Binnaz Abla

Kizlar akrepgozun falini her dinledigimde baska birsey kesfediyorum...

"kendini kapi olarak sana yakin görecek" ne demek bunu çikartamadim bi tek???

Kizlar akrepgozun falini her dinledigimde baska birsey kesfediyorum...

"kendini kapi olarak sana yakin görecek" ne demek bunu çikartamadim bi tek???
Konuyu bilmiyorum ama ben soyle anladim: karsi taraf zor bir durumda oldugunda, karisik oldugunda aklina ilk sen geleceksin

Konuyu bilmiyorum ama ben soyle anladim: karsi taraf zor bir durumda oldugunda, karisik oldugunda aklina ilk sen geleceksin

Çok tesekkur ederim bi haftadir falini dusunuyorum azeri ya anlamasi zor...
Hakli olabilirsin cunku mesajindada sana sorunlar ini anlatacak kendisi gelecek diz çökecek dediydi akrepgoz...
tesekkurler varmi kizlar farkli dusunen fikir lutfeen

Kızlar bir yolun varda kahve falı baktırmak istiyorum ama ilk kez olacak oranın en iyi falcısı kim acaba biliyor musunuz ? İlkay Gür ve Saraylıhanım diye 2 falcı çarptı gözüme fiyatları dolayısıyla iyilerdir diye düşündüm ne diyorsunsunuz bunlar hakkında? Bir de ortalama ne kadar sürede bakıyorlar kahve falına gönderipte günlerce beklemek istemiyorum(((

Ilkayı 15 gun bekledim falı patlayalı 4 ay oluyor 1 cumlesi tutmayan falcilardan benim icin. saraylıyı bilmiyorum

Bu arada kızlar BinnazAblada ben Ada BALCI'nın yorumlarına gerçekten bayılıyorum, denemek isteyen varsa kesinlikle tereddüt etmesin ki ben Binnazda Maya Demir, Kemal Devrim, Hülya Demir'e falanda defalarca fal baktıran birisiyim inanın ki sorduğum soruların hepsini tek tek kale alıp cevaplayan ve gelecek yorumu yapan Ada Balcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…