yeter ama her bişey yazdığımda sen hüma msm hümasın hümanin yancısısın para mı alıyosun fln.... O arkadasa da baktm vok güzel kartları paralel di iki falını attı... Siz avukatısnz sanrm daha önce yazmıştınız sanırım...Arkadaşım sana ne yaaaa... isteyen istediğini yazar... sende yazarsın... ki yazdında. Günlerce Hüma açılımlarınızı gönderin. Bir şeye bakcam, kontrol etcem diye illallah ettirdin de kimse sana şu senin üslubunda yeter demedi... bir sakin ol... yine savun yine destekle... ya da yer veya eleştir... lütfen insanlara da müdahale etme....
Açıklama yapman gerekmiyor yavrum. Biz seni anladık...Bir yıl nişanlı kaldım.6 aydırda ayrıyım.toplamda 20_22 civarı fal attım Hümaya yalnışım yoksa.uzun bir süre zannımca yaşadığım fal tecrübelerimi anlatmam için...bakınız ben kışın bu sayfaya üye oldum daha buraya yazalı bir ay olmuyor.ilk yazışmamın tarihine bakılabilinir.gözlemledim,analiz ettim,yaşadım ve harmanlayıp paylaşma kararı aldım.ayrıca burda sadece Hümayı eleştirmedim.kızlar sordukça diğer yorumcular içinde tecrübelerimi paylaştım.dedim ya elbette bende eleştiriye açığım,kızmıyorumda fakat çoçuk değiliz ne o şimdi
işte geldim burdayım ben bu işte Hümayım repliğini tekrarlıyorsun:) bu olmadı canım ya bize yakışmaz
Senin iki falında paralel bence doğru ama akışı bozuyorsun gecikiyorBir yıl nişanlı kaldım.6 aydırda ayrıyım.toplamda 20_22 civarı fal attım Hümaya yalnışım yoksa.uzun bir süre zannımca yaşadığım fal tecrübelerimi anlatmam için...bakınız ben kışın bu sayfaya üye oldum daha buraya yazalı bir ay olmuyor.ilk yazışmamın tarihine bakılabilinir.gözlemledim,analiz ettim,yaşadım ve harmanlayıp paylaşma kararı aldım.ayrıca burda sadece Hümayı eleştirmedim.kızlar sordukça diğer yorumcular içinde tecrübelerimi paylaştım.dedim ya elbette bende eleştiriye açığım,kızmıyorumda fakat çoçuk değiliz ne o şimdi
işte geldim burdayım ben bu işte Hümayım repliğini tekrarlıyorsun:) bu olmadı canım ya bize yakışmaz
İnan bak yeminle ben bu yazışmaları görmemiştim.senin Hümayla ilgili suçlandığınıda bilmiyordum.geçmişi açıp okumuyorum genelde.çok yakın zamandakilere bakıyorum ama nedense bende böyle bir his uyandı ki sorma gereği hissettim..demek ki sen kendini bu konuma düşürüyorsun canım.Günahını asla alamam ama paylaşımlarına biraz dikkat edersen bizlerde yanlış anlamayacaz.yeter ama her bişey yazdığımda sen hüma msm hümasın hümanin yancısısın para mı alıyosun fln.... O arkadasa da baktm vok güzel kartları paralel di iki falını attı... Siz avukatısnz sanrm daha önce yazmıştınız sanırım...
ohhh bee canım ya anlaşılmak ne güzel duyguymuşAçıklama yapman gerekmiyor yavrum. Biz seni anladık...
yaw vallaha kaç aydır ben bu adamiçin fal baktırmıyordum.hatta Hümaya ve diğerlerine yeni birni sordum durdum son bütün fallarımda.gel gör ki zalım Hüma benim eski yavukluma münasip gördü geneSenin iki falında paralel bence doğru ama akışı bozuyorsun gecikiyor
ayol 5 hesapla fenomen kadın... haberin yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı
hepsi aynı anda online olur...
yoo gönderdin iki falda da gecmiste bir yola grdgnz sonra kavga vs olduğu çıkmış ve düzelecek durum diyor açılımların... Hatta mektup var brinde yakın gelecek kartında .... Haberleşme var...yaw vallaha kaç aydır ben bu adamiçin fal baktırmıyordum.hatta Hümaya ve diğerlerine yeni birni sordum durdum son bütün fallarımda.gel gör ki zalım Hüma benim eski yavukluma münasip gördü gene
Yok ben avukat değilim... başkası ile karıştırmış olabilirsin. Yanlış anlaşılma olmasın ayrıca. Ben de seni Hüma ya da yakını olarak düşünmüyorum... suçlamışım gibi olmasın lütfen....yeter ama her bişey yazdığımda sen hüma msm hümasın hümanin yancısısın para mı alıyosun fln.... O arkadasa da baktm vok güzel kartları paralel di iki falını attı... Siz avukatısnz sanrm daha önce yazmıştınız sanırım...
yaw vallaha kaç aydır ben bu adamiçin fal baktırmıyordum.hatta Hümaya ve diğerlerine y
Valla dedim falım çıkarsa Hümanın önünde şapyoo gönderdin iki falda da gecmiste bir yola grdgnz sonra kavga vs olduğu çıkmış ve düzelecek durum diyor açılımların... Hatta mektup var brinde yakın gelecek kartında .... Haberleşme var...
