Yeşilçingene geri iade etmişti bir daha atsam bakarmı acaba ? Çıktı dediğiniz konular asıl konularmı yoksa basit şeylermi ?Benim de bu kadar faldan sonra aklıma yatmaya başlayan şey bu aslında... olmasını istediğimiz şeyi vermeye başladı fal için kullandığımız materyaller... ilk falı nisan da atmıştım... temmuz ayı idi verilen tarihler... süreçler de yorumlardaki gibi işledi. 4-5 tane akla yatkın falim vardı. 7-8 tane de alakasız uyduruk falim... o 4-5 fal işledi ve gelecekteki iletişim öngörüleri tuttu. Sonrası için süreci ben bozdum ve kısır bir döngü başladı... ilk fallar efsanedir bende.. sezgi-vence-asenat-Nehir-derin-Çingene...
Çingene ki beni hayata döndürmüştür o zaman... ilk online falimdi... sonra ya çok sık attığım için ya da herşeyî kendi doğrularımla gerceklerimle ya da sinirladigim için artık fallar beni yansıtmıyor... olmasini istedigim seyler geliyor yorumlarda. Ara verdim zaten.hıssıyatım da değişti tabi bu süreçte... velhasıl kelam ilk fallar nokta atışlı sonrakiler yalan oldu... o yüzden aynı kişiye tekrar atmaknyerine ilk falında verdiği süreyi beklemekte fayda var kanaatindeyim...
Esas konu anlık durum ve tarihleri ile çıktı. Bir kere iaşe ettiyse bir daha bakar mı bilmiyorum. Şansını dene bence...Yeşilçingene geri iade etmişti bir daha atsam bakarmı acaba ? Çıktı dediğiniz konular asıl konularmı yoksa basit şeylermi ?
Ay ne yeşil çingeneymiş yaa fal begenmiyor tok satıcı :)Esas konu anlık durum ve tarihleri ile çıktı. Bir kere iaşe ettiyse bir daha bakar mı bilmiyorum. Şansını dene bence...
aynı hikaye ... Rüya görüyodum sürekli adamla ilgli bu adamı bırakma rüyalarıBunu ben de çok düşündüm ama dedim ya kuzum bi adam vardı deli gibi istedigim allahım ne heveslerle gitmedigim falcı kalmadı online cafe vs kesin olacak bu adamla dyrdm cunku bazı işartler hissettgimi düşünyrdm tansma zamanlaması falan yok anam bi tanesidemi demez iyi bu adam olcak diye hepsi dedi bu adamdan hayır gelmez beş para etmez capkın sonunda ne oldu evwt adam geldi ama dedikleri gibi hem capkın hem rıh hastası cıktı ve gitti :))
Kizlar yesilcingenin konusu gecmisken bende yaziyim bana gecmiste olumsuz olmasina karsi bakti ben cok begeniyorum gaybi rabbim bilir ama ben fallarini efsane buluyorum ki kolay kolay kimseye demem bunu.Insanligida bi ayri ben cok begeniyorum
Aynen valla baktırdukça eklenti artıyor. bir söz okumuştum çok severim umut en büyük işkencedir. gerçektwn öyle dua falan okumak daha iyi faldan en azından geri gelmeselerde acımız diner belki birgünBaktırma canım valla baktırmayınca kafan daha rahat beklentim de sıfır su an rabbime sıgındım
Aynen valla baktırdukça eklenti artıyor. bir söz okumuştum çok severim umut en büyük işkencedir. gerçektwn öyle dua falan okumak daha iyi faldan en azından geri gelmeselerde acımız diner belki birgün
pembeci olabiliyorlar efsunlu ve medyum fulya derim...en detaylısıda beril...Kizlar falkutusunda kahve falina iyi bakan birini biliyor musunuz ?
enine boyuna taradı buldudamı adamı bana döndürdü ve hatta ayrılığımızı onca ay göremedi.nişanlımı hep berrak aldı.ben samimiyetine bile güvenmiyorum adamın.bu ilişki biteli çok oldu.ben helvasını dağıttım acımı soğuttum.nerdeyse farklı biriyle evlenecez biz sözüm ona hala evleniyoruz.çoçuk bile yapacaz vay be ilginç hikaye.kusura bakmayın samimiyetine inanmıyorum.ona attığım 20 nin üstünde falların hiçbiridemi gerçeği söylemedi.kandırmayalım kendimizi.zamanla sizde ne demek istediğimi anlarsınız.tam olarak anlatmak istedigim ve hissettiğim buydu canım iyi falcıların hepsi kendi kartlarıyla acılım yapıyor kendi kartlarının sahipleriyle konustugunu duymudtum (sprütuel olarak tabi :)
mesela hüma bana fala baslamadan önce ben bu adamla ilgili enine boyuna bi inceleme yaptım dedi :)
sonra dedi ki kartlarına bakcam iyisiyle kötüsüyle solicem dedi burdan bile anlşıllıyor aslında kendi kartlarıyla baktıkları
bakmaz bakmıyorrrr yalvardım bakmadı hatta gülerek cevaplamış bakmıyo banaaaaYeşilçingene geri iade etmişti bir daha atsam bakarmı acaba ? Çıktı dediğiniz konular asıl konularmı yoksa basit şeylermi ?
