Binnaz Abla

hüma ben sormadan kesinlikle baska bir akdın yok dedi zaten ask mesk olayı kalmamıs bir bayan sevval de oyle soylemiş yani eski sevgiliyle bitmeyen bir ortaklık gibi düşünün ve ole oldugunu ögrendim bgn

Allah askına hangisi cinsellik ten başka bişi düşünüyo.... Suc bizde bu pislk insanlardan aşk fln bekliyoruz ...

aynen kadın var ama enerjisi yok o kadını sevmiyo ayrılacaklar dıyo:) yumuşatıyor
Aynennn... ayrılıyoda o garıp.ben sıze hümayı sevdıgımı hep dedım gene dıyorum ben sevıyorum kızın yorumunu.ama pembecımo degılmı son olayım varrr..eger bu kadında gıderse o zaman dıcem ki hümaaaa bu işi biliyo ama zamanı varr..sezgı de umarım cıkarrr bınnaz da cıkmamış maılle umarım cıkar.

hüma ben sormadan kesinlikle baska bir akdın yok dedi zaten ask mesk olayı kalmamıs bir bayan sevval de oyle soylemiş yani eski sevgiliyle bitmeyen bir ortaklık gibi düşünün ve ole oldugunu ögrendim bgn
İkiside bılmış o zaman ıyı paran boşa gormemış kardesım sevındım

maalesef cnm haklısın ama bazıları da hepten berbart
Valla bu sekilde kendini adama yamayan nikaha oturtan da cok aynı seklde dişi lağım fareleri var. Her ne kadar erkeklere lağım faresi desek de....onlara helal olsun işte....benm olay biraz da bu durum vardı

Valla bu sekilde kendini adama yamayan nikaha oturtan da cok aynı seklde dişi lağım fareleri var. Her ne kadar erkeklere lağım faresi desek de....onlara helal olsun işte....benm olay biraz da bu durum vardı

maalesef canım ama saglam temeller üzerine baslamayan ilişkilerden her zaman korkmusumdur zor olsun ama saglam oldun asla kadınlık onurumdan ödün vermedim vermem de !

İkiside bılmış o zaman ıyı paran boşa gormemış kardesım sevındım

kuzu bildiler yaa ama sevval solemiş sadece sezgi de dedi buna benzer bişi ama hüma ve sezgi üstü kapalı solediler sevval net soylemiş boylelikle bütün falcıların çizdigi senaryo aynı kapıya cıktı sevinsem mi üsülsem mi bilemedim bakalım gelecek ne oalcak

avukat olan bir arkadas var mı burada yaa özelden bişi sormam lazım kızlar

Arkadaslar konunun bende kapanmasi gerektigi taraftariyim.

Ama kimse kimseye aaa sen reklamcisin demedi. Gecmiste belki bir donem insanlar bir falciyi begenmedigini soylemeye resmen cekinir hale geldigi icin boyle bir izlenim olustu. Bunu da burada tabiki dile getirecegiz, gecmiste yasanan seyleri unutmadik. Bir ton olay gecirdi bu platform. Durduk yere kopmuyor olaylar yani. Ha bunu bi akillik benim siz bilmiyorsunuz elki kere soyledim size minvalinde yazan arkadasi savunmuyorum tabiki, kendisiyle bu anlamda en cok tartisan kisilerden biri benim.

Uzatmanin anlami yok. Herkes fikrini yaziyor, gulunup gecilsin. Ama begenmeyene de ayni sekilde saygi gosterilsin.

Ben humanin bize yaptigi seyi yazdim. Ama hala favori falcilardan, banane, herkesin kendi fikri. Burda biri bana sen reklamcisin ya da sen hep fallar cikmiyor yaziyorsun karalayicisin deseniz de gulup gecerim. Bu kadar takilmamak lazim hayatta hicbir seye.

Bu arada size bir sey yazmak icin gitmistim. Kizlar saniyorum bana yine byv sevilay cikti. Bi tek sezgi kaldi, umarim sezgi cikar da gelir buraya sezgi cikti niye sevdiginizi anladim yazarim, ama su an sevilay cikti, aslina bakarsaniz cikacagi da belliydi. Inanilmaz bir fal bakmisti, 2.atisimdi, donup hemen ilk fala baktim isim cisim verdim mi diye, cunku daha once hic baktirmadigim biri vardi. Tek bir noktada yanildi ben istemedim, iliski olmadi. Neden? Cunku ben okuz sevengillerdenim. Bunu bilen tam anlamiyla bir diger kisi derin. Cevrende sana kendini gostermek isteyen biri var ama gormuyorsun demisti,aynen oyle oldu. Aezgi maalesef bu kisiyi baskasi var mi diye sormama ragmen gormedi. Belki de ben istemedigim icin gormemistir bilmiyorum. Sevilay bende baya biliyor, kimseye onermek istemiyorum cunku bu is cidden enerji isi ama yeni falcilar duymak isteyenlere tavsiyemdir.

kızlar selena tellweye geldiğinden beri baktıran oldu mu? ya da girip bakıyor mu diye takip eden?
yani tellwede bakım yapıyor mu kısacası onu merak ediyorum en son evvelsi gün girmiş

Canim %100 haklisin bu durumu ben çok yaşadim iliskimde..ozellikle bu yuzden tavsiye veren falcilari dinlemiyorum kafama estigi gibi yapiyorum..6ay bekledim adam geldi ...o yokken kendimi tuttum gal atmadim gelince pes pese fal attim bnmde iliskimin ayari bozuldu yeminle yanii...
nasil kurtaririm bilmiyorum iste

Söyledikllerine harfien katılıyorum forumun amacı zaten bu değilmi?Hüma bana başka kadını demedi veya önemsiz gördü hissetti öyle düşünüyorum....

Söyledikllerine harfien katılıyorum forumun amacı zaten bu değilmi?Hüma bana başka kadını demedi veya önemsiz gördü hissetti öyle düşünüyorum....

canım hüma konusunda ensişeliyim biraz aslında ..

tamam bana çok harika bir fal baktı hatta en guzel faldı ve digerlerinden baska bişi de solemedi ama su herkesin sonunu pembeye baglaması guveni kırıyr biraz yani anda cok iyi adam sole bole kötüde solese kızmıysn o an sonra nasihatlar sonra evlilik herkese aynı sonu yazması kafamı karıstırıyo he benim kartlarım cok guzeldi alyans cıktı aclısında kendi yaptıgı ama yine de bekleyip kararımı vercem onda hiç ihtiyacı yokken pembe tablo ciziyosa üzücü :/

Aslinda haklisin cnm...bende artik buna inanmaya baslasam iyi olur...cunku 5gun olucak normalde bukadar uzun ayri kalmazdik su iki ayda ben onun icin acaba bnm yuzumdenmi konusmuyor dedim cunku iyice baglanmisti...
birde yeni birdey ogrendim zaman geçtikçe fikirler deisince o falda degisebiliyormus bu ne peki ben bunu anlamadim haaa falci ben 1 yil sonrasini hissedemiyorum dese o ayri...neden 1yil onceki falindan farkli dedim bu cevabi verdi...yardimm...

bence Hüma belkide sonunu hep pembeye baglamaya egilimli oldugu icin verdigi kisa vadelerde daha basarili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…