- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Bakiyor cnm falim var bekliyorum bendekızlar selena tellweye geldiğinden beri baktıran oldu mu? ya da girip bakıyor mu diye takip eden?
yani tellwede bakım yapıyor mu kısacası onu merak ediyorumen son evvelsi gün girmiş
ben de sıradayım da 2 gündür girmeyince bakmıyor mu acaba dedimBakiyor cnm falim var bekliyorum bende
Cidden sıkıldım beni hedef alıp üstü kapalı yazdığın şeylerden. Yanlışın var ben seninle hiç uzun bir tartışmaya girmedim burada. Bana alenen reklamcı dendi kafamdan uydurmuyorum? Ayrıca da ben beğenmedim diyen birine bir kez dahi "nasıl beğenmezsin" "sezgi hep bilir aslında" gibi baskı içeren tek bir yorum yapdıysam her şeyi didikleyip bulanlar bulsun koysun önüme ben tek yorum daha etmem.Arkadaslar konunun bende kapanmasi gerektigi taraftariyim.
Ama kimse kimseye aaa sen reklamcisin demedi. Gecmiste belki bir donem insanlar bir falciyi begenmedigini soylemeye resmen cekinir hale geldigi icin boyle bir izlenim olustu. Bunu da burada tabiki dile getirecegiz, gecmiste yasanan seyleri unutmadik. Bir ton olay gecirdi bu platform. Durduk yere kopmuyor olaylar yani. Ha bunu bi akillik benim siz bilmiyorsunuz elki kere soyledim size minvalinde yazan arkadasi savunmuyorum tabiki, kendisiyle bu anlamda en cok tartisan kisilerden biri benim.
Uzatmanin anlami yok. Herkes fikrini yaziyor, gulunup gecilsin. Ama begenmeyene de ayni sekilde saygi gosterilsin.
Ben humanin bize yaptigi seyi yazdim. Ama hala favori falcilardan, banane, herkesin kendi fikri. Burda biri bana sen reklamcisin ya da sen hep fallar cikmiyor yaziyorsun karalayicisin deseniz de gulup gecerim. Bu kadar takilmamak lazim hayatta hicbir seye.
Bu arada size bir sey yazmak icin gitmistim. Kizlar saniyorum bana yine byv sevilay cikti. Bi tek sezgi kaldi, umarim sezgi cikar da gelir buraya sezgi cikti niye sevdiginizi anladim yazarim, ama su an sevilay cikti, aslina bakarsaniz cikacagi da belliydi. Inanilmaz bir fal bakmisti, 2.atisimdi, donup hemen ilk fala baktim isim cisim verdim mi diye, cunku daha once hic baktirmadigim biri vardi. Tek bir noktada yanildi ben istemedim, iliski olmadi. Neden? Cunku ben okuz sevengillerdenim. Bunu bilen tam anlamiyla bir diger kisi derin. Cevrende sana kendini gostermek isteyen biri var ama gormuyorsun demisti,aynen oyle oldu. Aezgi maalesef bu kisiyi baskasi var mi diye sormama ragmen gormedi. Belki de ben istemedigim icin gormemistir bilmiyorum. Sevilay bende baya biliyor, kimseye onermek istemiyorum cunku bu is cidden enerji isi ama yeni falcilar duymak isteyenlere tavsiyemdir.
Cidden sıkıldım beni hedef alıp üstü kapalı yazdığın şeylerden. Yanlışın var ben seninle hiç uzun bir tartışmaya girmedim burada. Bana alenen reklamcı dendi kafamdan uydurmuyorum? Ayrıca da ben beğenmedim diyen birine bir kez dahi "nasıl beğenmezsin" "sezgi hep bilir aslında" gibi baskı içeren tek bir yorum yapdıysam her şeyi didikleyip bulanlar bulsun koysun önüme ben tek yorum daha etmem.
Kendince bir ithamda bulunuyorsan somutlaştırmak zorundasın, somutlaştıramıyorsan hayal gücünle ürettiğin şeyleri "böyle olaylar olmuştu" gibi anlatamazsın.
