Binnaz Abla

İsim vererek baktır kuzu ona odaklansınlar
oba

üfff ayni Ben...bende o falcilarin skışınca bahsettikleri yenilerden kaçmak için cikmasin diye erkek arkadaslarimdan kaçar oldum yaaa

Kızlar bence isim verin daha iyi ben isim veriyorum iyi bildiler serkanda anı iyi görebiliyor galiba ama gelecekte çıktımı hiç çok hanfendi demiş ama arada yazdıkları iyiydi

Bana geçmişten biri iletişim kurmak isteyecek demişti Derin... harf de vermişti...Karsi tarafin adında var bu harf .. bknz karşı taraf diyorum.. almışım gazı çıktım eve gidiyorum... tel çaldı oda ne 4 sene önce boşandığım eski eşim arayan. İsmin ortasında aynı harf..
Ben bir delirdim yaaa... neyse sonra geçti ...
Geçen ay ameliyat oldum. İşe gidemeyip mecbur evde kalınca nehir e attım bir kahve.... doktoru saydı döktü ya bana kadın... 6 harfli ismin 5 harfini saydı..
Yani canlarım fal içinde fal çözmek durumu ile karşı karşıyayız....

Ya nehire de isim verdim falı atarken, iki harf söyledi biri hadi klasik bir sesli harf de diğeri nadir bir harf. Sonra dedi harfleri gördüm baktım isim vermişsin isim olduğuna dikkat etmedim sonra gördüm dedi. Pek inandırıcı gelmedi. Ne bileyim amaaaaan çok karışık

ben hiç isim vermeden 3 harfini söylemiş ve tipini tarif etmişti. nehir bu bilebilir

Kızlar kartlarımı geldiğinden bu yana kontrol ediyorum..En dürüst yorum Aslıhan yılmazın katina ve tarot atın kesin eminim çok net:))Hem ucuz hem pişman olmayacaksınız...

KIZLAR suan sezgının gecen ay ortası attıgım maildeko yorumunu okudum dedıgı gıbı ılerlıyor surec..umarım devamıda oyle gıder tek endışem ve sıze danışmak ıstedıgım şey; ben bınnazdayken 2 kez baktırmıştım tarıhler tutmamış olmamış da dıyebılırız... mailde baktıgı zaman daha mı detaylı acaba dıye merak ettım.. aşk için dedıgı evet yaşadım dıyen özelden daha ıyı bakıyo dıyen varmıııı?????

Evet özelden çok detaylı bakıyo 2.ci attım ben ona ama bana tarih söyleme takıyorum dedim söylememiş:))))önemli olan hatice değil netice yaniii..:))Süreç onun dediği gibi ilerliyor zaten..

Nehir tam komşu teyze modunda faldan önce bir azarlıyor, ben nerden bileyim kaç gün konuştuğun adam :) tipini tarif ederim, harf veririm uyuyorsa odur ya da uygun biridir die. Sonra da kendi diyor yok bu Yeni tanışacağın biri olamaz değişik fal krizlerinde atılabilir.​

nehir ve harf demişken, bana biir sürü harf saydı ve 1 tane anca tutmuştu o da şanstır herhalde artık gerçi sonra "harflere çok takılma bazen kel alaka harfler çıkabiliyor" demişti

Kesinlikle haklısın benimde benzer durum oldu 3 ay sonra bana utana sıkıla nasılsın mesajı attı bende hemen fal gönderdim falan bi iki tane. ikinci kez mesaj attığında bana öylesine attım gibi böyle saçma bişey oldu neden arttığını bilmez gibi. her falcı birde akıl veriyor insanın kafa karışıyor sen suçlusun alttan al biri diyo iyi yapmışsın burnu sürtsün anlamadım ben bu fal işini . katina çok baktrınca kartlar suçlamalamış kızıp diyorlar oda var tabi olayları ters çevirebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…