- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
İşyeri olduğunu bildi. Ayni yerde çalıştığımızi falan söylemedim bilmiyordu ona rağmen işyerinde dediKonuşma yeri derken spesifik bir ortam mıydı?
merhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim
Kübra gız nerdesinKübbbb nerelerdesin, burası sensiz çok sıkıcı
Şanslı hatunsun vesselam.ahhh binnaz bize geçmedin böyle bir kıyak ancak alırsın hiç verme he2 aydır üyeyim 3 kez hediye geldi bana zorla fala teşvik ediyorlar
merhaba herkese kızlar falcılar size de aralık 19 sonrası aralıgın 20li günleri tarih veriyor mu? Bana verilen tarihler böyle, astrolojikseylerden dolayı herkese mi aynı tarihi veriyorlar merak ettim
Geysu bana teee Ağustos da Aralık ayı demişti. Hatta iki kademe vermişti 1. Kademe eylül 2. Kademe aralık. 1. Kademe eylülde olmadı Ekimde oldu. Aralık da ne olur görcez.
Bunun harici birkerebir, sezgi, nehir aralık dedi.
Gel gör ki ben durumu kabullendim anaaa bi baktım Aralık gelmiş
Artık umursamıyorum ve olumsuz konuşanların falına doğru yol alıyorum sanırım.
bana tam olarak öyle diyen olmadı amabennaya iskambil baktırdım mesela, "bu kart aralığı temsil eder. özellikle 25 aralık-20 ocak dönemi" dedi ama tarih olarak aralık ayını verdi aslında
bu tarz bir şey nil güneşin falında da oldu
bende bir allahın kulu olumsuz konuşmadı onu napıyoruz?
artık 1 aralık olduğuna göre iletişim süresi açısından bana kasım sonu iletişiminiz artacak, yavaş yavaş ilişkinizi düzelteceksiniz deyip de patlayanları gururla yazıyorum
- kemal devrim: ah sana güvenmiştim kemal iletişim konusunda.
- tümay cennet: seni de seviyorum tatlı kız, çok iyi niyetlisin biliyorum. ama tarih fena patladı.
- umut ışık: zaten baştan patladıydı neyseresmen vakit ve nakit kaybı
- fama: ilk falı tabii ki. "saptama" olmazsa kasım yoksa aralık demişti, kendisi artık zaten kara listemde
- zeynep asil: hiçbir şey tutturamamıştı, yine belirtmek istedim. senin ne işin var falla be canısı?
- akrepgöz: sen de hisli bir kadınsın aybalam biliyorum ama benle olmadı.
ayrı bir kategori olarak tam da patlamamış olan:
geysu: çok iyi nokta atışları olmasına rağmen, 10 gün içinde düzelme başlayacak demişti. neredeyse 20 gün geçti :/ tamamen patladı sayamıyorum, ilk kısmı olmamış diyebilirim.
Bazi kartlarin tarih verdigi soylenir yabanci ni sitede okumustum tarot icin mesela kupa asi kasim aralik gibi tarih veriyormus iskambili bilmiyorum o falda tarih cikiyormu...
akrepgoz hangi tarihi verdiki bi bna mi tarih vermedi ki. sadece yuzyuze gelceginiz zmnlar olucak dedi ki sanirim cikmiyacagiz yolda felan karsilasacagiz adamla lafindan bunu algiladim zor be anlamk falini..
Kemal devrimin falı çıkan oldu mu ?? Ya da Nehir Ateşoğlunun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?