Binnaz Abla

fallarin olaylari ters cevirecegine kaderi degistirecegine falan pek inanmiyorum. Fal baktirmanin dinen sakincali oldugunu zaten hepimiz biliyoruz baktiranin 40 gün ibadetleri dualari kabul olmaz denir. Ama cok s1k baktirmanin olaylari ötelecegine ihtimal veriyorum.
Hicbir falcinin verdigi akili uygulamadim ben herzaman icimden ne gelirse onu yaparim öyle aman sakin adim atma söyle davranmalara gelemem.

canım sezgiye maiile nasıl fal atıyoruz ben binnazdan atmıştım ama maille yollmak istiyoeum nasıl oluyor yardımcı olur musun

Zamanı çok kafaya takmak öteliyomuş sezgi beni uyarı çok düşünme öteliyosun diye en son tarih verme bana dedim vermemiş:))

Zamanı çok kafaya takmak öteliyomuş sezgi beni uyarı çok düşünme öteliyosun diye en son tarih verme bana dedim vermemiş:))

:) Bende pek zamana takilmam ki zamaninda cikan tüm fallarim unutugum fallarimdir :) Helli bir tanesi tam günü gününe ama o tamaman tesadüftü sanirim

ya bu arada M Motherofdragon nerelerdesin? neden artık gelmiyorsun foruma? özel mesaj da atılmıyor sana galiba kız.. kaçma gel
Açıkçası Sezgi muhabbeti kabak tadı vermeye başladı soğudum buraya yazmaktan. Hiçbirimizin hayatı kolay değil buraya kafa dağıtmak için dahil olmuşken yeni sorun üretmem mantıksız:) mesajı da bana sürekli sezgi için ulaşıp burada ikili davrananlar yüzünden kapadım ama senin gibi birkaç kişiye sempayim bitmez çok teşekkür ederim

Kesira sirele sakın baktırmayın kartlar bambaşka şeyler söylerken bana tutmuş ıcık ıcıcık bi sürü tavsiye vermiş soğuk nevale...baktıranlar mutlaka kartlarını kontrol ettirsin..bana söyleseydi bazı şeyleri ben bazı hataları yapmazdım...gıcık oldum...

Canım çok saçma şeyler bunlar sen silah zoruyla mı fal attırıyorsun insanlara hepimiz tavsiye aldık attık memnunum..memnun olmasamda seni niye kötüleyeyim yada burda yazan başka birini .kendi isteğimle attım sonuçta beğenmezsem bi daha atmam olur biter...sen kimseye aldırma :)))

valla sezgiye de laf atılıyosa bu forumda daha iyi falcı kim var acaba merak ediyorum bazı insanları gercekten anlayamıyorum bu forumun amacı zaten insanların begendigi falcıları yazması ki baktıgımız zaman evet M Motherofdragon nın sayesinde cok insan gitti sezgiye ama bakmamız gerekn nokta insanlar ay lanet olsun hiçbişi bilemedi diye mi feedback verdi 10 tanesinden 8i memnun kalmıstır sezgiden he geelcekte patlıyormus allah askına gelecegi gercekten bilen insan 30 tl ye bal bakmazdı emin olun piyango sayısını falan görüp köseyi dönerdi bizimle deugrasmazdı bu sözerim hüma için de gecerli onu da cok kötüleyen oluyor ama kim ne derse desin bu kız durumu cok iyi biliyor ama sonunda pembeci denilmesi sadece biraz kafamı karıstıyor onda he bunlardan üstün falcı varsa yazın da biz de bosuna para harcamayalım :)

Tabii ki 10 tanesinden 8'i memnun kalıyor olabilir ama memnun kalmayan 2 kişinin memnuniyetsizliği arada kaynamamalı. Bende tek patlayan falcı Sezgi'dir (patladığına inanılmaz sevindirmiştir bu arada, bana çok kötü bir enerji vermişti) anda da kişi analizlerinde de gelecekte de patlamıştır, enerji tutmuş tutmamıştır bilemem ama bu durum da onu "benim için" kötü falcı yapıyor üzgünüm ki. "Benim için"i tırnak içinde belirtme ihtiyacı duyma nedenim anlaşılır umarım.

