kız sen formu terketmiştn hatırlıyorum bi iki ay önce:) onlarca fal atma işte 1-2 at yeter... Bu dönüş konusuyla ilgli baktrdğn ilk fal tarot katina at bana bakıym merak ettmOnlarca fal attim donucek dediler ne gelen var ne giden dahasi adami unuttum.
Forumu terkettim zaten fal da atmiyorun online hic :)))) sende guzel katina bakiyorsun ama bir deste alamadin bacim alip kargoyla yolliyacam sana :))) bu ara hic fal atmadim ki nasil aticam kartlari sana ?intnetten acilim yapiyimmi sonucunu atarim?Sen yorum yaparsinkız sen formu terketmiştn hatırlıyorum bi iki ay önce:) onlarca fal atma işte 1-2 at yeter... Bu dönüş konusuyla ilgli baktrdğn ilk fal tarot katina at bana bakıym merak ettm
Canım online da baktrdğn ilk falların kartlarını at eski falını yani... BakıymForumu terkettim zaten fal da atmiyorun online hic :)))) sende guzel katina bakiyorsun ama bir deste alamadin bacim alip kargoyla yolliyacam sana :))) bu ara hic fal atmadim ki nasil aticam kartlari sana ?intnetten acilim yapiyimmi sonucunu atarim?Sen yorum yaparsin
Canım online da baktrdğn ilk falların kartlarını at eski falını yani... Bakıym
O kadın fal bakmayı bilmiyor en ufak bir hissi yok ki ben baktırıp iade almıştım kitaptan tek tek okuyarak fal mı bakılır. Falı inceleyip haklı olduğuma karar vermişti site yönetimiFalsepeti izmirli katinanın falı patladı bana 2 ay süre vermişti herşey bı iki ay içinde düzelecek dedi bugğn son gün bu saate kadar bişey olmadı son dkka mesaj atıp barışıp tüm sorunları halletme gibi birşey mümkün ol olmadığına göre patladı bu fal
Benim de bu kadar faldan sonra aklıma yatmaya başlayan şey bu aslında... olmasını istediğimiz şeyi vermeye başladı fal için kullandığımız materyaller... ilk falı nisan da atmıştım... temmuz ayı idi verilen tarihler... süreçler de yorumlardaki gibi işledi. 4-5 tane akla yatkın falim vardı. 7-8 tane de alakasız uyduruk falim... o 4-5 fal işledi ve gelecekteki iletişim öngörüleri tuttu. Sonrası için süreci ben bozdum ve kısır bir döngü başladı... ilk fallar efsanedir bende.. sezgi-vence-asenat-Nehir-derin-Çingene...
Çingene ki beni hayata döndürmüştür o zaman... ilk online falimdi... sonra ya çok sık attığım için ya da herşeyî kendi doğrularımla gerceklerimle ya da sinirladigim için artık fallar beni yansıtmıyor... olmasini istedigim seyler geliyor yorumlarda. Ara verdim zaten.hıssıyatım da değişti tabi bu süreçte... velhasıl kelam ilk fallar nokta atışlı sonrakiler yalan oldu... o yüzden aynı kişiye tekrar atmaknyerine ilk falında verdiği süreyi beklemekte fayda var kanaatindeyim...
Nil güneş pembeci mi kızzzlar
AYLAR ÖNCE YAZDIM ADA BALCI VE YEŞİM ÇAKIR AYNI KİŞİ VE SİTEYEDE DEFALARCA BİLDİRDİM BUNU KELİMESİ KELİMESİNE HATTA NOKTA VİRGÜL HEP AYNI FALLARI AYNI GÜN BAKTIRDIMBu arada kızlar BinnazAblada ben Ada BALCI'nın yorumlarına gerçekten bayılıyorum, denemek isteyen varsa kesinlikle tereddüt etmesin ki ben Binnazda Maya Demir, Kemal Devrim, Hülya Demir'e falanda defalarca fal baktıran birisiyim inanın ki sorduğum soruların hepsini tek tek kale alıp cevaplayan ve gelecek yorumu yapan Ada Balcı oldu
Çıkan fal haberi. Sema'nín geçen hafta verdiği iletişim tarihleri ve konuşmanın yeri çıktı ama geçen sene sema bana çok kötü patladığı için falin devamının da çıkabileceğini pek sanmıyorum şubat mart gibi onu da yazarim
Bende bütün baktırdığım fallara paralel söylemişti ve bir iki nokta atışı bildiği geçmişe dair olaylara dair şeyler olmuştu bende o yüzden baya umutlandım ama dediğin gibi kartların anlamlarını okudu direk sesli fal bakıyor birde enteresanO kadın fal bakmayı bilmiyor en ufak bir hissi yok ki ben baktırıp iade almıştım kitaptan tek tek okuyarak fal mı bakılır. Falı inceleyip haklı olduğuma karar vermişti site yönetimi
ilginç doğum günü hediyesi felan mı?ayda bitmedi üyelik hediyesi versinler.onca fal baktırmış biri olarak banada hiç vermedilerBana neden etmemiş?
Onlarca fal attim donucek dediler ne gelen var ne giden dahasi adami unuttum.
Bendensin canım
bana tam olarak öyle diyen olmadı amabennaya iskambil baktırdım mesela, "bu kart aralığı temsil eder. özellikle 25 aralık-20 ocak dönemi" dedi ama tarih olarak aralık ayını verdi aslındamerhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim
2 aydır üyeyim 3 kez hediye geldi bana zorla fala teşvik ediyorlarilginç doğum günü hediyesi felan mı?ayda bitmedi üyelik hediyesi versinler.onca fal baktırmış biri olarak banada hiç vermediler
Yok canım aralık bası diyenler oldu aralık sonı diyenler oldu 2017 itibariyle hersey yoluna gircek diyenler oldu ben o yüzden tarihe takılmyrm ortalama süreci veriyolar sanırımmerhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?