Binnaz Abla

Cidden sıkıldım beni hedef alıp üstü kapalı yazdığın şeylerden. Yanlışın var ben seninle hiç uzun bir tartışmaya girmedim burada. Bana alenen reklamcı dendi kafamdan uydurmuyorum? Ayrıca da ben beğenmedim diyen birine bir kez dahi "nasıl beğenmezsin" "sezgi hep bilir aslında" gibi baskı içeren tek bir yorum yapdıysam her şeyi didikleyip bulanlar bulsun koysun önüme ben tek yorum daha etmem.
Kendince bir ithamda bulunuyorsan somutlaştırmak zorundasın, somutlaştıramıyorsan hayal gücünle ürettiğin şeyleri "böyle olaylar olmuştu" gibi anlatamazsın.
Burada bir ekip var dikkatimi çekiyor ortam azıcık gerildi mi patır patır damlıyor topiğe,asla kaçırmıyorlar ama cidden gülüyorum artık güzel senkronize oluyorsunuz:)

Seka gecmiste sezgiye ben begenmedim denildiginde hemen alinti yapip cevap veren sen degil misin?

Sen ara ara sana ustu kapali reklam yapiyorsun diyenlere laf atinca sorun yok, biz bisey yazinca mi, ki bir tek ben yaziyorum baska kimse yok, sorun oluyor?

Burasi bir forum ve senin sezgiyle ozel bir iliskin oldugunu dusunuyorum. Ilk yazdigimda da demistim senin sezgi ya da falci oldugunu sanmiyorum ama sezgiye ozel bir bagliligin var.

Lutfen alinti yapma, ikimizde yetiskin insanlariz. Bundan sonra ne sen ara ara laf at ne de ben sana laf yazayim.

Sen hicbir sey yapmadin da mi forumda bircok kisi gecmiste senin icin ayni yorumda bulundu. Ki ben o zamanda sana duzgunce, bak ben senin falci oldugunu dusunmuyorum ama o kadar cok savunuyorsun ki disardan boyle gorunuyor demistim. Sen ise cok agresif cevap verdi. Halbuki o gun ilk mesajim gercekten dostaneydi, bak disardan boyle gorunuyorsun cunku ben disaridan biriyim cok yazmiyorum demeye calismistim. Ama sonra benim gibi dusunen bir cok insan cikti ve sende tepkilerinle oyle dusunmeyenlerin bile dusunmesine sebep oldun.

Hakkaten hic tekrar ugrasasim yok, eminim senin de ugrasasin yoktur aksam aksam. Sen cevabini yaz lutfen, ben okurum inan anlamaya da calisarak okuyacagim, ama izninle cevap yazmayacagim.

Sezgiyle burada birçok kişinin olabileceği gibi facebook üzerinden yazıştığımı söyledim,
mailini alan ben olduğumu da söyledim,
hala iddia ediyorum beğenmeyen tek bir kişinin mesajını alıntılayıp aksini yazmadım,
Sezgiyi beğenmeme adı altında bana laf soka lara kendimi savundum. Bunları kimse keşfetmedi zaten ben açık seçik yazdım yani niye yeni element keşfetmiş gibi davranılıyor:))
Bunu da arkdaş hala ve inatla ithamda bulunup alıntılama dediği için ve doğal olarak bana cevap hakkı doğduğu için yazıyorum.

Canım valla sırf bundan dolayı yazmıyorum.fal yorumum çıkmadığı için birde üzerine eleştiri aldım.paramla karalandım.çıkar çıkmaz herkes yorumunu yazsın ki bizde bilelim.keşke benim 20 nin üstünde gittiğim falcı için birileri dobra dobra eleştirseydi bende paracıklarımı kaptırmasaydım.hani dizi flim gibi düşün acaba birsonraki falda neçıkacak diye meraklanıyor insan zaten o dönem sağlam değildim.nişanlımla aramız çok kötüydü.bence herkesler yazsın dilediğini.eleştiriye açık bir toplum olmadıkça gelişime müsait olamayız.

gerginliğe ve geçmişte olanları kurcalamaya gerek yok.