aynen canım bu zaten cok normal bir durum ben begenmedim dersin hatta sana cok kötü bakmıstır bunu da acoıklarsın ama kızdıgım su ki her iyi diyene reklamcı her kötü diyene karalamacı gözüyle bakmak yanlış kimse burda yalan yanlış konusmuyor gecen gün de aynı şekilde @selinmat 'cıgım hümayı kötüledi diye üstüne gittiler durumlar çift taraflı yani ikisine de kızıyorum ben :)

sezgi popüler bir falcı, o nedenle adı çok geçiyor. yarın başka falcı tutar onun adı geçer. kocaman insanlarız, herkes dilediğine atsın aman

sen yine de arada ses ver bu tarafa çıkan fallarından haberdar et bizi

kızlar bende selana da patlamış aslında... esas konunun olumsuz olacağını bilmiş, adamın tavırlarını, nasıl davranacağını, şu son aramalarını bile bilmiş ama...

amaaaaaa işte ondan sonra gelecek yakuşuklu deluğanlu meydanda yok aylar önce şu nazenin gönlüme düşmesi gerekiyordu kendisinin

mesela bi örnek ver hangi karta olumlu yorum yapmış

Arkadaslar burası bir fal topiği elbette begendıklerımızı bırbırımıze dıycez.onerıcez.eger falcı onermıceksek bu siteye nıye uyeyız.dertleşıyoruz guluyoruz aglıyorız okey ama amaçç. Falcı yorumları.herkes reklamcı herkes kotumu??? Bende övdüm eylemı övdüm,venüsü övdüm,tel de verdım vermedım degıl.reklamcı mı oldum.ıyı o zaman herkes tombaladan ceker gıbı fal atsın paralar gıtsın kotulerı bulup yazalım eeee sonuçççç... gıden paralarrr.. beklenen boş vaatler.sezgı sana ıyıyse dıceksın elbettt..olurolmaz bırıne fal atıcagıma ona atarım.bır sans var enazından bırı begenmış derım.obur turlude sıtede alta yazılan yorumlara gore secıyotux ne malum dogru oldugu..fal işi zaten sacma sapan bı tutku..en kotusu artık 30 tl den başlıyo.ya bu deveyı guducez ya bu dıyardan gıdıcez.bırbırınızı kırmayın yaa.zaten hepımızı kıran bırı var.bıde burda dert olmaya ne gerek var.

kızlar bu arada her ne kadar ilk bakısta begenmesem de sevval erdal iki ayrı hesabımdan bi gecen sene bi de iki hafta önce bana fal bakmıs . gecen seneki adamla ilgili tek amacı cinsellik uzak dur demiş durum tespiti super sonradan anladım sana gelcek ama uzak dur demiş evet geldi ve dediği gibi de cok kötü bişi yaptı geldiginde ama bu süre bi altı ay sonra oldu verdigi tarihten .

şimdi gelelim bu seneki falına promosyon puanlarım dolsun diye attıgım bi faldı bana baska bir kadınla ilgili bir mesele oldugunu hayatını temize cekmesi gerektigini ortak sorumlulukların onu engelledini soyledi ve bugün bir sey öğrendim ki cok dogru .

Bir tek o bilmiş gelecekle ilgili bişi diyemyrm cünkü önceki falda altı ay sonra olmus dedigi sey ama şimdiki zamanda en net o bildi durumu . hüma ve sezgi üstü kapalı ima ettiler ama sanırım yanlış anlarım diye baska kadın demediler bu kadın da zaten ask mesk anlamında degil .

Sezgiyi bılmıyorım ama hüma başka kadını pat soyler amaaaaa hep o kadın olmıcak olan kadındır hüma bir orası duşundurur.he dedıgı kadınlarda olmadı bakarsan yanı yoruma acık bı durum.. cokkk baktırmamak gerek aslında da.işte daaaa

aynen kadın var ama enerjisi yok o kadını sevmiyo ayrılacaklar dıyo:) yumuşatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…