- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Kesira dediğiniz kesira sirel miKesira'nın duvara baktımda herkes olumsuz dedi ama çıktı yine geldim yazmış korkmadım değil
kızlar burada ulaşamadığımız falcıların bilgilerini paylaşan herkesten allah razı olsun... selena, sezgi, eylem derken bir sürü falcıya ulaştım, baktırdım. içimde kalmadı.
içimde kalanlar_O
asenat (1 kere tesadüfen baktırmışım yine denemek isterim salim kafayla)
falsepeti venüs (bunu hiç rast gelemedim, ışık hızıyla mı giriyor sisteme, millet nasıl atabiliyor, nedir çözemedim)
bu falcıların özel noları olur, mailleri olur elinde olup da vermeyenin beresinden saçlarına yağmur sızsın
sırada önümdeki 1 kişi pes etti
Cunku ben okuz sevengillerdenim.
Kesira olumsuzluktan yürüyor zaten bu olumsuz yeni biri var .Kart yorumcuu klasik.Bilge Özdoğru gibi.Kesira dediğiniz kesira sirel mi
Beni en iyi ifade eden cümleArkadaşlarım arasında hattta dalga konusuyum öküz sever olarak. Napiyim ama yaaa
bütün öküz sevenler olarak bu konuda toplanmışızBeni en iyi ifade eden cümleArkadaşlarım arasında hattta dalga konusuyum öküz sever olarak. Napiyim ama yaaa
bütün öküz sevenler olarak bu konuda toplanmışız
Kuzum benim daha önce yaşadığım yerde yüz yüze baktırma şansım vardı, malesef şuan yok ondan sardım online. Evet yüz yüze bakarken O an için çok güzel baktılar, bildikleri şeyler oldukça ısrarla yine baktırdım ama hiç çizdikleri son olmadı. Birgün baktıklarının bir kısmı oldu, çoğu boş çıktıYüzyüze daha farklı oluyor bence wonderwoman canım istediğin kadar soru soruyorsun ve enerji olayı falda önemli ben geçen sene online baktiriyordum ama yüzyüze daha zevkli oluyor galiba.
Yüzyüze daha farklı oluyor bence wonderwoman canım istediğin kadar soru soruyorsun ve enerji olayı falda önemli ben geçen sene online baktiriyordum ama yüzyüze daha zevkli oluyor galiba.
Öyle oluyor zaten canım soyledikleri hersey çıkmıyor zaten ya is ya aşk ya da saglikla ilgili çıkan oluyor ama hepsi çıkmıyor. Anda ve gecmisi biliyorlar o bile bazen yetiyor bir iki kişiye gittim resmen sallamasyon baktı şimdiyi bilmeyen gelecegi nasıl bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?