kızlar bende selana da patlamış aslında... esas konunun olumsuz olacağını bilmiş, adamın tavırlarını, nasıl davranacağını, şu son aramalarını bile bilmiş ama...
amaaaaaa işte ondan sonra gelecek yakuşuklu deluğanlu meydanda yokaylar önce şu nazenin gönlüme düşmesi gerekiyordu kendisinin
bence Hüma belkide sonunu hep pembeye baglamaya egilimli oldugu icin verdigi kisa vadelerde daha basarili.
Valla bu sekilde kendini adama yamayan nikaha oturtan da cok aynı seklde dişi lağım fareleri var. Her ne kadar erkeklere lağım faresi desek de....onlara helal olsun işte....benm olay biraz da bu durum vardı
neyi bilmiş kuzu? ya da bildiği şey spesifik mi?Kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama Hülya demir çıktı bana iade de almıştım
güzel birşeydir inşallahKızlar nasıl oldu bilmiyorum ama Hülya demir çıktı bana iade de almıştım
Adam o zamanlar sana dönmek istiyo ... Ee falında da dönecek diyolar sonra zaman geciyo bişiler oluyo adamın düşünceleri değişiyor... O fal patlıyoAslinda haklisin cnm...bende artik buna inanmaya baslasam iyi olur...cunku 5gun olucak normalde bukadar uzun ayri kalmazdik su iki ayda ben onun icin acaba bnm yuzumdenmi konusmuyor dedim cunku iyice baglanmisti...
birde yeni birdey ogrendim zaman geçtikçe fikirler deisince o falda degisebiliyormus bu ne peki ben bunu anlamadim haaa falci ben 1 yil sonrasini hissedemiyorum dese o ayri...neden 1yil onceki falindan farkli dedim bu cevabi verdi...yardimm...
Ahahahhah umut isiga gecmiste 3 kere fal atmis biri olarak bu ince espri cok ii gittikızlar sizlerin foruma yazdıklarınız olmasaydı hala umut ışık'a fal baktırıyor olurdum :) o yüzden burası gerçekten değerli
hangi kısmı nasıl çıktı...Kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama Hülya demir çıktı bana iade de almıştım
yani bana durumdan aman aman farklı bişi solemedi sadece bi tane uc bişi soledi ki kendi de dedi uc bişi ama hiisedyrm solemek istedim dedi onun dısında adamı cok net özetlemşi yakın vadeyi bekliyoruz bakalım
Arkadaslar konunun bende kapanmasi gerektigi taraftariyim.
Ama kimse kimseye aaa sen reklamcisin demedi. Gecmiste belki bir donem insanlar bir falciyi begenmedigini soylemeye resmen cekinir hale geldigi icin boyle bir izlenim olustu. Bunu da burada tabiki dile getirecegiz, gecmiste yasanan seyleri unutmadik. Bir ton olay gecirdi bu platform. Durduk yere kopmuyor olaylar yani. Ha bunu bi akillik benim siz bilmiyorsunuz elki kere soyledim size minvalinde yazan arkadasi savunmuyorum tabiki, kendisiyle bu anlamda en cok tartisan kisilerden biri benim.
Uzatmanin anlami yok. Herkes fikrini yaziyor, gulunup gecilsin. Ama begenmeyene de ayni sekilde saygi gosterilsin.
Ben humanin bize yaptigi seyi yazdim. Ama hala favori falcilardan, banane, herkesin kendi fikri. Burda biri bana sen reklamcisin ya da sen hep fallar cikmiyor yaziyorsun karalayicisin deseniz de gulup gecerim. Bu kadar takilmamak lazim hayatta hicbir seye.
Bu arada size bir sey yazmak icin gitmistim. Kizlar saniyorum bana yine byv sevilay cikti. Bi tek sezgi kaldi, umarim sezgi cikar da gelir buraya sezgi cikti niye sevdiginizi anladim yazarim, ama su an sevilay cikti, aslina bakarsaniz cikacagi da belliydi. Inanilmaz bir fal bakmisti, 2.atisimdi, donup hemen ilk fala baktim isim cisim verdim mi diye, cunku daha once hic baktirmadigim biri vardi. Tek bir noktada yanildi ben istemedim, iliski olmadi. Neden? Cunku ben okuz sevengillerdenim. Bunu bilen tam anlamiyla bir diger kisi derin. Cevrende sana kendini gostermek isteyen biri var ama gormuyorsun demisti,aynen oyle oldu. Aezgi maalesef bu kisiyi baskasi var mi diye sormama ragmen gormedi. Belki de ben istemedigim icin gormemistir bilmiyorum. Sevilay bende baya biliyor, kimseye onermek istemiyorum cunku bu is cidden enerji isi ama yeni falcilar duymak isteyenlere tavsiyemdir.[/QUOTE
acikcasina banada gayet gercekci bir yorum yapmisti ama baska bir arkadasin durumuna yaptigi o pespembe yorum Hümanin kesinlikle pembeci olduguna inandirdi. HayAT bu hersey olabilir ama dedigi sey beya beya uc :)
40 tl su bakıyo sadexe sevılay sanırım??
bilmiyorum hüma kesinlikle iyi bir falcı ama demek ki bazen de arada kaynatıyor yani hiç mi kimseye kötü yorum yapılmaz bilemiyırum yani ama bana olandan pembe bişi solemedi cunku herkes aynı seeyi soyluyor
bu arada sezgi pembeci mi kızlar o kdar konusuldu ama ?
Adam o zamanlar sana dönmek istiyo ... Ee falında da dönecek diyolar sonra zaman geciyo bişiler oluyo adamın düşünceleri değişiyor... O fal patlıyo
yok gecen biri hümanin kendisine olumsuz yorum yaptigini ve dedigi gibi oldugunu söyledi.
Sezgi kesinlikle pembe degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?