Burada bir ekip var dikkatimi çekiyor ortam azıcık gerildi mi patır patır damlıyor topiğe,asla kaçırmıyorlar ama cidden gülüyorum artık güzel senkronize oluyorsunuz:)
Canım valla sırf bundan dolayı yazmıyorum.fal yorumum çıkmadığı için birde üzerine eleştiri aldım.paramla karalandım.çıkar çıkmaz herkes yorumunu yazsın ki bizde bilelim.keşke benim 20 nin üstünde gittiğim falcı için birileri dobra dobra eleştirseydi bende paracıklarımı kaptırmasaydım.hani dizi flim gibi düşün acaba birsonraki falda neçıkacak diye meraklanıyor insan zaten o dönem sağlam değildim.nişanlımla aramız çok kötüydü.bence herkesler yazsın dilediğini.eleştiriye açık bir toplum olmadıkça gelişime müsait olamayız.aynen canım bu zaten cok normal bir durum ben begenmedim dersin hatta sana cok kötü bakmıstır bunu da acoıklarsın ama kızdıgım su ki her iyi diyene reklamcı her kötü diyene karalamacı gözüyle bakmak yanlış kimse burda yalan yanlış konusmuyor gecen gün de aynı şekildeSakinkal 'cıgım hümayı kötüledi diye üstüne gittiler durumlar çift taraflı yani ikisine de kızıyorum ben :)
Kendim yazmış kadar destekliyorum..gerginliğe ve geçmişte olanları kurcalamaya gerek yok.
M Motherofdragon nın bize sezgiye daha kolay ulaşmamızda faydası oldu. her fal bakanın dediği herkese çıkacak diye bir şey yok. buraya hepimiz kafa dağıtmaya, derdimize çözüm olmasa da içimizi rahatlatmaya geliyoruz. lütfen artık kimse gerilmesin.
buradaki herkesin yorumuyla iyi olan ya da tırt olan bir sürü falcıyı öğrendim ve gereksiz para vermekten kaçındım. burada birçok kişinin çok iyi dediği falcılar bende bir şey bile bilemedi. bir sürü beğenmeyenin olduğu falcı da inanılmaz nokta atışları yaptı. fakat tırt olduğu alenen belli olanlardan uzak durdum bu sayede. bu tamamen enerji meselesi, gerçekten birbirimizi kırmaya etmeye hiç gerek yok.
burada hepimizin yorumu önemli, sadece burada yazanlar değil dışarıdan takip edenler de çok faydalanıyor.
Kartları kontrol ettim canım bende aldım katina seti söylrbilecek ikaz edilecek durumlar varmış bol bol tavsiye vermiş hanımefendi:)))mesela bi örnek ver hangi karta olumlu yorum yapmış
Her falcının çıkanı da çıkmayanı da var. Olumsuzsa silin düşünüp enerjinizi düşürmeyin. Her şeyi bilecek olsalar neden orda fal baksınlar, kendinizi üzmeyin akışına bırakıp bekleyin.Kızlar byv daki falcı sema ya fal atıp çıkmayan var mı bana çok olumsuz konuştu ama
Adam o zamanlar sana dönmek istiyo ... Ee falında da dönecek diyolar sonra zaman geciyo bişiler oluyo adamın düşünceleri değişiyor... O fal patlıyo
birde tellweye bak istersen ben bi ara cok bakardim
off orda bir yoruma rastladım kadına öleceği yaşını söylemişş..kadında o kadar uzun yasayacagımı hiç sanmıordum saol ablam demiş ki en fenasıda bende okadına fal baktırmıstım ikinci kez okumaya korktum kadının yazısını ki fotografınada bakamıyorum Allah beni affetsin ve sevdiğimede kavustursun inşaAllah sınavım olsun benim
Hangi kadın peki ?
Banada 1 1.5 sene oldu oyle biri yok ama selena her falda o tarifi yineliyor ustelik verdigi 3 harf birine uyuyor artik. Ama by defa da fiziki ozellik apayrikızlar bende selana
amaaaaaa işte ondan sonra gelecek yakuşuklu deluğanlu meydanda yokaylar önce şu nazenin gönlüme düşmesi gerekiyordu kendisinin
kızlar selena tellweye geldiğinden beri baktıran oldu mu? ya da girip bakıyor mu diye takip eden?
yani tellwede bakım yapıyor mu kısacası onu merak ediyorumen son evvelsi gün girmiş
sırada önümdeki 1 kişi pes ettiBanada 1 1.5 sene oldu oyle biri yok ama selena her falda o tarifi yineliyor ustelik verdigi 3 harf birine uyuyor artik. Ama by defa da fiziki ozellik apayri
Sıradayım ama selena git gel hic degismemis bekliyoruz bekliyoruz. 1 2 bakip cikmis sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?