Binnaz Abla

Ben baktirMistim Dennis e canım iyidi tarot atmistim bir de derinliklerine diye biri vardı o da anda ve geçmişte iyidi ben beğenmistim

kızlar burada ulaşamadığımız falcıların bilgilerini paylaşan herkesten allah razı olsun... selena, sezgi, eylem derken bir sürü falcıya ulaştım, baktırdım. içimde kalmadı.

içimde kalanlar_O
asenat (1 kere tesadüfen baktırmışım yine denemek isterim salim kafayla)
falsepeti venüs (bunu hiç rast gelemedim, ışık hızıyla mı giriyor sisteme, millet nasıl atabiliyor, nedir çözemedim)

bu falcıların özel noları olur, mailleri olur elinde olup da vermeyenin beresinden saçlarına yağmur sızsın

Kizlar az önce baktım da bu fal sepeti derin hişler denen hatun dediği gidişatta ilerlemiş gelecek birebir çıkmamış ama bayagi iyimiş fali.

Venus profilinden paylasiyor girecegi zamanı tabii facebook da varsa bilemicem

sırada önümdeki 1 kişi pes etti

Arkamdasın demek ki bol sabır bize antonie

Ne falı attin o da var tabii

Beni en iyi ifade eden cümle Arkadaşlarım arasında hattta dalga konusuyum öküz sever olarak. Napiyim ama yaaa

Valla dogru ama boyle bir kadin kesimimiz var, ben onlardanim. Ben haddinden fazla kibar erkek sevemiyorum ya. Aslinda mutlulugun yolu o erkekler galiba ama ben degil hoslanmak 2.gorusmeyi bile yapamiyorum onlarla. Dogal degillermis gibi geliyor bana. Dünya ahret kardesim olsunlar, az otede oynasinlar.

Simdi evren yanlis anlamasin öküz dediysek ruh öküzü, tutup da erkek egemen bir öküz filan cikarir karsima simdi, garantiye alalim

Bence kimse bile bile Öküzleri tercih etmiyor kızlar. Galiba zoru seviyoruz daha mı cazip geliyor anlamadım gerçi nesi cazip geliyorsa tesadüf mu miknatis gibi çekiyor muyuz bilemedim.Yüz yüze fal baktiriyoruz arkadaslarla kaç falciya gittim bana direk bu ne dengesizlik tutarsızlıklar böyle nasil sabretmissin diğer arkadaşlarıma maddi sorunları var kafası karışık yani sorunları neyse o çıkıyor. Ben masaya oturur oturmaz dengesiz diyorlar alıştım artık.

Kızlar bir ara çıldırmış gibi fal atıyordum :) o bunu dedi acaba diğeri neder diye, son zamanlarda da ara sıra atıyordum malum merak işte. Konuşulan insanların birçoğunu da denemişim, şimdi canım hiç baktırmak istemiyor nasıl olsa çıkmıyor

Yüzyüze daha farklı oluyor bence wonderwoman canım istediğin kadar soru soruyorsun ve enerji olayı falda önemli ben geçen sene online baktiriyordum ama yüzyüze daha zevkli oluyor galiba.

Yüzyüze daha farklı oluyor bence wonderwoman canım istediğin kadar soru soruyorsun ve enerji olayı falda önemli ben geçen sene online baktiriyordum ama yüzyüze daha zevkli oluyor galiba.
Kuzum benim daha önce yaşadığım yerde yüz yüze baktırma şansım vardı, malesef şuan yok ondan sardım online. Evet yüz yüze bakarken O an için çok güzel baktılar, bildikleri şeyler oldukça ısrarla yine baktırdım ama hiç çizdikleri son olmadı. Birgün baktıklarının bir kısmı oldu, çoğu boş çıktı

Evet kesinlikle..bunu bende fark ettim

Öyle oluyor zaten canım soyledikleri hersey çıkmıyor zaten ya is ya aşk ya da saglikla ilgili çıkan oluyor ama hepsi çıkmıyor. Anda ve gecmisi biliyorlar o bile bazen yetiyor bir iki kişiye gittim resmen sallamasyon baktı şimdiyi bilmeyen gelecegi nasıl bilsin.

evet birinden biri çıkıyor aşkın çıkmasını tercih ederim henuz de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…