Canim baktirma inan bende artik o moddayim baska seylerle ugrasiyorum sadece begendigim icin yazdim.Hadi yaa acıkxası merak da edyrm ama hem fala ara verdim hem bu kez ben ondan enerji alamıyoum nedense :)
Amin inşallah Bitanem.Allah yar ve Yardımcın olsun...Seni cok iyi anlıyorum cNım manevi olarak Ayıf düştüğümüzde fallardan medet umuyoruz ben artık hedeflerime odaklandm önümde cok zorlu süreçler var rabbim yardımcım olsun :)
dış etkenler ve ruh hali onu bu hale getirmiş.doğru insan yanlış zamanmış.kapıyı açacak olanda kendisiymiş.beni hala düşünüp seviyormuş.son baktığı falda kendi çektiği kartlarda alyans sonuç kartı çıktı.ben ister bekleyeyim ister beklemeyeyim o dönecekmiş.bu yolun sonu evliliğe çıkacakmış.hatta o çoçuk istiyormuş.evliliğe giderkene o esnada aile sorunu yaşayacakmışız.tek olumsuz yorumu bu oldu.ondan adım kabak gibi ortadaymış.hani nerde diyorum.valla bekliyorum desemde beklemiyorumda.6 ay olmak üzere neyini bekleyecem.hayırlısı be gülüm...Yani diyorsun ki kuzu. Hüma hep hayırlu görüyor adamları sana ısrarla bu şekilde konusması cok tuhaf yaa ne görmüş ne hissetmiş de bole konusmus acaba
çıkan bişey yok henüzO zaman denemeye gerek yokyokmu hiç çıkan fallar tarihi geçen falan varmı
Aynen olacağı varsa Da olmuyor.... Bi de üst üste aynı konu için fal baktrmak bebce akışı da bozuyor ... 1 kere baktr yeter...ne umutsuzluğa kapılın ne de fala bel bağlayın. bu kadar olumsuz konuşursanız bir şeyin olacağı varsa da olmaz. söylediğimiz her söz Evrende bir yere ulaşıyor, sözlerimize çok dikkat etmemiz lazım.
canım son yazılan yazılarda ben varım genelde.bana laf söyleyeceksen her türlü yoruma açığım.valla falcıların düzen bazlığından bahsettim.bundan mı rahatsız oldun bilemiyorum.eskiyi beklediğim yok fakat dürüst olmak gerekirse her insan gibi bende gelip yanayakıla yalvardığınıda görmek ruhumu okşardı.evet ben fal baktırmıyorum.bir ay oldu neredeyse.tövbe ettiğimi söylemiştim.Allahım inşallah bir daha nasipte etmez.sence yaptığın eleştiri laf atar gibi olmamışmı.biraz daha birbirimize karşı kibarca eleştirirde bulunsak insanlığımıza daha çok yakışmazmıAyyyy bayılcam resmen negatif enerjiler saçıyorsunuz... Cok kısır muhabbetler içten içe bekliyorsunuz;ama- olmucak ki -yalan söylüyo falcı -ayyy fallar yalan daha fal baktrmıcam .... Cok sıkıldm bu akıştan ...,
Benim de alyans basa geldi onun acılımında umarım gercekten dogrudur kartlar:)dış etkenler ve ruh hali onu bu hale getirmiş.doğru insan yanlış zamanmış.kapıyı açacak olanda kendisiymiş.beni hala düşünüp seviyormuş.son baktığı falda kendi çektiği kartlarda alyans sonuç kartı çıktı.ben ister bekleyeyim ister beklemeyeyim o dönecekmiş.bu yolun sonu evliliğe çıkacakmış.hatta o çoçuk istiyormuş.evliliğe giderkene o esnada aile sorunu yaşayacakmışız.tek olumsuz yorumu bu oldu.ondan adım kabak gibi ortadaymış.hani nerde diyorum.valla bekliyorum desemde beklemiyorumda.6 ay olmak üzere neyini bekleyecem.hayırlısı be gülüm...
