Binnaz Abla

Hadi yaa acıkxası merak da edyrm ama hem fala ara verdim hem bu kez ben ondan enerji alamıyoum nedense :)
Canim baktirma inan bende artik o moddayim baska seylerle ugrasiyorum sadece begendigim icin yazdim.

Seni cok iyi anlıyorum cNım manevi olarak Ayıf düştüğümüzde fallardan medet umuyoruz ben artık hedeflerime odaklandm önümde cok zorlu süreçler var rabbim yardımcım olsun :)
Amin inşallah Bitanem.Allah yar ve Yardımcın olsun...

Yani diyorsun ki kuzu. Hüma hep hayırlu görüyor adamları sana ısrarla bu şekilde konusması cok tuhaf yaa ne görmüş ne hissetmiş de bole konusmus acaba
dış etkenler ve ruh hali onu bu hale getirmiş.doğru insan yanlış zamanmış.kapıyı açacak olanda kendisiymiş.beni hala düşünüp seviyormuş.son baktığı falda kendi çektiği kartlarda alyans sonuç kartı çıktı.ben ister bekleyeyim ister beklemeyeyim o dönecekmiş.bu yolun sonu evliliğe çıkacakmış.hatta o çoçuk istiyormuş.evliliğe giderkene o esnada aile sorunu yaşayacakmışız.tek olumsuz yorumu bu oldu.ondan adım kabak gibi ortadaymış.hani nerde diyorum.valla bekliyorum desemde beklemiyorumda.6 ay olmak üzere neyini bekleyecem.hayırlısı be gülüm...

Ayyyy bayılcam resmen negatif enerjiler saçıyorsunuz... Cok kısır muhabbetler içten içe bekliyorsunuz;ama- olmucak ki -yalan söylüyo falcı -ayyy fallar yalan daha fal baktrmıcam .... Cok sıkıldm bu akıştan ...,

Aynen olacağı varsa Da olmuyor.... Bi de üst üste aynı konu için fal baktrmak bebce akışı da bozuyor ... 1 kere baktr yeter...

canım son yazılan yazılarda ben varım genelde.bana laf söyleyeceksen her türlü yoruma açığım.valla falcıların düzen bazlığından bahsettim.bundan mı rahatsız oldun bilemiyorum.eskiyi beklediğim yok fakat dürüst olmak gerekirse her insan gibi bende gelip yanayakıla yalvardığınıda görmek ruhumu okşardı.evet ben fal baktırmıyorum.bir ay oldu neredeyse.tövbe ettiğimi söylemiştim.Allahım inşallah bir daha nasipte etmez.sence yaptığın eleştiri laf atar gibi olmamışmı.biraz daha birbirimize karşı kibarca eleştirirde bulunsak insanlığımıza daha çok yakışmazmı

Benim de alyans basa geldi onun acılımında umarım gercekten dogrudur kartlar:)
Ama sunu solim cnaım gelecgi yalnızca allah bişir bu ladar emin konusması hata ama şimdili zamanda haklı olabilir ben de ole hiisetmiştm hatta sana da solemiştim nedense

olumsuz düşünme nolur alışkanlık oluyo çünkü... Hep olumlu düşünelim kötü seyleri aklımızdan çıkaralım akışa bırakalım kendimizi :)

canım evet inan bana şuan senin hislerin gönül gözümden bintane falcıdan daha değerli vede inandırıcı.Allah biliyor ya:) artık baktırdığım falları gülerek okuyorum.arşiv okadar kalabalık ki:)ibret olsun diye hiçbirinide silmedim.ilerde anı olsun

Bu üslup biraz ayıp olmuyor mu ? Çıkan ve çıkmayan fallar söylensin insanlarda buna göre tercih yapsın diye kurulan bir topikte çıkmayan fal söylendi diye " negatif enerji yayıyorsunuz" demek... pozitif olmak şart bunu hepimiz biliyoruz.... insanların beklemesi de gayet anlaşılır birsey... beklemeyeceksek niye fal baktırıp burada yorum yazıp okuyoruz ki....

olumsuz düşünme nolur alışkanlık oluyo çünkü... Hep olumlu düşünelim kötü seyleri aklımızdan çıkaralım akışa bırakalım kendimizi :)
Allah biliyor ya kendim için olumlu bir hayat düşünüyorum.ama falcıların söylediği dile getirdiği bir hayat değil.bir dönem gaflete düştüm,ilkez bukadar hayat karşısında zayıf kaldım.fallara sarıldım ve inan bana en mutsuz günlerim o günlerimdi.bende tamda bunu diyorum.hani olurda birileri benden ibret alır diye yazdım.elbette kör değilim,topal değilim.iyi bir işim var.bunu hep ifade ettim.ben beş ayda nişanlımı tarihin tozlu sayfalarına gömdüm.yani benimle ilgili olumsuz bir düşünce yok.onca parayı bu sitelere gömüp durdum.iki eleştiri yapma hakkımda oluversin yahu:)