Bakalım zaman bize neler gösterecek.herşey ALLAHTAN.hayırlısı olsun hepimiz içinyoo gönderdin iki falda da gecmiste bir yola grdgnz sonra kavga vs olduğu çıkmış ve düzelecek durum diyor açılımların... Hatta mektup var brinde yakın gelecek kartında .... Haberleşme var...
herkesin tekniği hissi farklı illa ruh elementi seçilecek ayrılacak diye bişey yok ruh elementleri içinde de olabilir... Online da sadece binnaz da baktrdm soruma odaklanıp durumu cok iyi yansıtıyor ... Denekki enerji geçiyor..
ister kart ister kahve olsun, bu işlerin birkaç unsuru var birleşmesi gereken.
1- baktıran kişi karta/fincana enerjisini aktarabildi mi?
2- bakan kişi kartlara/fincana hakim mi?
3- bakanla baktıranın enerjisi tuttu mu?
üçü birden olunca özellikle anda çok iyi sonuçlar çıkabiliyor, belki de yakın gelecekte. ama tüm geleceğin çıkmasını beklememek lazım, akışı en küçük bir şey değiştirebilir zaten.
Benim de bu kadar faldan sonra aklıma yatmaya başlayan şey bu aslında... olmasını istediğimiz şeyi vermeye başladı fal için kullandığımız materyaller... ilk falı nisan da atmıştım... temmuz ayı idi verilen tarihler... süreçler de yorumlardaki gibi işledi. 4-5 tane akla yatkın falim vardı. 7-8 tane de alakasız uyduruk falim... o 4-5 fal işledi ve gelecekteki iletişim öngörüleri tuttu. Sonrası için süreci ben bozdum ve kısır bir döngü başladı... ilk fallar efsanedir bende.. sezgi-vence-asenat-Nehir-derin-Çingene...
Çingene ki beni hayata döndürmüştür o zaman... ilk online falimdi... sonra ya çok sık attığım için ya da herşeyî kendi doğrularımla gerceklerimle ya da sinirladigim için artık fallar beni yansıtmıyor... olmasini istedigim seyler geliyor yorumlarda. Ara verdim zaten.hıssıyatım da değişti tabi bu süreçte... velhasıl kelam ilk fallar nokta atışlı sonrakiler yalan oldu... o yüzden aynı kişiye tekrar atmaknyerine ilk falında verdiği süreyi beklemekte fayda var kanaatindeyim...
Benim de bu kadar faldan sonra aklıma yatmaya başlayan şey bu aslında... olmasını istediğimiz şeyi vermeye başladı fal için kullandığımız materyaller... ilk falı nisan da atmıştım... temmuz ayı idi verilen tarihler... süreçler de yorumlardaki gibi işledi. 4-5 tane akla yatkın falim vardı. 7-8 tane de alakasız uyduruk falim... o 4-5 fal işledi ve gelecekteki iletişim öngörüleri tuttu. Sonrası için süreci ben bozdum ve kısır bir döngü başladı... ilk fallar efsanedir bende.. sezgi-vence-asenat-Nehir-derin-Çingene...
Çingene ki beni hayata döndürmüştür o zaman... ilk online falimdi... sonra ya çok sık attığım için ya da herşeyî kendi doğrularımla gerceklerimle ya da sinirladigim için artık fallar beni yansıtmıyor... olmasini istedigim seyler geliyor yorumlarda. Ara verdim zaten.hıssıyatım da değişti tabi bu süreçte... velhasıl kelam ilk fallar nokta atışlı sonrakiler yalan oldu... o yüzden aynı kişiye tekrar atmaknyerine ilk falında verdiği süreyi beklemekte fayda var kanaatindeyim...
Esas konu anlık durum ve tarihleri ile çıktı. Bir kere iaşe ettiyse bir daha bakar mı bilmiyorum. Şansını dene bence...
basks hesapla acsak anlar mu onu bende cok istiyorum coook napsamda bna baksa
ben umudu kestim ondan yakalamak çok zor...Asenat hangi galakside yaşıyor acaba geçen hafta Salı akşamı sizlerleyim dedi yine sırra kadem bastı. Oldu mu şimdi oldu mu yar?
ben umudu kestim ondan yakalamak çok zor...
yakalarsan bi sorarmısın niye artık online olmuyo ki acaba??ben yakarlarsam sorucam çünkü..:)))Gelse yakaladık yakalayamadık heyecanı yaparız da söz verip tutmamasıyla üzdü yine. yoksa düzenli girebilse illa ki birinde olmasa ötekinde yakalanır. Asenat'a yakalama derdi olmadan kolayca atabildiğimiz günlerin tadı damağımda kaldı=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?