- 11 Kasım 2016
- 42
- 7
- 1
- 33
kemal devrim tarih olarak patladı diyebilirim.
nehir ateşoğlu'nun dediği şekilde ilerliyor süreç, verdiği tarihlere daha var. anda da gayet iyi.
canım başka falı çıkan var mı ?
hayır, henüz beklemede. ama gidişat dediği gibi gidenler, hüma, sema, sezgi ve nehir.
yeşil çingene.yeşil çingene sanırım
Yeşil çingene. dört puan verdin seni engelledim demiş. yuh yaniKim o?
günaydın, selenada kaçıncı sıradasın?kızlar günaydın:)
kasım başında ayrılık yaşadım ardından online fal çılgınlığı içinde buldum kendimi. forumu 1 aydır takip ediyorum çoğu eski üyenin de yorumlarını okudum ve sayenizde bir çok falcıyı denedim henüz bir şey söyleyemiyorum asıl konu çıkmadığı için ama mutlaka yazıcam. fal baktırdıklarım:
tellwe: Yeşil Çingene, Binnaz Abla, Selena(fal sırasındayım henüz)
Biryolunvar: Sema, Fama, Asiye
Fal Sepeti: Nesibe
Binnaz Abla:Elif Işık, Benna Küçüker, Kerem Avşar, Elif Hanzade, Can Başaran, Kesira Sirel
şu an fark ettim gerçekten abartmışım.
7. sıradayım 2 gün önce atmıştım. sen de sırada mısın?günaydın, selenada kaçıncı sıradasın?
yok ben atmadım ama selena aklımda. çok fazla sıra var mı acaba diye merak ettim o yüzden :)7. sıradayım 2 gün önce atmıştım. sen de sırada mısın?
yok ben atmadım ama selena aklımda. çok fazla sıra var mı acaba diye merak ettim o yüzden :)
Kartların önemi yok... Yorumcunun hissiyatı diyen arkadaşlar ilk kartlarına bakmalılar bence de :)))Kızlar eski fallarımı incelemeye devam ediyorum ara ara.analizler sonucunda birşey farkettim.biliyorsunuz ben bir yıllık nişanlılığın ardından ayrıldım.ilk fallarıma baktım.neden mi çünkü ozaman kartların enerjisinide bozmadığımı düşünüyorum.hem tarot hemde katina için konuşuyorum.okadar çok fal baktırdım ki artık kartları az buçuk yorumlayabiliyorum.gelgelelim analizimin sonucuna.şunu farkettim aslında benim çektiğim ilk kartlar benim yaşadığım ve yaşayacağım herşeyi söylemişler.fakat karşımdaki yorumcular pembe tablo çizdiklerinden dolayı farkedememişim.sizden ricam ilk kartlarınıza bakın derim.yüzde yüz benim ilişkimi anlatmış ilk kartlarım
Kemal devrimin falı çıkan oldu mu ?? Ya da Nehir Ateşoğlunun ??
Yani aklın yolu bir demek ki :))Kartların önemi yok... Yorumcunun hissiyatı diyen arkadaşlar ilk kartlarına bakmalılar bence de :)))
Asenat bana ilk fallar daima çıkar demişti ki ilk falımda dediği şeyler tastamam doğruydu...
2. ci kısmendi ama soruda kadını ben yanıltmıştım. 3. falı da yakalayıp baktıramadım..
Şimdi de ara verdim zaten. Ama aklımdadır kendisi hala...
Kartların önemi yok... Yorumcunun hissiyatı diyen arkadaşlar ilk kartlarına bakmalılar bence de :)))
Asenat bana ilk fallar daima çıkar demişti ki ilk falımda dediği şeyler tastamam doğruydu...
2. ci kısmendi ama soruda kadını ben yanıltmıştım. 3. falı da yakalayıp baktıramadım..
Şimdi de ara verdim zaten. Ama aklımdadır kendisi hala...
Benim seninle cık uyuyor enerjım anladıgım kadarıyla.ozel yorumculardan da aynı kişiyi begendık,sanalda da aynı fıkırdeyım bırde asenatı koymak ısterdım bu begenıye ama ne yazıkkı dedıgı bı olay oldu AMA dedıgının tersı oldu şimdi çıkmış mı oluyı çıkmamışmı??Bu arada yorumlarımı hatırlıyorum işk baktıgında sezginin falı beklentimin altında demiştim ama bikaç defa okuyunca gercekten pes dedim yanıma gibi anlatmıs umarım gelecegi de cıkar hüma ve sezginin üstüne tanımıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?