Binnaz Abla

benna aralık bası dedi hüma kasım bitmeden demişti :) ama esas görüşmeye tarih vermedi sezgi aralık sonu dedi sevval ocak itibariyle netleşcek bişiler dedi ama tarih vermedi

Bu arada yorumlarımı hatırlıyorum işk baktıgında sezginin falı beklentimin altında demiştim ama bikaç defa okuyunca gercekten pes dedim yanıma gibi anlatmıs umarım gelecegi de cıkar hüma ve sezginin üstüne tanımıyorum

merhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim

bana aralik sonu dedi ayselfalci diye bi tipe baktirdim aceleden..sanrk herkese aralik diyolar.akrepgoz tarih vermedi hicc

merhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim

Geysu bana teee Ağustos da Aralık ayı demişti. Hatta iki kademe vermişti 1. Kademe eylül 2. Kademe aralık. 1. Kademe eylülde olmadı Ekimde oldu. Aralık da ne olur görcez.

Bunun harici birkerebir, sezgi, nehir aralık dedi.

Gel gör ki ben durumu kabullendim anaaa bi baktım Aralık gelmiş

Artık umursamıyorum ve olumsuz konuşanların falına doğru yol alıyorum sanırım.

bende bir allahın kulu olumsuz konuşmadı onu napıyoruz?

artık 1 aralık olduğuna göre iletişim süresi açısından bana kasım sonu iletişiminiz artacak, yavaş yavaş ilişkinizi düzelteceksiniz deyip de patlayanları gururla yazıyorum

- kemal devrim: ah sana güvenmiştim kemal iletişim konusunda.
- tümay cennet: seni de seviyorum tatlı kız, çok iyi niyetlisin biliyorum. ama tarih fena patladı.
- umut ışık: zaten baştan patladıydı neyse resmen vakit ve nakit kaybı
- fama: ilk falı tabii ki. "saptama" olmazsa kasım yoksa aralık demişti, kendisi artık zaten kara listemde
- zeynep asil: hiçbir şey tutturamamıştı, yine belirtmek istedim. senin ne işin var falla be canısı?
- akrepgöz: sen de hisli bir kadınsın aybalam biliyorum ama benle olmadı.

ayrı bir kategori olarak tam da patlamamış olan:
geysu
: çok iyi nokta atışları olmasına rağmen, 10 gün içinde düzelme başlayacak demişti. neredeyse 20 gün geçti :/ tamamen patladı sayamıyorum, ilk kısmı olmamış diyebilirim.

Bazi kartlarin tarih verdigi soylenir yabanci ni sitede okumustum tarot icin mesela kupa asi kasim aralik gibi tarih veriyormus iskambili bilmiyorum o falda tarih cikiyormu...

Benımde fallarım patladı cogu malesef.
Taraca:cok pembeydı zaten masal anlattı ekım ortası demıstı bom oldu.
Seruven:anda ıyıydı zaten an ıcın atıyorum ona kasım demıstı oda bom.
Fama:fama ılk falı ekımdı ıkıncı fal aralıga atmıstı son falda zaten tozuttu marta attı.onun hakkında yorumsuzum.
Beklemede olanlar falcı aylın ,sema,selena,medyum cem aralık ayında donmezse bunlarda patlıcak .

akrepgoz hangi tarihi verdiki bi bna mi tarih vermedi ki. sadece yuzyuze gelceginiz zmnlar olucak dedi ki sanirim cikmiyacagiz yolda felan karsilasacagiz adamla lafindan bunu algiladim zor be anlamk falini..

Bazi kartlarin tarih verdigi soylenir yabanci ni sitede okumustum tarot icin mesela kupa asi kasim aralik gibi tarih veriyormus iskambili bilmiyorum o falda tarih cikiyormu...

tarotta burçların kartları var, ona göre yorumluyorlar. benna katinada da buna benzer şeyler söylemişti.

akrepgoz hangi tarihi verdiki bi bna mi tarih vermedi ki. sadece yuzyuze gelceginiz zmnlar olucak dedi ki sanirim cikmiyacagiz yolda felan karsilasacagiz adamla lafindan bunu algiladim zor be anlamk falini..

akrepgöz bende hiçbir şey bilemedi nerdeyse. tarih filan da vermemişti, bizim onunla tutmadı.

Son düzenleme:
Tarot tarih verebiliyormus diye duymustum mesela su burclari sonbahar aralik gibi..bnm son kartim kupa asiydi cikarsa aralikta bekledigim teklif gelebilir yada gelebilir mi ah bi gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…