Binnaz Abla

Yani diyecwgim o ki aklımızdakileri okuyo olsalar ona iyi dwrlerdi ama takdir edyrm şimdi onları da cesaret ister bu kadar net konusmak bi falcı için

Yeşilçingene geri iade etmişti bir daha atsam bakarmı acaba ? Çıktı dediğiniz konular asıl konularmı yoksa basit şeylermi ?

Yeşilçingene geri iade etmişti bir daha atsam bakarmı acaba ? Çıktı dediğiniz konular asıl konularmı yoksa basit şeylermi ?
Esas konu anlık durum ve tarihleri ile çıktı. Bir kere iaşe ettiyse bir daha bakar mı bilmiyorum. Şansını dene bence...

aynı hikaye ... Rüya görüyodum sürekli adamla ilgli bu adamı bırakma rüyaları gel gör ki bir lağım faresiydi adam

Kizlar yesilcingenin konusu gecmisken bende yaziyim bana gecmiste olumsuz olmasina karsi bakti ben cok begeniyorum gaybi rabbim bilir ama ben fallarini efsane buluyorum ki kolay kolay kimseye demem bunu.Insanligida bi ayri ben cok begeniyorum

Silkelenin! Seven adam dayanamaz arardı ne o öle 6 ay 2 sene sonra gelen adamdan hayır mı gelir Allah askıma umduğunu bulamayınca döner bunlar ...

Android'de Galaxy Tarot diye bir app var raider white destesiyle tarot bakıyorsunuz görselleri vs. çok güzel, bir sürü açılım var ilişki ve keltik haç açılımı dahil. Seçtiğiniz kartın anlamını okuyorsunuz üstüne dokununca falan ama ingilizce tabii açıklamalar. Kartları googlelayıp daha net bilgilenebilirsiniz de tabii. Ben beğendim fal atmamak için kendi kendime oynuyorum tutarlı oluyor çoğunlukla (umarım bu da enerjiyi bloklamıyordur) isterseniz bakın :) kendi kendine bakma konusu geçmiş de söyleyeyim dedim.

Kizlar yesilcingenin konusu gecmisken bende yaziyim bana gecmiste olumsuz olmasina karsi bakti ben cok begeniyorum gaybi rabbim bilir ama ben fallarini efsane buluyorum ki kolay kolay kimseye demem bunu.Insanligida bi ayri ben cok begeniyorum

Hadi yaa acıkxası merak da edyrm ama hem fala ara verdim hem bu kez ben ondan enerji alamıyoum nedense :)

Baktırma canım valla baktırmayınca kafan daha rahat beklentim de sıfır su an rabbime sıgındım
Aynen valla baktırdukça eklenti artıyor. bir söz okumuştum çok severim umut en büyük işkencedir. gerçektwn öyle dua falan okumak daha iyi faldan en azından geri gelmeselerde acımız diner belki birgün

Aynen valla baktırdukça eklenti artıyor. bir söz okumuştum çok severim umut en büyük işkencedir. gerçektwn öyle dua falan okumak daha iyi faldan en azından geri gelmeselerde acımız diner belki birgün

Evet canım baktırmıyorum acıkcası baktırmak da istemiyorum olcaksa olur olmazsa olmaz bu kadar aciz olmayı kabullenemiyorum terapi niyetine arada bir atarım ama fallardan medet ummayı kendime yakıstıramıyorum

enine boyuna taradı buldudamı adamı bana döndürdü ve hatta ayrılığımızı onca ay göremedi.nişanlımı hep berrak aldı.ben samimiyetine bile güvenmiyorum adamın.bu ilişki biteli çok oldu.ben helvasını dağıttım acımı soğuttum.nerdeyse farklı biriyle evlenecez biz sözüm ona hala evleniyoruz.çoçuk bile yapacaz vay be ilginç hikaye.kusura bakmayın samimiyetine inanmıyorum.ona attığım 20 nin üstünde falların hiçbiridemi gerçeği söylemedi.kandırmayalım kendimizi.zamanla sizde ne demek istediğimi anlarsınız.

Valla kuzum sana.bu kadar inatla pembe çizmesi benim de cok kafamı karıstırdı , ben bi kez baktırdım belki bi iki fal daha atarım ama ilerleyen zamanlarda onun dısında hüması sezgisi deil kim olursa olsun para kaptırma niyetim yok acıkcası falcılardan medet ummak istemiyorum allah yeter .

Yani diyorsun ki kuzu. Hüma hep hayırlu görüyor adamları sana ısrarla bu şekilde konusması cok tuhaf yaa ne görmüş ne hissetmiş de bole konusmus acaba

bulmayın canım bulmayında zaten.onların asla bize hayrı olmaz.durumumuza göre yorum yapıyorlar.nabza şerbet misali.bizde yiyoruz bu sahtekarların lokmalarını.ben çok paralar kaptırdım.inanın herhangi bir erkek arkadaşım için tek bir fal bile atmışlığım yoktu.gerekte yok.biri gelir biri gider.umrumdışı...ama nişanlılık farklı bir durumdu.evlilik düşünüyorduk.herşey hazırdı.aileler işin içindeydi vs.o ruh hali çok kötü oluyor.tüm çırpınışlarımın sebepleri bunlardı.ne oldu ayrıldık ve ben gene unuttum.önemli olan ayrılığın olmamasıydı.inanın gelse bile kapım daima ona kapalı olacak.indiğim eşşeğe asla binmem...

Seni cok iyi anlıyorum cNım manevi olarak Ayıf düştüğümüzde fallardan medet umuyoruz ben artık hedeflerime odaklandm önümde cok zorlu süreçler var rabbim yardımcım olsun :)

bulmayın canım bulmayında zaten.onların asla bize hayrı olmaz.durumumuza göre yorum yapıyorlar.nabza şerbet misali.bizde yiyoruz bu sahtekarların lokmalarını.ben çok paralar kaptırdım.inanın herhangi bir erkek arkadaşım için tek bir fal bile atmışlığım yoktu.gerekte yok.biri gelir biri gider.umrumdışı...ama nişanlılık farklı bir durumdu.evlilik düşünüyorduk.herşey hazırdı.aileler işin içindeydi vs.o ruh hali çok kötü oluyor.tüm çırpınışlarımın sebepleri bunlardı.ne oldu ayrıldık ve ben gene unuttum.önemli olan ayrılığın olmamasıydı.inanın gelse bile kapım daima ona kapalı olacak.indiğim eşşeğe asla binmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…