Binnaz Abla

Ne zamandır fal baktırmıyorum yahu, şöyle aşk hayatına dair sorular sorabileceğimiz kim var? Bir de falcımı seçerken neye dikkat etmeliyim sizce, rasgele mi seçiyoruz?

KIZlar şu binnaz ablada telefonla fal bakma olayı nasıl işliyor ya ? Telefon numaranızdan arayıp mı bakıyorlar ?

Binnaz Ablada ennnnn iyi Katina bakan kim kızlar ya ilişki açılımı için. Hüma Bal a baktım olumluda olumsuzda yorum var önerisi olanlarrr bekliyoruum

Ben Cagri Bilgini tavsiye ediyorum, burdan sordum baktiran varmi diye ama cevap alamadim. Simdiye kadar en cok nokta atisi olan o oldu bana. Gelecek henuz beklemede.

Binnaz Ablada ennnnn iyi Katina bakan kim kızlar ya ilişki açılımı için. Hüma Bal a baktım olumluda olumsuzda yorum var önerisi olanlarrr bekliyoruum
Hümadan iyi bakan yon canım sevval erdal da iyi sayılır benna da kötü degil ama cok pahalandı baskasına da para kaptrıma derim

Benna bana en son falında 12 dakika yorum yaptı ama hiç bi şey hatırlamıyorum sanırım enerjimiz tutmadı bizim

Benna bana en son falında 12 dakika yorum yaptı ama hiç bi şey hatırlamıyorum sanırım enerjimiz tutmadı bizim
Anlatımı sıkıcı cnaım yaa bennanın ama durumu güzel analiz ediyo ben cok begenmiştim ama fiyatı cok yüksek artık o fiyata hüma cok daha iyi bakıyo ama onun da gelecek tutmuyo diyolar ben beklemedeyim

Evet Humada cok guzel bakiyor, sadece tarih tutmadi bende ama durum analizi super.
Hümadan iyi bakan yon canım sevval erdal da iyi sayılır benna da kötü degil ama cok pahalandı baskasına da para kaptrıma derim

Pembeci falan diyenlere denk geldim çekindim biraz ama yorumlarınız rahatlattı valla bekliyim bari Hümayıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…