obaYa kızlar, bi de bu falcılar çok karıştırıyor bazen. Hele Selena.Mesela benim çevremde çok fazla erkek var onları esas oğlan sanıyorlar. Hatta binnaz da bi tanesi ooooo kısmetlisin dedi bak sayıyorum bir iki üç dört falan dedi bu kişiler ya cidden çok yakın arkadaşım ya da o dönem bana karşı hissi olup benim ilgilenmediğim insanlar oluyor. Acaba falda bu kişilerle olan iletişimi mi görüyorlar yaaa Mesela bir arkadaşım var biliyorum bana karşı hissi var kaçıyorum resmen ondan ne dese he deyip geçiyorum şimdi bana falcılar Aralık demişerdi hep. Bu çocuk da tutturdu Kasım da yoğunum bi ara görüşelim diye kesin bu ay açacak yine konuyu acaba arayacak dedikleri aslında bu kişi mi? Uyuz oldum yaaaa
Ya kızlar, bi de bu falcılar çok karıştırıyor bazen. Hele Selena.Mesela benim çevremde çok fazla erkek var onları esas oğlan sanıyorlar. Hatta binnaz da bi tanesi ooooo kısmetlisin dedi bak sayıyorum bir iki üç dört falan dedi bu kişiler ya cidden çok yakın arkadaşım ya da o dönem bana karşı hissi olup benim ilgilenmediğim insanlar oluyor. Acaba falda bu kişilerle olan iletişimi mi görüyorlar yaaa Mesela bir arkadaşım var biliyorum bana karşı hissi var kaçıyorum resmen ondan ne dese he deyip geçiyorum şimdi bana falcılar Aralık demişerdi hep. Bu çocuk da tutturdu Kasım da yoğunum bi ara görüşelim diye kesin bu ay açacak yine konuyu acaba arayacak dedikleri aslında bu kişi mi? Uyuz oldum yaaaa
Bana geçmişten biri iletişim kurmak isteyecek demişti Derin... harf de vermişti...Karsi tarafin adında var bu harf .. bknz karşı taraf diyorum.. almışım gazı çıktım eve gidiyorum... tel çaldı oda ne 4 sene önce boşandığım eski eşim arayan. İsmin ortasında aynı harf..Ya kızlar, bi de bu falcılar çok karıştırıyor bazen. Hele Selena.Mesela benim çevremde çok fazla erkek var onları esas oğlan sanıyorlar. Hatta binnaz da bi tanesi ooooo kısmetlisin dedi bak sayıyorum bir iki üç dört falan dedi bu kişiler ya cidden çok yakın arkadaşım ya da o dönem bana karşı hissi olup benim ilgilenmediğim insanlar oluyor. Acaba falda bu kişilerle olan iletişimi mi görüyorlar yaaa Mesela bir arkadaşım var biliyorum bana karşı hissi var kaçıyorum resmen ondan ne dese he deyip geçiyorum şimdi bana falcılar Aralık demişerdi hep. Bu çocuk da tutturdu Kasım da yoğunum bi ara görüşelim diye kesin bu ay açacak yine konuyu acaba arayacak dedikleri aslında bu kişi mi? Uyuz oldum yaaaa
Bana geçmişten biri iletişim kurmak isteyecek demişti Derin... harf de vermişti...Karsi tarafin adında var bu harf .. bknz karşı taraf diyorum.. almışım gazı çıktım eve gidiyorum... tel çaldı oda ne 4 sene önce boşandığım eski eşim arayan. İsmin ortasında aynı harf..
Ben bir delirdim yaaa... neyse sonra geçti ...
Geçen ay ameliyat oldum. İşe gidemeyip mecbur evde kalınca nehir e attım bir kahve.... doktoru saydı döktü ya bana kadın... 6 harfli ismin 5 harfini saydı..
Yani canlarım fal içinde fal çözmek durumu ile karşı karşıyayız....
Ya nehire de isim verdim falı atarken, iki harf söyledi biri hadi klasik bir sesli harf de diğeri nadir bir harf. Sonra dedi harfleri gördüm baktım isim vermişsin isim olduğuna dikkat etmedim sonra gördüm dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Ne bileyim amaaaaan çok karışık
Bana cıkmadıııben hiç isim vermeden 3 harfini söylemiş ve tipini tarif etmişti. nehir bu bilebilir
Evet özelden çok detaylı bakıyo 2.ci attım ben ona ama bana tarih söyleme takıyorum dedim söylememiş:))))önemli olan hatice değil netice yaniii..:))Süreç onun dediği gibi ilerliyor zaten..KIZLAR suan sezgının gecen ay ortası attıgım maildeko yorumunu okudum dedıgı gıbı ılerlıyor surec..umarım devamıda oyle gıder tek endışem ve sıze danışmak ıstedıgım şey; ben bınnazdayken 2 kez baktırmıştım tarıhler tutmamış olmamış da dıyebılırız... mailde baktıgı zaman daha mı detaylı acaba dıye merak ettım.. aşk için dedıgı evet yaşadım dıyen özelden daha ıyı bakıyo dıyen varmıııı?????
Aslıhan hangisindeKızlar kartlarımı geldiğinden bu yana kontrol ediyorum..En dürüst yorum Aslıhan yılmazın katina ve tarot atın kesin eminim çok net:))Hem ucuz hem pişman olmayacaksınız...
Bende isim vermemiştim. Nehir harf konusunda cidden iyi...ben hiç isim vermeden 3 harfini söylemiş ve tipini tarif etmişti. nehir bu bilebilir
Bana ilk iki harf söyledi aha didim tamam bildi sonra iki harf söyledi bunlarda olabilir dedi onların hiç alakası bile yoktu bildi de denebilir bilmedi deBende isim vermemiştim. Nehir harf konusunda cidden iyi...
yok canim o kartlarin burcu mesela kupalar su grubudur ben bekliyom bakalim aralik a girdik olmazsa kart da efsane artik bnm icin..valla ben gene iddia ediyorum iddia larimda hep cikar bence sevgilim bna gelmek üzer eydi cunku cok yogun konustuk bi tellwey fal attim anamm nolduysa benm herif gitti yerin e baskasi geldi tekrar diyorum kızla r ve uyariyirum fal baktirdim ust uste ve gelicek adam gelmedi o kadar isteğe konusma ya sozlesmeye ragmen....kaderi değişti riyoruz son noktayi ben koyuyorum ahanda koydum nokta.
Hahahha eskisi olsa burnundan öyle bir getiririm ki ama değil malesef. Hiç aklımda olmayan biriydi ve kel alaka oldum. Keşke esas konu da çıksaEskisi mi ? Hemen kestirip atmasaydın ya kız.... Çok çabalatıp sonra atsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?