Ahahaha degdi mi bari canım :)Ben de sırf bu meraktan atmıştım :) bakmıştı bana
Ay bana da bakın kızlar yaa :))ben katina kartlarından pek anlamıyorum, kartlarımı iki kereelifkslan1 ve masalkizi- yorumladılar ve baktırdığım kişilerden farklı bir yorumda bulunmadılar
At kuzu
Birçoğundan iyiydi :)Ahahaha degdi mi bari canım :)
Bana da baksan :) hümaya attığım ilk falı merak ettimAt kuzu
Sende at kuzuBana da baksan :) hümaya attığım ilk falı merak ettim
Hümadan iyi bakan yon canım sevval erdal da iyi sayılır benna da kötü degil ama cok pahalandı baskasına da para kaptrıma derimBinnaz Ablada ennnnn iyi Katina bakan kim kızlar ya ilişki açılımı için. Hüma Bal a baktım olumluda olumsuzda yorum var önerisi olanlarrr bekliyoruum
Anlatımı sıkıcı cnaım yaa bennanın ama durumu güzel analiz ediyo ben cok begenmiştim ama fiyatı cok yüksek artık o fiyata hüma cok daha iyi bakıyo ama onun da gelecek tutmuyo diyolar ben beklemedeyimBenna bana en son falında 12 dakika yorum yaptı ama hiç bi şey hatırlamıyorum sanırım enerjimiz tutmadı bizim
Evet canım cok hisleri kuvvetli tarihe takılma bence bi aya kadar sapma süresi var ben artık iki üç ay gecmişse patladı derimEvet Humada cok guzel bakiyor, sadece tarih tutmadi bende ama durum analizi super.
Evet Humada cok guzel bakiyor, sadece tarih tutmadi bende ama durum analizi super.
Hümadan iyi bakan yon canım sevval erdal da iyi sayılır benna da kötü degil ama cok pahalandı baskasına da para kaptrıma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?