Binnaz Abla

Zaten hep olumsuz derler sonra esmer genis omuzlu kariyer sahibi bi aile babasi goruyorum bu seferki iliskin mukemmel olucak demezler mi falcilar...şahsen banada cok dediler ve hic biri cikmadi..bu falcilarin bir taktigi olabilirmi tabii iyi amaclrla...

bence Hüma belkide sonunu hep pembeye baglamaya egilimli oldugu icin verdigi kisa vadelerde daha basarili.

yani bana durumdan aman aman farklı bişi solemedi sadece bi tane uc bişi soledi ki kendi de dedi uc bişi ama hiisedyrm solemek istedim dedi onun dısında adamı cok net özetlemşi yakın vadeyi bekliyoruz bakalım

Valla bu sekilde kendini adama yamayan nikaha oturtan da cok aynı seklde dişi lağım fareleri var. Her ne kadar erkeklere lağım faresi desek de....onlara helal olsun işte....benm olay biraz da bu durum vardı

Vallahi adamlar nasil oturuyo o masaya bende bunu anlamiyorum b temiz kalp liyim ben yapsam ortada kalırdı m inanin tovbe tovbe..cok ahlakli adamlarda var bnmki gibi ahh ondan aci cekiyorum ya zaten

Adam o zamanlar sana dönmek istiyo ... Ee falında da dönecek diyolar sonra zaman geciyo bişiler oluyo adamın düşünceleri değişiyor... O fal patlıyo

yani bana durumdan aman aman farklı bişi solemedi sadece bi tane uc bişi soledi ki kendi de dedi uc bişi ama hiisedyrm solemek istedim dedi onun dısında adamı cok net özetlemşi yakın vadeyi bekliyoruz bakalım

acikcasina banada gayet gercekci bir yorum yapmisti ama baska bir arkadasin durumuna yaptigi o pespembe yorum Hümanin kesinlikle pembeci olduguna inandirdi. HayAT bu hersey olabilir ama dedigi sey beya beya uc :)

acikcasina banada gayet gercekci bir yorum yapmisti ama baska bir arkadasin durumuna yaptigi o pespembe yorum Hümanin kesinlikle pembeci olduguna inandirdi. HayAT bu hersey olabilir ama dedigi sey beya beya uc :)

bilmiyorum hüma kesinlikle iyi bir falcı ama demek ki bazen de arada kaynatıyor yani hiç mi kimseye kötü yorum yapılmaz bilemiyırum yani ama bana olandan pembe bişi solemedi cunku herkes aynı seeyi soyluyor

bu arada sezgi pembeci mi kızlar o kdar konusuldu ama ?

yok gecen biri hümanin kendisine olumsuz yorum yaptigini ve dedigi gibi oldugunu söyledi.

Sezgi kesinlikle pembe degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…