olumsuz düşünme nolur alışkanlık oluyo çünkü... Hep olumlu düşünelim kötü seyleri aklımızdan çıkaralım akışa bırakalım kendimizi :)canım son yazılan yazılarda ben varım genelde.bana laf söyleyeceksen her türlü yoruma açığım.valla falcıların düzen bazlığından bahsettim.bundan mı rahatsız oldun bilemiyorum.eskiyi beklediğim yok fakat dürüst olmak gerekirse her insan gibi bende gelip yanayakıla yalvardığınıda görmek ruhumu okşardı.evet ben fal baktırmıyorum.bir ay oldu neredeyse.tövbe ettiğimi söylemiştim.Allahım inşallah bir daha nasipte etmez.sence yaptığın eleştiri laf atar gibi olmamışmı.biraz daha birbirimize karşı kibarca eleştirirde bulunsak insanlığımıza daha çok yakışmazmı
canım evet inan bana şuan senin hislerin gönül gözümden bintane falcıdan daha değerli vede inandırıcı.Allah biliyor ya:) artık baktırdığım falları gülerek okuyorum.arşiv okadar kalabalık ki:)ibret olsun diye hiçbirinide silmedim.ilerde anı olsunBenim de alyans basa geldi onun acılımında umarım gercekten dogrudur kartlar:)
Ama sunu solim cnaım gelecgi yalnızca allah bişir bu ladar emin konusması hata ama şimdili zamanda haklı olabilir ben de ole hiisetmiştm hatta sana da solemiştim nedense
Bu üslup biraz ayıp olmuyor mu ? Çıkan ve çıkmayan fallar söylensin insanlarda buna göre tercih yapsın diye kurulan bir topikte çıkmayan fal söylendi diye " negatif enerji yayıyorsunuz" demek... pozitif olmak şart bunu hepimiz biliyoruz.... insanların beklemesi de gayet anlaşılır birsey... beklemeyeceksek niye fal baktırıp burada yorum yazıp okuyoruz ki....Ayyyy bayılcam resmen negatif enerjiler saçıyorsunuz... Cok kısır muhabbetler içten içe bekliyorsunuz;ama- olmucak ki -yalan söylüyo falcı -ayyy fallar yalan daha fal baktrmıcam .... Cok sıkıldm bu akıştan ...,
Allah biliyor ya kendim için olumlu bir hayat düşünüyorum.ama falcıların söylediği dile getirdiği bir hayat değil.bir dönem gaflete düştüm,ilkez bukadar hayat karşısında zayıf kaldım.fallara sarıldım ve inan bana en mutsuz günlerim o günlerimdi.bende tamda bunu diyorum.hani olurda birileri benden ibret alır diye yazdım.elbette kör değilim,topal değilim.iyi bir işim var.bunu hep ifade ettim.ben beş ayda nişanlımı tarihin tozlu sayfalarına gömdüm.yani benimle ilgili olumsuz bir düşünce yok.onca parayı bu sitelere gömüp durdum.iki eleştiri yapma hakkımda oluversin yahu:)olumsuz düşünme nolur alışkanlık oluyo çünkü... Hep olumlu düşünelim kötü seyleri aklımızdan çıkaralım akışa bırakalım kendimizi :)
canım evet inan bana şuan senin hislerin gönül gözümden bintane falcıdan daha değerli vede inandırıcı.Allah biliyor ya:) artık baktırdığım falları gülerek okuyorum.arşiv okadar kalabalık ki:)ibret olsun diye hiçbirinide silmedim.ilerde anı olsun
Sadece bir şey sormak istiyorum?lütfen yanlış anlaşılmasını istemem.bir süredir bu konuyu merak ediyorum.hep dikkatimi çekti.okadar yıl mürekkep yaladık olsun okadar.beni aydınlatırsanBu üslup biraz ayıp olmuyor mu ? Çıkan ve çıkmayan fallar söylensin insanlarda buna göre tercih yapsın diye kurulan bir topikte çıkmayan fal söylendi diye " negatif enerji yayıyorsunuz" demek... pozitif olmak şart bunu hepimiz biliyoruz.... insanların beklemesi de gayet anlaşılır birsey... beklemeyeceksek niye fal baktırıp burada yorum yazıp okuyoruz ki....
Burda hümanın ilk asırı feci patlayan falını ben ilan ettm:) blen bilir....ben hümayım evet tamam nasıl da bldinSakinkal 50 fal baktrrsan tabi akış bozulur
Arkadaşım sana ne yaaaa... isteyen istediğini yazar... sende yazarsın... ki yazdında. Günlerce Hüma açılımlarınızı gönderin. Bir şeye bakcam, kontrol etcem diye illallah ettirdin de kimse sana şu senin üslubunda yeter demedi... bir sakin ol... yine savun yine destekle... ya da yer veya eleştir... lütfen insanlara da müdahale etme....kimin kaç kez baktırdığı da akışı da seni ilgilendirmez... bende dedim başkaları da sık fal baktirmasanızBurda hümanın ilk asırı feci patlayan falını ben ilan ettm:) blen bilir....ben hümayım evet tamam nasıl da bldinSakinkal 50 fal baktrrsan tabi akış bozulur burda hüma da hüma yeter ama....
Bir yıl nişanlı kaldım.6 aydırda ayrıyım.toplamda 20_22 civarı fal attım Hümaya yalnışım yoksa.uzun bir süre zannımca yaşadığım fal tecrübelerimi anlatmam için...bakınız ben kışın bu sayfaya üye oldum daha buraya yazalı bir ay olmuyor.ilk yazışmamın tarihine bakılabilinir.gözlemledim,analiz ettim,yaşadım ve harmanlayıp paylaşma kararı aldım.ayrıca burda sadece Hümayı eleştirmedim.kızlar sordukça diğer yorumcular içinde tecrübelerimi paylaştım.dedim ya elbette bende eleştiriye açığım,kızmıyorumda fakat çoçuk değiliz ne o şimdiBurda hümanın ilk asırı feci patlayan falını ben ilan ettm:) blen bilir....ben hümayım evet tamam nasıl da bldinSakinkal 50 fal baktrrsan tabi akış bozulur burda hüma da hüma yeter ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?