Binnaz Abla

Banada pembe konust ama ben ortalama 27 kisiye baktirmisin (utanarak soyluyorum) :))
Hepsinin sonu ayni, olumlu. Arti benim hislerimde olumlu.

Banada pembe konust ama ben ortalama 27 kisiye baktirmisin (utanarak soyluyorum) :))
Hepsinin sonu ayni, olumlu. Arti benim hislerimde olumlu.
Ay sende bendensin cnaım valla kafelerle beraber ben de bi yirmi kişiye baktırdım nerdeyse hepsi olumlu konustu:)) ama gelişme yok hala

Valla canım sonunu herkeste pembeye bağlamış sanırım yaa o yüzden bilemicem :) sana da pembe mi konustu
Ben henüz baktırmadım Hümaya online olmasını bekliyorum ya bugün olur mu daha acaba Bir yanımda Kemal Devrimi bekliyor kahve falı için Bugün hakim olamıyorum kendime baktırdıkça baktırasım var

Ben henüz baktırmadım Hümaya online olmasını bekliyorum ya bugün olur mu daha acaba Bir yanımda Kemal Devrimi bekliyor kahve falı için Bugün hakim olamıyorum kendime baktırdıkça baktırasım var
cnm hüma online olduğu an yakalamak da cok zor ... Online olduktan sonra meşgul yanıyo ya o zamanlarda sürekli ekranı yenile bi anda yeşil olabliyo... Bi de gece online olur bazen 2 gbi falan o an yakalama sansın biraz artar...

Anladım cnaım yakalamak zor evet

Beklemesinide hiiiiç sevmem ya çok sabırsızlanıyorum

kızlar ben şimdilik ara veriyorum. ha benim çıkan bir fal haberim olursa sizlere gelip duyuracam.fakat gerçekten gitmeden şunu ifade edeyim.lütfen ama lütfen Hümayı beğenenler falları çıkmadığında şuraya gelip yazsınlar rica ediyorum nasıl ki ben çıkarsa gelip yazacağım gibi.zaten diğer falcıları söylemiyorum nasılsa hepsinin fanatikleri çok az.
Hadi yaaa demeyeydin öyle bak tam karar vermiştim ahahahh. Baktırdın mı sen daha önce tutmadı mı hiç
20 nin üstünde fal attım.söylediği gerçekleşmedi.oysaki bir yıl boyunca kendinden çok emindi.sadece benim kartlarımla yorumlamıyordu.kendiside güya açılım yapıyordu.onlarda fos çıktı.demem o ki çıkmaz sadece anlık analizleri iyidir.hakkını yemeyeyim bu konuda.ama ben zaten nişanlıydım anlığı ne yapayım gelecek önemliydi benimiçin

O hümazede canım 21 kere baktırmıs hem de :)

Hey Maşallah ya ahahaha bende Binnaz da çok kahve baktırdım ama Katina 1-2 kere o yüzden fazla bilmiyorum çekiniyorum kime baktırıcam diye en son herkesi deniycem galiba ama katinada maşallah fiyatlar uçmuuuş

Aynen cnaım kesinlikle hüma cıksa da patlasa da yazcam ben de buraya

Haklısın canım bende artık deneyip bakıcam tutacak mı tutmayacak mı yazarım buraya yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…