Kuzum insan bu aleme tekamul etmek için gelmiştir bu da iki türlü olur ya allah silleyi huda yani tokadını vurur ki bize o şekilde oldu ya da mucizelerle kendine ceker sevdigi kullarını bi şekilde sınanıyoruz bu alemde ki en iyiye ulaşabilmek gercekten insan olabilmek için insan olank zordur gelecekte o kişiyle ya da baskasıyal olman önemli degil sen baska bir enerji sınıfına gecmiş olacaksın ve o sınıftaki insanlar hayatında olacak yani eskisi gelse bile degişip gelecek , ya da yepyeni bi insan gelecek ...cok svedigim bir söz vardır ''the world is such cause u are such ,, dünya boyle cunku sen boylesin , dünyanın degişmesini istysan önce kendin degişmelisin ki sen bu adımları atmaya baslamıssın

Sadece bir şey sormak istiyorum?lütfen yanlış anlaşılmasını istemem.bir süredir bu konuyu merak ediyorum.hep dikkatimi çekti.okadar yıl mürekkep yaladık olsun okadar.beni aydınlatırsan elifkslan1 çok sevinecem.
sen neden Hümayı bu kadar çok savunma gereği duyuyorsun.ya da canım banamı öyle geldi.burda Hümanın fanları var hatta yer yer onlarda benimle Hümayı eleştirdiği oldu.ama sen hiç toz kondurmuyorsun farkındamısın ve ben eleştirirkende beni eleştiriyorsun.madem böyle karşı tarafıda bir iki kez eleştirsen daha doğru olmazmıydı.ama hiç bir yazışmamda denk gelmedim.yanlışım varsa afola

Burda hümanın ilk asırı feci patlayan falını ben ilan ettm:) blen bilir....ben hümayım evet tamam nasıl da bldin Sakinkal 50 fal baktrrsan tabi akış bozulur burda hüma da hüma yeter ama....

Burada bir falcının fanatiiği olmak cok sacma geliyor bana onlar da. Bizim gibi etten kemikten insan muhakkak hisleri kuvvetli biliyorlar bişiler ama putlaştırmanın bi alemi yok ben hümayı cok severim mesela en begendigim falcı diyebilirim ama belki bana gunundeydi cok guzel baktı belki attı tuttu belki de ben o enerji gecisine izin verdim iyi hissetti ama bu onu ulaşılmaz bir yere koymaz gözümde .. cok tatlı bi kız arada hep fal atcagım biri ama selinmat ya da baska biri kötülüyosa da demek ki yasadı bişiler kırmayalım birbirimizi nolur

Burda hümanın ilk asırı feci patlayan falını ben ilan ettm:) blen bilir....ben hümayım evet tamam nasıl da bldin Sakinkal 50 fal baktrrsan tabi akış bozulur
Burda hümanın ilk asırı feci patlayan falını ben ilan ettm:) blen bilir....ben hümayım evet tamam nasıl da bldin Sakinkal 50 fal baktrrsan tabi akış bozulur burda hüma da hüma yeter ama....
Arkadaşım sana ne yaaaa... isteyen istediğini yazar... sende yazarsın... ki yazdında. Günlerce Hüma açılımlarınızı gönderin. Bir şeye bakcam, kontrol etcem diye illallah ettirdin de kimse sana şu senin üslubunda yeter demedi... bir sakin ol... yine savun yine destekle... ya da yer veya eleştir... lütfen insanlara da müdahale etme....kimin kaç kez baktırdığı da akışı da seni ilgilendirmez... bende dedim başkaları da sık fal baktirmasanız
İyi olur diye de....bu şekilde değil yani....

Bir yıl nişanlı kaldım.6 aydırda ayrıyım.toplamda 20_22 civarı fal attım Hümaya yalnışım yoksa.uzun bir süre zannımca yaşadığım fal tecrübelerimi anlatmam için...bakınız ben kışın bu sayfaya üye oldum daha buraya yazalı bir ay olmuyor.ilk yazışmamın tarihine bakılabilinir.gözlemledim,analiz ettim,yaşadım ve harmanlayıp paylaşma kararı aldım.ayrıca burda sadece Hümayı eleştirmedim.kızlar sordukça diğer yorumcular içinde tecrübelerimi paylaştım.dedim ya elbette bende eleştiriye açığım,kızmıyorumda fakat çoçuk değiliz ne o şimdi
işte geldim burdayım ben bu işte Hümayım repliğini tekrarlıyorsun:) bu olmadı canım ya bize yakışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…