Binnaz Abla

Merhaba kızlar falalem den memnun musunuz? Ben Melek su ya fal attım hatta ücreti bile ödedim. Sonra bekleyen fallarda yok. sonradan Rezzan abla ya baktım. Bekleyen fallara geri döndüğümde rezzan abla yazıyor. Melek su ya gitmemiş fal. bu nasıl oluyor. site ile iletisime geçtim hala yanıt yok siteden

:) biliyorum onu da ne biliyim, son zamanlarda hiç tutmadı ona serzenişim galiba. Ağzımı açık bırakacak kadar beni, problem yaşadığım insanı o şehirde yaşamadığımı, nerden geldiğimi, iki isimli olduğumu vs vs sayıp döken çok fal baktırdım sanki benimle yaşamış gibi, malum gaybı bilmek imkansız. Çıkanlar için de kendimce yorumum şu oluyor. Artık o işin olacağı netleşmiştir, yardım aldıkları da zamanda bizden daha farklılar onları biliyorlardır

ben de orada ödeme sorunu yaşadım. saatlerce geri dönüş alamadım ama en sonunda özür dileyip ilettiler falımı

Evet cnm umutlandım valla belkide netlik goremediklerine olumsuz konusuyorlardır...

Evet cnm umutlandım valla belkide netlik goremediklerine olumsuz konusuyorlardır...
Olumsuz da değil kendilerince senaryo üretiyorlar işte. Ben en son istifa etmiştim iş yerimden evraklarım falan işlenmişti, ertesi gün Yeni yerime geçiş işlemlerimi bekliyorum akşam fal baktırdım. İmkanı yok dedi çıkışın Yok gitmiyceksin çok gülmüştüm :) sonuç istifam kabul edilmedi. Sonra yine tayin zamanı baktırdım Yok gitmiyceksin gitmiyceksin( sürekli baktırmakta arkadaş olduk tabi) ee tayinim çıktı. Fal işte biri çıkıyor, biri çıkmıyor

İyi bakan var da wonderwoman bulmak mesele bir de birine iyi bakan sana kötü bakıyor ben hep bakirkoy tarafında baktirdim 40 liraydi hepsi.Taksimde aklımda birkaç isim var hem fiyatları biraz daha uygun isim burc harfi bilmese de olur ani bilsin düşüncelerini karşı tarafın yeter bir umut gelecekte çıkar.

Bir de ağzından laf alıp bakınca masadan kalkıp gidelim gelmişti ayıp olmasın diye bazısi da sen sormadan takir takir ortaya döküyor. Ben laf cafede sira beklerken orda yan masağdaki kizlarla muhabbet ediyorduk bir kadinin evine gitmişler kadın yüzüme bakıp ne de olduysa söyledi dedi bize böylesi lazım.

Kesinlikle çok dandik bir arayüze sahip site. Benim falım yok olmuştu. İletişim kısmından yazdım ertesi gün hallettiler. Sonra falcıya soru sordum cevap geldi. Bu sefer fal var cevap yok oldu. Çok sinirlendim çok amatör. Atmam bir daha. Israrla iletişimden yazın.

Bana da dandik geldi. diğer fal sitelerinde bu sorunu yaşamadım. Teşekkürler bu arada :)

Kızlar binnaz da falcıların yüzdeleri dışında profillerinde yıldızlar var onlar ne anlama geliyor?

Kim bu??

Ayni kisinin iki farkli fali mi? ve ne kadar zamandan sonra..bnmde bi falcim vardida onu dusunuyorum simdi...

Merhaba, fallar kraliçesi nasıl sizce kızlar ?ben dün baktırdım ama cok tatmin olmadım. siz ne düşünüyorsunuz? çıkıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…