Binnaz Abla

Kııııızlaaar yardım edin bakalım :) bu yeşil çingene neye iyi bakıyor ? Kahve mi tarot mu katina ? Yoksa ayna mı ???

Ayyy keşke sezgi banada çıksa bekliyorum çaresizce imkansız diyorum bakalım belli olmaz zamanı tutturdumu peki başka bildiği şeyler oldumubende biraz zaman geçsin yeniden baktırıcam neden ulaşılamıyoki

Ayyy keşke sezgi banada çıksa bekliyorum çaresizce imkansız diyorum bakalım belli olmaz zamanı tutturdumu peki başka bildiği şeyler oldumubende biraz zaman geçsin yeniden baktırıcam neden ulaşılamıyoki

Ya şöyle ben bi dönem çok karmakarışıktım bu yüzden göremiyordum önümü, herkesi patlamış saydım. Şimdi tamamen gerilerdeyim ve olaylara bakış açım değişti. Tek tek fallarımı inceledim, 9 ay önce bir durumdan bahsetmiş çok spesifik. Beklemediğim bir adamın sosyal medya aracılığıyla bana ulaşacağını çok çabalayacağını ilişki için ve başlayacağımızı söylemiş. Tarihi tutmadı nisanda dediği haziranda oldu ama ben çoktan başkasına gönlümü kaptırmıştım. Eğer başkası olmasaydı evet çabalardı ben de ikna olurdum gibime geliyor. Küçük bir şey aslında bu.
Şu anda, esas konuyla ilgili bir şey çıkmadı. Hala haber yok adamdan. Çıkar mı da bilmiyorum açıkcası ama an konusunda başarılı.

Bir kısım tutturmuş bence anda başarılı zaman tutmuyor belki bendede bu haftaydı ama olmadı tabi belki bi kaç ay sonra olur seninki gibi inşallah

Eskisi mi ? Hemen kestirip atmasaydın ya kız.... Çok çabalatıp sonra atsaydın

Şu cevaptan bende istiyorum

Kızlar peki bu Sezgi sizce karşı tarafın hislerini okumada ne derece başarılı?
Çok az teyid edebildim ben bunu... Ama sezgi nin bir cümlesi vardı ki karşı tarafın düşüncesi ile ilgili o cümleyi birebir karşı tatafın ağzından duymuştum ayrilmadan bir kac ay evvel. ( sevgili demeye dilim varmıyor artık. Kendisi bundan sonraki mesajlarımda "karşı taraf"olarak anılacaktır..)

Şu cevaptan bende istiyorum

Kızlar peki bu Sezgi sizce karşı tarafın hislerini okumada ne derece başarılı?
Kuzu benim durumu oldugu gibi aktarmıs ama hislere cok deginmemiş bilemem basarısını cünkü biz de emin degiliz ki karsı tarafın hislerinden :)

X kişisi

Kuzu benim durumu oldugu gibi aktarmıs ama hislere cok deginmemiş bilemem basarısını cünkü biz de emin degiliz ki karsı tarafın hislerinden :)

Ya orası öyle de belki görüşüp sonra tekrar kopanlar olmuştur haberdardır diye dedim. Benim iletişim kurabilme gibi bir lüksüm dahi olmadığı için.

Ya kızlar, bi de bu falcılar çok karıştırıyor bazen. Hele Selena. Mesela benim çevremde çok fazla erkek var onları esas oğlan sanıyorlar. Hatta binnaz da bi tanesi ooooo kısmetlisin dedi bak sayıyorum bir iki üç dört falan dedi bu kişiler ya cidden çok yakın arkadaşım ya da o dönem bana karşı hissi olup benim ilgilenmediğim insanlar oluyor. Acaba falda bu kişilerle olan iletişimi mi görüyorlar yaaa Mesela bir arkadaşım var biliyorum bana karşı hissi var kaçıyorum resmen ondan ne dese he deyip geçiyorum şimdi bana falcılar Aralık demişerdi hep. Bu çocuk da tutturdu Kasım da yoğunum bi ara görüşelim diye kesin bu ay açacak yine konuyu acaba arayacak dedikleri aslında bu kişi mi? Uyuz oldum yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…