Binnaz Abla

yeter ama her bişey yazdığımda sen hüma msm hümasın hümanin yancısısın para mı alıyosun fln.... O arkadasa da baktm vok güzel kartları paralel di iki falını attı... Siz avukatısnz sanrm daha önce yazmıştınız sanırım...

Açıklama yapman gerekmiyor yavrum. Biz seni anladık...

Senin iki falında paralel bence doğru ama akışı bozuyorsun gecikiyor

İnan bak yeminle ben bu yazışmaları görmemiştim.senin Hümayla ilgili suçlandığınıda bilmiyordum.geçmişi açıp okumuyorum genelde.çok yakın zamandakilere bakıyorum ama nedense bende böyle bir his uyandı ki sorma gereği hissettim..demek ki sen kendini bu konuma düşürüyorsun canım.Günahını asla alamam ama paylaşımlarına biraz dikkat edersen bizlerde yanlış anlamayacaz.

Senin iki falında paralel bence doğru ama akışı bozuyorsun gecikiyor
yaw vallaha kaç aydır ben bu adamiçin fal baktırmıyordum.hatta Hümaya ve diğerlerine yeni birni sordum durdum son bütün fallarımda.gel gör ki zalım Hüma benim eski yavukluma münasip gördü gene

Heeey! Hanımlar sakinlik lütfen. Ben buraya kafa dağıtmak için geliyorum artık fal baktırmasamda mutlaka topiği okuyorum, yazmasam da sizi stalk'luyorum Güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum burda her ne kadar bir yanımız buruk ve fallardan medet umar vaziyette de olsa. Lütfen birbirimizi incitmeden konuşalım.

ayol 5 hesapla fenomen kadın... haberin yok muydu ?
geleceğinşifresi
fallarkraliçesi
gelecektenhaberler
gaiptensesler
Sultanfalcı

hepsi aynı anda online olur...

Kaç yıllık tellwe'ciyim hiçbirine atmamışım vay be kendimi takdir ettim

yaw vallaha kaç aydır ben bu adamiçin fal baktırmıyordum.hatta Hümaya ve diğerlerine yeni birni sordum durdum son bütün fallarımda.gel gör ki zalım Hüma benim eski yavukluma münasip gördü gene
yoo gönderdin iki falda da gecmiste bir yola grdgnz sonra kavga vs olduğu çıkmış ve düzelecek durum diyor açılımların... Hatta mektup var brinde yakın gelecek kartında .... Haberleşme var...

Yok ben avukat değilim... başkası ile karıştırmış olabilirsin. Yanlış anlaşılma olmasın ayrıca. Ben de seni Hüma ya da yakını olarak düşünmüyorum... suçlamışım gibi olmasın lütfen....

yaw vallaha kaç aydır ben bu adamiçin fal baktırmıyordum.hatta Hümaya ve diğerlerine y
yoo gönderdin iki falda da gecmiste bir yola grdgnz sonra kavga vs olduğu çıkmış ve düzelecek durum diyor açılımların... Hatta mektup var brinde yakın gelecek kartında .... Haberleşme var...
Valla dedim falım çıkarsa Hümanın önünde şap
Bakalım zaman bize neler gösterecek.herşey ALLAHTAN.hayırlısı olsun hepimiz için

Işte ben gunlerdir bunu kastediyordum en ufak birsey o anki durumu degistirebildiginden fallar farkli farkli cikiyor..oyuzden sevgilimle en ufak sorun da fal baktiriyorum

Sureci ben bozdun derken naptiniz mesela biraz ornek verir misiniz?
cunku bende fallarimi bozduğumu dusunul duruyorum bunla ilgili cok yorum yaptim ama aciklayaci tatmin olmadim..
soyleki bozmadigim zamanlarda sevgilimle cooook iyiydik suan o iyi zmnlarimiza donmek icin ugrasiyorum ams o cok gec diyor...
bu konuda aydinlatilmaya ihtitacim var

ben umudu kestim ondan yakalamak çok zor...

Gelse yakaladık yakalayamadık heyecanı yaparız da söz verip tutmamasıyla üzdü yine. yoksa düzenli girebilse illa ki birinde olmasa ötekinde yakalanır. Asenat'a yakalama derdi olmadan kolayca atabildiğimiz günlerin tadı damağımda kaldı=)

yakalarsan bi sorarmısın niye artık online olmuyo ki acaba??ben yakarlarsam sorucam çünkü..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…