- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Ben o günleri hiç görmedim ki:)))bilmiyorum....ama bayağıdır takipteyim yok zaten telefonlaysa baktıramam zaten;(((Gelse yakaladık yakalayamadık heyecanı yaparız da söz verip tutmamasıyla üzdü yine. yoksa düzenli girebilse illa ki birinde olmasa ötekinde yakalanır. Asenat'a yakalama derdi olmadan kolayca atabildiğimiz günlerin tadı damağımda kaldı=)
Ben o günleri hiç görmedim ki:)))bilmiyorum....ama bayağıdır takipteyim yok zaten telefonlaysa baktıramam zaten;(((
4 puan verdiğim için beni engellemiş.Evet oyle yazmisti birine ust uste atma diye.
Hangi akışa geçmemizi istersin? Evet içten içe beklemiyoruz desekte bekliyoruz,insanız umut ediyoruz,falcılara inanmak istiyoruz ama çıkmıyolar bi umutsuzluğa kapılıyoruz, sonra çarenin fallarda olmadığını anlıyoruz bırakma kararı alıyoruz belki 15 gün belki 2 ay baktırmıyoruz umarım bu kararlarımız kalıcı olur,senin benim gibi insanların hislerine güveniyoruz ağzından çıkacak laflara umut bağlıyoruz,telvenin, kartın yorumuna inanmak istiyoruz saçmalığın alasını yapıyoruz. Ufacık bişey bilseler aaa nasıl bildi diyoruz bildiği şey bizim geçmişimiz ya da an daki bazı durumlar onları da gizli güçlerle bildikleri aşikar .Geri kalan gelecek konusunda çıkan şeylerde tamamen tahmin geçmişe bakıp geleceği yorumlamak başka da bişey değil. Özetle fal topiğindeki akışta bunlardan ibaret oluyor:))Ayyyy bayılcam resmen negatif enerjiler saçıyorsunuz... Cok kısır muhabbetler içten içe bekliyorsunuz;ama- olmucak ki -yalan söylüyo falcı -ayyy fallar yalan daha fal baktrmıcam .... Cok sıkıldm bu akıştan ...,
Ya ne kadar güzel yazmışsın :) tüm içimden gecenleri belirtmişsin topic amacından cıktı eskiden o falcı iyi bu falcı kötü yazılırdı kenara cekilirdi şimdi sürekli bir maneviyat bir nefret sürekli günah lafları dönüyo içimden bakmak gelmiyo artık.ben hala fal baktırıyorum öyle vicdanlar yaşamıyorum verdiğim paraları haram etmiyorum artık bu tarz konuşmalar olduğu için burayıda takip etmeyeceğim hee benim takip edip etmemem çok önemli değil farkındayım şayet böyle devam edecekse topiğin adı değişsin faldan nefret edenler topiği olsun ,insanlarda boşuna bu topiğe bakıp 150 yazının içinde cımbızla iyi falcı ismi aramasın.eskiden dert tasa özelden paylaşılırdı şimdi falcıları özelden paylaşır olduk neyse ben kaçar daha fal atacağım :)Hangi akışa geçmemizi istersin? Evet içten içe beklemiyoruz desekte bekliyoruz,insanız umut ediyoruz,falcılara inanmak istiyoruz ama çıkmıyolar bi umutsuzluğa kapılıyoruz, sonra çarenin fallarda olmadığını anlıyoruz bırakma kararı alıyoruz belki 15 gün belki 2 ay baktırmıyoruz umarım bu kararlarımız kalıcı olur,senin benim gibi insanların hislerine güveniyoruz ağzından çıkacak laflara umut bağlıyoruz,telvenin, kartın yorumuna inanmak istiyoruz saçmalığın alasını yapıyoruz. Ufacık bişey bilseler aaa nasıl bildi diyoruz bildiği şey bizim geçmişimiz ya da an daki bazı durumlar onları da gizli güçlerle bildikleri aşikar .Geri kalan gelecek konusunda çıkan şeylerde tamamen tahmin geçmişe bakıp geleceği yorumlamak başka da bişey değil. Özetle fal topiğindeki akışta bunlardan ibaret oluyor:))
4 puan verdiğim için beni engellemiş.
Kim o?4 puan verdiğim için beni engellemiş.
Bence en güzel zamanların tadını çıkarkızlar insanın fal baktıracağı bir konusunun, beklentisinin olması bile güzelmiş
şu an hayatımda ne bir sevdiğim, ne beklediğim bir haber varböyle de çok sıkıcı hayat
yeşil çingene sanırımKim o?
Tesekkur ederimpembeci olabiliyorlar efsunlu ve medyum fulya derim...en detaylısıda beril...
ben esmanura baktırdım. açıp okudum şimdi falı. tespit mespit hiçbir şey yok sakız falı gibi. ekim ayı içerisinde barışacaksınız demiş :) bence tamamen sallamasyonKizlar ben dun falkutusunda medyum fulya'ya katina esmanur'a kahve fali attim... ikisi de birbirleriyle baglantili seyler soylediler yani zitlik yoktu aralarinda.. bu kisilere baktirip fali patlayan var mi veya herhangi bi fikri olan ? :)
Asenat hangi galakside yaşıyor acaba geçen hafta Salı akşamı sizlerleyim dedi yine sırra kadem bastı. Oldu mu şimdi oldu mu yar?
Kizlar ben dun falkutusunda medyum fulya'ya katina esmanur'a kahve fali attim... ikisi de birbirleriyle baglantili seyler soylediler yani zitlik yoktu aralarinda.. bu kisilere baktirip fali patlayan var mi veya herhangi bi fikri olan ? :)
fal kutusunun tespitleri konusunda çok iyiler sadece zaman kandırmaca yada süreci biz bozuyoruz bilemedim ki..Melek üstün efsunlu favorim benim zaten:))Ucuz yollu oraya atıp arada rahatlıyorum...Kizlar ben dun falkutusunda medyum fulya'ya katina esmanur'a kahve fali attim... ikisi de birbirleriyle baglantili seyler soylediler yani zitlik yoktu aralarinda.. bu kisilere baktirip fali patlayan var mi veya herhangi bi fikri olan ? :)
Medyum fulyada iyidir..Fal kutusu genelde kahvede iyi zaten katina çok nadir atarım..fal kutusunun tespitleri konusunda çok iyiler sadece zaman kandırmaca yada süreci biz bozuyoruz bilemedim ki..Melek üstün efsunlu favorim benim zaten:))Ucuz yollu oraya atıp arada rahatlıyorum...
4 puan verdiğim için beni engellemiş.
Aynen ya boyle olunca paso eskiden donus goruyorlar adamlarda hakli ben duz adam sami nolcak tabikızlar insanın fal baktıracağı bir konusunun, beklentisinin olması bile güzelmiş
şu an hayatımda ne bir sevdiğim, ne beklediğim bir haber varböyle de çok sıkıcı hayat
kızlar insanın fal baktıracağı bir konusunun, beklentisinin olması bile güzelmiş
kızlar insanın fal baktıracağı bir konusunun, beklentisinin olması bile güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?