neden ki?Kızlar binnaz 150 kredi hediye etmiş bugun
Konuyu bilmiyorum ama ben soyle anladim: karsi taraf zor bir durumda oldugunda, karisik oldugunda aklina ilk sen geleceksinKizlar akrepgozun falini her dinledigimde baska birsey kesfediyorum...
"kendini kapi olarak sana yakin görecek" ne demek bunu çikartamadim bi tek???
Konuyu bilmiyorum ama ben soyle anladim: karsi taraf zor bir durumda oldugunda, karisik oldugunda aklina ilk sen geleceksin
Konuyu bilmiyorum ama ben soyle anladim: karsi taraf zor bir durumda oldugunda, karisik oldugunda aklina ilk sen geleceksin
evet :))Nil güneş pembeci mi kızzzlar
Fazla pembe. Kartlarim kotuydu.. mesela benna iyi karta iyi dedi.. nil neye bakti anlamadimNil güneş pembeci mi kızzzlar
Kızlar binnaz 150 kredi hediye etmiş bugun
Sadece bana mı gelmiş, doğum günü hediyesi yazıyor ama doğum günüm değil ve tam tarih olmasada doğum ayım sistemde dogruBana neden etmemiş?
Banada etmemis iyiki etmemis ustunu tamamlamayinca biseye yaramaz hediyesi veriyor bin-nazBana neden etmemiş?
Ilkayı 15 gun bekledim falı patlayalı 4 ay oluyor 1 cumlesi tutmayan falcilardan benim icin. saraylıyı bilmiyorumKızlar bir yolun varda kahve falı baktırmak istiyorum ama ilk kez olacak oranın en iyi falcısı kim acaba biliyor musunuz ? İlkay Gür ve Saraylıhanım diye 2 falcı çarptı gözüme fiyatları dolayısıyla iyilerdir diye düşündüm ne diyorsunsunuz bunlar hakkında? Bir de ortalama ne kadar sürede bakıyorlar kahve falına gönderipte günlerce beklemek istemiyorum(((
Ilkayı 15 gun bekledim falı patlayalı 4 ay oluyor 1 cumlesi tutmayan falcilardan benim icin. saraylıyı bilmiyorum
Saraylı da mı hayal kırıklığı bu da mı gol değililkay gibi saraylıyı da beklersiniz... fama-serkan-aylin zaten 3 ü 1 eder... bir sema sanki:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?