Binnaz Abla

kız sen formu terketmiştn hatırlıyorum bi iki ay önce:) onlarca fal atma işte 1-2 at yeter... Bu dönüş konusuyla ilgli baktrdğn ilk fal tarot katina at bana bakıym merak ettm
Forumu terkettim zaten fal da atmiyorun online hic :)))) sende guzel katina bakiyorsun ama bir deste alamadin bacim alip kargoyla yolliyacam sana :))) bu ara hic fal atmadim ki nasil aticam kartlari sana ?intnetten acilim yapiyimmi sonucunu atarim?Sen yorum yaparsin

Canım online da baktrdğn ilk falların kartlarını at eski falını yani... Bakıym

Falsepeti izmirli katinanın falı patladı bana 2 ay süre vermişti herşey bı iki ay içinde düzelecek dedi bugğn son gün bu saate kadar bişey olmadı son dkka mesaj atıp barışıp tüm sorunları halletme gibi birşey mümkün ol olmadığına göre patladı bu fal

O kadın fal bakmayı bilmiyor en ufak bir hissi yok ki ben baktırıp iade almıştım kitaptan tek tek okuyarak fal mı bakılır. Falı inceleyip haklı olduğuma karar vermişti site yönetimi

Bu ilk fal olayi bendede oldu. Nehire ilk baktirdigim kahve beya güzeldi sornaki ise pek olmamisti dedigin gibi keske bekleseydim. Cingeneye cok s1k baktirmamak gerek. En cok derine baktirdim sanirim bazi fallari iyi bazilari kötüydü ama genel anlamda iyi bir yorumcu. Lafi dolandirip uzatmaz neyse o.

Nil güneş pembeci mi kızzzlar

burada bir arkadasa hicte öyle pembe bir fal bakmamis. Benim falim pembe degildi ama tutmadi orasi ayri

AYLAR ÖNCE YAZDIM ADA BALCI VE YEŞİM ÇAKIR AYNI KİŞİ VE SİTEYEDE DEFALARCA BİLDİRDİM BUNU KELİMESİ KELİMESİNE HATTA NOKTA VİRGÜL HEP AYNI FALLARI AYNI GÜN BAKTIRDIM

Konuşma yeri derken spesifik bir ortam mıydı?

O kadın fal bakmayı bilmiyor en ufak bir hissi yok ki ben baktırıp iade almıştım kitaptan tek tek okuyarak fal mı bakılır. Falı inceleyip haklı olduğuma karar vermişti site yönetimi
Bende bütün baktırdığım fallara paralel söylemişti ve bir iki nokta atışı bildiği geçmişe dair olaylara dair şeyler olmuştu bende o yüzden baya umutlandım ama dediğin gibi kartların anlamlarını okudu direk sesli fal bakıyor birde enteresan

Geysunun çok çıkan falı oldu mu ben son online falımı ona baktırdım da çok tatlı biri çok olumlu konuştu sonu olumlu içinde olumsuz noktalarda var tabiki ama bilmiyorum emin olamadım aslında bende selena geysu, Nesibe, Dennis, serkan tek, yeşilçingene hepsi olumlu konuştu sema hariç

merhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim

merhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim
bana tam olarak öyle diyen olmadı amabennaya iskambil baktırdım mesela, "bu kart aralığı temsil eder. özellikle 25 aralık-20 ocak dönemi" dedi ama tarih olarak aralık ayını verdi aslında
bu tarz bir şey nil güneşin falında da oldu

Yok canım aralık bası diyenler oldu aralık sonı diyenler oldu 2017 itibariyle hersey yoluna gircek diyenler oldu ben o yüzden tarihe takılmyrm ortalama süreci veriyolar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…