kadar faldan sonra aklıma yatmaya başlayan şey bu aslında... olmasını istediğimiz şeyi vermeye başladı fal için kullandığımız materyaller... ilk falı nisan da atmıştım... temmuz ayı idi verilen tarihler... süreçler de yorumlardaki gibi işledi. 4-5 tane akla yatkın falim vardı. 7-8 tane de alakasız uyduruk falim... o 4-5 fal işledi ve gelecekteki iletişim öngörüleri tuttu. Sonrası için süreci ben bozdum ve kısır bir döngü başladı... ilk fallar efsanedir bende.. sezgi-vence-asenat-Nehir-derin-Çingene...ben de bir süredir şöyle bir şey düşünüyorum; aslında bizim her şeyi bildiğimizi, tüm soruların cevaplarınının içimizde olduğunu ama önyargılarımız, hislerimiz ya da başka şeylerden dolayı farkında olmadığımızı okumuştum. kartlar da bu konuda bize yardımcı oluyor işte, içimizi dinleyip kartları ona göre seçiyoruz ve bizim gibi kısıtlamalara sahip olmayan birisi her şeyin yüzeye çıkmasına izin vererek yorumluyor
bu benim aklıma yattı okuduğum zaman. ama o zamandan beri kafamda şöyle bir soru var; olmayan bir duruma çok fazla odaklanırsam ve gerçek olduğuna kendimi inandırırsam bu seçtiğim kartlara yansır mı? olmayan bir şeyi sırf çok fazla düşündüğüm ve odak noktam o olduğu için falda varmış gibi gösterebilir miyim?
Ben kahvesini begenmemiştim. Katinası ni bilmiyorum.Kızlar slm bişey sorucam fıkrı olsn ıkı satır yazsın.nil güneş katinasına baktıran ve çıktı dıyen varmı
Ben kahve de ve binnazda nehir ı severim. Fiyatı da makul... telve yorumlar ama... bende çıkar falları...Kahve falı çıkan binnazda hangi falcıı?? Acil öneri
Ben kahve de ve binnazda nehir ı severim. Fiyatı da makul... telve yorumlar ama... bende çıkar falları...
canımıniçi bunu diyorum işte.... Şimdi tamam enerji, hissiyat, kart tekniği vs. Ama bir de realiteler var işte. Hep ve en çok gözardı ettiğimiz. Kendime fal bakamıyorum demişti az evvel bir arkadaş... İşte onun gibi birşey... Hani olumlu düşünelim olumlu olsun da diyoruz ya... Tamam da olmayacak şeylerde var işte... Bildiğimizi tanıdığımızı filan sanıyoruz ya... işte değil aslında... Adamlar bize hangi yüzlerini gösterdiyse o... Her ilişkinin dinamiği farklı... Kendimden örnek : evliliğimdeki eşimle ilişkim ve iletişimim boşandıktan sonra hayatıma giren insanla çok çok başkaydı... Ben yine aynı insandım. Karşımızdaki belirleyici olan işte... Buna da uyum ve denge diyorum ben... Falcıların bilmeyişi yanlış yönlendirmesi de bir yana ayyyy bu erkekler pisss pisss pissss.....
Kubra nerdesin kız :)))
Bunu ben de çok düşündüm ama dedim ya kuzum bi adam vardı deli gibi istedigim allahım ne heveslerle gitmedigim falcı kalmadı online cafe vs kesin olacak bu adamla dyrdm cunku bazı işartler hissettgimi düşünyrdm tansma zamanlaması falan yok anam bi tanesidemi demez iyi bu adam olcak diye hepsi dedi bu adamdan hayır gelmez beş para etmez capkın sonunda ne oldu evwt adam geldi ama dedikleri gibi hem capkın hem rıh hastası cıktı ve gitti :))ben de bir süredir şöyle bir şey düşünüyorum; aslında bizim her şeyi bildiğimizi, tüm soruların cevaplarınının içimizde olduğunu ama önyargılarımız, hislerimiz ya da başka şeylerden dolayı farkında olmadığımızı okumuştum. kartlar da bu konuda bize yardımcı oluyor işte, içimizi dinleyip kartları ona göre seçiyoruz ve bizim gibi kısıtlamalara sahip olmayan birisi her şeyin yüzeye çıkmasına izin vererek yorumluyor
bu benim aklıma yattı okuduğum zaman. ama o zamandan beri kafamda şöyle bir soru var; olmayan bir duruma çok fazla odaklanırsam ve gerçek olduğuna kendimi inandırırsam bu seçtiğim kartlara yansır mı? olmayan bir şeyi sırf çok fazla düşündüğüm ve odak noktam o olduğu için falda varmış gibi gösterebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?