ya inşallah çıkar seninki hatta hepinizin canım inan çok istiyorum.sadece çıkmayan benle kalsın diliyorumAynen cnaım kesinlikle hüma cıksa da patlasa da yazcam ben de buraya
haydi hayırlısı diyelimHaklısın canım bende artık deneyip bakıcam tutacak mı tutmayacak mı yazarım buraya yine
Kuzum hayırlı ise cıksın tabii ki gönlümde yatan mutlu olmak ama allah bilir en iyisini sen de seviliyosun :)ya inşallah çıkar seninki hatta hepinizin canım inan çok istiyorum.sadece çıkmayan benle kalsın diliyorum
Kııııızlaaar yardım edin bakalım :) bu yeşil çingene neye iyi bakıyor ? Kahve mi tarot mu katina ? Yoksa ayna mı ???
Ayyy keşke sezgi banada çıksa bekliyorum çaresizce imkansız diyorum bakalım belli olmaz zamanı tutturdumu peki başka bildiği şeyler oldumuSezgi'nin falda söylediği biri vardı esas oğlan'ın yanında gördüğü. Tam tanıma uyan kızla ve esas oğlanla yolda karşılaştık :)
Kendisine tekrar baktırmak istiyorum, fakat ulaşamıyorum. Ne olduğunu bilen var mı?
Ayyy keşke sezgi banada çıksa bekliyorum çaresizce imkansız diyorum bakalım belli olmaz zamanı tutturdumu peki başka bildiği şeyler oldumubende biraz zaman geçsin yeniden baktırıcam neden ulaşılamıyoki
Bir kısım tutturmuş bence anda başarılı zaman tutmuyor belki bendede bu haftaydı ama olmadı tabi belki bi kaç ay sonra olur seninki gibi inşallahYa şöyle ben bi dönem çok karmakarışıktım bu yüzden göremiyordum önümü, herkesi patlamış saydım. Şimdi tamamen gerilerdeyim ve olaylara bakış açım değişti. Tek tek fallarımı inceledim, 9 ay önce bir durumdan bahsetmiş çok spesifik. Beklemediğim bir adamın sosyal medya aracılığıyla bana ulaşacağını çok çabalayacağını ilişki için ve başlayacağımızı söylemiş. Tarihi tutmadı nisanda dediği haziranda oldu ama ben çoktan başkasına gönlümü kaptırmıştım. Eğer başkası olmasaydı evet çabalardı ben de ikna olurdum gibime geliyor. Küçük bir şey aslında bu.
Şu anda, esas konuyla ilgili bir şey çıkmadı. Hala haber yok adamdan. Çıkar mı da bilmiyorum açıkcası ama an konusunda başarılı.
Sana yolladim yavrukus katina bir baksana musait oldugunda
At kuzu
At kuzubana?ya benimkine herkes farkli yorum yapiyoda ondan merak ediyorum
Eskisi mi ? Hemen kestirip atmasaydın ya kız.... Çok çabalatıp sonra atsaydınYa şöyle ben bi dönem çok karmakarışıktım bu yüzden göremiyordum önümü, herkesi patlamış saydım. Şimdi tamamen gerilerdeyim ve olaylara bakış açım değişti. Tek tek fallarımı inceledim, 9 ay önce bir durumdan bahsetmiş çok spesifik. Beklemediğim bir adamın sosyal medya aracılığıyla bana ulaşacağını çok çabalayacağını ilişki için ve başlayacağımızı söylemiş. Tarihi tutmadı nisanda dediği haziranda oldu ama ben çoktan başkasına gönlümü kaptırmıştım. Eğer başkası olmasaydı evet çabalardı ben de ikna olurdum gibime geliyor. Küçük bir şey aslında bu.
Şu anda, esas konuyla ilgili bir şey çıkmadı. Hala haber yok adamdan. Çıkar mı da bilmiyorum açıkcası ama an konusunda başarılı.
At kuzu
Çok az teyid edebildim ben bunu... Ama sezgi nin bir cümlesi vardı ki karşı tarafın düşüncesi ile ilgili o cümleyi birebir karşı tatafın ağzından duymuştum ayrilmadan bir kac ay evvel. ( sevgili demeye dilim varmıyor artık. Kendisi bundan sonraki mesajlarımda "karşı taraf"olarak anılacaktır..)Şu cevaptan bende istiyorum
Kızlar peki bu Sezgi sizce karşı tarafın hislerini okumada ne derece başarılı?
Kuzu benim durumu oldugu gibi aktarmıs ama hislere cok deginmemiş bilemem basarısını cünkü biz de emin degiliz ki karsı tarafın hislerinden :)Şu cevaptan bende istiyorum
Kızlar peki bu Sezgi sizce karşı tarafın hislerini okumada ne derece başarılı?
Çok az teyid edebildim ben bunu... Ama sezgi nin bir cümlesi vardı ki karşı tarafın düşüncesi ile ilgili o cümleyi birebir karşı tatafın ağzından duymuştum ayrilmadan bir kac ay evvel. ( sevgili demeye dilim varmıyor artık. Kendisi bundan sonraki mesajlarımda "karşı taraf"olarak anılacaktır..)
Kuzu benim durumu oldugu gibi aktarmıs ama hislere cok deginmemiş bilemem basarısını cünkü biz de emin degiliz ki karsı tarafın hislerinden :)
Bana görüşme için verdigi zamana daha var kuzu
X kişisi
Ya orası öyle de belki görüşüp sonra tekrar kopanlar olmuştur haberdardır diye dedim. Benim iletişim kurabilme gibi bir lüksüm dahi olmadığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?