Binnaz Abla

aynı kişinin ilk falı mı yoksa o dönemdeki ilk fal mı canım ben de katılılyorum falcıların genelde lik falları cok güzel oluyor sonra bilemiyorlar o yüzden ara koymak lazım araya
Yani şöyle ;
ilk baktırdığınız birine ilk falında verdiği zaman dolmadan tekrar fal atmamak lazım diyorum.
ve evet pek çok yorumcunun size ilk baktığı fallar iyi sonrakiler biraz ilk faldan yola çıkan ve biraz nasihatvari olabiliyor...

asenata baktırmadım ben canım ama her ne kadar pembeci denilse de (ki biraz pembekonusuyor olabilir o da tarzından dolayı ) hüma ve sezgi benim gözümde favoridir ki ikisi de birebir aynı seyleri söylediler adamın hayatıyla ilgili de aynı analizleri yaptılar ki bunlar seni seviyor arıcak falan filan tarzı seyler degildi özel konularını söylediler sadece belki yazılı fal diye belki hümanın uslubu daha tatlı diye hümayı bi adım önde tutuyorum ama sezginin de falını okudukca helal oldun yanımdaymıs gibi anlatmıs diyorum ki hakkaten oyle sezgiye hiç bilgi vermedim ''bi adam var kopuğuz yazdım '' ilişkin,n baslama surecini aslında ilişki olamadıgını yogun flörtten sonra koptugumuzu kopus nedenini flört surecini adamı herseyi dökmüş (hüma da döktü bu arada ama hüma daha karakter analizi yapıyo sezgi sebebp üzerinen gidiyo karaktere asırı girmiyo) o yüzden gelecek cıakr cıkmaz bilemem ki çıkma olasılığını hala yüksek görüyorum falları basarılı kızcelerim :)

kesinlikle katılıyorum kuzum bir kaç tane guvendigin falcın olacak o dönem baktırıp teyit etceksin sonra kenara cekilceksin gercekten cok sık fal baktırmak olumsuz enerji veriyor ben bunu kendimde bizzat aysadım canlarım .

genelde ilişki ile ilgili katinayı önerirler. benim de tercihim bu şekilde:) katinanın enerjisini seviyorum. Yeşil çingene iyidir.

Bu falcıların profıllerinin altına yapılan yorumlar cok iyi oluyo ya bi ara Elif'le Hümaya hep bakıyodum... Mesaj bölümü sanıp yazanlar hele ... Kadının bri boşanmış sanırım .. Boşandıktan sonra hatta evliyken de görüştüğü adamdan falan bahsediyo :) sonra başka bi adam daha varmış onunla sadece seksuel paylaşımlarım var fln yazmış... Ortada 3 adam var...3 ü içinde baktırıo kadın :₺ sonra da falım çıkmadı oluyo... Pisliğinde boğul be kadın git...

genelde ilişki ile ilgili katinayı önerirler. benim de tercihim bu şekilde:) katinanın enerjisini seviyorum. Yeşil çingene iyidir.

off tellwe'de artik paypal ödeme secenegi yok yurtdisindayim, o yüzden tellweden baktiramiyorum artik binnazdan kimi tavsiye edersin katina icin? hüma ve benna disinda?

Ayni sey dun gece bnmde basima geldi.tellwede yorumlari okurken bunabenzer midemi bulandiran birsey ler okudum ve cok üzüldüm ayrica kimler kimker kavusurken bizim saf sevgimiz kavusamiyoruz diye uzuldum agladim dun gece cok uzuldum cunku biz kavusamazken bu ahlaksizlar kavusuyor ya ona yandim ben keske gormeseydim mesajlarini......

Kızlar demin yesilcingeneye fal attım fakat benden görü alamadığı içiin iade etmiş önerebileceğiniz başka biri var mı tellwe de

birde tellweye bak istersen ben bi ara cok bakardim

Tarot tarih verebiliyormus diye duymustum mesela su burclari sonbahar aralik gibi..bnm son kartim kupa asiydi cikarsa aralikta bekledigim teklif gelebilir yada gelebilir mi ah bi gelse

Allah bu su burçlarını bildiği gibi yapsın. Benim baktırdığım kişi de su grubudu ondan mı hep Aralık diyorlar.

Ya bu kart işinden anlamıyorsak peki?
Bende bakayım merak ettim şimdi ama nasıl anlamlandırabilirim hiç anlamam bu işlerden.
Ama çok güzel fala para harcarım

Kızlar demin yesilcingeneye fal attım fakat benden görü alamadığı içiin iade etmiş önerebileceğiniz başka biri var mı tellwe de

Klasik yeşil çingene. Bir kere attım o zamanlar yeniydi. İade etti. Daha da atmadım. Bu kadar da gururlu bir insanım

yeminle sırf merakımdan fal yollıcam herkesi geri çeviriyor yaa :):)

yok canim o kartlarin burcu mesela kupalar su grubudur ben bekliyom bakalim aralik a girdik olmazsa kart da efsane artik bnm icin..valla ben gene iddia ediyorum iddia larimda hep cikar bence sevgilim bna gelmek üzer eydi cunku cok yogun konustuk bi tellwey fal attim anamm nolduysa benm herif gitti yerin e baskasi geldi tekrar diyorum kızla r ve uyariyirum fal baktirdim ust uste ve gelicek adam gelmedi o kadar isteğe konusma ya sozlesmeye ragmen....kaderi değişti riyoruz son noktayi ben koyuyorum ahanda koydum nokta.

Binnaz da melek yıldıza ben de baktirmistim ama üç sene önce o zaman geçmişi ani karakter analizinde iyidi.Ama gelecekte Pembe ydi çıkmadı ama anda cidden iyidi.Tarot atmistim.

Sana yolladim yavrukus katina bir baksana musait oldugunda

off tellwe'de artik paypal ödeme secenegi yok yurtdisindayim, o yüzden tellweden baktiramiyorum artik binnazdan kimi tavsiye edersin katina icin? hüma ve benna disinda?

binnazda hep Elif Işık'ı tercih ediyorum. enerjisini çok sevdiğim için ama o forumda beğenilmiyor o yüzden bi şey diyemiyorum Asenat çok övülüyor.

ben katina kartlarından pek anlamıyorum, kartlarımı iki kere elifkslan1 ve @masalkizi09 yorumladılar ve baktırdığım kişilerden farklı bir yorumda bulunmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…