M Motherofdragon nın bize sezgiye daha kolay ulaşmamızda faydası oldu. her fal bakanın dediği herkese çıkacak diye bir şey yok. buraya hepimiz kafa dağıtmaya, derdimize çözüm olmasa da içimizi rahatlatmaya geliyoruz. lütfen artık kimse gerilmesin.

buradaki herkesin yorumuyla iyi olan ya da tırt olan bir sürü falcıyı öğrendim ve gereksiz para vermekten kaçındım. burada birçok kişinin çok iyi dediği falcılar bende bir şey bile bilemedi. bir sürü beğenmeyenin olduğu falcı da inanılmaz nokta atışları yaptı. fakat tırt olduğu alenen belli olanlardan uzak durdum bu sayede. bu tamamen enerji meselesi, gerçekten birbirimizi kırmaya etmeye hiç gerek yok.

burada hepimizin yorumu önemli, sadece burada yazanlar değil dışarıdan takip edenler de çok faydalanıyor.

Kendim yazmış kadar destekliyorum..

Kızlar gecmış fallarımı dınlıyorum, okuyorum son 2 aydır baktırdukları mı byv 'da asiyeye kahve baktırmışım kasım başı..dedıgı bır cumleyı gecen gun yaşamışım olumluda degıl olumsuzda degıl bakımı hani evlendırıp delı dıvane aşık yapmamış ama adamın bana dedıgı bi lafı gecen gun duydugumda aglamıştım kadın bana zaten demışdevamo cıkarmı tarıhe takılırsak aralıkta bellı olucak.kahve baktırıp ona cıktı dıyem yazsınn ltf

Ayyy bu forum durup durup Sezgi muhabbetinin dönmeside sıktı isteyen baktırır istemeyen baktırmaz kızlar .Seka beğenmiş söledi kız ne varki bunda sevdiği için fazla övmüşte olabilir buda konuşuldu ama hepsi geçmişte kaldı herkes özgür neyi paylaşamıyoruz amlamadım .

Kızlar byv daki falcı sema ya fal atıp çıkmayan var mı bana çok olumsuz konuştu ama
Her falcının çıkanı da çıkmayanı da var. Olumsuzsa silin düşünüp enerjinizi düşürmeyin. Her şeyi bilecek olsalar neden orda fal baksınlar, kendinizi üzmeyin akışına bırakıp bekleyin.

Adam o zamanlar sana dönmek istiyo ... Ee falında da dönecek diyolar sonra zaman geciyo bişiler oluyo adamın düşünceleri değişiyor... O fal patlıyo

Haklısın sınırsız geleceği göremezler..tabii yıldızname olayı apayrı..birde kafama takılan şu var;YENİ KİŞİLER
Bunları nasıl hissediyor olabilirler falcılar..yeni bir kişi görüp hatta evlilik teklifi görüyor falcı ve o an sevdiğin adama bakıyor seninle evlilik düşünceleri yok kaybolmuş veya sorunlarına gömülmüş,Falcı hemen yorum yapıyor 'bunla bır SON yok yeni bir var efendim şöyle şöyle...' diyor ve aglayarak eve dönüyoruz....

Bunun açıklaması ne olabilir kızlar??Bana genelde bu oluyor ama herzman sevdiğimle gorusmeye devam ediyorum..

birde tellweye bak istersen ben bi ara cok bakardim

off orda bir yoruma rastladım kadına öleceği yaşını söylemişş..kadında o kadar uzun yasayacagımı hiç sanmıordum saol ablam demiş ki en fenasıda bende okadına fal baktırmıstım ikinci kez okumaya korktum kadının yazısını ki fotografınada bakamıyorum Allah beni affetsin ve sevdiğimede kavustursun inşaAllah sınavım olsun benim

Hangi kadın peki ?

kızlar bende selana

amaaaaaa işte ondan sonra gelecek yakuşuklu deluğanlu meydanda yok aylar önce şu nazenin gönlüme düşmesi gerekiyordu kendisinin
Banada 1 1.5 sene oldu oyle biri yok ama selena her falda o tarifi yineliyor ustelik verdigi 3 harf birine uyuyor artik. Ama by defa da fiziki ozellik apayri
kızlar selena tellweye geldiğinden beri baktıran oldu mu? ya da girip bakıyor mu diye takip eden?
yani tellwede bakım yapıyor mu kısacası onu merak ediyorum en son evvelsi gün girmiş

Sıradayım ama selena git gel hic degismemis bekliyoruz bekliyoruz. 1 2 bakip cikmis sanirsam

Banada 1 yıl önce aynı burc aynı kariyer statude bir adamı tarif ediyorlardı 3 farklı falcıda..ama hala ortada yok ama ben şüpheleniyorum heran ortaya çıkabilir çünkü kızlar nasıl olurda 3 ayrı falcı aynı adamı aynı burc aynı statuyu tarif edebilir?

sırada önümdeki 1 kişi pes etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…