enine boyuna taradı buldudamı adamı bana döndürdü ve hatta ayrılığımızı onca ay göremedi.nişanlımı hep berrak aldı.ben samimiyetine bile güvenmiyorum adamın.bu ilişki biteli çok oldu.ben helvasını dağıttım acımı soğuttum.nerdeyse farklı biriyle evlenecez biz sözüm ona hala evleniyoruz.çoçuk bile yapacaz vay be ilginç hikaye.kusura bakmayın samimiyetine inanmıyorum.ona attığım 20 nin üstünde falların hiçbiridemi gerçeği söylemedi.kandırmayalım kendimizi.zamanla sizde ne demek istediğimi anlarsınız.
enine boyuna taradı buldudamı adamı bana döndürdü ve hatta ayrılığımızı onca ay göremedi.nişanlımı hep berrak aldı.ben samimiyetine bile güvenmiyorum adamın.bu ilişki biteli çok oldu.ben helvasını dağıttım acımı soğuttum.nerdeyse farklı biriyle evlenecez biz sözüm ona hala evleniyoruz.çoçuk bile yapacaz vay be ilginç hikaye.kusura bakmayın samimiyetine inanmıyorum.ona attığım 20 nin üstünde falların hiçbiridemi gerçeği söylemedi.kandırmayalım kendimizi.zamanla sizde ne demek istediğimi anlarsınız.
O zaman denemeye gerek yokbakmaz bakmıyorrrr yalvardım bakmadı hatta gülerek cevaplamış bakmıyo banaaaa))
bulmayın canım bulmayında zaten.onların asla bize hayrı olmaz.durumumuza göre yorum yapıyorlar.nabza şerbet misali.bizde yiyoruz bu sahtekarların lokmalarını.ben çok paralar kaptırdım.inanın herhangi bir erkek arkadaşım için tek bir fal bile atmışlığım yoktu.gerekte yok.biri gelir biri gider.umrumdışı...ama nişanlılık farklı bir durumdu.evlilik düşünüyorduk.herşey hazırdı.aileler işin içindeydi vs.o ruh hali çok kötü oluyor.tüm çırpınışlarımın sebepleri bunlardı.ne oldu ayrıldık ve ben gene unuttum.önemli olan ayrılığın olmamasıydı.inanın gelse bile kapım daima ona kapalı olacak.indiğim eşşeğe asla binmem...Valla kuzum sana.bu kadar inatla pembe çizmesi benim de cok kafamı karıstırdı , ben bi kez baktırdım belki bi iki fal daha atarım ama ilerleyen zamanlarda onun dısında hüması sezgisi deil kim olursa olsun para kaptırma niyetim yok acıkcası falcılardan medet ummak istemiyorum allah yeter .
bulmayın canım bulmayında zaten.onların asla bize hayrı olmaz.durumumuza göre yorum yapıyorlar.nabza şerbet misali.bizde yiyoruz bu sahtekarların lokmalarını.ben çok paralar kaptırdım.inanın herhangi bir erkek arkadaşım için tek bir fal bile atmışlığım yoktu.gerekte yok.biri gelir biri gider.umrumdışı...ama nişanlılık farklı bir durumdu.evlilik düşünüyorduk.herşey hazırdı.aileler işin içindeydi vs.o ruh hali çok kötü oluyor.tüm çırpınışlarımın sebepleri bunlardı.ne oldu ayrıldık ve ben gene unuttum.önemli olan ayrılığın olmamasıydı.inanın gelse bile kapım daima ona kapalı olacak.indiğim eşşeğe asla binmem...
bulmayın canım bulmayında zaten.onların asla bize hayrı olmaz.durumumuza göre yorum yapıyorlar.nabza şerbet misali.bizde yiyoruz bu sahtekarların lokmalarını.ben çok paralar kaptırdım.inanın herhangi bir erkek arkadaşım için tek bir fal bile atmışlığım yoktu.gerekte yok.biri gelir biri gider.umrumdışı...ama nişanlılık farklı bir durumdu.evlilik düşünüyorduk.herşey hazırdı.aileler işin içindeydi vs.o ruh hali çok kötü oluyor.tüm çırpınışlarımın sebepleri bunlardı.ne oldu ayrıldık ve ben gene unuttum.önemli olan ayrılığın olmamasıydı.inanın gelse bile kapım daima ona kapalı olacak.indiğim eşşeğe asla binmem...Valla kuzum sana.bu kadar inatla pembe çizmesi benim de cok kafamı karıstırdı , ben bi kez baktırdım belki bi iki fal daha atarım ama ilerleyen zamanlarda onun dısında hüması sezgisi deil kim olursa olsun para kaptırma niyetim yok acıkcası falcılardan medet ummak istemiyorum allah yeter .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?