Binnaz Abla

Bakılan her falda bence min Max süre belirliyorlar yakın tarih veren hiç olmuyor ben tarih konusunda inanmıyorum. verdiği tarih tutanda atmış tutmuş bence. birçok şeyi bilen bile tarihte patlıyor. Ben şuana kdr sadece bir defa bi defa bir kafede baktırdım kahve falı 27 Mart 28 Mart dedi 27 de dediği olay oldu. ne çevremde ne kimseden duymadım bu kdr net tarih tutturan bir dahada o fal bakan çocuğu bulamadım zaten

hayır, henüz beklemede. ama gidişat dediği gibi gidenler, hüma, sema, sezgi ve nehir.

ah kuzum seninle bizim enerjiler aynı hüma kasım bitmeden iletişim demişti olmadı ama patlamış saymıyorum tarihe takılmadgım için yüzyüze görüşmede var dedi ama tarih vermedi sezgi de aralık spnuna dogru ama tarihlerde iaddalı degilim dedi beklemey devam

kızlar günaydın:)
kasım başında ayrılık yaşadım ardından online fal çılgınlığı içinde buldum kendimi. forumu 1 aydır takip ediyorum çoğu eski üyenin de yorumlarını okudum ve sayenizde bir çok falcıyı denedim henüz bir şey söyleyemiyorum asıl konu çıkmadığı için ama mutlaka yazıcam. fal baktırdıklarım:
tellwe: Yeşil Çingene, Binnaz Abla, Selena(fal sırasındayım henüz)
Biryolunvar: Sema, Fama, Asiye
Fal Sepeti: Nesibe
Binnaz Abla:Elif Işık, Benna Küçüker, Kerem Avşar, Elif Hanzade, Can Başaran, Kesira Sirel
şu an fark ettim gerçekten abartmışım.

günaydın, selenada kaçıncı sıradasın?

Kızlar eski fallarımı incelemeye devam ediyorum ara ara.analizler sonucunda birşey farkettim.biliyorsunuz ben bir yıllık nişanlılığın ardından ayrıldım.ilk fallarıma baktım.neden mi çünkü ozaman kartların enerjisinide bozmadığımı düşünüyorum.hem tarot hemde katina için konuşuyorum.okadar çok fal baktırdım ki artık kartları az buçuk yorumlayabiliyorum.gelgelelim analizimin sonucuna.şunu farkettim aslında benim çektiğim ilk kartlar benim yaşadığım ve yaşayacağım herşeyi söylemişler.fakat karşımdaki yorumcular pembe tablo çizdiklerinden dolayı farkedememişim.sizden ricam ilk kartlarınıza bakın derim.yüzde yüz benim ilişkimi anlatmış ilk kartlarım

Kartların önemi yok... Yorumcunun hissiyatı diyen arkadaşlar ilk kartlarına bakmalılar bence de :)))
Asenat bana ilk fallar daima çıkar demişti ki ilk falımda dediği şeyler tastamam doğruydu...
2. ci kısmendi ama soruda kadını ben yanıltmıştım. 3. falı da yakalayıp baktıramadım..
Şimdi de ara verdim zaten. Ama aklımdadır kendisi hala...

Kızlarrr, ben birisiyle alakalı bi fal atmak istiyorum. Yani x kişi hakkımda ne düşünüyor? Genel aşk var mı nasıl biriyle degilde,dediğim gibi belli bir kişiyle ilgili sormak istiyorum. Gerçi hepiniz bu tarz soruyorsunuzdur kesin :) kahve falı olur mu bunun için yoksa illa katina mı atmalı? Ve hangi yorumcuyu önerirsiniz?

Kemal devrimin falı çıkan oldu mu ?? Ya da Nehir Ateşoğlunun ??

Kemal Devrime Temmuz ayının ortalarında fal baktırmıştım o sıralar hayatımda kimse yoktu 15 Ağustos tarihi civarlarında bir çocukla tanışıcaksın aslan burcu olacak demişti fiziksel özelliklerini tarif etmişti ve harfte vermişti, 11 ağustosta tamda tarif ettiği özelliklere uyan bir çocukla tanıştım ayrıca burcu ve verdiği harflerde tuttu :)

Yani aklın yolu bir demek ki :))
Asenat gibi bir yorumcuya daima güvenirim kısa ve net...benimde fal tecrübelirim bu yönde oldu

Hüma ya baktırmıştım ,gerçekten çok iyi..
Dün gece de yeni , 1 yıldızı olan Melek Yıldız diye birine baktırdım. O da şuanki durumu çok iyi bildi. Kayınvalidemin ismini söyledi Gelecekle ilgili bikaç bişey dedi ama daha zamanı var

aynı kişinin ilk falı mı yoksa o dönemdeki ilk fal mı canım ben de katılılyorum falcıların genelde lik falları cok güzel oluyor sonra bilemiyorlar o yüzden ara koymak lazım araya

Benim seninle cık uyuyor enerjım anladıgım kadarıyla.ozel yorumculardan da aynı kişiyi begendık,sanalda da aynı fıkırdeyım bırde asenatı koymak ısterdım bu begenıye ama ne yazıkkı dedıgı bı olay oldu AMA dedıgının tersı oldu şimdi çıkmış mı oluyı çıkmamışmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…