hüma ben sormadan kesinlikle baska bir akdın yok dedi zaten ask mesk olayı kalmamıs bir bayan sevval de oyle soylemiş yani eski sevgiliyle bitmeyen bir ortaklık gibi düşünün ve ole oldugunu ögrendim bgnSezgiyi bılmıyorım ama hüma başka kadını pat soyler amaaaaa hep o kadın olmıcak olan kadındır hüma bir orası duşundurur.he dedıgı kadınlarda olmadı bakarsan yanı yoruma acık bı durum.. cokkk baktırmamak gerek aslında da.işte daaaa
Allah askına hangisi cinsellik ten başka bişi düşünüyo.... Suc bizde bu pislk insanlardan aşk fln bekliyoruz ...kızlar bu arada her ne kadar ilk bakısta begenmesem de sevval erdal iki ayrı hesabımdan bi gecen sene bi de iki hafta önce bana fal bakmıs . gecen seneki adamla ilgili tek amacı cinsellik uzak dur demiş durum tespiti super sonradan anladım sana gelcek ama uzak dur demiş evet geldi ve dediği gibi de cok kötü bişi yaptı geldiginde ama bu süre bi altı ay sonra oldu verdigi tarihten .
şimdi gelelim bu seneki falına promosyon puanlarım dolsun diye attıgım bi faldı bana baska bir kadınla ilgili bir mesele oldugunu hayatını temize cekmesi gerektigini ortak sorumlulukların onu engelledini soyledi ve bugün bir sey öğrendim ki cok dogru .
Bir tek o bilmiş gelecekle ilgili bişi diyemyrm cünkü önceki falda altı ay sonra olmus dedigi sey ama şimdiki zamanda en net o bildi durumu . hüma ve sezgi üstü kapalı ima ettiler ama sanırım yanlış anlarım diye baska kadın demediler bu kadın da zaten ask mesk anlamında degil .
ahahah o tam bir dolandırıcı yaa :):):) gerci bana bildigi bikaç ufak sey vardı ama salladı tutuukızlar sizlerin foruma yazdıklarınız olmasaydı hala umut ışık'a fal baktırıyor olurdum :) o yüzden burası gerçekten değerli
Aynennn... ayrılıyoda o garıp.ben sıze hümayı sevdıgımı hep dedım gene dıyorum ben sevıyorum kızın yorumunu.ama pembecımo degılmı son olayım varrr..eger bu kadında gıderse o zaman dıcem ki hümaaaa bu işi biliyo ama zamanı varr..sezgı de umarım cıkarrr bınnaz da cıkmamış maılle umarım cıkar.aynen kadın var ama enerjisi yok o kadını sevmiyo ayrılacaklar dıyo:) yumuşatıyor
maalesef cnm haklısın ama bazıları da hepten berbartAllah askına hangisi cinsellik ten başka bişi düşünüyo.... Suc bizde bu pislk insanlardan aşk fln bekliyoruz ...
İkiside bılmış o zaman ıyı paran boşa gormemış kardesım sevındımhüma ben sormadan kesinlikle baska bir akdın yok dedi zaten ask mesk olayı kalmamıs bir bayan sevval de oyle soylemiş yani eski sevgiliyle bitmeyen bir ortaklık gibi düşünün ve ole oldugunu ögrendim bgn
Valla bu sekilde kendini adama yamayan nikaha oturtan da cok aynı seklde dişi lağım fareleri var. Her ne kadar erkeklere lağım faresi desek de....onlara helal olsun işte....benm olay biraz da bu durum vardımaalesef cnm haklısın ama bazıları da hepten berbart
ahahah o tam bir dolandırıcı yaa :):):) gerci bana bildigi bikaç ufak sey vardı ama salladı tutuu
Valla bu sekilde kendini adama yamayan nikaha oturtan da cok aynı seklde dişi lağım fareleri var. Her ne kadar erkeklere lağım faresi desek de....onlara helal olsun işte....benm olay biraz da bu durum vardı
İkiside bılmış o zaman ıyı paran boşa gormemış kardesım sevındım
o an çok mantıklı gelmişti bana da valla:)
avukat olan bir arkadas var mı burada yaa özelden bişi sormam lazım kızlar
Kesinlikle haklısın benimde benzer durum oldu 3 ay sonra bana utana sıkıla nasılsın mesajı attı bende hemen fal gönderdim falan bi iki tane. ikinci kez mesaj attığında bana öylesine attım gibi böyle saçma bişey oldu neden arttığını bilmez gibi. her falcı birde akıl veriyor insanın kafa karışıyor sen suçlusun alttan al biri diyo iyi yapmışsın burnu sürtsün anlamadım ben bu fal işini . katina çok baktrınca kartlar suçlamalamış kızıp diyorlar oda var tabi olayları ters çevirebilir
Söyledikllerine harfien katılıyorum forumun amacı zaten bu değilmi?Hüma bana başka kadını demedi veya önemsiz gördü hissetti öyle düşünüyorum....valla sezgiye de laf atılıyosa bu forumda daha iyi falcı kim var acaba merak ediyorum bazı insanları gercekten anlayamıyorum bu forumun amacı zaten insanların begendigi falcıları yazması ki baktıgımız zaman evet @seka_ nın sayesinde cok insan gitti sezgiye ama bakmamız gerekn nokta insanlar ay lanet olsun hiçbişi bilemedi diye mi feedback verdi 10 tanesinden 8i memnun kalmıstır sezgiden he geelcekte patlıyormus allah askına gelecegi gercekten bilen insan 30 tl ye bal bakmazdı emin olun piyango sayısını falan görüp köseyi dönerdi bizimle deugrasmazdı bu sözerim hüma için de gecerli onu da cok kötüleyen oluyor ama kim ne derse desin bu kız durumu cok iyi biliyor ama sonunda pembeci denilmesi sadece biraz kafamı karıstıyor onda he bunlardan üstün falcı varsa yazın da biz de bosuna para harcamayalım :)
Söyledikllerine harfien katılıyorum forumun amacı zaten bu değilmi?Hüma bana başka kadını demedi veya önemsiz gördü hissetti öyle düşünüyorum....
fallarin olaylari ters cevirecegine kaderi degistirecegine falan pek inanmiyorum. Fal baktirmanin dinen sakincali oldugunu zaten hepimiz biliyoruz baktiranin 40 gün ibadetleri dualari kabul olmaz denir. Ama cok s1k baktirmanin olaylari ötelecegine ihtimal veriyorum.
Hicbir falcinin verdigi akili uygulamadim ben herzaman icimden ne gelirse onu yaparim öyle aman sakin adim atma söyle davranmalara gelemem.
canım hüma konusunda ensişeliyim biraz aslında ..
tamam bana çok harika bir fal baktı hatta en guzel faldı ve digerlerinden baska bişi de solemedi ama su herkesin sonunu pembeye baglaması guveni kırıyr biraz yani anda cok iyi adam sole bole kötüde solese kızmıysn o an sonra nasihatlar sonra evlilik herkese aynı sonu yazması kafamı karıstırıyo he benim kartlarım cok guzeldi alyans cıktı aclısında kendi yaptıgı ama yine de bekleyip kararımı vercem onda hiç ihtiyacı yokken pembe tablo ciziyosa üzücü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?